• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    MATT
    MATT --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Dr Paul Craig Roberts 2014 : Ukraine, Neocons & Armageddon
    https://www.youtube.com/watch?v=k11v8WOVT2U
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Paul Craig Roberts interview for Slobodny Vysielac, Slovakia. US involvement in Ukraine
    https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Americká nadnárodní společnost Monsanto a další agrární koncerny, které se věnují geneticky modifikovaným organismům (GMO), respektive potravinám, a jež doufaly, že se s pomocí úplatků, tlaků a Světové obchodní organizace (WTO) proderou do ruského zemědělství, utrpěly trpkou porážku. Ruský premiér Dmitrij Medveděv jim nyní zavřel na ruské hranici závoru.

    "Nezamýšlíme vyvíjet geneticky modifikované potraviny, nebo povolit jejich dovoz do naší země. Jsme spokojení s tím, že se můžeme zásobovat normálními potravinovými produkty. Jestli Američané jedí rádi výrobky genové techniky, ať to dělají."

    Medveděv dále dodal: "My to nepotřebujeme, máme dost prostoru a možností na výrobu organických potravin. Máme vhodnou zemi a předpoklady produkovat normální organickou stravu."

    Rus dal tvrdou ránu americkému Monsantu a spol. | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...okoli/rus-dal-tvrdou-ranu-americkemu-monsantu-a-spol_303611.html#.U0UGwfl_tig
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jo, Solis je dobrej. Doporučuju třeba i to video s Baudyšem jr.
    MTO
    MTO --- ---
    AC24.cz - Rozhovor s politologem Danielem Solisem: Amerika hraje o všechno
    http://www.ac24.cz/...-ze-sveta/3797-rozhovor-s-politologem-danielem-solisem-amerika-hraje-o-vsechno

    Učil jste také předmět konspirační teorie v mezinárodní politice. O místo na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů jste ale přišel. Proč?

    O místo mě svou intervencí připravil kontroverzní kněz Tomáš Halík, neboť mě nařkl z politického extremismu a psal rektorce horlivý dopis, jak to, že mě nevyhodí. Já jsem ho zmínil v nějakém rozhovoru v souvislosti s Novým světovým řádem a ono se ho to nějak dotklo. Napsal jsem mu dopis: bratře v Kristu, co to děláš, že mi tady mažeš schody, vyjmi si trám z oka svého... A ten se zděsil a napsal rektorce druhý dopis, že místo abych se mu omluvil, z něčeho jsem ho nařkl. Já mu odepsal, ať dokáže, že není pravda, že není svobodný zednář, že nenapsal recenzi na Huntingtona, která se jmenuje Nový světový řád jako východisko pro církev, že se nepaktuje s lidmi z Fóra 2000, kteří plánují barevné revoluce po celém světě apod. Teď dostal Templetonovu mezinárodní cenu, což je de facto důkaz, že jsem měl pravdu. John Templeton, svobodný zednář, byl stipendista Cecila Rhodese – studoval za peníze magnáta, který pracoval jako Rothschildův agent v Oxfordu. To, že to dostal zrovna Halík, není náhoda. A ke všemu těsně poté, co tady na něj prasklo, že má neodborné publikace a podvádí daňové poplatníky, neboť uvádí svá soukromá díla jako vědecké práce a univerzita za to nárokuje granty z veřejných peněz. Tuto cenu mimochodem dostal i někdejší placený agent CIA dalajlama. Majitelka se zalekla Halíkova mediálního vlivu a neprodloužila mi smlouvu. Ale teď jsem tam začal působit znovu, takže to odnesla voda.
    GORG
    GORG --- ---
    Jinými slovy zmizí z radaru letadlo, kde je na palubě hromada čelních inženýrů pracujících na radarové technologii pro vojenské účely.

    :-)

    Trochu to připomíná ty storky, jak houfně měli mikrobiologové nehody s vrtulníky apod. Několika údajně ufikla hlavu vrtule toho vrtulníku. It§s a dangerous world.
    GORG
    GORG --- ---
    něco více k těm podezřením kolem patentu resp. Freescale

    http://www.express.co.uk/...lane-20-on-board-worked-for-ELECTRONIC-WARFARE-and-radar-defence-company

    http://media.freescale.com/phoenix.zhtml?c=196520&p=irol-newsArticle&ID=1905359&highlight=
    AUSTIN, Texas--(BUSINESS WIRE)--Mar. 3, 2014-- Freescale Semiconductor (NYSE: FSL), a global leader in radio frequency (RF) power transistors, today announced the availability of 11 new commercial RF power LDMOS products that can meet the requirements of U.S. defense electronics applications. This is the first set of products released as part of the company’s strategic defense initiatives for its RF power business, announced in June 2013.

    Freescale now offers the level of support provided in other markets to U.S. defense systems customers, enabling them to optimize the performance of these RF devices for radar, military communications and electronic warfare applications.


    http://www.reuters.com/article/2014/03/09/us-malaysia-airlines-freescale-idUSBREA280T020140309

    http://beforeitsnews.com/...tronic-weapon-evidence-villagers-heard-but-could-not-see-it-2432756.html

    // Moc nerozumím tomu s tím patentem. Ten patent jako takový se alespoň na první pohled nezdá nijak důležitý, a to o vlastnických právech se mi nezdá, že by tam bylo fakt v něm napsané.

    Na druhou stranu , že se ztratilo letadlo, kde bylo na palubě 20 zaměstnanců čelní firmy pracujících na vojenské letecké technologii a pár dní před ztracením letadla právě v kontextu elektronické války v letectví a jinde uvedla na trh nějakých onich 11 nových radiofrekvenčních produktů, což není o nic méně zajímavé.

    Docela úlet je i myšlenka, že celá operace je zároveň i úspěšný test nějaké nové radar cloaking technologie umožnující zneviditelnit pro radar i (do té doby) normální letadla. :)
    LUKK
    LUKK --- ---
    200+ Free Documentaries That Will Expand Your Consciousness! | In5D.com
    http://www.in5d.com/200-plus-free-documentaries-to-expand-consciousness.html
    MTO
    MTO --- ---
    PETVAL:moznas trefil hrebik na hlavicku, taky to mohlo byt vypusteny zamerne...

    kazdopadne uz to pekne svisti na idnes. priznejte se kdo z vas je pavel kasik :-))))

    http://technet.idnes.cz/...e-zaklady-garcia-pfy-/tec_technika.aspx?c=A140404_174212_tec_technika_pka
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    MTO: tak hlavne ty kecy o nemodifikovatelnosti exif dat, iphone 5 nacpany do konecniku (nutne ve stresu a nenapadne! (Šířka. 5,86 cm výška. 12,38 cm) :)). nerikam, ze za zmizenim MH370 nemuze byt neco vic, ale podobne nesmysly jen napomahaji skryvat pravdu a rozmelnovat potencionalni stopy v nanosu balastu a smahem diskreditovat i teorie nebo i reality s racionalnim zakladem.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MTO: primarne o ztraceny letadlo (respektive jejich prezivsi pasazery). Jen se na to podivej, je to fajn serial :D
    letadel zmizela spousta, jen nesmis nastavit tak uzkoprse podminky... staci se nezamerit na ty velike a na posledni leta. Kazdopadne linkama slouzit nebudu, nechce se mi.
    MTO
    MTO --- ---
    AVATAR: prosim nahod linky na letadla co se nenasli. nejlepe po roce 2000, i kdyz i za 14 let technika a veda urcite pokrocila...

    Havárie boeingu. Bohatá historie záhad zmizelých letadel | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...arie-boeingu-bohata-historie-zahad-zmizelych-letadel_300742.html#.Uz7LcVS9jb8

    1. AIR FRANCE LET 447 (2009)
    Pokud se malajsijské letadlo zřítilo, pak by nehoda byla nejpodobnější tragické nehodě letadla Airbus A330 letecké společnosti Air France, který zmizel nad Atlantikem cestou z Rio de Janeira do Paříže. Stejně jako v případě letu Malaysia Airlines, ani piloti Air France nevyslali žádný nouzový signál. Vyšetřovatelé nenašli a nezjistili o osudu letadla s 228 lidmi na palubě nic celých pět dní od jeho zmizení, než záchranné a pátrací týmy konečně objevily část ocasu ve vodě.

    (naslo se po peti dnech)

    btw lost sem nevidel a netusim moc o co tam slo? o nejaky ostrov?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MTO: mno tak spadlo letadlo do more no... a co? To se stalo uz tolikrat. I to, ze se nenaslo. Ono se totiz tezko hleda neco x kilometru pod hladinou. Kdybys nevidel LOST, ani by nikoho zadna konspirace nenapadla :D
    MTO
    MTO --- ---
    PETVAL: uznavam, ze to je trosku over (i kdyz nevim jestli ses proklikval dal pres intelli hub), ale me to zneklidnuje dost...za 5 dni to bude mesic...jestli se ceka az to vysumi a media to prestane zajimat. vecer se ale klidne smazu, ok?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    MTO: opravdu sem musis davat uplne kazdou hovadinu?
    MTO
    MTO --- ---
    AC24.cz - Nezávislý novinář: Pasažér uneseného letadla odeslal foto ze skrytého iPhonu
    http://www.ac24.cz/...73-nezavisly-novinar-pasazer-uneseneho-letadla-odeslal-foto-ze-skryteho-iphonu

    „Byl jsem zadržen jako rukojmí neznámými vojáky poté, co bylo letadlo uneseno (s páskou přes oči). Pracuji pro IBM a podařilo se mi během únosu ukrýt telefon do zadku. Jmenuji se Phillip Wood. Myslím, že mě i zdrogovali, nemůžu se soustředit.“

    Černá fotografie označená jako „1395192158752.jpg“ obsahuje tato metadata:

    Rozměry: 240 x 320
    Výrobce: Apple
    Model: iPhone 5
    Barevný prostor: RGB
    Barevný profil: sRGB IEC61966-2.1
    Ohnisková vzdálenost: 4.12
    Alfa kanál: Žádný
    Červené oko: Žádné
    F číslo: 2.4
    Expoziční program: 2
    Expoziční čas: 1/15

    Stone rovněž detailně vysvětluje, proč EXIF data snímku (Exchangeable Image Format) slouží jako nezvratný důkaz:

    „Exif je neporušený. Exif data jsou uložena v každém snímku z jakéhokoli fotoaparátu a obsahují okolnosti, za kterých byla fotografie pořízena. Lze je zobrazit, když uložíte fotografii na ploše PC, kliknete na ni pravým tlačítkem myši a zvolíte vlastnosti. Pak kliknete na detaily. Zjistíte, že snímek byl pořízen 18. března iPhonem 5, s citlivostí 3200 a clonou 1/15. exif data obsahují i souřadnice, jež náleží základně Diego Garcia. JE TO POPRVÉ, CO NÁM PRÁZDNÁ FOTOGRAFIE PROZRADILA ÚPLNĚ VŠECHNO.

    Exif nelze přepsat běžným softwarem, může být jen přidán k údajům, jako jsou„image credits“, u některých pokročilých aplikací. Může být rovněž vymazán, NE VŠAK ZMĚNĚN. Fotografie s neporušenými Exif daty lze použít u soudu. Pokud je Exif hacknutý, musel by to udělat někdo ze CIA nebo opravdu dobrý hacker, o tom ale pochybuji.

    Zajímavou okolností je, že muž, kterému se podařilo umístit tyto informace na web Farganne (pod přezdívkou Glitch), obdržel mnoho výhrůžných hlasových zpráv, což je další důkaz potvzující, že to vše je pravda. Jedno je jisté: jakmile se tato věc zveřejní, bude VYPUŠTĚN DŽIN Z LÁHVE. Nevím, jak vjádřit důležitost toho, že GPS souřadnice snímku neladí přesně s tím, co říká Google, a nejsou umístěny nikde na webu, protože to dokazuje, že zdrojem těchto souřadnic není Google nebo Wikipedie, ale že opravdu pochází z daného přístroje a že snímek MUSEL být pořízen na základně Diego Garcia.“
    GORG
    GORG --- ---
    Malajsijské úřady také zveřejnily přepis komunikace mezi zmizelým boeingem a letovou věží v Malajsii. Poslední slova z komunikace byla "Dobrou noc, malajsijské tři sedm nula" a ne "Dobře, dobrou noc", jak se doposud uvádělo.. Nově zveřejněný záznam komunikace je mnohem více formální a standardní odhláška z letadla, které právě opouštělo malajsijský vzdušný prostor. O několik minut později byla komunikace odpojena.

    Možná se nikdy nedozvíme, proč letadlo zmizelo, připustila Malajsie — Svět — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...16-mozna-se-nikdy-nedozvime-proc-letadlo-zmizelo-pripustila-malajsie/

    // Tyve nová verze pravdy :) Musíš mi ty média mrdky multimediální pošéfovat.. pošli tam fix na tu naši hlášku z letadla. A řekni, že pravdu se u téhle havárie stejně nikdy nikdo nedozvíme.) Těžký ty média brát vážně heh
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    Turkey now blocking social media by hijacking Google DNS | Ars Technica
    http://arstechnica.com/...chnology/2014/03/turkey-now-blocking-social-media-by-hijacking-google-dns/
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    Turkey YouTube Ban: Full Transcript of Leaked Syria 'War' Conversation Between Erdogan Officials
    http://www.ibtimes.co.uk/...leaked-syria-war-conversation-between-erdogan-officials-1442161#tvplayer
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam