• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Shocking Documentary - How You Are Being Mind Controlled And Don't Know It
    https://www.youtube.com/watch?v=hG9K5gU4Y18
    MTO
    MTO --- ---
    mladi maj uplne jiny starosti, bohuzel...
    na udrzeni letargie lepsi jak nedelni serialy za totace :-]

    [ VON_GILOTINE @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Mladí by měli přestat makat, říká profesor David Graeber z London School of Economics | Prigl
    http://prigl.cz/...i-by-meli-prestat-makat-rika-profesor-david-graeber-z-london-school-of-economics/
    ...
    Jste zastáncem konspirační teorie, že vládnoucí třída udržuje lidi zaměstnané, aby se nebouřili?

    Problém je už v pojmu konspirační teorie. Prostě lidé, kteří něco ovládají to nějak ovládají a už tahle elementární logika se nazývá konspirační teorií. Fakt je, že každý rok se v Davosu potká určitá skupina lidí a baví se o tom, co budou dělat. Otázka je, jestli dělají opravdu to, o čem si tam povídají. Jestli ano, pak se nejedná o žádnou konspirační teorii. Není na tom nic tajného.

    Prostě si neumím představit, že by měl někdo na světě schopnost si říct: potřebuji mít společnost v takovém a takovém stavu a dosáhl toho.

    Není to jeden člověk, ale zájmové skupiny, kteří mají svoje think tanky, umísťují správné lidi na správná místa – do médií, vlád a podobně. Někdy jim to vyjde, někdy ne. Jediný problém konspiračních teorií je v tom, že tyhle snahy považují za efektivnější, než skutečně jsou. Samotný fakt, že lidé, kteří ovládají věci, je stále ovládají, ale znamená, že minimálně částečně jsou úspěšní. Neexistuje jeden univerzální ďábelský plán, ale dílčí operace. Stejně tak mezi vládnoucí třídou panují rozdílné názory. Každopádně se toho děje víc, než bychom si rádi přiznali.

    Může proti tomu bojovat lempl, jako jsem třeba já?

    Lidé myslí ve dvou škodlivých extrémech: na jedné straně máte konspirační teorii, která tvrdí, že nějaký chlápek ovládá celý svět, a to je samozřejmě hloupost, na druhou stranu sociální teorie determinismu, říká, že nikdo nemůže nic doopravdy změnit. Ale třeba já jsem byl zapojen do společenských hnutí, v Global Justice Movement jsme vybojovali některé věci i proti hráčům jako je WTO. Spousta lidí pak říkala: to by se stejně stalo. Prostě neuvěřili, že je možné měnit dějiny. Ale jasně, že je to možné.

    Takže je tady naděje, že síla slova nějaké odhodlané skupiny se může měřit s těmi, kdo vlastní média, ropné plošiny a továrny?

    Těžko říct, jak svět funguje. Jsou tady různé mocenské bloky s častokrát rozdílnými pohledy a zájmy. Jejich vztahy jsou nesmírně komplikované. Problém konspiračních teorií je, že to všechno zjednodušují. Teď například je vidět v nejbohatších kapitalistických zemích rostoucí konflikt mezi politickou třídou, která byla naprosto podchycená určitými ekonomickými zájmy, a technokraty, kteří mají jejich politiku zavádět. Ta druhá skupina si uvědomuje, že je to naprosto neudržitelné a míříme ke krachu. A vím to, protože tihle lidi to někdy říkají přímo mě. No a jestli to lidi z FEDu a Bank of England říkají mě, pak je tady fakt problém.

    Existuje nějaká vyšší úroveň moci, která by stála nad těmito mocenskými bloky v pozadí?

    To ani ne. Například v Americe je zjevné, kdo za kým stojí. Republikáni hájí zájmy těžařského průmyslu, středního byznysu a dokonce se místy zdá, že jsou na ni napojení i lidé z pracující třídy, demokraté pak zastupují manažerské elity, obě strany stejnou měrou ovlivňuje Wall Street. Z tohoto hlediska bychom ho mohli považovat za nejvyšší mocenskou úroveň.

    Takže když chce člověk něco prosadit nebo něčemu zabránit, ví za kým konkrétně má jít?

    To je legrační věc na velkých hráčích – že to o sobě přiznávají. Nepotřebujete na to konspirační teorie. Je zajímavá samotná historie konceptu konspirční teorie. V Americe o tom lidé začali mluvit v padesátých letech, kdy vláda poprvé utajovala ve velkém věci kvůli studené válce.
    ...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Facebook čelí vlně protestů poté, co přiznal, že zjistil, jak systematicky manipulovat s emocemi uživatelů. Facebook zveřejnil podrobnosti obřího experimentu, v rámci něhož manipuloval informace zveřejňované na stránkách 689 000 uživatelů. Zjistil, že prostřednictvím procesu nazvaného "emocionální nákaza" dokáže přimět uživatele, aby vůči daným faktům zastávali pozitivnější nebo negativnější postoj, aniž by věděli, že jsou manipulováni.

    Ve spolupráci s vědci z Cornell University a z University of California Facebook cenzuroval to, co lidé zveřejňují na svých stránkách a co lidé sdílejí. V rámci jednoho testu bylo omezeno množství "pozitivního emocionálního obsahu", což znamenalo, že bylo zveřejňováno a sdíleno méně pozitivně vyznívajících statutů, v jiném testu to dělal Facebook obráceně. Dospěl k závěru: "Emoce vyjadřované přáteli, prostřednictvím sociálních sítí, ovlivňují naše nálady. Jsou to první experimentální důkazy o tom, že sociální sítě šíří v obrovském měřítku emocionální nákazu."

    Právníci, internetoví aktivisté a politikové se tento víkend vyjádřili, že masový experiment Facebooku s emocionální manipulací svých uživatelů je "skandální", "děsivý" a "znepokojující". Jeden britský poslanec požaduje, aby britský parlament záležitost začal vyšetřovat.
    Facebook přiznal, že manipuloval emocemi svých uživatelů tím, že pozměňoval to, co se tam zveřejňuje
    http://www.blisty.cz/art/73745.html
    Facebook reveals news feed experiment to control emotions | Technology | The Guardian
    http://www.theguardian.com/technology/2014/jun/29/facebook-users-emotions-news-feeds
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ISIS The Start of World War III? David Icke
    http://www.youtube.com/watch?v=HK5ZAapfylQ
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    The open source revolution is coming and it will conquer the 1% - ex CIA spy | Nafeez Ahmed | Environment | theguardian.com
    http://www.theguardian.com/...insight/2014/jun/19/open-source-revolution-conquer-one-percent-cia-spy
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Bude drazsi benzin... udajne silne branena irackou armadou :D

    ISIS captures biggest oil refinery in Iraq - reports
    https://www.youtube.com/watch?v=eZ-OGj8ekNQ
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Pentagon se připravuje na masové občanské nepokoje | A2larm
    http://a2larm.cz/2014/06/pentagon-se-pripravuje-na-masove-obcanske-nepokoje/
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Jako, ne že by na tom záleželo, ale...
    AC24.cz - Video dne – po celém Německu propukají demonstrace proti Fedu
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4252-video-dne-po-celem-nemecku-propukaji-demonstrace-proti-fedu
    Is to so?
    MATT
    MATT --- ---
    German security firm finds spyware on Chinese-made smartphone - The Globe and Mail
    http://www.theglobeandmail.com/...ity-firm-finds-spyware-on-chinese-made-smartphone/article19199354/
    MATT
    MATT --- ---
    UK intelligence forced to reveal secret policy for mass surveillance of residents’ Facebook and Google use | Amnesty International
    http://www.amnesty.org/...d-reveal-secret-policy-mass-surveillance-residents-facebook-and-google-use
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Addressing the bloc of developing countries known as the Group of 77 (G77) and China, Secretary-General Ban Ki-moon is today expected to urge world leaders to work together to reduce poverty and inequality, while balancing the needs of the environment and addressing climate change.

    Mr. Ban arrived yesterday in the Bolivian city of Santa Cruz for the G77 Summit which over two days will gather heads of state and government representatives from more than 130 member countries under the theme, “New World Order for Living Well”.

    United Nations News Centre - In Bolivia, Ban to urge G77 to work together on anti-poverty, climate change
    http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=48047#.U6FibH8Yv1F
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Historikům se daří jen obtížně tlumit fantazie s ilumináty spojené. V neposlední řadě proto, že zkoumání jejich řádu ztěžuje nedostatek pramenů. Nyní objevné dokumenty ale vrhají na dosud neprůhledný vznik iluminátů nové světlo, píše německý deník Die Welt.

    Řídí světové dění tajně ilumináti? Ale kdeže... | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...i/evropa/ridi-svetove-deni-tajne-iluminati-ale-kdeze_309906.html#.U56Vg_l_tig
    MTO
    MTO --- ---
    Podivuhodné (až nebezpečné) kontakty našich předních politiků
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/...vuhodne-az-nebezpecne-kontakty-nasich-prednich-politiku.aspx

    " Bystrému oku však neunikne, že ve volebním programu si KDU-ČSL dává za cíl i toto:

    ,,Budeme prosazovat jeden identifikační průkaz pro všechno, v jedné kartě nahradí lidem všechny ostatní běžné průkazy a bude obsahovat nezbytné identifikační údaje. Občan už nebude muset na desítky úřadů kvůli různým průkazkám a pokaždé znovu vyplňovat žádost a dokládat údaje.“

    Je to náhoda, že Pavel Bělobrádek řídí stranu, která odkudsi získala 30 milionů na volební kampaň, ač byla strana zadlužena téměř 50 miliony korun? Je to náhoda, že hned po volbách odcestoval Pavel Bělobrádek do USA? A to i přesto, že se měl jako předseda strany účastnit strategických povolebních koaličních vyjednávání? Co bylo ještě důležitějším programem v USA, když ne naše vláda? Dnes se již ví, že tam přijel přímo na pozvání Ministerstva zahraničí USA. Součástí měla být i setkání s iluminátskou elitou Council on Foreign Relations (CFR), která usiluje o totalitní světovládu a kontrolu občanů. Je náhodou, že ihned po návratu z USA je Bělobrádek jmenován ministrem bez portfeje pro vědu, výzkum a informace? Pro Pavla Bělobrádka Vláda ČR v podstatě ze dne na den vymyslela dříve neexistující ministerský post pro výzkum a informace, v němž může naprosto přesně a zcela naplnit onu zrůdnou část programu KDU-ČSL – zavést v české republice totální kontrolu občanů po vzoru totalitního fašistického Německa nebo komunistického Sovětského svazu, kde centralizovali veškeré informace o svých občanech, aby určili politicky nevhodné a tyto mohli likvidovat nebo ponižovat v nelidských podmínkách."
    MTO
    MTO --- ---
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/4069-bilderberg-setkani-zlocincu.aspx

    "V normálním případě, pokud by se někde objevil pouze jeden z těch známějších účastníků konference Bilderberg, například během setkání Světového ekonomického fóra v Davosu, byli by tam všude fotografové, televizní kamery a reportéři. Pokud by někde jinde vystoupila holandská královna Beatrix či španělská královna, hemžilo by se to tam všude papparazzii z bulvárních plátků. V Kodani se ale obě tyto korunované hlavy setkaly, plus 140 předních hráčů z politiky, z armády, z koncernů a z médií, ale nikde nebyl k vidění žádný zástupce tisku. Tento „blackout“ médií je odůvodňován tím, že se jedná o „soukromou akci“. Ach, tak to tedy je. Tyto mediální štěnice přece v žádném jiném případě nerespektují privátní sféru prominentů a fotografují přes každý plot.

    Kromě toho, pokud se jedná o soukromou akci, proč je policejní ochrana těchto gangsterů placena z peněz daňových poplatníků? Z jakého důvodu je uspořádáno nasazení bezpečnosti? Proč je nám, jako alternativním médiím, vyhrožováno zatčením? Pokud by někdo z nás organizoval soukromé setkání, pak se nedostaví policie a nebude pro nás pracovat zdarma jako strážní služba a nebude držet zvědavce v patřičné vzdálenosti. Ve Watfordu, během setkání Bilderbergu v roce 2013, se náklady na bezpečnost vyšplhaly na více než 1 milion euro a město muselo větší část této částky samo uhradit, to jest všichni občané. Toto samo o sobě by mělo být skandální záležitostí a média by o tom měla informovat. Ale ještě skandálnější je skutečnost, že se na Bilderbergu setkávají ti nejvýše postavení zločinci a nic se neděje.

    Masový vrah, Henry Kissinger, měl od 60. let až po 11. září prsty v každé válce, v každé politické vraždě, v každém puči proti demokraticky zvoleným vládám prostřednictvím USA. Tento člověk se skutečně koupe v krvi a všude, kde působil, hromadily se mrtvoly. Kissinger vydal rozkaz bombardovat Severní Vietnam a Kambodžu, což stálo život 3 miliony lidí. Podílel se rovněž na státních převratech v Chile, v Argentině, v Pákistánu, v Sýrii, na Kypru, na Timoru a na Blízkém východě. Všude zůstaly, díky jeho působení, desetitisíce mrtvých! Seznam jeho zločinů je tak dlouhý, že by se jimi dala zaplnit tlustá kniha. Seymour Hersh (známý americký investigativní novinář-p.p.) prohlásil: „Pokud mají lidé potíže s usínáním, počítají ovečky, ale Kissinger musí až do konce svých dní počítat zmrzačené kambodžské a vietnamské kojence.“ Kissinger je rovněž zodpovědný za smrt italského ministerského předsedy Aldo Mora v roce 1978. Kissinger byl o něco později, během jedné akce v Římě, konfrontovám vdovou Aldo Mora, Eleonorou, která mu vmetla do tváře „Zavraždil jste mého manžela!“ A tento člověk se tu naparuje a je mu dovoleno se tu volně pohybovat?"
    MTO
    MTO --- ---
    je to skvelej spolek ten aspen institut. tak sem si guglil, kdyz byla madla na kazdy titulce. ale to umite sami ze, jo?

    docela ostry slova, ale v zasade pravdivy...

    Vraždící zrůda českého původu se asi zbláznila | ...bez politické korektnosti!
    http://radek-velicka.cz/?p=18594
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam