• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    MTO
    MTO --- ---
    ARMADILLO: ted sem to sem chtel pastnout. zajimava teorie...

    tak aspon jeden citat od sachisty :-]

    "Vyhradzujeme si právo destabilizovať každú krajinu, ktorá nekoná v súlade s našim záujmom."

    - Henry Kissinger

    Ukrajina je príprava na to, čo chceme urobiť Moskve
    http://www.auria.sk/blog/ukrajina-je-priprava-na-to-co-chceme-urobit-moskve


    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Zmizelý let MH370 je zřejmě stopou k událostem z 11 září - AERONET.CZ - Svobodné necenzurované diskuse a blogy
    http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=7522
    MTO
    MTO --- ---
    11. září 2001 - aneb Velká konečná ruská hra
    http://www.zvedavec.org/komentare/2014/03/5894-11-zari-2001-aneb-velka-konecna-ruska-hra.htm

    (článek z března 2007 uveřejňuji úmyslně - porovnejte s posledním vývojem)

    Jakou šanci má průměrný Franta Novák z ulice, že prohlédne hru? Jen polovina populace dokáže pracovat s počítačem, jen asi třetina má přístup na internet, z toho jen třetina ovládá angličtinu a ti, kteří v té poslední skupině jsou, nemívají čas, aby si vyhledali na internetu alternativní zdroje, přečetli si, co a jak, zamysleli se a vyhodnotili situaci vlastním rozumem. Drtivá většina je odkázána na masová média, která jsou zcela a bez výjimky pod kontrolou teroristů.

    Jakou roli v tom hraje Rusko?

    Po katastrofálních nezdarech “barevných revolucí” v Gruzii a na Ukrajině před dvěma lety, sponzorovaných Spojenými státy, začalo Rusko extrémně pečlivě rozehrávat svou strategickou energetickou kartu; íránskými jadernými reaktory počínaje, přes zbrojařské prodeje Venezuele a dalším latinskoamerickým zemím a strategickou spoluprací s Alžírem při obchodech se zemním plynem konče.

    V tutéž dobu, kvůli zahraniční politice vyznačující se bezostyšným pohrdáním jak spojenci tak i nepřáteli, se Bushova vláda ponořila ještě hlouběji do geopolitického marasmu. Tato bezohledná politika je více než s kýmkoli jiným spojována s Dickem Cheneym, bývalým šéfem Halliburtonu.

    “Cheneyho strategií” je americká zahraniční politika založená na zajištění přímé kontroly globální energetiky velkou americkou čtyřkou, čili s USA svázaných soukromých ropných gigantů – Chevron Texaco nebo ExxonMobil, BP či Royal Dutch Shell. Především cílí na kontrolu všech hlavních světových ropných regionů a polí zemního plynu. Tato kontrola jde ruku v ruce s rostoucí snahou Spojených států o totální vojenskou převahu nad jednou potenciální hrozbou jejich globálním ambicím – Ruskem. K propojení americké vojenské a energetické politiky do koherentní strategie dominance je Cheney pravděpodobně ideální osobou....
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    NSA's TURBINE robot can pump 'malware into MILLIONS of PCs'

    Sysadmins, routers, criminals' IRC botnets, and maybe terrorists, all for the pwning

    By Iain Thomson, 12 Mar 2014

    The latest batch of top-secret intelligence documents from the hoard collected by NSA whistleblower Edward Snowden detail the massive increase in the agency's use of its Tailored Access Operations (TAO) hacking unit – including a system dubbed TURBINE that can spam out millions of pieces of sophisticated malware at a time.

    The presentation slides, published by The Intercept, show that 10 years ago the NSA had infiltrated and tapped a modest number of computers, but has since hugely bolstered its toolkit and increased its target list. Within eight years, the number of active pieces of implanted spyware was in the tens of thousands, and slides show an extensive arms catalog of malware for the TAO team to choose from.

    "One of the greatest challenges for active SIGINT/attack is scale," explained one presentation from 2009, marked top secret. "Human 'drivers' limit ability for large-scale exploitation (humans tend to operate within their own environment, not taking into account the bigger picture)."

    The solution was to build TURBINE, which can carry out "automated implants by groups instead of individually," and scale to operate millions of implants at a time. This command-and-control server includes an "expert system" that automatically picks the right malware for a victim and installs it on their computer, thus "relieve the [TURBINE] user from needing to know/care about the details."

    ...

    TURMOIL hunts the sysadmin

    TURBINE also links into a NSA sensor system dubbed TURMOIL, which taps into computer networks around the world to monitor data traffic and identify potential targets. It can track down a mark from their email address or IP address, which device he or she is using, or by web cookies from Google, Microsoft, Twitter, Yahoo! and others.

    While terrorist targets are mentioned, it's clear from the documents that system administrators are also high on the todo list for the TAO team. One comment on an internal NSA message board system was titled simply: "I hunt sys admins."

    "Sys admins are a means to an end," it states. "Once you have control of the IT manager's computer then it's easy to monitor any "government official that happens to be using the network some admin takes care of."

    Pwning the sysadmin is useful for malware attacks against large commercial routers and to defeat VPNs. The documents detail two pieces of NSA-developed malware, HAMMERCHANT and HAMMERSTEIN, which are designed to sit on routers and eavesdrop on VoIP traffic, and grab encryption keys to decrypt supposedly secure VPN connections, all in real time.

    ...

    A 2010 presentation also gives details about the QUANTUM family of malware developed by the government for attacking systems. This includes code for the redirection of web traffic, controlling crooks' IRC botnets, hijacking DNS, and corrupting downloads.

    Another malware system, called UNITEDRAKE, comes with a selection of plugins for different purposes, each with its own classification. The CAPTIVATEDAUDIENCE plugin will take over a system's microphone to record conversations, FOGGYBOTTOM will record internet history and login details, and SALVAGERABBIT copies the contents of any flash drives plugged into the machine.

    ...

    NSA's TURBINE robot can pump 'malware into MILLIONS of PCs' • The Register
    http://www.theregister.co.uk/...sas_malware_turbine_can_pump_out_millions_of_malware_attacks/?page=2
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    3/11/2014: The Freeing Of Humanity
    http://www.youtube.com/watch?v=bRbb_f_8VMg#t=45
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    Rockefellerové: Svět patří nám - E15.cz / Zen
    http://zen.e15.cz/pribehy/rockefellerove-svet-patri-nam-1068032
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    COINCIDENTALLY, 20 'radar disappearing' specialists on board
    Meanwhile, 20 passengers on the missing plane are world-class electronic geeks for a major Defense contracting company that specializing in such things as weapons that disappear planes and ships for the battlefield.
    They are employed by a company designing and manufacturing cutting edge electronic weaponry for the Department of Defense.
    Such weaponry includes those making it possible to vanish planes off the radar. - http://beforeitsnews.com/...-passengers-cell-phones-ringing-gps-information-kept-secret-2432746.html


    Full article: http://www.malaysia-chronicle.com/...g-mh370-engineered-to-deflect-attention?&Itemid=2#ixzz2veyIhc5l
    MTO
    MTO --- ---
    Tahle vynašečka ze Světové banky vás rozhodí: “Existuje obrovité globální spiknutí”
    http://www.nwoo.org/...-%E2%80%9Cexistuje-obrovite-globalni-spiknuti%E2%80%9D&cisloclanku=2014030064

    Lidé by měli mít měnu, kterou vydává jejich vláda přímo, aniž by byla zatížena úrokem. To je to, co se pokusil udělat John F. Kennedy, a to je důvod, proč byl zavražděn. Je to tím, co dělal Lincoln s Greenbacky … a proto byl Lincoln zavražděn…
    MTO
    MTO --- ---
    Proč oficiální Západ nemá rád Putina
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/3796-proc-oficialni-zapad-nema-rad-putina.aspx

    Svět se diví, že Rusové nepouští na Krym tak zvaně „nestranné“ pozorovatele z OBSE, aby sledovali vše, co tam páchají Rusové. S těmi tzv. nestrannými pozorovateli OBSE měli velmi neblahé zkušenosti během událostí na Kosovu a Metohije srbské úřady. Americký diplomat William Walker (neblaze známý svým působením v El Salvadoru, když tam řádily „eskadry smrti“, školené v US základnách) byl odeslán jako vedoucí pozorovatelů OBSE koncem 1998 na Kosovo a Metohiji, aby sledovali dodržování příměří domluvené mezi Miloševićem a Holbrookem. Jak se brzy ukázalo, ti „sledovatelé příměří“ byli téměř všichni členové západních rozvědek, kteří chystali již kriminální NATO agresi proti „malé“ Jugoslávii na rok 1999 a dodávali informace kosovsko-albánským teroristům z UCK. W. Walker tam sehrál trapnou roli kozla zahradníkem i během tzv. aféry v Račaku v lednu 1999, kdy znemožnil nestranné vyšetření na samotném začátku. A aféra v Račaku byla jednou z hlavních rozbušek zločinecké NATO agrese proti Srbsku v 1999.

    Prof. Dr. Rajko Doleček, DrSc., Ostrava, 04. 03. 2014
    MTO
    MTO --- ---
    Rabování Ukrajiny začalo
    http://www.zvedavec.org/komentare/2014/03/5884-rabovani-ukrajiny-zacalo.htm

    Podle zprávy v Kommersant-Ukraine loutky amerického ministerstva financí v Kyjevě, které předstírají, že jsou vládou, připravily ekonomický úsporný plán, který skrouhne ukrajinské penze ze 160 dolarů na 80, aby západní bankéři, kteří půjčili peníze Ukrajině, dostali zaplaceno na úkor ukrajinských chudých. Takže opět tu máme další Řecko....

    zdroj:

    The Looting Of Ukraine Has Begun
    http://www.informationclearinghouse.info/article37876.htm
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Steven Seagal: Some should do homework before covering Ukraine
    https://www.youtube.com/watch?v=nl8rgWUgmR8
    MTO
    MTO --- ---
    Člověk v tísni vymazal ze své zprávy zmínku o financování kubánské opozice | Wertyz Report
    http://wertyzreport.com/...ovek-v-tisni-vymazal-ze-sve-zpravy-zminku-o-financovani-kubanske-opozice/
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    MTO:
    Satoshi Nakamoto's P2P foundation profile makes a reply
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=504715.0
    Alleged Bitcoin Creator Dorian Prentice Satoshi Nakamoto Denies Involvement | TechCrunch
    http://techcrunch.com/...itcoin-creator-dorian-prentice-satoshi-nakamoto-denies-bitcoin-involvement/
    MTO
    MTO --- ---
    neco k zamysleni. taky mam v rodine bitcoin a google fanatika (android programatora), ale imho zlato je zlato a vajicka vymenim za maso, nebo bylinky snaz nez za bitcoin...no uvidime...

    Údajný zakladatel Bitcoinu dělal tajnou práci pro US vojáky
    http://www.nwoo.org/...y-zakladatel-bitcoinu-delal-tajnou-praci-pro-us-vojaky&cisloclanku=2014030049
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    AIM_FREEMAN: me to pripada jako dekadentni psychedelicka party, co jinyho ma takova diskretni slechta v 70's na praci nez poradat sofistikovane opulentni vecirky pro zname :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ARMADILLO: ARMADILLO: ty stranky jsou uz nedostupny..by me zajimalo proc. google to jeste (zatim) ma v cachi. jinak oboji fajn. obamas next assasination hezky shrnuti a imho trefna prognoza. seagal "roztomilej" - stale ve sve zivotni roli.:) vzdycky me potesi kdyz nekdo znamy trosku burcuje lidi..
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Německá média mění na Ukrajinu názor
    http://www.literarky.cz/tema/87-tema-na-tento-tyden/16969-nmecka-media-mni-na-ukrajinu-nazor-

    ...
    Možné ovšem je, spekuluje Augstein, že Západ celou dobu usiloval o rozdělení Ukrajiny na západní a východní část. Raději polovinu Ukrajiny na naší straně, než celou na ruské? Pokud by to tak bylo, byla by německá zahraniční politika mnohem rafinovanější, než jak ministr zahraničí Steinmeier vypadá. Podle všeho to pro celý svět dopadne relativně dobře, když tato krize skončí jen osamostatněním Krymu, shrnuje Jacob Augstein. Novinář, který ve šlépějích svého otce opravdu netrpí přehnanou politickou korektností.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Zajímavé hledisko:
    rozpad Ukrajiny byl předem naplánován Německem (EU) a Ruskem jako prevence před americkými plány na posun hranic NATO k ruským hranicím. Mimochodem náznaky tohoto paktu Molotov-Ribbentrop II. se už delší dobu objevují jak v ruských médiích, tak i v německých a britských (objektivní pozadí vzbouření Rusů na Krymu a východě Ukrajiny), zatímco česká média nepřekvapivě tlačí goepolitický pohled americký

    Циничный взгляд на события на Украине | Толкователь
    http://ttolk.ru/?p=20047
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam