• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    doufam, ze vidite tu ironii, kazdy dekonspirator by chtel konec nwo, co je proste vlada elit na ukor ostatnich lidi, ale kdyz se nekde zvedne vlna odporu lidi proti vlade takovych "elit" (i kdyz z jineho nez transatlanickeho kulturniho okruhu), tak v tom vidite akci nwo. koukam, ze se jim na vas rozdel a panuj povedlo dotahnout k dokonalosti ;)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    BIO23: jakoby to byli jedini, kteri kladou odpor...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    PETVAL: jasně! nahraďte autoritativní zlocinný režim Janukoviče bolševiko-žido-poláko-rusínobijcema Stepana Bandery!!! siegheil na to!
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    s tou ukrajinou si nekteri taky vyndejte hlavy z prdele, to uz je fakt diagnoza. kdyz se nekde objevi hnuti proti autoritativnimu zlocinnemu rezimu, tak je automaticky placeno silami nwo?

    Ukrajina: mezi Evropou a bandity | 067
    https://067.cz/archiv/2/ukrajina-mezi-evropou-a-bandity.html
    Majdan se koupe v krvi | A2larm
    http://a2larm.cz/2014/02/majdan-se-koupe-v-krvi/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    sice orgonet ale což...
    OrgoNet: USA a EU platí ukrajinské výtržníky a protestující
    http://orgo-net.blogspot.cz/2014/02/usa-eu-plati-ukrajinske-protestujici.html#more
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    komiks k volnemu obchodu a TPP
    | Economix Comix
    http://economixcomix.com/home/tpp/
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    SCHWEPZ: jsem pro mazani podobnych cipovin, akorat snizuji pomer signalu k sumu.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    ARMADILLO: já to neprožívám vůbec, natož dramaticky. Problém je, že většina těchto článků spojuje vyložené nesmysly, polopravdy a fakta a mnoho lidí bez kritického myšlení a rozumného "rozhledu" to bere tak, že "to dává přece smysl". Zajímavé jsou k tomuto fenoménu příspěvky Dr. Koukolíka (a to neber prosím osobně) jako
    Esej o stupiditě František Koukolík - zesílený zvuk
    http://www.youtube.com/watch?v=Cvy5lJSHE5Q


    Jestli jsi na to nekoukal, tak to nemá cenu řešit, já článek prolétl a jako pitomost mi to znělo už v druhém odstavci. Podobné věci produkuje na mnoho "eso" webů a trochu to nabourává (imho) seriózní diskuse o konspiracích elit atp. ,) Najednou se tam objeví reptiliáni z Orionu které z odvrácené strany měsíce ovládají svět a kolikrát je po diskusi.

    Všechny síly nejsou v rovnováze (stabilitě), to je blbost, nastuduj pojem dynamická rovnováha, entropie, disipativní struktura, nebo rovnou teorii chaosu (deterministický chaos)

    Princiup jinu a jangu mluví o dynamismu, ale i harmonii - o dvou komplementárních částech celku. Žádná věc totiž není čistě jin nebo čistě jang. Jin a jang jsou sice "obvykle" ve stavu rovnováhy: pokud jeden naroste, druhý ustoupí. Někdy může dojít k nerovnováze. Ale to sem moc nepatří
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    SCHWEPZ: Ja to nastesti tak dramaticky neprozivam :D a navic jsem na to nekoukal, protoze me to vubec nezajima, nicmene par paralel jsem si pak spojil dohromady, kdyz jsem narazil na clanky o te symbolice a davalo mi to smysl, vigilant citizen jsem cetl uz pred par lety a vzdy to dost sedelo. Ze je ten ceremonial spojeny s cernou magii souhlasim. Ze by to vedlo ke zhrouceni sveta to si fakt nemyslim :))) Ony vsechny sily jsou v rovnovaze, jin + jang ... tohle plati a platit bude takze spise kdyz ma clovek pocit, ze se deje neco spatne a nelibi se mu to, mel by to nejak vyvazit a jsou lidi co proti tomu bojuji, dalsi o tom pisou, aby to pochopili i ostatni, to je jejich prinos.. Nekdo jen sdili odkazy a nekdo nedela nic, spise to sleduje (to je vetsina z tech uvedomelych) a pak je drtiva masa vsech ostatnich, kteri to vubec neresi.

    Kazdopadne jeste doplnim, ze stejne jako mas modlitby a vsechny jejich klony, ktere vibracne funguji pozitivne tak pak mas magicke ritualy, ktere funguji presne opacne. Take verim na upsani duse dablu vymenou za moc, penize atd. Mnoho, zrejme vetsina z nasich politiku je jen loutkami v tehle hre, proto se ve snemovne odhlasovavaji zakony primo proti lidem. Namatkou krasny priklad 372/2011 sb. kdyztak k tomu muzu napsat vic pokud bude zajem.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    SCHWEPZ: ulet orgonet za posledni roky trochu zije v jine dimenzi! Tak pastuje veci, na kteryma ani nepremejsli... tohle jsem zavrhl
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    ARMADILLO: já si to doma projdu ..ale přeci jen...když se zeptám rovnou - pro tebe bylo zahájení olympiády v Londýně "komplexní rituál černé magie, který měl vést ke zhroucení světa"?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    MTO: já ti nevím...ale vy tohle berete vážně?

    K minulé Olympiádě:

    "Před dvěma roky v Londýně jsme byli svědky skutečného komplexního rituálu černé magie, děsivého ve své síle a rozsahu. Dělal jsem tehdy rozbor toho, co se dělo. Dnes už se můžeme dohadovat, proč tento rituál nebyl úspěšný v plném rozsahu. Ať už se něco nepovedlo, ať už to byl přečin organizátorů, rituál v klíčovém okamžiku nevedl ke zhroucení světa, možná se soupeři pokazil zákeřný plán, nebo to byla „babička“ na padáku, či se na poslední chvíli snažil agend 007 zachránit své přátele a s nimi zbytek světa. Nevíme a myslím, že se to nikdy ani nedozvíme. Ale rituál se odehrál a ukázal schopnost Zákulisí hrát na vysoké symbolické úrovni. Zůstala otázka, máme-li jim co odpovědět."
    MTO
    MTO --- ---
    Odpočítávání začíná. Tajemník Skull and Bones, Kerry, jede na žebráckou cestu. :: Benjamin Fulford CZ
    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/...na-tajemnik-skull-and-bones-kerry-jede-na-zebrackou-cestu-/

    jako tomu uz muze verit pouze Eva Holubova :-)))

    http://www.nwoo.org/...-svetovou-zbrani-hromadneho-niceni-je-klimaticka-zmena&cisloclanku=2014020089
    MTO
    MTO --- ---
    rozbor zahajovaciho ceremonialu olympiady

    OrgoNet: Soči: Jak Světlo rozehnalo tmu
    http://orgo-net.blogspot.cz/2014/02/soci-jak-svetlo-rozehnalo-tmu.html

    original v rustine:

    http://chipstone.livejournal.com/1166003.html
    TEBIONINDAMIX
    TEBIONINDAMIX --- ---
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    The Vampire Squid Strikes Again: The Mega Banks' Most Devious Scam Yet | Politics News | Rolling Stone
    http://www.rollingstone.com/...ire-squid-strikes-again-the-mega-banks-most-devious-scam-yet-20140212
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    9/11 : Pentagon Was Hit by a Cruise Missile - Proof!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ypc4ieJO0pg
    TEBIONINDAMIX
    TEBIONINDAMIX --- ---
    » U.S. Army Builds ‘Fake City’ in Virginia to Practice Military Occupation Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!
    http://www.infowars.com/u-s-army-builds-fake-city-in-virginia-to-practice-military-occupation/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam