• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: ANO fakt toho, ze mohli, byli schopni, neco takove provest. Nemuseli.
    Popravde receno nevim co tim sledujes, zajimas se o toto tema? Zkus si tyto informace dohledat sam, a s tou pochybnou strankou si to doufam nemyslel vazne lol CELY INTERNET JE POCHYBNY JENOM TO PORNO JE FAKT
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: Nezastira fakt? :) Zatim si zadny fakt, krome odkazu na pochybnou stranku nepredlozil. :)
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: todle jsou proste maly ale podstatny veci, ktery na tu akci mely vliv. Kdo co presne jak, neni tak dulezity. Me ty malickosti taky prijdou zbytecny, kdyz mas vystudovanou stavarnu a vis, ze to naprosta blobost, aby takto spadly tri baraky. Lidi si porad budou myslet, ze to udelali nejaci muslimove.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: ty vis presne kdo ji vlastni??kdo je majitel akcii??
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: tak nevim jestli vis jak to v americe chodi, ale vetsinou (nemusi to pravda) reditele tech spolecnosti jsou vlastnici akcii te spolecnosti, porad to nezastira fakt, ze mohli, vedeli nebo neco udelali. nerekl bych ze neco implikuji, ale oba dva o te akci vedeli davno pred ni.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    DOOMBRINGER: Dale tim implikujes, ze oba dva meli ve firme vliv i vice nez rok po svem odchodu z firmy.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    "Marvin Bush, son of US president George H.W. Bush, and brother to US president George W. Bush, served on the board of directors from 1993- 2000."

    Tohle je dost daleko od slova "vlastnit". A navic tim implikujes, ze jak GW Bush, tak jeho syn meli o cele akci informace, coz je imho dost nepravdepodobne.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: DOOMBRINGER: jasny dohledam, doufam ze ten dokument mam nekde ulozen, kde chlapik ukazuje stavebni povoleni na opravy preci je to uz 14 let zpatky,a kdyz jsem to poradne studoval to je taky uz par let zpatky a videl da se rict uplne vsechno, a s tou ochrankou hmm zkusils Google? http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/911security.html toz kurna prvni odkaz na googlu
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: Myslim, ze otazka znela jasne. Mluvil si o nejakych opravach (1) a o ochrance, kterou vlastnil bratr Bushe (2). A ja jsem od tebe chtel fakta na ktere si sam odkazoval.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: co presne by jsi potreboval vedet?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: Muzes mi je prosim predlozit?
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Ad 911 - u mnoha lidí jde především o psychologický moment. Když jim povíš všechny ty mezery a podivnosti a naskládáš to na sebe jak pyramidu - stejně jde o moment, kdy někdo prostě nepustí do vědomí možnost, že by toto "někdo z vlády udělal, nebo tomu nezabránil". Lidem se pak hroutí představa o růžovém světě, kde se tohle neděje.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    ROGER_WILCO: tohle je prave ta spekulace, vareni z niceho a konspirovani. Jedna vec je vymyslet silene teorie, komu se toto mohlo hodit a vec druha je rozporovat oficialni verzi rikat proste takto to nemohlo byt proto a proto. znovu vsem doporucuju zaznam z jednani NISTu, kdy stredoskoslky ucitel rozmetal celou komisi volnym padem tak, ze panove nebyli schopni souvisle vety.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    DOOMBRINGER: jak jak se na to prisel? nerozumim? fakta mily Watsone
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SPAJDA02: A na to si prisel jak?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    A hlavne se dvojcata opravovala postupne vzdy zakryte kus patra nekolik mesicu pred 911. Mozna namitnete, ze by si ochranka neceho vsimla, jak dovnitr nosi trhaviny, ale potiz je ta, ze tu ochranku vlastni bracha Bushe.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Je rizeny odstrel a rizeny odstrel. Pokud nekdo likviduje barak v centru mesta a zalezi mu na okoli, musi do detailu simulovat nosniky a rozmistit velky mnozstvi malych nalozi. Pokud to je potreba jen sundat bez ohledu na to, ze kus baraku odleti pres ulici, tak se s tim zdaleka tak babrat nemuseli - stacilo odpalit hlavni nosniky. Po tom soku z narazu letadel uz byly odletujici trosky akceptovany bez problemu.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ROGER_WILCO: Pouzil jsi to spravne slovo - "veris". Na konspiraci, nebo oficialni verzi se da leda "verit". Jako nejpravdepodobnejsi varianta mi prijde, ze o tom proste nekdo proste nekdo predem v US establishmentu vedel a nechal to proklouznout. Diky tomu mohl proskocit patriot act a nove oziveni zbrojniho prumyslu, nova naleziste ropy, investice a tak...
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    Venezuelané křečkují jídlo, režim bude v obchodech brát otisky prstů - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...34_zahranicni_im#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    DOOMBRINGER: počkej, ale pokud věříš konspiraci, tak všude se mluví o řízenym odstřelu. na videí vidíš jak to dělá BOOM BOOM BOOM v jednotlivejch patrech. pokud chtěli rozjet válku proti džihádu, tak to nemuselo ani spadnout, ne?

    a nebo to byl pojistnej podvod? nebo konspirátoři konspirovali dohromady ;) přišel silverstain za cheynym a říka, hele bro, já tu mam dva baráky, musel bych do toho narvat hrozně peněz kuli azbestu, vy zase potřebujete válku, co domluvíme se? ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam