SPAJDA02: Tyvole, už mě neserte, jaký vyhledávání informací? Vždyť vy si přečtete x textů na 4x pochybnejch stránkách, z nichž 3x jsou financovány ruskou vládou, a máte pocit, že něco studujete, nebo že si vyhledáváte informace... Já jsem na VŠ ani jednou nepoužil v semestrálkách nebo diplomkách copypaste systém, ale znám ty kvanta tupejch bývalejch spolužáků, co to dělali furt, a asi zhruba tam někde se objevuje elita vás, konspíků, která má aspoň tucha, jak vypadá informace, ozdrojování, jak názor, a jak propaganda.
Kdyby, zdůrazňuji kdyby, byly ve WTC nějaký trhaviny, nešlo by o nějaký "ve zmatku z letadel byly exploze každýmu jedno". Proboha, já si to pamatuju, byl sem zastávku od domu, a kámoš mi volá, že si mám pustit televizi, že se něco stalo v NY. A seděl sem u ní po celou tu live coverage, a pamatuju si to tak, jak se to prezentuje. A opravdu nikde si nepamatuju žádný další výbuchy jinde než v díře po penetraci boeingem. Takže nějakejm teoriím o náložích se můžu jen smát.
Říká se, že každý Američan ví, kde byl, když se dozvěděl o vraždě JFK. Víte vy, kde ste byli, když ste se dozvěděli o WTC? To je asi tak jediný, co mě v tomhle klubu zajímá, neb to bude osobní, nebo chabá fabulace, ale hlavně ne odkazy na cyklický a snadno vyvratitelný sračky, jejichž konzumaci říkáte "hledat si informace", což mě neskutečně, ale neskutečně sere.