• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    MATT: hrusky a jabka decka pletete do sebe. Co ma ruska propaganda spolecnyho s 11.zarim? Klasicti argumentacni mistri co vytrhuji veci z kontextu, nekde na webu si prectou neco o vlivu ruska a konspiracnich webech a je to tu. omg
    MTO
    MTO --- ---
    k tomu rusku, zajimave historicke okenko. jak to bylo s medvedem apod. :-)



    MATT
    MATT --- ---
    a zamyslete se, proč téměř nejsou "konspirace" o rusku.. teď se třeba objevujou, ale kdo to sleduje dýl, tak mi musí dát za pravu, že to je docela novinka.. imho akorát taková dezinformační, ještě víc těm ovcím zamíchat guláš v hlavě, hlavně nevěřit ničemu.

    Václav Cílek: Ukrajina a Baltské státy jsou už dávno v hybridní válce. A ta se vede o duši davu | Jak to vidí
    http://www.rozhlas.cz/...tske-staty-jsou-uz-davno-v-hybridni-valce-a-ta-se-vede-o-dusi-davu--1459595
    MATT
    MATT --- ---
    a který verzi 17/11 věříte? ;) tohle by se vám mohlo líbit.. a nebo naopak ne.. lol ;)

    Historik: Klaus pevně zakořenil, Havel neměl sílu ho odvolat
    5. 12. 2014 | Ministři Klaus a Dlouhý z Prognostického ústavu odstavili po revoluci všechny oponenty, kteří by jim odporovali v ekonomické vizi. Václav Havel už jenom přihlížel, říká historik Michal Fejtl.

    http://video.aktualne.cz/...akorenil-havel-nemel-silu-ho-odvolat/r~5caa89127ca511e4a10c0025900fea04/
    MATT
    MATT --- ---
    SPAJDA02: ty si myslíš, že rusko nejede propagandu?! wtf. Přečti si něco od Dugina nebo Valerije Gerasimova, kam mířej. Promluv si s rodičema co a jak se tady psalo za totáče. Netvrdim, že amíci (západ) jsou svatoušci, ale zamysli se, kde bys rači žil.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: Muzes mi poslat ten "vzorec, kterej rika, ze ty baraky proste stat budou i kdyby do nich napralo 10 letadel", prosim? :D
    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ: Mně představy o růžovém světě zmizely, když jsem se někdy na střední dočetl (na mém zánovním modemu,)), že USA pomocí drog(LSD) a elektrošoků vymýli lidem mozek, aby jim přeprogramovali identitu, a udělali z nich assasiny spustitelný klíčovým slovem.

    Já se sice původně zajímal o UFO, ale nějak jsem se proklikal k tomuhle (MK ULTRA).

    A pak tam bylo cosi, že bude teroristický útok na World Trade Centrum v New Yorku, a že to bude použitý k nastolení New world order.Äkorátže se psal rok 1998 a že by někdo útočil na WTC mi znělo velmi nepravděpodobně. Autora toho článku btw zastřelila SWAT jednotka u něj doma někdy v listopadu 2001. (více viz. http://articles.latimes.com/2001/nov/07/news/mn-1182 )

    Každopádně je o MKULTRA zakázáno mluvit. Jo a taky si pamatuju, co bylo zrovna v televizi 11.září 2011 :-))
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    GAISAKA: wow, clovece, ty mas dostudovanou vysokou skolu to snad ani ne. Pochybny stranky o cem to proboha mluvis, o 11 zarim mluvilo tolik lidi co tomu rozumi od architekty a stavare pro pravdu o 11 zarim, kohokoliv i toho Cage, se muzes na cokoliv zeptat, ja tak ucinil, borec ti v klidu odpovi na vsechny tvy otazky, to stejny stavar ucitel na vysoky skole zde u nas v cechach ma prednasky o 11 zari,doporucuju si zajit nebo tomu cloveku napsat co te trapi. To stejny piloti za 11 zari myslis, ze vytvareji pochybny stranky, kdyz se tim celej zivot zabyvaji a webova tvorba neni jejich konicek a ty jejich weby vypadaj hrozne, kvuli tomu jsou pochybny. Ruska propaganda ty vole ty mas dost. Asi hodne novinek a idnes ctes co? Pokud rozumis stavarine tak vis, ze existuje vzorec, kterej rika, ze ty baraky proste stat budou i kdyby do nich napralo 10 letadel. Pokud aspon trosku vis co je fyzika, vis ze ty TRI domy nemohly spadnout.
    Jo jdu ze skoly kouknu na telku na CNN a rikaj nejaky utoky, rikam hmm dobry jdu na pivo, dojdu na pivo a on uz primej prenos, nic z toho, ale nerika jak se to stalo.
    NEEXISTUJE OFICIALNI DUKAZ (VYSVETLENI) JAK TY BARAKY SPADLY. Proste neni, to ze na to maji lidi co tomu rozumi(arch.,stavari,piloti,statici,chemici,fyzici,rozvedky), jinej nazor nez oficialni americka ci jina propaganda, a delaji kvuli tomu videa a pochybny weby, ktery my si prectem a udelame si svuj nazor, to z nas nedela nejaky konspiracni idioty, ale lidi co premysli a delaji svuj nazor.
    Prosim mohl bys ty my sdelit svuj osobni nazor jak ty tri baraky spadly, nechci po tobe kdo to udelal.
    MTO
    MTO --- ---


    „Vyjevení pravdy o nějaké skutečnosti mívá tři stupně: 1) nejprve je zesměšněna, 2) poté se proti ní tvrdě útočí, 3) a nakonec se stane něčím samozřejmým.“

    Bývalý agent CIA Michael Hasty: „Kdykoli slyším, že někdo shazuje zajímavé teze tím, že se jedná o ´konspirační teorie´, obvykle to znamená, že se někdo dostal k pravdě až příliš blízko.“
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SPAJDA02: Tyvole, už mě neserte, jaký vyhledávání informací? Vždyť vy si přečtete x textů na 4x pochybnejch stránkách, z nichž 3x jsou financovány ruskou vládou, a máte pocit, že něco studujete, nebo že si vyhledáváte informace... Já jsem na VŠ ani jednou nepoužil v semestrálkách nebo diplomkách copypaste systém, ale znám ty kvanta tupejch bývalejch spolužáků, co to dělali furt, a asi zhruba tam někde se objevuje elita vás, konspíků, která má aspoň tucha, jak vypadá informace, ozdrojování, jak názor, a jak propaganda.
    Kdyby, zdůrazňuji kdyby, byly ve WTC nějaký trhaviny, nešlo by o nějaký "ve zmatku z letadel byly exploze každýmu jedno". Proboha, já si to pamatuju, byl sem zastávku od domu, a kámoš mi volá, že si mám pustit televizi, že se něco stalo v NY. A seděl sem u ní po celou tu live coverage, a pamatuju si to tak, jak se to prezentuje. A opravdu nikde si nepamatuju žádný další výbuchy jinde než v díře po penetraci boeingem. Takže nějakejm teoriím o náložích se můžu jen smát.
    Říká se, že každý Američan ví, kde byl, když se dozvěděl o vraždě JFK. Víte vy, kde ste byli, když ste se dozvěděli o WTC? To je asi tak jediný, co mě v tomhle klubu zajímá, neb to bude osobní, nebo chabá fabulace, ale hlavně ne odkazy na cyklický a snadno vyvratitelný sračky, jejichž konzumaci říkáte "hledat si informace", což mě neskutečně, ale neskutečně sere.
    MTO
    MTO --- ---
    O ovládaní mysle
    https://www.youtube.com/watch?v=e4wogorblK8


    Henning Witte a Jo Conrad o vražde Rauni Kilde, technikách ovládania mysle (programy Mind Control) a ako sa proti nim brániť.


    http://www.mindcontrol.se/

    jinak koho toto tema zajima tak se objevilo i v detektivce :-)

    Vraždy v kruhu: Mrtvý v síti — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10571003683-vrazdy-v-kruhu/214512120020010-mrtvy-v-siti/
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: porad me udivuje ten tvuj predpoklad ze buschovci nic nevedeli. Jak to muzes vedet?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: argumentace netreba, je treba premyslet a vyhledavat informace nikdo ti nic neprinese pod nos. Mozna argumentovat umis a ja ne coz je pravda, ale to ze se ti nechteji vyhledavat informace o necem svedci. Tady jde o neco jineho nez argumentace, protoze si lidi mysli, ze jde o teorie, ano ve vede teorie jsou a argumentace je potrebna, ale takove akce jako bylo 11 zari teorie neni, stalo se to(realita), jsou potreba fakta a ruzne moznosti provedeni (tyto moznosti nejsou teoriemi), a nejaka moznost je spravna, v zadnem pripade se nejedna o teorii, proto i argumentace je zbytecna, fakta, ktera si muzes overit jsou dulezita. Stejne jako ja jsem uvedl to o ochrance a te rekonstrukci jsou to moznosti, pri kterych neco mohlo byt spachano, ale nemuselo, nic teoreticke na tom neni.
    MATT
    MATT --- ---
    a tohle jsem ještě neslyšel, ale myslim, že to bude hezky dolňovat níže uvedenou propagandu ;)

    Historik: Klaus pevně zakořenil, Havel neměl sílu ho odvolat
    http://video.aktualne.cz/...akorenil-havel-nemel-silu-ho-odvolat/r~5caa89127ca511e4a10c0025900fea04/
    MATT
    MATT --- ---
    Majdan zorganizovali Američané, tvrdí Klaus - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/wxkbe/majdan-zorganizovali-americane-tvrdi-klaus
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: Nehlede k tomu, ze by sis mel osvojit alespon zakladni argumentacni etiku. Kdyz uz tvrdis, ze je neco tak a ne jinak, tak by sis to mel sam umet obhajit relevatnimi zdroji. "Najdi si to sam" opravdu neobstoji.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: Hele, asi se nemame o cem bavit. Tyhlety kraviny bez zadneho faktickeho zakladu si vytahuj z rukavu pred kamarady u piva. Je to dobrej konverzacni topic. Ale to je tak zhruba vsechno.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    DOOMBRINGER: Sorry, akcionar.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: Jeji majoritni vlastnik je (byla) dubajska banka ES Bankest.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: ANO fakt toho, ze mohli, byli schopni, neco takove provest. Nemuseli.
    Popravde receno nevim co tim sledujes, zajimas se o toto tema? Zkus si tyto informace dohledat sam, a s tou pochybnou strankou si to doufam nemyslel vazne lol CELY INTERNET JE POCHYBNY JENOM TO PORNO JE FAKT
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam