• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Ferguson Proves Predictive Programming Works
    https://www.youtube.com/watch?v=SF6-ZcTsAkY
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    „Německá média jsou jen prodlouženou rukou tiskového odboru NATO,“ tvrdí Ulfkotte. A dodává, že je ovládá tajná služba CIA a vlivné americké lobbistické organizace. Někteří jeho spoluobčané, znepokojení tlakem na větší (i vojenské) zapojení Německa do světové politiky po boku USA a dalších spojenců, mu přitakávají.

    Tajné služby prý uplácejí německé novináře - ceskapozice.lidovky.cz
    http://ceskapozice.lidovky.cz/...i-nemecke-novinare-fkq-/tema.aspx?c=A141119_164946_pozice-tema_lube
    GORG
    GORG --- ---
    CDR: Jeste je verze, ze maji zlata vic nez tvrdi.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    CDR: proto to sem dávám, o auditu FEDu se mluvilo i v kongresu.
    PISKVOR: jde o kontext ne o míru utajení.
    CDR
    CDR --- ---
    SCHWEPZ: to není až tak konspirace. A podezření, že zásoby zlata USA jsou jen na papíře je tu dlouho, ostatně asi před rokem nebyli do Fort Knoxu vpuštěni úředníci z Německa, kteří do USA přijeli na kontrolu právě kvůli zvažovanému přesunu zlata do Němec...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SCHWEPZ: To teda moc tajný nebylo, když to vědí na Novinkách...
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Nizozemsko převezlo do vlasti 120 tun zlata v hodnotě čtyř miliard eur (111 miliard korun), které mělo uskladněné v trezorech Fedu v New Yorku. Informoval o tom deník The Wall Street Journal. S avizovaným stěhováním zlatých rezerv z USA zatím váhá Německo, o repatriaci zlata budou v neděli hlasovat v referendu Švýcaři.

    Nizozemsko tajně převezlo z USA 120 tun zlata – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/354384-nizozemsko-tajne-prevezlo-z-usa-120-tun-zlata.html
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    ahoj,
    nepotkali jste nekde na netu teorii, ktera by se zabyvala puvodem lidstva, ktere bylo na teto planete vysazeno k chovu pro jine účely ? .)
    kdyztak posta diky
    MTO
    MTO --- ---
    Illuminátské umění 1b - Illuminátské symboly RELOAD. Blog - Jakub Sobek (blog.iDNES.cz)
    http://jakubsobek.blog.idnes.cz/c/430590/Illuminatske-umeni-1b-Illuminatske-symboly-RELOAD.html











    ...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    :) :)
    G.cz » Exkluzivní výpověď spoluorganizátora demonstrace proti Zemanovi: Díky Američanům si vás teď koupím všechny
    http://g.cz/...oti-zemanovi-diky-americanum-si-vas-ted-koupim-vsechny/?fb_action_ids=745120752242198
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    13-tydenni antikoncepce za 1 USD pro zeme 3. sveta...
    $1 birth control injection for women in 69 developing countries could slash unwanted pregnancies
    http://www.youtube.com/watch?v=R3aqtuHOGFs
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Největší sociální síť chce proniknout i do firem a konkurovat LinkedInu - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...sw_internet_pka#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    MTO
    MTO --- ---
    SCHWEPZ: na to jedine takhle:

    Vybodnout se na 17. listopad | A2larm
    http://a2larm.cz/2014/11/vybodnout-se-na-17-listopad/

    "Proto všechno je třeba se na 17. listopad vykašlat. Je dávno ukradený a o nespravedlnostech dneška nám neřekne nic. Nic o nacionalistech na Ukrajině, nic o paranoidním vládci Ruska, nic o nadějích průměrného Číňana nebo o zoufalství umírajících na Ebolu, nic o všech těch, které vyspělý demokratický svět každý den hází přes palubu. A také nic o nezaměstnaném Romovi od vedle, o ženě před důchodem pracující na Ostravsku za minimální příjem nebo uprchlici prodávající sebe samu v pražském bordelu. Než dumat o dávno vykradených ideálech a kýčovitém odkazu, pro který se nakonec asi opravdu nejlíp hodí strašidelný název havlismus, by bylo lepší bojovat proti dnešnímu bezpráví. Ohlížet se zpět znamená jen zapadnout do bahna dezinterpretací a přivlastnění, které se marně snažíme sami sobě i našim dětem prodat jako „vítězství pravdy a lásky nad lží a nenávistí“. Jen když odmítneme ten balast, můžeme se pokusit nést tento svět dál kupředu, „přes klatby papežů a sliny velkozlodějů, přes všechny strejčkovské demokracie, mory a války“.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    SCHWEPZ: to je legrace, koukám že Miloš v r. 90 říkal podobné věci :)

    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    SCHWEPZ: katalyzace změny režimu - zásah jako rozbuška. Dále pak řízená dezinformace o zabití studenta Šmída. Petr Uhl během několika hodin doručili tuto zprávu do Francie a pak se dostalo do všech medii. Následovala "sametová revoluce", resp. řízené předání moci.

    Kdo následně tyl z největšího přerozdělení majetku od Bílé hory. Lidé, kteří měli informace, kontakty, případně kapitál, taky ostré lokty a neměli servítky. Co to bylo za lidi, kde se najednou vzali. Odpovědi nechám na vás.

    Vtipné je, jak lidé typu Vladimír Dlouhý a další převracejí kabáty; hned po r. 89 místopředseda vlády ČSFR, pak ex-ministr průmysl, pak Goldman-Sachs (!), dnes šéf Hospodářské komory ČR; jací to byli kádrové, skoro všechno kuci z Prognostického ústavu, Dlouhý byl mladý svazák, člen KSČ. Stále stejná písnička.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---


    Bývalý agent StB Zifčák popisoval v rádiu nacvičenou akci ze 17. listopadu a zaskočil moderátora | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...radiu-nacvicenou-akci-ze-17-listopadu-a-zaskocil-moderatora-346380

    ... jak Zifčák pod identitou studenta Vysoké školy báňské údajně nasměroval 17. listopadu 1989 legendární pochod studentů z Albertova na Národní třídu.

    Podle něj tehdy existovaly scénáře, jak má společenská změna proběhnout. Zifčák vysvětlil, že vedle oficiální opozice, jakou byla například Charta 77, existovala v tehdejším Československu i neoficiální opozice, která byla založena a řízena Státní bezpečností (StB). V březnu 1989 získal Ludvík Zifčák novou identitu jako student Vysoké školy báňské Milan Růžička, který byl zaměstnancem Kamenouhelných dolů v Kladně, jeho skutečným zaměstnavatelem pochopitelně zůstala StB. Zifčák se jako Růžička stal členem Nezávislého studentského sdružení, které připravovalo na 17. listopad 1989 demonstraci na Albertově a akce s ní související.

    Cílem Nezávislého studentského sdružení prý bylo navázat kontakty s předními činiteli tehdejší opozice, tedy s Chartou 77. Lidé z Charty 77 se měli podle Zifčáka dostat do popředí a podílet se na předání moci. Moderátor tomu zjevně nechtěl věřit, a tak se Zifčáka pro jistotu zeptal „Vy jste měl napomáhat tomu, aby se Charta 77 mohla stát nositelem společenské změny?“ Zifčák na to reagoval „Pochopil jste to dobře.“

    Bývalý agent StB dále prozradil, že cílem jeho skupiny bylo průvod studentů nasměrovat na Václavské náměstí. Vysvětlil, že to samozřejmě nebyl jeho plán, ale plán jemu nadřízených důstojníků. „Velký podíl v tom měl Alois Lorenc,“ uvedl. Lorenc byl tehdy šéfem StB. O tom, že Zifčák-Růžička je ve skutečnosti tajný policista, prý vědělo jen několik skupin, které se v průvodu pohybovaly a které byly řízeny StB. (...) Zároveň uvedl, že jeden rozkaz byl směřovat průvod na Václavské náměstí, ale druhý rozkaz byl, že se tam dostat nesmí. „To jsem věděl, takže bylo jasné, že bude zastaven na Národní třídě,“ vysvětlil. Upozornil také, že když byl průvod přepažen jednotkami Pohotovostního pluku tehdejší policie, zaznělo několik výzev, aby se lidé rozešli. Teprve poté došlo k tolik diskutovanému brutálnímu zásahu policie. ám prý od zasahujících policistů nedostal žádnou ránu. Na zem prý „upadl“, což bylo součástí předem připraveného scénáře. Ležel na zemi a předstíral, že ztratil vědomí. Zároveň se pamatovalo i na to, aby se Zifčákovi-Růžičkovi nic nestalo. V průvodu byla skupina, která měla za úkol jej hlídat. Hrozilo totiž, že jej někdo ušlape. „Dav se chová nepředvídatelným způsobem, i s tím se počítalo,“ uvedl. Součástí plánu bylo i to, že přijela sanitka Ministerstva vnitra a odvezla ho do Nemocnice Na Františku. „Tam to probíhalo způsobem, že lékař mě prohlédl a já jsem odtamtud zmizel beze stopy.“
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ARMADILLO: no lide kolem opony jsou povětšinou voliči topky a účastnily se mnoha akcí na podporu karla... upřít se jim nedá že jsou aktivní a vymýšlejí různé akce, ale patří k zastáncům pravice... tak se není čemu divit
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    SCHWEPZ:
    Ve službách korporací | A2larm
    http://a2larm.cz/2014/11/ve-sluzbach-korporaci/
    MTO
    MTO --- ---
    Spuštěn pokus o pražský majdan? :: Leva-Net
    http://leva-net.webnode.cz/products/spusten-pokus-o-cesky-majdan-/

    "Pokud byl dán povel na organizaci "českého majdanu", toto je jediná cesta - protivníci mají drtivou převahu v prostředcích, mají v rukou všechna oficiální média, "naši" veřejnoprávní televizi, mají "v kapse" velkou část tzv. "elity". Ale nemají "v kapse" internet, nemohou nikomu zabránit působit individuálně na informačním poli. Způsob spolehlivé neutralizace scénáře je jediný, změnit informační prostředí tak, aby v něm byl nemožný."

    - stale se naplnuje, ze jedinou chybou mocnych bylo, ze uvolnili internet :-)
    MTO
    MTO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam