• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    "Především USA se za posledních 100 let podílely přinejmenším na stovce konfliktů mimo svoje území. Velká část byla v muslimských zemích. Z pozice běžného občana ČR není relevantně posouditelné, do jaké míry šlo o bezpečnostní prevenci USA a jak vysoký byl podíl čistě ekonomických zájmů mocných."
    bývalá místopředsedkyně KDU-ČSL a brněnská politička Klára Liptáková
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    WALKIE: Ale tohle všechno byly činy individualistů. Jak chceš "kontrolovat" migraci tak, aby se tomhle zabránilo? Vždycky se najde nějakej idiot, kterej se k něčemu takovýmu nechá zaplatit / je to fanatik atd. Oproti nim jsou tam tisíce Muslimů a dalších, který jsou naprosto mírumilovný.
    Ale jinak samozřejmě, lidi budou blbý a nechaj si za falešnej pocit bezpečí nebo snad dokonce kontroly zase ukrojit kousíček ze svý svobody, den po dni, zatímco se budou pod falešnejma vlajkama podnikat další invaze.
    Ale ona už jim začíná zvonit hrana. Mladý lidi jim na televizní propagandu serou a net se jim zcela zcenzurovat podařit nemůže, leda že by byli všichni úplně vypatlaný a nechali si to zase líbit.
    Vidím to tak, že i přes šílený vlny zhovadilosti a toho, jak jdou lidi, kam se jim řekne, jak slepice po flusu, přes to všechno lidstvo zaplaťpámbů začíná procitat. Což je jediná naděje.
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    JAMILLOS: odpoved za sotva bod: ono to bombardovani zase opodstatni migraci, staci ji stejne mizerne kontrolovat jako doted, at je tu tech trojskych koni v kamionech, se sekyrou a nozem ci jinak pripravenych stale vic a vic, zaroven je treba o dalsich 6 mesicu prodlouzit vyjimecny stav zavedeny ve FR (schvaleno parlamentem dnes v noci) za ucelem sledovani kde koho jen na zaklade podezreni, v TV zpravach odvysilat placici babicky na Promenade des Anglais v Nice, ktere nemuzou pochopit, co se deje, a teskni po situaci v zemi, jakou uz tezko kdo zazije, coz zase jen ziskava podporu verejnosti pro dalsi bezpecnostni opatreni... vsak ono to s tim NWO tak ci onak klapne...
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    a este nieco
    False Flag Nice: Crisis Actor Mark Krikorian Testimony, Identity Analyzed | Verum Et Inventa
    https://verumetinventa.wordpress.com/...ice-crisis-actor-mark-krikorian-testimony-identity-analyzed/
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    aha, v Nice to boli figuriny
    ’NICE’ Mannequin Hoax :How many mannequins were killed in Nice?
    http://hoax.trendolizer.com/...6/07/nice-mannequin-hoax-how-many-mannequins-were-killed-in-nice.html
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    poznate casopisy Vedomi a Sifra? prvy bol slovensky Zem a vek
    tu su k dispozicii stare cisla
    #on-line - ZEM & VEK
    http://zemavek.sk/tags/view/online
    a tu je FB stránka
    http://www.facebook.com/ZEMAVEK/
    Evropske hodnoty pisu: Geršlem vydávaný magazín Vědomí je obdobou nejvlivnějšího slovenského dezinformačního časopisu Zem & Vek, dokonce do jeho redakce ze slovenského proputinovského projektu přešel jeden z klíčových redaktorů Lubomír Huďo.
    PRAVDA
    PRAVDA --- ---
    :)
    Nikola Tesla - Detektor ( Dokument s Českým dabingem )
    https://www.youtube.com/watch?v=sz3Qox7iLO4
    MTO
    MTO --- ---
    Soros, CFR Exploit Migrant Crisis to Usher in New World Order | Truth And Action
    http://www.truthandaction.org/soros-cfr-exploit-migrant-crisis-usher-new-world-order/
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Otázka za sto bodů:
    Proč poté, co ten solitérní bezmozek přejel ty lidi, prezident v masmédiích hned mluvil o islámským terorismu a o tom, že je potřeba zintenzívnit vojenský operace v Sýrii a Iráku...?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak tohle je obecný nešvar médií - "profesionálních" - v podstatě nikdy nebo velice opatrně a stručně někdy citují skutečné zdroje nebo dokumenty.
    Tady mají dokumenty, o který se soudí přes 10 let snad? A oni si dají ten pozor, aby ani jednu větu z tak nezajímavého větu necitovali v článku, a místo toho nechali dva odstavce napsat velvyslancem Saudské arábie, který tam říká to zhodnocení :))
    Já si toho nejdřív nevšiml, že tam je věta "uvedl v prohlášení saúdskoarabský velvyslanec v US"

    Ale necitovat zdroje a psát jen sumace a interpretace je něco skutečně zarážejícího .. ale dá se na to zvyknout, spolehnout že média dávají pouze a jen interpretace s minimem zdrojování. Ale teď mi to přijde fakt okatý - kontroverzní dokument - v angličtině - a nedají z něj aspoň pár vět?

    Proč? To nám poví šéf CIA

    Šéf CIA: Zpráva o 11. září má tajnou kapitolu o možném spojení útočníků s Rijádem — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...rava-o-11-zari-ma-tajnou-kapitolu-o-moznem-spojeni-utocniku-s-rijadem

    Americká vyšetřovací komise nicméně podle Brennana dospěla k „velmi jasnému“ závěru, že neexistuje žádný důkaz naznačující, že by saúdská vláda jako instituce nebo některý jednotlivý saúdský činitel finančně podporovali Al-Káidu.

    Nepotvrzené a neprověřené informace by se podle šéfa CIA v případě jejího zveřejnění mohl někdo chopit a šířit zprávy o vině Saúdské Arábie. „To by bylo velmi, velmi nepřesné,“ zdůraznil Brennan.


    ====>
    Ano, abych ty informace z médii zkusil dekódovat do normálního nezmlatlaného jazyka - těch 28 stránek (dle mého rychlého nakouknutí do textu) v podstatě usvědčují Saudy z podílu na 11. září a obecně terorismu, nicméně informace nejsou potvrzené. Že něco tvrdí nějaký FBI nebo CIA agent ještě neznamená, že to musí být pravda.

    Pan Brennan jestli myslí větu (strana 12) "Měli bychom vyjasnit, že tato komise nedošla k žádném jasném závěru, jestli informace, které jsme našli v CIA a FBI dokumentech jsou důvěryhodné a dostatečné..... jsou dvě možnosti......",

    ... tak nevím jakým způsobem ji lze interpretovat jako "Americká vyšetřovací komise nicméně podle Brennana dospěla k „velmi jasnému“ závěru, že neexistuje žádný důkaz naznačující, že by saúdská vláda....."

    // A to jsem jen nakoukl v rychlosti, ale skutečný obsah toho textu skutečně dává vysvětlení, proč to tak Saudi nechtěli zveřejnit. Imho daleko od toho, že by tu věc vyvracely. Spíš jako doublethink :)
    I ten článek Independent má úplně jiné vyznění než idnes (článek z ČT jsem nenašel, )
    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ: Zdá se mi to, nebo tam vidím pravý opak co tvrdí v článku třeba iDnes?

    Odtajněná zpráva o 11. září vyvrací spojení Saúdské Arábie s útoky - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ari-teroristicky-utok-dxt-/zahranicni.aspx?c=A160715_205106_zahranicni_hro

    Když se člověk podívá na text toho dokumentu, tak uvádí spousty referencí na dokumenty FBI a CIA, o různých napojení (možných) lidí z saudské vlády na terorismus resp. na útok 11. září.
    A v idnes.cz vynechaná věta (+že vynechali úplně všechny věty z odtajněné zprávy :D), že vyšetřovací komise tam píše, že to poslal ke shodnocení FBI a CIA, protože jim to přišlo mimo scope jejich vyšetřování --- takže definitivní průkazné potvrzení napojení Saudů v dokumentech asi fakt není, ale říct, že ty dokumenty to vyvrací? :-)

    (Nevím, ale teď jsem si všiml něco o hře Pokemon Go a že to hrajou děsně dospělí lidi a i agenti a vojáci a že to už řeší armáda apod. aby to vojáci nehráli při práci, protože tím prozrazují svou pozici atd. Tak nevím, jestli brát vnější svět vůbec vážně,)) )

    "Rijád odtajnění uvítal", i když se mi zdálo, že vyhrožoval, že stáhnou investice z USA?

    Senátor Graham z článku Independent tam povídá, že tahle zpráva je podle něj "korek v láhvi" - jak se dostane ven, může pak vytéct spousta jiných věcí.
    PRAVDA
    PRAVDA --- ---
    SCHWEPZ: Copak by byli Saudi schopni něco takového vymyslet a realizovat bez pomoci tajných služeb vyspělých států, které je financují a "pozvedávají"? Teroristické útoky po patnácti letech jsou sice četnější a díky síle masmédií a magorii lidstva i brutálnější, ale nikdy nedosáhly takové razance, aby zasáhly nějakou zemi tak, jako "zdecimovaly" v roce jedna spojené státy tak, že musely vyhlásit válku celosvětovému terorismu... ehm, na další různé snahy o odtajnění této palčivé (vlastně historické) otázky lidstva, si budeme muset ještě počkat. Počkat. Možná stačí jen myslet jako člověk a ne jako otrok.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    čt24: odtajněná zpráva vyvrací propojení saudů a 911 útoků

    avšak:

    9/11 report: Secret 28 pages showing possible Saudi links released by US Congress | Americas | News | The Independent
    http://www.independent.co.uk/...-saudi-arabia-secret-28-pages-declassified-read-latest-a7139541.html

    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Já vím že ty esoterycký stránky tady na nyxu nejsou v oblibě :) ale část postu z jedné z Friday, March 25, 2016

    It is interesting to note that Erdogan has predicted the Brussels attacks a few days before they happened:
    http://abcnews.go.com/International/wireStory/kurdish-militants-hit-europe-turkeys-erdogan-37743106

    Of course he knew, because he is one of the masterminds behind the attacks:
    Breaking, Exclusive: Brussels Mastermind Captured by Syrian Kurds, Implicates Erdogan | Veterans Today
    http://www.veteranstoday.com/...ive-brussels-mastermind-captured-by-syrian-kurds-implicates-erdogan/

    Dragon sources have communicated that in the near future, Turkey may be the trigger for a short but intense military escalation just before the planetary breakthrough. If that happens, a mass meditation will be announced on this blog to counteract that.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    28 pages on alleged Saudi ties to 9/11 to be released as soon as Friday - CNNPolitics.com
    http://edition.cnn.com/...-on-alleged-saudi-arabia-ties-to-sept-11-attacks-to-be-released/index.html
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    [ MANUFACTURING SOCIETY (Chomsky, Zizek, Rushkoff, Klein a dalsi) ]

    Bije to do očí, když pozorujete, jak politické praktiky, které bohatí a mocní aplikují pro sebe, jsou přesným opakem těch, které diktují slabým a chudým. Když například v Indonésii vypukne hluboká finanční krize, ministerstvo financí USA vydá (přes MMF) pokyny splatit dluh (Západu), aby vzrostly úrokové sazby a tím se zpomalil ekonomický růst, privatizovat (což umožní západním korporacím skupovat jejich aktiva) a všechna ta ostatní neoliberální dogmata. Pro nás to znamená zapomenout na dluh, srazit úrokové sazby až na nulu, znárodňovat (ale bez použití tohoto slova) a nasypat veřejné finance do kapes finančních institucí a tak dále. Je také zarážející, že tento dramatický kontrast zůstane bez povšimnutí, že kopíruje průběh historie ekonomiky za posledních několik století, což je hlavní příčina rozdělení zemí prvního a třetího světa.

    Noam Chomsky – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Noam_Chomsky
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    FBI má databázi 430 tisíc očních duhovek. Ochranu soukromí neřešila - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ni-ocnich-duhovek-usa-di6-/zahranicni.aspx?c=A160714_141338_zahranicni_mlb

    Reportéři amerického magazínu The Verge odhalili, že Federální úřad pro vyšetřování (FBI) do své databáze očních duhovek od roku 2013 uložil už 434 tisíc záznamů. V rámci „pilotního testování“ jim je posílají úřady v Texasu, Missouri a zejména Kalifornii. Pořízení infračerveného snímku lidského oka zabere policistům nebo ostraze letišť jen zlomek sekundy.
    Bohatá databáze naskenovaných duhovek mnohým Američanům připomněla scény z 14 let starého filmu Minority Report..
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    :D :D :D
    Conspiracy theorist David Icke clashes with TODAY Show hosts over aliens and the moon
    http://www.youtube.com/watch?v=dGWYLDs9uaU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam