• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Je rizeny odstrel a rizeny odstrel. Pokud nekdo likviduje barak v centru mesta a zalezi mu na okoli, musi do detailu simulovat nosniky a rozmistit velky mnozstvi malych nalozi. Pokud to je potreba jen sundat bez ohledu na to, ze kus baraku odleti pres ulici, tak se s tim zdaleka tak babrat nemuseli - stacilo odpalit hlavni nosniky. Po tom soku z narazu letadel uz byly odletujici trosky akceptovany bez problemu.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ROGER_WILCO: Pouzil jsi to spravne slovo - "veris". Na konspiraci, nebo oficialni verzi se da leda "verit". Jako nejpravdepodobnejsi varianta mi prijde, ze o tom proste nekdo proste nekdo predem v US establishmentu vedel a nechal to proklouznout. Diky tomu mohl proskocit patriot act a nove oziveni zbrojniho prumyslu, nova naleziste ropy, investice a tak...
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    Venezuelané křečkují jídlo, režim bude v obchodech brát otisky prstů - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...34_zahranicni_im#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    DOOMBRINGER: počkej, ale pokud věříš konspiraci, tak všude se mluví o řízenym odstřelu. na videí vidíš jak to dělá BOOM BOOM BOOM v jednotlivejch patrech. pokud chtěli rozjet válku proti džihádu, tak to nemuselo ani spadnout, ne?

a nebo to byl pojistnej podvod? nebo konspirátoři konspirovali dohromady ;) přišel silverstain za cheynym a říka, hele bro, já tu mam dva baráky, musel bych do toho narvat hrozně peněz kuli azbestu, vy zase potřebujete válku, co domluvíme se? ;))
    MTO
    MTO --- ---
    Zednářský Měsíc- Astronauti Apolla byli zednáři. | Street Žurnál
    http://streetzurnal.cz/zednarsky-mesic-astronauti-apolla-byli-zednari/

"Měsíc nadále zůstává nedořešenou hádankou a co se na něm opravdu nachází, nemůžeme s určitostí říci. Těžko bychom hledali pravdu od členů tajných společností, kteří přísahají slibem mlčenlivosti hned při iniciačním rituálu."
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    CDR: Tady teda asi zrovna srovnavas jablka s hruskama. :) Jedna vec je provest profesionalni demolici a druha vec je neco podminovat tak, aby to "proste spadlo"... Ale jinak s tebou v zasade souhlasim v tom, ze slepe prijimat nejakou teorii je hloupost.
    CDR
    CDR --- ---
    JAMILLOS: otázka může znít útočně, argumentační faul nevidím. Uvedl si 9/11 jako příklad konspirační teorie, která se stala pravdou. Nemohu si pomoci, je to stále jen konspirační teorie.
    Není nikde žádný svědek, který vypovídal o opaku, takto monstrózní akce by trpěla průsaky, vždy s najde nějaký snowden.
    A oblíbená occamova břitva mi říká, že banda arabů s paspartovými noži je pravděpobnější, než dokonale utajený řízený odstřel organizovaný americkými tajnými organizacemi.

JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    CDR: I když je tvá otázka útočná a svým způsobem se jedná o druh argumentačního faulu, přesto jsem ti na ni už dříve odpověděl. Přečti si to prosím znova.
    Myslím, že další debatou bychom tu ztráceli čas.
    CDR
    CDR --- ---
    JAMILLOS: je tak těžké odpovědět na otázku "co je tak jasné"?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    CDR: Já jsem psal, že to tady nechci všechno rozepisovat. Nemá to smysl a nebylo to ani mým záměrem, byl to jeden z příkladů.
    Pokud se ovšem podíváš na název tohohle auditka, a přitom ti 9/11 a konspirace obecně přijdou ujetý a házíš to všechno do jednoho pytle, pak nevím, jestli sis nespletl klub.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    How crazy am I to think I actually know where that Malaysia Airlines plane is?*
    How Crazy Am I to Think I Know Where MH370 Is? -- NYMag
    http://nymag.com/daily/intelligencer/2015/02/jeff-wise-mh370-theory.html

What Jeff Wise has learned about MH370 since 2/23

My Crazy Theory About MH370 Went Viral Worldwide -- NYMag
    My Crazy Theory About MH370 Went Viral Worldwide -- NYMag
    http://nymag.com/daily/intelligencer/2015/03/my-crazy-theory-about-mh370-went-viral-worldwide.html
    CDR
    CDR --- ---
    JAMILLOS: takže je jasný, že si to američani udělali sami. Nebo mossad? Nebo ilumináti?
    Vše bylo podminováno, ale dodnes se nenašel ni jeden člověk, který by minérské práce vykonávala a zmínil se o tom? Třeba své ženě, příbuzným... Nebo všechny dělníky potom NSA popravila?

jenom menší srovnání
    odstřel OP Prostějov

K úspěšnému odstřelu skeletu budov došlo v sobotu 28. června 2014, spotřebovali při tom 2404 neelektrických náloží, 856 elektrických náloží, 1193 kg dynamitu, téměř čtyři a půl tisíce rozbušek a kilometry drátů. Příprava odstřelu trvala 3 měsíce, nabíjení 3 dny. Zachována zůstala pouze hlavní budova, komín a k němu přilehlá bývalá kotelna.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    CDR: Ježišmarja, snad radši ani ne. Ty informace jsou dostupný, to sem mám vypisovat seminární práce? A co ty zbylý dva uvedený příklady? Na to už nikdo nereaguje, že jo…

S tou Occamovou břitvou to máš trochu zjednodušený. On je totiž ten problém, že člověk s množstvím X informací při použití břitvy dojde k výsledku X1. Člověk s množstvím XY informací dojde k výsledku XY1, kterej je správnej – protože i při použití břitvy prostě vycházel z většího množství informací, a tudíž je nevyhnutelně pravdě blíž. Já jsem si k informacím, který jsme všichni v televizi slyšeli, přidal kvanta jinejch, který jsem si sám našel, a tudíž břitva sem, břitva tam, vychází mi úplně jinej výsledek, než jak udává ta oficiální propaganda. To, že ta skutečná realita může bejt neuvěřitelná a šokující, je věc jiná, ale na těch informacích to nic nemění.
    Všechno je to o informacích, který si ale člověk musí hledat sám, nikdo ti je podstrkovat nebude. Masmédia maj dneska až nebezpečně velkou moc, i když to taky nebude trvat navěky…
    No nic.
    CDR
    CDR --- ---
    JAMILLOS: můžu vědět, co je jasný u 9.11. ????
    Hlavní problém konspirátorů je, že věří v navzájem protichůdné teorie a nepříliš se kamarádí s logikou occamova břitva je největší nepřítel většiny konspiračních teorií, zároveň je to jeden z nejmocnějších instrumentů pro filtrování nesmyslů) . Také je příznačné, že většina lidí věřích v konspirační teorie není schopna připustit, že některé věci se mohou dít spontánně.
    MTO
    MTO --- ---
    dobre 3sat :-)

Německý satirik - To USA ve světě podporují všechny svině a zločince Titulky CZ
    https://www.youtube.com/watch?v=vMD6dLpyoC0
    GORG
    GORG --- ---
    Omezit svobodu slova na obranu před propagandou Ruska? Bude to nezbytně nutné, říká rozhlasový expert Alexander Tolčinský | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...o-nezbytne-nutne-rika-rozhlasovy-expert-Alexander-Tolcinsky-363208
    GORG
    GORG --- ---
    Bývalý ředitel americké Národní agentury pro bezpečnost (NSA) Keith Alexander je přesvědčen o tom, že někdejší zaměstnanec této agentury Edward Snowden je pod kontrolou ruských tajných služeb. Je to nejspíš pravděpodobné.

...

Snowden, pokud si chce zachránit kůži, bude muset jít Rusům na ruku. Jde o to, jestli může být skutečně užitečný, nebo už provedl všechno, co by pro Rusy mohlo být užitečné. O něj teď ale ani tolik nejde.

Spíše jeho případ vede k úvaze, kolik asi ruských agentů může být mezi námi. Tajné služby se nezabývají charitou, dělají svou práci. Naznačit, že jsou jejich agenti i u nás, vyvolává ale tak prudkou reakci na internetových debatách, že se to zdá být mimoděk potvrzeno. Autor takového názoru je hned označen za paranoika, který vidí agenta na každém rohu a obviněn z propagandy podobné té, která všude viděla agenty CIA. Jenomže oni tu prostě jsou a budou to ty samé typy jako vždycky.

Snowden si přátelstvím s Rusy naběhl. Místo svobody ho ovládají ruské tajné služby | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...-pratelstvim-s-rusy-nabehl-misto-svobody-ho-ovladaji-ruske-tajne-sluzby.html

// Chodí mezi námi. Je to nejspíš pravděpodobné. :-)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Venezuela imposes mandatory visas for all US citizens, bans for Bush & Cheney — RT News
    http://rt.com/news/236541-venezuela-imposes-visas-usa/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GAISAKA: já jen tak :)
    The Rothschild 1901 – 1919: The secret creators of World War 1 | As The Days Of Noah Were...
    https://thedaysofnoah.wordpress.com/.../the-rothschild-1901-1919-the-secret-creators-of-world-war-1/
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GAISAKA: Jelikož je 6 ráno, napíšu to blbě, ale i tak.
    Černobílost. Je prostor mezi konspiračníma „nesmyslama“ a „sluníčkovejma“ lidma. Co se týče těch zákulisních vlivů, tak ty tomu říkáš „realita“, no ale to je vlastně ta konspirace, uvědomuješ si to?
    Jinak ty příklady:
    1) Existence Area 51. Až do jistý doby oficiálně neexistovala, a kdo tvrdil opak, byl za blázna. Příklad nic moc, ale i tak.
    2) UFO. Bez ohledu na to, co to je, jeho existence byla popírána, a co je hlavní, vlády popíraly jakýkoli zapojení do jeho vyšetřování. Pak ale vznikly různý nátlaky (FOIA atd.), a najednou různý vlády odhalily různý dokumenty. Co všechno v nich je nebo není, je jedno – důležitý je to, že tím oficiálně ukázaly, že nám po 50 let lhaly, a jestliže jsi tvrdil opak, byl jsi za blázna.
    3) 9/11. Nebudu se pouštět do detailů, ale je to jenom o množství informací, který si člověk najde a porovná atd. Pak je to jasný.
    Jsou samozřejmě lepší příklady, existujou celý seznamy (googli), ale před chvílí jsem vstával…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam