• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    GORG: Ani mě nepřekvapuje, že u něčeho, co je tak mega obrovskej byznys, "chybí dostatek průkazných studií".
    Předpokládám, že ony ani tak nechybí, spíš pokud někdo takové studie s jasnými výsledky provede, tak je problém je zveřejnit, zúčastnění vědci najednou zjistí, že jejich kariéra visí na vlásku a že jsou na cestě na okraj světa vědy, mezi "neseriózní alternativce"....

    Ale teda, ta opatření německé a francouzské vlády MUSÍ být postavena na jednoznačných výsledcích vědeckých studií. Je docela zajímavé, že o těch výzkumech u nás nic neslyšíme, a třeba naše vláda o nich rozhodně nic neví (když se rozhlédnu, u nás se sleduje spíše politika: "vysílač na každý dům")

    Hledala jsem si před pár dny na netu něco o hypersenzitivitě na EM záření, po tom co mě zas šíleně rozbolely ruce z delšího držení mobilu. Dozvěděla jsem se, že zjevně podobné zážitky má mnoho lidí, ale oficiálně se "nikdy nic neprokázalo", a byly naznačeny jiné, nebo "psychologické" příčiny obtíží.
    Upřímně řečeno, když zažíváte dosti silnou fyzicikou bolest ve zcela konkrétních situacích (a nejdřív byla bolest, a pak teprve vůbec nějaké přemýšlení o nějakém EM), tak čtení příslušného záznamu na wikipedii je poněkud k zblití.... EM senzitivita neexistuje, nikdy se neprokázala, a všichni, kdo mají pocit, že jim z mobilu u hlavy třeští hlava, jsou nevyrovnaní....
    Zároveň ale teda v té Francii očividně zjistili věci, které by naznačovaly něco jiného, když je mobil tak nebezpečný pro mozek dětí, že se jim musí zakázat a musí se nařídit povinné přibalování handsfree, tak je celkem logické, že by z něj mohla i bolet hlava :)...příslušná diagnóza ovšem globálně prostě neexistuje....

    Zkrátka mají v tom chaos ;)

    -----------
    Oproti horečce omladnic vidím rozdíl v tom, že oni tenkrát o existenci baktérií opravdu nevěděli. Sice by mohl stačit i zdravý rozum, i z běžné zkušenosti mohli vědět, že za sahání na mrtvoly nemá člověk čisté ruce...ale reálné informace skutečně neměli. Zatímco my dnes informace o té technologii a jejím vlivu na živé organismy máme. V prvních letech se o tom mluvilo hodně, ale paradoxně čím je to hustější, tím je větší ticho.
    Tohle je typické pro naši dobu, že se ignorují věci, o kterých se ví.
    GORG
    GORG --- ---
    ILIANA_PESHOR: Mně teda dostalo (čtouc si v Novým prostoru), že svého času vědci odmítali věřit, že si před operací musí důkladně umýt ruce.

    Horečka omladnic – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Hore%C4%8Dka_omladnic

    Od roku 1844 pracoval maďarský lékař německého původu Ignác Filip Semmelweis ve Všeobecné vídeňské nemocnici. Na porodním oddělení, kde působili studenti medicíny, byla úmrtnost rodiček vyšší než v ostatních odděleních. Semmelweis se domníval, že studenti přenášejí na nemytých rukou nemoc z pitevny do ostatních částí nemocnice. Proto nutil studenty mýt si ruce ve chlorovém vápně, což způsobilo že na horečku omladnic začalo umírat řádově méně žen. V roce 1849 jej propustili a úmrtnost opět vzrostla. Později dostal Semmelweis místo porodníka v Pešti, kde znovu nutil studenty mýt si ruce a pozoroval stejně dobré výsledky. Snažil se dosáhnout obecného uznání pro svá opatření, ale lékaři až na výjimky odmítali připustit, že by nemoc způsobovali sami svýma rukama. Semmelweis navíc nebyl schopen svá pozorování dostatečně vědecky odůvodnit. Postupně se u něj začala projevovat psychická choroba, roku 1865 byl umístěn do ústavu, kde záhy zemřel patrně na následky hrubého zacházení. Jím formulované zásady asepse začaly být obecně přijímány teprve o dekádu později s Pasteurovým objevem mikroskopických původců infekce.

    // Do té doby chyběly vědcům poznatky pro pochopení mikrobů způsobujících infekci. Podobná situace může být u jiných témat dneška. Mikroskopická zvířátka způsobující infekci? Hohoho :)) U těch elmag. vlnění a elektrosmogu podobně dnes chybí dostatek průkazných studií, a proto se o to skoro žádný vědec nezajímá,)
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    BBC věděla o kolapsu budovy WTC 7 při 9/11 předem
    http://zvedavec.org/komentare/2015/04/6409-bbc-vedela-o-kolapsu-budovy-wtc-7-pri-911-predem.htm
    BBC Reports Collapse of WTC Building 7 Early-- TWICE
    https://www.youtube.com/watch?v=6mxFRigYD3s
    ILIANA_PESHOR
    ILIANA_PESHOR --- ---
    Tento článek není přímo o konspiraci, ale celkem logicky se dá mluvit minimálně o divné situaci ve všech zemích, kde vlády žádná taková opatření nepřijímají a celý problém se systematicky ignoruje.

    French Law Cracks Down on Cell Phone Use by Children: Bans Advertising and Phones Designed for Kids | Eco Child's Play
    http://ecochildsplay.com/...ell-phone-use-by-children-bans-advertising-and-phones-designed-for-kids/

    Situace okolo záření mobilů (a dalších technologií, jako wifi) je zajímavá.
    Je to totální tabu. Všimli jste si, že se to ve slušné společnosti prostě neříká? Jak reagují lidi, když to zmíníte? Pokud ne, schválně vyzkoušejte ;-D Moje zkušenost: i jinak celkem vědomí lidé se často začnou vysmívat a dávat vám najevo, že jste divní a že to se neříká....
    (stejně by mě zajímalo, jak přesně tento druh mind control funguje, vzhledem k tomu, že když vás lidi okřikují kvůli zmínění tabu témat, často používají různí jednotlivci doslova stejná slova, provázená stejnými výrazy obličeje.....a nevyhnutelně se nabízí vzpomínka na knihu Brave New World, kde Huxley předpověděl přesně toto)

    Oficiálně, na globální úrovni, se o problematice nemluví. Přitom jednotlivá vědecká pracoviště, jednotlivé organizace a dokonce jednotlivé vlády, ji berou velmi vážně.... Je zajímavé, že něco může zůstat tabu právě dokonce i po tom, co to vezmou vážně vlády. V médiích se objeví článek...jeden...nestane se z toho globální téma....
    Věděli jste, že v Německu se musíte podle zákona zeptat sousedů, než si spustíte wifi ? Nepovažuje se to za věc, které může jen tak v prostředí pořád donekonečna přibývat a přibývat. U nás nepředstavitelné, že....?;)
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    FARIN: jeste by meli prosetrit, zda Lubitz 'cirou nahodou' naposledy nebyl v kine na Relatos Salvajes.. :P
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Icelandic government suggests removing the power of commercial banks to create money and handing it to the central bank



    By AFP

    8:18PM BST 31 Mar 2015

    Comments283 Comments

    Iceland's government is considering a revolutionary monetary proposal - removing the power of commercial banks to create money and handing it to the central bank.

    The proposal, which would be a turnaround in the history of modern finance, was part of a report written by a lawmaker from the ruling centrist Progress Party, Frosti Sigurjonsson, entitled "A better monetary system for Iceland".


    "The findings will be an important contribution to the upcoming discussion, here and elsewhere, on money creation and monetary policy," Prime Minister Sigmundur David Gunnlaugsson said.

    The report, commissioned by the premier, is aimed at putting an end to a monetary system in place through a slew of financial crises, including the latest one in 2008.

    According to a study by four central bankers, the country has had "over 20 instances of financial crises of different types" since 1875, with "six serious multiple financial crisis episodes occurring every 15 years on average".

    Mr Sigurjonsson said the problem each time arose from ballooning credit during a strong economic cycle.


    ...

    In Iceland, as in other modern market economies, the central bank controls the creation of banknotes and coins but not the creation of all money, which occurs as soon as a commercial bank offers a line of credit.

    The central bank can only try to influence the money supply with its monetary policy tools.

    Under the so-called Sovereign Money proposal, the country's central bank would become the only creator of money.

    "Crucially, the power to create money is kept separate from the power to decide how that new money is used," Mr Sigurjonsson wrote in the proposal.

    ...

    Iceland looks at ending boom and bust with radical money plan - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/...810/Iceland-looks-at-ending-boom-and-bust-with-radical-money-plan.html
    FARIN
    FARIN --- ---
    "Druhý pilot zříceného letadla Adreas Lubitz, který podle vyšetřovatelů havárii zřejmě záměrně způsobil, před svou smrtí hledal na internetu informace o způsobech sebevražd a o zabezpečení dveří kokpitu."

    Vyšetřovatelé našli druhou černou skříňku ze zříceného airbusu - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-ze-zriceneho-airbusu-phf-/zahranicni.aspx?c=A150402_155306_zahranicni_ert

    jako vazne musi pilot hleda jak se zamykaji dvere?
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Patrick Moore Lobbyist Monsanto's Roundup Is Safe To Drink. Invitado a beber una copa de glifosato
    https://www.youtube.com/watch?v=7jWyrbP0TJQ
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PERPLEX: Nemci se hrnuli do zajeti americanum, protoze americani s nimi pocitali pro dalsi pripravovanou valku proti Stalinovi a v zajateckych taborech je v ramci moznosti krmili a mnohym ponechali osobni zbrane i kompletni vybavu. (zatimco v sovetskych lagrech je vyuzivali k praci stejne jako predtim nemci vyuzivali civilisty i zajatce k nucenym pracem).
    Zaroven proto, ze americanum nespalovali zeny a deti v kostelech, nezmasakrovali jim pulku zeme, nezabili 20 milionu lidi a nevedli proti nim totalni valku vcetne strileni zranenych a zajatcu.

    Ze jsou americani uplne stejni je na II.sv valce pekne videt na tom, jak se chovali v japonsku, nebo k zenskym v nemecku (coz prosakuje pres zakazy publikovani az ted), pripadne na tom, jak se masove chovali ke vsem SS vojakum vcetne 15 letych blbecku, kteri byli SS jen uniformou.. na zaklade napul smyslenyho pomsteni par postrilenych zajatcu.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    GORG: Pehe je naprosta ukazka vymatlanosti ceskych pseudointelektualu...
    GORG
    GORG --- ---
    PERPLEX: Já teda moc nevím ten kontext, ale teda mi přijde ideální proto ty mocnosti moc takhle nastavět .. vybrat si jednu k následování.
    To mi nepřipadalo nějak relevantní, pokud se baví o Uhlových názorech na Ukrajinu.... jako fakt i kdyby v Rusku jedli děti :)
    Pokud si má člověk vybrat, jestli do hlavy nebo do břicha.. to už je pak asi na úplně jinou debatu.)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    GORG: Pehe náhodou argumentuje celkem logicky a správně.. jen v tom jaksi mezi řádky vyznívá, že každá velmoc je sobecká svině, jen ty Amíci budou oproti postSovětům o něco civilizovanější.. což asi nebude nijak výrazně daleko od pravdy... Němci se také hrnuli do zajetí ke spojencům a báli se Rusů, ač je nečekalo nic veselého tam ani tam:) Hysterie kolem průjezdu pár cápků v uniformách mi ale připomíná spíš slavné duo Vyčítal-Parkanová, a to ve vší kýčovité tragikomičnosti...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    GORG: Petr je Úhl!
    GORG
    GORG --- ---
    KOMENTÁŘ: Proč je lepší mýlit se s USA než mít pravdu s Ruskem - Jiří Pehe – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...omentar-proc-je-lepsi-mylit-se-s-usa-nez-mit-pravdu-s-ruskem-jiri-pehe.html

    // sám šéf pražské kavárny :) ty věty jsou mazec. jinak celý článek bych shrnul jako argumentační linku "V Rusku taky bijou černochy (a víc!)" . Ani slovo o Ukrajině.
    Reaguje na Petr Uhla, který se očividně pustil do kritiky USA, resp. situace na Ukrajině, a nezastává takový ten typický černobílý pohled na Putina (protože Uhl je disident, nemůže ho prý Pehe automaticky nazvat placeným agentem Ruska)

    Petr Uhl jasně: Putin má víc pravdy než Kyjev. Srbsko mělo víc pravdy než Amerika. A víte, proč se neradují Krymští Tataři? | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...c-pravdy-nez-Amerika-A-vite-proc-se-neraduji-Krymsti-Tatari-366858
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    OMNIHASH: Spíš teda srovnávat Svobodnou Evropu a ruský státní trolly je... nenapadá mě, jak to říci slušně.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: mno...srovnávat svobodnou ameriku a placený trolly na nyxu/novinkách je trochu mimo.
    GORG
    GORG --- ---
    One Professional Russian Troll Tells All
    http://www.rferl.mobi/a/how-to-guide-russian-trolling-trolls/26919999.html

    No hned první věta

    "Yes, adventurism is the right word. Because in my opinion, this kind of work doesn't exist anywhere else."

    Vždyť se snad i z ofiko údajů zjistilo. že placený blogery najímali v USA už před 10 lety. To je normální asi pro většinu zemí "To counter islamic cyberpropaganda".
    Celé to působí vykonstruovaně jak z Onion News. To má být reál?,) Továrna na trolly?:)

    U.S. losing information war to Russia, other rivals - study| Reuters
    http://www.reuters.com/article/2015/03/25/usa-broadcasting-idUSL2N0WP23620150325

    Člověk teda nemusí jít daleko pro ukázku, jak se tu na Západě s šířením propagandy ani nedělá žádné tajemství.


    The United States is losing an information war to Russia, Islamic State and other rivals, says a new report that calls for a strengthening in U.S. counter-propaganda efforts and an overhaul of the government's international broadcasting arm.

    The study is the latest to highlight problems in the Broadcasting Board of Governors (BBG), a federal agency created in 1994 which also is tasked with maintaining a firewall between the State Department and government-funded news operations.

    With an annual $730 million budget, the BBG runs U.S. government broadcasting to foreign audiences, including radio, television and digital efforts. Among them are the Voice of America and Radio Free Europe/Radio Liberty, widely credited with countering Soviet influence behind the Iron Curtain during the Cold War.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    IPPNW je celosvětová skupina 63 národních lékařských organizací, která se snaží pomáhat zabránit jaderné válce a která podporuje jaderné odzbrojení. V roce 1985 tato organizace za svou činnost získala Nobelovu cenu za mír. Tato organizace ve spolupráci s podobně orientovanými skupinami vytvořila a v těchto dnech zveřejnila studii s názvem Casualty Figures after 10 Years o téměř stovce stran, v níž autoři sumarizují data týkající se počtu obětí americké kruciáty proti terorismu v Iráku, Afghánistánu a Pákistánu.
    USA podle nové studie způsobily ve třech zemích smrt 1,3 až dvou milionů lidí | 26. 3. 2015 | Daniel Veselý | Britské listy
    http://www.blisty.cz/art/76929.html

    Podle konzervativních odhadů způsobily USA smrt - ať přímo či nepřímo - více než 1,3 milionu lidí. Autoři studie nicméně upozorňují na fakt, že toto děsivé číslo může být ve skutečnosti ještě vyšší - až dva miliony mrtvých kvůli vojenskému angažmá Bílého domu ve třech výše zmiňovaných zemích. Výzkumníci dospěli k závěru, že v Iráku byl v důsledku angloamerické invaze zahájené v roce 2003 usmrcen až jeden milion osob, v průběhu okupace Afghánistánu americkými vojsky a silami NATO, započaté v roce 2001, přišlo o život 220 000 osob, a v Pákistánu pak 80 000.
    http://www.psr.org/assets/pdfs/body-count.pdf

    Tyto hrozivé cifry ale nezahrnují zabité v důsledku většinou tajných operací, které speciální americké jednotky provádějí v dalších zhruba 130 zemích po celém světě, o nichž detailně informuje kupříkladu investigativní novinář Nick Turse.
    Tomgram: Nick Turse, Secret Wars and Black Ops Blowback | TomDispatch
    http://www.tomdispatch.com/blog/175794/tomgram%3A_nick_turse,_secret_wars_and_black_ops_blowback/v
    MTO
    MTO --- ---
    Architekti krize na Ukrajině: 1. díl – Rotschildové a David Cameron | NWOO.ORG
    http://www.nwoo.org/2015/03/20/architekti-krize-na-ukrajine-1-dil-rotschildove-a-david-cameron/

    Architekti krize na Ukrajině: 2. díl – Bilderberg aneb temná strana síly | NWOO.ORG
    http://www.nwoo.org/...5/03/24/architekti-krize-na-ukrajine-2-dil-bilderberg-aneb-temna-strana-sily/



    mmj

    "Právě v roce 1991 se poprvé na zasedání objevil tehdy málo známý Bill Clinton, tehdy guvernér Arkansasu, který nemá ani 3 miliony lidí. Ale již v roce 1993 se Clinton stal prezidentem USA. Volební kampaň začala 3. 10. 1991.

    V době prezidentství Clintona byla očividným projektem Bilderbergského klubu – válka v Jugoslávii v roce 1999. Na tento rok připadá čtvrté rozšíření NATO, kdy se k Alianci připojily Polsko, Maďarsko a Česká republika – což byl opět projekt klubu. Nicméně došlo i k řadě nezdarů. Jedním z nich byl Clintonův lobbing za uznání homosexuálů ve vojenské službě. Ve vnější politice to bylo fiasko mírové operace v Somálsku, kterou zahájily Spojené státy pod záštitou OSN. Clintonova administrativa podporovala celosvětový projekt regulace porodnosti, který však byl v OSN zablokován Vatikánem. Intimní vztahy s Monikou Lewinskou v roce 1996 se staly důvodem k obvinění prezidenta z křivého svědectví pod přísahou a začátkem procedury impeachmentu Clintona."
    MTO
    MTO --- ---
    Bill Clinton And The Moon Landing Hoax - Connecting 1996 Atlanta Olympics & Oklahoma City Bombings
    https://www.youtube.com/watch?v=cs4TCOQQxCs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam