• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    MTO
    MTO --- ---
    PETVAL: uznavam, ze to je trosku over (i kdyz nevim jestli ses proklikval dal pres intelli hub), ale me to zneklidnuje dost...za 5 dni to bude mesic...jestli se ceka az to vysumi a media to prestane zajimat. vecer se ale klidne smazu, ok?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    MTO: opravdu sem musis davat uplne kazdou hovadinu?
    MTO
    MTO --- ---
    AC24.cz - Nezávislý novinář: Pasažér uneseného letadla odeslal foto ze skrytého iPhonu
    http://www.ac24.cz/...73-nezavisly-novinar-pasazer-uneseneho-letadla-odeslal-foto-ze-skryteho-iphonu

    „Byl jsem zadržen jako rukojmí neznámými vojáky poté, co bylo letadlo uneseno (s páskou přes oči). Pracuji pro IBM a podařilo se mi během únosu ukrýt telefon do zadku. Jmenuji se Phillip Wood. Myslím, že mě i zdrogovali, nemůžu se soustředit.“

    Černá fotografie označená jako „1395192158752.jpg“ obsahuje tato metadata:

    Rozměry: 240 x 320
    Výrobce: Apple
    Model: iPhone 5
    Barevný prostor: RGB
    Barevný profil: sRGB IEC61966-2.1
    Ohnisková vzdálenost: 4.12
    Alfa kanál: Žádný
    Červené oko: Žádné
    F číslo: 2.4
    Expoziční program: 2
    Expoziční čas: 1/15

    Stone rovněž detailně vysvětluje, proč EXIF data snímku (Exchangeable Image Format) slouží jako nezvratný důkaz:

    „Exif je neporušený. Exif data jsou uložena v každém snímku z jakéhokoli fotoaparátu a obsahují okolnosti, za kterých byla fotografie pořízena. Lze je zobrazit, když uložíte fotografii na ploše PC, kliknete na ni pravým tlačítkem myši a zvolíte vlastnosti. Pak kliknete na detaily. Zjistíte, že snímek byl pořízen 18. března iPhonem 5, s citlivostí 3200 a clonou 1/15. exif data obsahují i souřadnice, jež náleží základně Diego Garcia. JE TO POPRVÉ, CO NÁM PRÁZDNÁ FOTOGRAFIE PROZRADILA ÚPLNĚ VŠECHNO.

    Exif nelze přepsat běžným softwarem, může být jen přidán k údajům, jako jsou„image credits“, u některých pokročilých aplikací. Může být rovněž vymazán, NE VŠAK ZMĚNĚN. Fotografie s neporušenými Exif daty lze použít u soudu. Pokud je Exif hacknutý, musel by to udělat někdo ze CIA nebo opravdu dobrý hacker, o tom ale pochybuji.

    Zajímavou okolností je, že muž, kterému se podařilo umístit tyto informace na web Farganne (pod přezdívkou Glitch), obdržel mnoho výhrůžných hlasových zpráv, což je další důkaz potvzující, že to vše je pravda. Jedno je jisté: jakmile se tato věc zveřejní, bude VYPUŠTĚN DŽIN Z LÁHVE. Nevím, jak vjádřit důležitost toho, že GPS souřadnice snímku neladí přesně s tím, co říká Google, a nejsou umístěny nikde na webu, protože to dokazuje, že zdrojem těchto souřadnic není Google nebo Wikipedie, ale že opravdu pochází z daného přístroje a že snímek MUSEL být pořízen na základně Diego Garcia.“
    GORG
    GORG --- ---
    Malajsijské úřady také zveřejnily přepis komunikace mezi zmizelým boeingem a letovou věží v Malajsii. Poslední slova z komunikace byla "Dobrou noc, malajsijské tři sedm nula" a ne "Dobře, dobrou noc", jak se doposud uvádělo.. Nově zveřejněný záznam komunikace je mnohem více formální a standardní odhláška z letadla, které právě opouštělo malajsijský vzdušný prostor. O několik minut později byla komunikace odpojena.

    Možná se nikdy nedozvíme, proč letadlo zmizelo, připustila Malajsie — Svět — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...16-mozna-se-nikdy-nedozvime-proc-letadlo-zmizelo-pripustila-malajsie/

    // Tyve nová verze pravdy :) Musíš mi ty média mrdky multimediální pošéfovat.. pošli tam fix na tu naši hlášku z letadla. A řekni, že pravdu se u téhle havárie stejně nikdy nikdo nedozvíme.) Těžký ty média brát vážně heh
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    Turkey now blocking social media by hijacking Google DNS | Ars Technica
    http://arstechnica.com/...chnology/2014/03/turkey-now-blocking-social-media-by-hijacking-google-dns/
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    Turkey YouTube Ban: Full Transcript of Leaked Syria 'War' Conversation Between Erdogan Officials
    http://www.ibtimes.co.uk/...leaked-syria-war-conversation-between-erdogan-officials-1442161#tvplayer
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUKIDE:

    Apríl na konci března: ztracené letadlo teď čeká na jadernou bombu - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...-false-flag-mh370-drk-/tec_technika.aspx?c=A140328_125106_tec_technika_jm
    MATT
    MATT --- ---
    Nebudeš míti bohů přede mnou
    http://blisty.cz/art/72695.html
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Nevim, kam jinam s tim. Je to jev, kterej se jiste zdaleka netyka jenom UZA a pravdu, o ktere uz "ti nahore" jiste taky dlouho vedi a taky dlouho zatloukaji, je treba sirit vsemi smery.
    Americans' brains being fried by cell towers: New scientific evidence reveals shocking extent of electropollution damage
    http://www.naturalnews.com/044464_cell_towers_emf_pollution_mental_confusion.html
    BRAINWASHER
    BRAINWASHER --- ---
    USA nutily Zemana prohlásit, že plán na 11. září vznikl v Praze, píše exšéf BIS – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...tily-zemana-prohlasit-ze-plan-na-11-zari-vznikl-v-praze-pise-exsef-bis.html
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    "A US technology company which had 20 senior staff on board Malaysia Airlines Flight MH370 had just launched a new electronic warfare gadget for military radar systems in the days before the Boeing 777 went missing."
    With the Disappearance of Malaysian Airlines MH-370, Jacob Rothschild Became the Sole Owner of 'Freescale Semiconductors' Patent | Humans Are Free
    http://humansarefree.com/...utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HumansAreFree+%28Humans+Are+Free%29
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Flight MH370 Is At Diego Garcia - Here's The Proof
    http://www.youtube.com/watch?v=QpxN1tlqDeg
    MTO
    MTO --- ---
    Elitní spolky (III.) - Czech Free Press
    http://www.czechfreepress.cz/elitni-spolky/elitni-spolky-iii.html

    - cteni o tom jak to bylo pred FEDem
    MTO
    MTO --- ---
    docela zajimavy komentar...

    Kdo hájí tradiční hodnoty a kdo ne
    http://www.zvedavec.org/komentare/2014/03/5903-kdo-haji-tradicni-hodnoty-a-kdo-ne.htm

    "Mimo jiné, kdo vlastní agenturu Reuters a jiné již od konce 18. století?"

    "Internet je naše záchrana. Podobně zevnitř rozložil kdysi knihtisk již zahnívající křesťansko-katolický systém. Ne jen to, co kázal pan páter z kazatelny, se zdálo býti pravdou. Kacířské knihy tenkrát také zprvu četli jen vzdělanější lidé. Nyní se to snad podaří internetem. Lidi (zatím jen někteří) jsou již v obraze. Ti moc dobře ví, proč se chystá další možná konečná světová válka."

    "Dolarová partička nám naposledy vzkázala prostřednictvím svých poskoků v souvislosti s ukrajinskou krizí: „Do prdele s Evropu“. Odpovědí by mělo být: FEDe kašleme ti na dolar. Američani udělejte si doma pořádek ať s vámi můžeme začít poctivě obchodovat jako s každým jiným a ku prospěchu všech. O válčení tady nikdo nemá zájem!"
    MTO
    MTO --- ---
    Němci odmítají spolupracovat s elitami
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/3840-nemci-odmitaji-spolupracovat-s-elitami.aspx

    Německý deník Tagesspiegel spustil 6. března online průzkum a zeptal se čtenářů v Německu, jak by měl Západ reagovat na invazi Ruska do Ukrajiny. Co následuje, jsou možnosti, z nichž si měli čtenáři jednu vybrat.

    Mělo by se uvažovat o vyloučení Ruska z G8
    4%
    Konflikt může být vyřešen pouze diplomatickou cestou a sumit G8 je z tohoto pohledu důležitý
    14%
    Kritika Západu je pokrytecká, protože Rusko brání své legitimní zájmy
    78%
    Pokud bude tato eskalace pokračovat, neměla by být vyloučena ani vojenská intervence NATO
    4%

    Ve čtyři hodiny odpoledne odpovědělo na tento průzkum 9420 čtenářů a to, jak odpověděli, naplnilo presstitutky z Tagesspiegelu čirou hrůzou. Bylo to z toho důvodu, jelikož pouhá 4 procenta lidí, a nám je jasné jací lidé to jsou, odpověděla, že by byli pro vojenskou intervenci sil NATO. Oproti tomu šokujících 78 procent odpovědělo tak, že prodejní politici Západu jsou pouhými pokrytci a že Rusko pouze brání své legitimní zájmy.

    Takže co v Tagesspiegelu udělali? Ve čtyři hodiny a pět minut byl tento průzkum náhle stažen z netu a od té doby jej už nikdo neviděl. Což jasně vypovídá o tom, že propagandistické lži naší nepřátelské elity a jejích, kdysi neporazitelných médií, ztrácejí půdu pod nohama.
    A toto je, jak jistě budete souhlasit, paprsek naděje na jinak ponurém nebi Západu. Především z toho důvodu, že kdysi zcela indoktrinovaní a poslušní Němci se začínají probouzet.
    MTO
    MTO --- ---
    Ilumináti: „Vábení a klam“. Skryté elity a tajemná „vrchnost“, ukrytá za tajnými spolky. Hlavní cíl: Rozklad křesťanské společnosti | PROTIPROUD
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/...ajnymi-spolky-hlavni-cil-rozklad-krestanske-spolecnosti.htm

    Na trh přichází další kniha Henryho Makowa s natolik závažným obsahem, že jen těžko lze uvěřit tvrzením v knize uvedeným. Nebyl by to ovšem Makow, kdyby nedokázal mnohé věci podložit a k dalším uvést zdroj. Kniha začíná tím, že kartel centrálních bank, v souladu s dlouhodobým plánem, utváří jak historii, tak kulturu. Členové tohoto kartelu jsou generační satanisté, kabalističtí židé a svobodní zednáři. Jejich cílem je uvést všechny lidi do jejich sekty coby sluhy či otroky.



    Války a lichváři
    Hlavním nástrojem kartelů jsou války, které inscenují pro zisk a moc. Kvůli válce a následné obnově vždy zosnují rozsáhlou úvěrovou expanzi. Dluhy jim slouží k našemu zotročení, tak jako posloužily židovským lichvářům, kteří v 19. století vnucovali ukrajinským farmářům vodku a půjčky, aby později konfiskovali jejich farmy.

    Dějiny jsou výsledkem této skryté války proti lidstvu. Jestliže přijdeme domů a shledáme jej obrácený naruby a náš majetek je pryč, pomyslíme si: „lupiči“. Nejsou to žádní beránci. „Podle jejich plodů je poznáte.“ (Matouš, 7:20)

    Současnost je konečným stvrzením existence Řádu iluminátů. Naši součinnost si ilumináti kupují za naše vlastní peníze. Daří se jim nás podvádět monopolizací myšlení a komunikace. Vzali nám Boha, abychom se nemohli držet svrchovaných duchovních zásad. Přesvědčují nás, že pravda neexistuje a vše je relativní.

    Nemusíme na jejich hru přistoupit. Můžeme se držet Boha tak, že budeme vyzdvihovat absolutní pravdu, krásu, spravedlnost, mír, slušnost a lásku. Tyto hodnoty jsou samozřejmě skutečné… jediné skutečné. Jen se podívejte, co nám jejich popírání přineslo. Na fyzický hlad máme potravu. Na žízeň je voda. Nejvíce však hladovíme po duchovních ideálech. A od toho máme Boha.

    Lidstvo si musí vybrat mezi proměnou a zábavou. Proměna značí velebení Boha konáním Božího díla. Zábava znamená, že se budeme nadále rozptylovat a vést falešné, nudné a triviální životy. Ďábel dobývá vábením a klamem. A právě těmito prostředky jedna satanská sekta kolonizovala lidstvo, a to nejen fyzicky, ale i mentálně a duchovně. Byli jsme oklamáni tím nejodpornějším způsobem: svedli nás penězi a sexem.

    Bodyart Book | úvod
    http://www.bodyartbook.cz/

    MTO
    MTO --- ---
    ARMADILLO: ted sem to sem chtel pastnout. zajimava teorie...

    tak aspon jeden citat od sachisty :-]

    "Vyhradzujeme si právo destabilizovať každú krajinu, ktorá nekoná v súlade s našim záujmom."

    - Henry Kissinger

    Ukrajina je príprava na to, čo chceme urobiť Moskve
    http://www.auria.sk/blog/ukrajina-je-priprava-na-to-co-chceme-urobit-moskve


    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Zmizelý let MH370 je zřejmě stopou k událostem z 11 září - AERONET.CZ - Svobodné necenzurované diskuse a blogy
    http://aeronet.cz/forum/showthread.php?t=7522
    MTO
    MTO --- ---
    11. září 2001 - aneb Velká konečná ruská hra
    http://www.zvedavec.org/komentare/2014/03/5894-11-zari-2001-aneb-velka-konecna-ruska-hra.htm

    (článek z března 2007 uveřejňuji úmyslně - porovnejte s posledním vývojem)

    Jakou šanci má průměrný Franta Novák z ulice, že prohlédne hru? Jen polovina populace dokáže pracovat s počítačem, jen asi třetina má přístup na internet, z toho jen třetina ovládá angličtinu a ti, kteří v té poslední skupině jsou, nemívají čas, aby si vyhledali na internetu alternativní zdroje, přečetli si, co a jak, zamysleli se a vyhodnotili situaci vlastním rozumem. Drtivá většina je odkázána na masová média, která jsou zcela a bez výjimky pod kontrolou teroristů.

    Jakou roli v tom hraje Rusko?

    Po katastrofálních nezdarech “barevných revolucí” v Gruzii a na Ukrajině před dvěma lety, sponzorovaných Spojenými státy, začalo Rusko extrémně pečlivě rozehrávat svou strategickou energetickou kartu; íránskými jadernými reaktory počínaje, přes zbrojařské prodeje Venezuele a dalším latinskoamerickým zemím a strategickou spoluprací s Alžírem při obchodech se zemním plynem konče.

    V tutéž dobu, kvůli zahraniční politice vyznačující se bezostyšným pohrdáním jak spojenci tak i nepřáteli, se Bushova vláda ponořila ještě hlouběji do geopolitického marasmu. Tato bezohledná politika je více než s kýmkoli jiným spojována s Dickem Cheneym, bývalým šéfem Halliburtonu.

    “Cheneyho strategií” je americká zahraniční politika založená na zajištění přímé kontroly globální energetiky velkou americkou čtyřkou, čili s USA svázaných soukromých ropných gigantů – Chevron Texaco nebo ExxonMobil, BP či Royal Dutch Shell. Především cílí na kontrolu všech hlavních světových ropných regionů a polí zemního plynu. Tato kontrola jde ruku v ruce s rostoucí snahou Spojených států o totální vojenskou převahu nad jednou potenciální hrozbou jejich globálním ambicím – Ruskem. K propojení americké vojenské a energetické politiky do koherentní strategie dominance je Cheney pravděpodobně ideální osobou....
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    NSA's TURBINE robot can pump 'malware into MILLIONS of PCs'

    Sysadmins, routers, criminals' IRC botnets, and maybe terrorists, all for the pwning

    By Iain Thomson, 12 Mar 2014

    The latest batch of top-secret intelligence documents from the hoard collected by NSA whistleblower Edward Snowden detail the massive increase in the agency's use of its Tailored Access Operations (TAO) hacking unit – including a system dubbed TURBINE that can spam out millions of pieces of sophisticated malware at a time.

    The presentation slides, published by The Intercept, show that 10 years ago the NSA had infiltrated and tapped a modest number of computers, but has since hugely bolstered its toolkit and increased its target list. Within eight years, the number of active pieces of implanted spyware was in the tens of thousands, and slides show an extensive arms catalog of malware for the TAO team to choose from.

    "One of the greatest challenges for active SIGINT/attack is scale," explained one presentation from 2009, marked top secret. "Human 'drivers' limit ability for large-scale exploitation (humans tend to operate within their own environment, not taking into account the bigger picture)."

    The solution was to build TURBINE, which can carry out "automated implants by groups instead of individually," and scale to operate millions of implants at a time. This command-and-control server includes an "expert system" that automatically picks the right malware for a victim and installs it on their computer, thus "relieve the [TURBINE] user from needing to know/care about the details."

    ...

    TURMOIL hunts the sysadmin

    TURBINE also links into a NSA sensor system dubbed TURMOIL, which taps into computer networks around the world to monitor data traffic and identify potential targets. It can track down a mark from their email address or IP address, which device he or she is using, or by web cookies from Google, Microsoft, Twitter, Yahoo! and others.

    While terrorist targets are mentioned, it's clear from the documents that system administrators are also high on the todo list for the TAO team. One comment on an internal NSA message board system was titled simply: "I hunt sys admins."

    "Sys admins are a means to an end," it states. "Once you have control of the IT manager's computer then it's easy to monitor any "government official that happens to be using the network some admin takes care of."

    Pwning the sysadmin is useful for malware attacks against large commercial routers and to defeat VPNs. The documents detail two pieces of NSA-developed malware, HAMMERCHANT and HAMMERSTEIN, which are designed to sit on routers and eavesdrop on VoIP traffic, and grab encryption keys to decrypt supposedly secure VPN connections, all in real time.

    ...

    A 2010 presentation also gives details about the QUANTUM family of malware developed by the government for attacking systems. This includes code for the redirection of web traffic, controlling crooks' IRC botnets, hijacking DNS, and corrupting downloads.

    Another malware system, called UNITEDRAKE, comes with a selection of plugins for different purposes, each with its own classification. The CAPTIVATEDAUDIENCE plugin will take over a system's microphone to record conversations, FOGGYBOTTOM will record internet history and login details, and SALVAGERABBIT copies the contents of any flash drives plugged into the machine.

    ...

    NSA's TURBINE robot can pump 'malware into MILLIONS of PCs' • The Register
    http://www.theregister.co.uk/...sas_malware_turbine_can_pump_out_millions_of_malware_attacks/?page=2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam