• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MATT: "se s tím smiř" nevím, jestli je správná strategie (tedy nevím, jestli vím, co je správná strategie :-) ale já nechci trollovat v dalším klubu.

    určitě je mezi všemi nesmysly v oběhu nějaké zrnko pravdy, námět k zamyšlení, nebo tak něco. určitě máme i u nás pár uhlobaronů, kteří zase žijí ve strachu, že globální finanční systém jejich miliardy nějak "zglobalizuje" a odstřihne je od jejich vlivu, apod. nechci relativizovat všechno....

    (do tohohle klubu jsem byl náhodou naměrován, pryč odsud :-)
    MATT
    MATT --- ---
    SCHWEPZ: prostě každej hraje úplně na jinym levelu, seš jen číslo, co nic nezmění, sestimsmiř, bude ti líp ;))
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    MATT: jezusmarja tyhle paralely :)

    "to že obchodníci spolu obchodujou neni žádná konspirace" - to je pravda.
    "To to že někdo hájí svoje zájmy je opravdu přirozený" - no samozřejmě

    Na druhou stranu když se "elity" - skutečně nebo domnělé - představ si to jako skupinu a-la mediální magnáti, šéfové korporací, zástupci vlád, generálové, bankéři, některá šlechta (primogenitura) domlouvají třeba například na zahájené války pomocí false flag operace (v utajení=konspirace), třeba jako přepadení polska německem, nebo Tonkinksý záliv (Vietnam), nebo třeba napadení Francie Pruskem a následné sjednocení "Německa" - a když je to v zájmu třeba jen té elity, nikoliv majority, tak to je konspirace, tak jak jí chápu já. Nebo třeba když domlouvají zednáři Francouzskou revoluci, nebo tu Americkou, nebo rozpad Rakouska-Uherska, nebo ...Většinou se o tom dozvíš se skluzem cca dvou generací. Takže o současných "konspiracích" - například důvody války v Iráku (lži o zbraních WMD), jak to celé bylo prezentováno ve "spřátelených mediích" (MANOFACTURED CONSENT), jak o tom vypovídali klíčoví účastníci, ...nabízí to různé interpretace.

    Jo, jsou skupiny, co mají vize a chtějí je prosadit. To je pravda. A pro koho jsou ty vize výhodné, pro jaké procento society?

    To že to bylo je a bude nezpochybňuji, stačí se podívat na palácová spiknutí v dobách Nové Říše v Egyptě (3 tisíce let zpět)
    MATT
    MATT --- ---
    SCHWEPZ: když se koukáš do historie, tak všechno vypadá tak krásně naplánovaný, akorát v přítomnosti tomu tak neni.. to že někdo hájí svoje zájmy je opravdu přirozený. to že obchodníci spolu obchodujou neni žádná konspirace, a nebo je, ale pak konspirujeme prostě všichni (zrovna v čechách to maximální). herci tlačej svoje děti do televize, obchodníci do obchodních spolků. jsou skupiny, který maj vize, chtěj protlačit euro, ale jsou i skupiny, kterejm by se třeba víc hodil rubl, zlatej standart nebo anarchie. ten souboj a zároveň tah za jeden provaz tu je, byl a bude, protože každej organismus, ať už jako jedinec, stádno nebo celej rod, chce přežít. kdo nevyužije výhody, tak nem*dá ;)
    MATT
    MATT --- ---
    Catherine Crump: The small and surprisingly dangerous detail the police track about you | Talk Video | TED.com
    http://www.ted.com/...e_crump_the_small_and_surprisingly_dangerous_detail_the_police_track_about_you
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    XCHAOS: no jak to tak vidím to by bylo na delší řeč ,-) samozřejmě že i chudí si užívají sex, koneckonců sex je zábava chudých, je zadarmo. Ale málokdy ho zapojují do iniciačních rituálů. To že třídní vědomí mají i i "ne-elity" je taky jasný, stačí si otevřít úvod do sociologie. Když ale mrkneš dál než za ten úvod, tak zjistíš, že paradoxně tzv. diskrétní elita má třídní vědomí mnohem "silnější", než současní dělníci, či "městský úředník", nebo někdo kdo dělá třeba ve službách.

    Ano, vím, A. Rand je z Ruska? A? Mluvím o ni v souvislosti s knihou Atlas Mraků - kde je elita striktně v kontrastu se zbytkem společnosti ("nese pokrok na bedrech").

    Jasně, zájmové skupiny existují, třeba filatelisté, nebo chovatelé psů. Ale já mluvil o skupinách, kteří mají vliv na makroekonomiku, přijetí eura, přijetí zemí do paktu NATO, nebo třeba na mediální prezentaci útoku na Irák etc. aj. atp. Asi si tedy nerozumíme.

    Zjednodušuji.

    Utajená spiknutí. No dobrá. Mluvíme o "UFOnech co pomáhají USA" nebo třeba o konspiraci typu napadení Polska pomocí falešné záminky, nebo zahájení války ve Vietnamu skrze incident v Tonkinském zálivu, nebo utajené diskuse před zavedením evropské měny? Rozlišil bych "čisté spekulace" od studia historie a hledání paralel v současnosti.

    To že si rodiče zabezpečují děti je pravda. A? Jak se to vztahuje k tomu, co píšu.

    Nejsem si jist, jestli chci pokračovat v debatě, zvaž případně, jestli to prostě nenecháme plavat ,-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SCHWEPZ: Ayn Rand nebo její rodiče zdrhli z Ruska (pro což tehdy myslím existovali dobré důvody)

    to, že se rodiče snaží nějak zabezpečit i své děti, to je princip, který sahá tisíce let do minulosti (snad jen v Asii je důraz na to, že děti se naopak mají starat o rodiče)

    sex a drogy si rozhodně rády užívají i ne-elity, kdykoliv mohou... naopak od elit se tradičně čekalo zdrženlivější, opatrnější chování (což souvisí s tím, že když máte dost peněz, tak i obyčejný chlast je nebezpečnější, než v případě seberegulace skrze přirozený nedostatek zdrojů...). spíš si uvědom, jak vlastně může být riskantní být bohatý: všechny ty věci, které jsou normálně samoregulované tím, že jsou vzácné, mohou bohaté snadno zabít...

    tzn. asi si vypěstovali nějaké odlišné regulační mechanismy, než je regulace prostým nedostatkem, to připouštím. ale stejně.. konspirační teorie se špatně vyvrací, protože jejich součástí je teorie, že je někdo bude chtít vyvrátit :)

    protiteorie (nudnější než [ KUKIDE @ world conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 :: ] uznávám)

    zájmové skupiny samozřejmě existují, o tom žádná. ale jsou dost dezorganizované, navzájem zoufale infiltrované a dezinformované, dělají nanejvýše náhodná rozhodnutí, a především soutěží mezi sebou (a tedy nemají čas nějak koordinovaně utlačovat ne-elity)

    teorie, že pouze vládnoucí "třída" má nějaké třídní vědomí a hájí společně svůj zájem, neodpovídá realitě: fakticky je prokázáno, že solidaritu projevují sociálně slabší vrstvy/nižší příjmové skupiny, pokud se chová "solidárně" někdo, kdo má moc, tak nejspíše ze strachu z odplaty (na druhou stranu, některé instinkty, např. dodržet dané slovo, což bylo běžné u feudálů, skutečně asi byly ve své době podmínkou existence systému)

    každopádně utajená spiknutí se špatně vyvrací, takže v tomhle klubu je moje působení zbytečné :-) není s čím polemizovat: utajené přede mnou může být naprosto cokoliv, z toho principu, že je to utajené, to nemůžu ani dokázat ani vyvrátit.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    XCHAOS: Zjednoduším, neberte mě za slovíčka:

    Zcela prokazatelně existují. Edvard Beneš byl například zednář (jeho pobyt ve Francii; velkolóže Velikého Orientu Francouzského)

    ano, byli progresivní, to rozhodně, prokazatelně historicky stojí členové lóží např. za velkou francouzskou revolucí, či americkou revolucí, první prezidenti USA atp. ...v principu prosazovali "osvícenectví, práva člověka a občana a pansofii" proti dogmatům, kléru, inkvizici a nadvládě unifikovaných názorů katolické církve.

    Ovládají svět...to bych rozhodně neřekl, zvláště ne dnes, kdy jde podle mě o partičku zbohatlíků a pseudo-elit, kteří scházejí k diskusím u dobré kávy a skotské. Svět je příliš veliký a komplexní a nepředvídatelný aby byl celý ovládán.

    Na druhou stranu: je prokazatelné, že status a sociální nerovnosti se reprodukují. Na nejlepších univerzitách USA, třeba Yale, mají spolky (Skull and Bones), kde jsou někteří přijímání "do klubu" při různých rituálech (vč. předstíraného násilí, sexuální explicity, pseudo-pohanských rituálů atp.). Tyto lidé, mladí synové z bohatých a vlivných rodin (např. oba kandidáti na prezidenta J. Kerry + G. W. Bush) se po studiu usadí na vlivných pozicích ve státní správě, jako soudci nejvyššího soudu, kongresmani, senátoři, kapitání průmyslu :) advokáti, mediální magnáti, CEO mega-korporací, diplomaté atp. etc. A mají síť. Vytvořenou síť kontaktů. A mají něco co je spojuje - například pocit výlučnosti (elita - majorita). A na podobném principu dnes fungují i zednáři.

    Na druhou stranu: v žádné loži jsem osobně nebyl, zednáře znám jen z doslechu.

    Skupiny elit které se scházejí a radí "ve vyšších zájmech" (národa, státu, civilizace), nebo se prostě domlouvají na kšeftech, byly jsou a budou. Je to svým způsobem "přirozené"

    Uplně je vidím jak si u druhé sklenky skotské, nohu přes nohu, v nějaké pěkně vyzdobené místnosti, ptají "co uděláme s tou čínou, už předhonili USA v HDP", nebo "jak protlačíme to euro, to se občanům nebude líbit*", "Jak zbrzdíme rozlet Ruska", "jak odstraníme Asada" atp. etc.

    Jo a taky sex a drogy a moc a pocit výlučnosti a sobectví a egoismus a Ayen Rand a atlasové co drží svět na ramenou a pohrdání masou a rituály ...

    *) Tento pán uvedl, že se zavedení společné evropské měny diskutovalo dekádu před tím, než s tím šli vrcholní politice "před lidi", resp. do médií.

    Vikomt Étienne Francois Jacques Davignon, Belgian politician, businessman, and former vice-president of the European Commission.
    Étienne Davignon - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89tienne_Davignon

    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    XCHAOS: Existují doložitelně; konspirační teorie je, že tajně ovládají svět. S tou progresivností máš pravdu, ale to je jako libovolná jiná instituce: objeví se jako nová, pružná alternativa ke zkostnatělým starým strukturám, a buď zanikne, nebo se plácá na okraji zájmu, nebo se uchytí - a začne se stávat zkostnatělou starou strukturou; opakovat ad nauseam.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    hele, jen tak na okraj, přátelé.. nepřijde vám, že svobodní zednáři byli ve středověku a počátkem novověku vlastně docela progresivní instituce? ve srovnání s církví, upalující čarodějnice a kacíře, s její hierarchií a inkvizicí...

    nejsou vlastně zednáři docela cool? proti vší možné jiné sebrance, co chce proti někomu národně, či rasově či třídně bojovat. já tedy bohužel moc nevěřím, že existují, ale kdyby ano, tak je to nejspíš celkem zajímavá parta...
    EKIM
    EKIM --- ---
    Revoluce, tyrani a valky - Prof. Dr. Walter Veith
    https://www.youtube.com/watch?v=Je1Nc8zMLmg
    MTO
    MTO --- ---
    ja si vzdycky vzpomenu na neboztika kmotra mrazka "cyve proti nim nemuzem, chapes to sou zednari..."

    francie ma pul vlady zednaru, tady pan Valls od roku 1988

    Le Figaro: The new power of the Freemasons | Le nouveau pouvoir des francs-maçons
    http://freemasonrywatch.org/le.figaro.the.new.power.of.the.freemasons.html



    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumu, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace! | AE News
    http://aeronet.cz/...toringu-planovani-vysledku-pruzkumu-prefabrikace-volebnich-preferenci-ovlivnov/
    MTO
    MTO --- ---
    Cynická hra na vyšetřování pokračuje: Pilot Dmitro Jakacuc na věčné dovolené? Objednal si zločin Kolomojskij? Kruh důkazů se stahuje. Překryje úsilí o pravdu něco mnohem horšího? | PROTIPROUD
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/...-se-stahuje-prekryje-usili-o-pravdu-neco-mnohem-horsiho.htm

    "Hlavní „hrdinové" tragédie jsou piloti z 229. letky ukrajinského letectva. Dokument uvádí také identifikační čísla čtyř ukrajinských letadel, která v té době operovala ve vzdušném prostoru nad Doněckem v bezprostřední blízkosti letu MH-17. Šlo o stroje s čísly 06, 07, 08 a 38. Malajsijský boeing byl podle všech indicií sestřelen stíhačkou SU-25 s číslem 08, kterou pilotoval podplukovník Dmitro Jakacuc. Boeing se zřitil 17. července – a už druhý den tento pilot vycestoval na dovolenou do Spojených arabských emirátů, kde se nachází až do současnosti. Je tedy na „zasloužené dovolené“ už téměř 5 měsíců.

    Karaulovův dokument přináší k tomu, co dosud víme, mnohé pozoruhodné "perličky". Třeba tu, že malajský boeing naváděla do místa sestřelení dispečerka Anna Petrenková. Také ona si kupodivu vzala okamžitě dovolenou, z níž se dodnes nevrátila. A protože jsou Ukrajinci zjevně milovníky slunného počasí a mají spoustu peněz – právě tak jako pilot stíhačky SU-25 odcestovala do Dubaje. Dokonce stejným letadlem jako podplukovník Jakacuc. A tam – pokud nezemřeli... – žijí dodnes na exotické dlouhodobé dovolené. Nikdo se po nich neshání. Klíčové postavy, které vyšetřovatelé tragédie nepokládali za nutné ani vyslechnout.

    Co „přikryje“ MH 17?

    Poslední zprávy o tom, že Malajsii – jíž sestřelený stroj patří – vyloučili z vyšetřovací komise, vypovídají rovněž dosti přesvědčivě. Je totiž pravděpodobné, že – právě tak jako autoři obou filmových dokumentů - vyšetřovatelé z Austrálie, Belgie, Nizozemska a Ukrajiny již zřejmě pravé viníky i celé pozadí znají. Jejich nelehkým úkolem nyní bude zabránit, aby se tuto „nepříjemnou pravdu“ dozvěděl svět.

    Taktika „odsuneme to, ono se zapomene“, skvěle zafungovala u předchozí „záhady“ se zmizelým, rovněž malajským, strojem MH-370. Televizní hry na jeho nekonečné hledání v Indickém oceáně poblíž Austrálie byly postupně tak únavné, že světová veřejnost „usnula“. Také proto, že vše „překryla“ tragédie MH-17."
    GORG
    GORG --- ---
    Videa islamistů očima expertů: kat má dvojníka, natáčí se i šest hodin - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...sta-john-ma-dvojnika-pc1-/zahranicni.aspx?c=A141125_2118760_zahranicni_bse

    tyve to je článek. Varianta,že by celé to video byl těžký fake tam ani nezazní.
    Nejpravděpodobnější je prý, že dvojníky tam používají "džihádisti" z toho důvodu, že protože to natáčí 6 hodin (prostě al kaida chce konkurovat hollywoodu), tak už jsou někteří herci džihádisti moc utahaní,tak to za ně vezme někdo jiný.

    každopádně závěr masmédii : videa jsou těžce sestříhaný, a záběry poprav zfingované
    MTO
    MTO --- ---
    :-)

    #con-

    word-forming element meaning #together

    #spiracle

    "air hole," 1610s, from Latin spiraculum " #breathing #hole ," from spirare "to #breathe"

    #conspiracy = to breathe together

    Conspiracy” and “spirit” come from the same Latin root: “spirare,”
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message770234/pg1
    MTO
    MTO --- ---
    Břetislav Olšer - blog, Olser.cz » Blog Archive » Jak to bylo, politická pohádko, s Čalfou, Havlem a Čeřovským…?
    http://olser.cz/10177/jak-to-bylo-politicka-pohadko-s-calfou-havlem-a-cerovskym/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    :)
    The New World Order (RAP NEWS 30)
    https://www.youtube.com/watch?v=W4nSjPdT788
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    Videa islamistů očima expertů: kat má dvojníka, natáčí se i šest hodin - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...sta-john-ma-dvojnika-pc1-/zahranicni.aspx?c=A141125_2118760_zahranicni_bse
    Není to celé směšné? Osobně nevěřím, že by byl kdokoliv z nich opravdu mrtvej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam