• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ: David Rockefeller je v jednom strarsim jeste tištěně novinovém článku citován, ze je Čína inspirativní model společnosti budoucnosti
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Velká data vedou k diktatuře - ceskapozice.lidovky.cz
    http://ceskapozice.lidovky.cz/...-k-diktature-d1r-/recenze.aspx?c=A170710_144436_pozice-recenze_lube

    Sběr informací prostřednictvím velkých dat odstraňuje výkyvy a zpřesňuje předpovědi, v čemž se skrývá zárodek diktatury. Ta nemá jméno ani tvář a je vidět jen v obchodních podmínkách monopolních koncernů. Západním společnostem hrozí, že v budoucnu budou podřízeny elitě, která je bude ovládat díky svým znalostem matematiky a fyziky.
    (...)
    Velká data jsou dnes v osobním životě všudypřítomná, a dokonce dlouho předtím, než se dítě narodí, například při hledání nového jména nebo při informování o těhotenství, porodu a rodičovství. Do svého druhého roku má více než 80 procent dětí digitální identitu – jeho stopy zanechávají nejen kupříkladu sociální úřady, ale i zdravotní záznamy či fotografie na sociálních sítích.
    (...)
    Spíše se však blížíme k superastátu budovanému Googlem, který splňuje kritéria moderních impérií, jak je formuloval německý politolog Herfried Münkler. Hranice přestávají hrát ve 21. století roli a moc nad jinými státy a jejich obyvatelstvem je uplatňována kontrolou informačních a finančních toků. Proto vláda USA neomezuje rostoucí moc a vliv Googlu – v budoucnu se totiž může stát prodlouženou rukou americké politiky.
    (...)
    Hofstetterová vybízí k odmítnutí kapitulace před informačním kapitalismem a nabízí deset kroků, jak se mu bránit
    (...)
    Čína, jež je prorostlá korupcí, což vede ke ztrátě důvěry ve stát, zavádí systém sociální důvěryhodnosti. Jeho podstatu tvoří hodnocení, díky němuž se má společnost zlepšit. Ten, kdo se chová pozitivně, například daruje krev, aktivně se účastní společenského života, angažuje se v prospěšných spolcích nebo sdílí osobní zdravotní data, je hodnocen kladně. Záporně pak ten, kdo kupříkladu šíří nežádoucí informace na internetu, chová se špatně k rodičům, porušuje politiku jednoho dítěte nebo vede ilegální náboženské aktivity.
    Kdo má dobré hodnocení, nemusí platit poplatky ve veřejných knihovnách nebo v půjčovně kol, získává slevy u leteckých společností nebo při nákupu na internetu a dostane snadněji bankovní úvěr. Ti se špatným ohodnocením musejí počítat s potížemi v kariéře a nemohou se ucházet o státní zaměstnání. Firmy s negativním hodnocením jsou vyloučeny ze státních zakázek či mají ztížený přístup k pojistkám, bankovním úvěrům nebo k nákupu aut a domů
    Špatné hodnocení je také příčinou horšího cestování letadlem a rychlovlakem – první třída v běžných vlacích je nedostupná. Navíc takoví lidé nemohou jíst v exkluzivních restauracích a bydlet v luxusních hotelech, cestování do zahraničí je pro ně obtížnější, rychlost internetu nižší a jejich děti mají omezený přístup ke vzdělání. Strach ze špatného hodnocení má dopad na internetové seznamovací stránky – potenciální partneři zdůrazňují pozitivní hodnocení.


    HESPELER
    HESPELER --- ---
    Hamburg: Protestaktion gegen G20 - "Sklaven des Systems" marschieren durch Hamburg
    https://www.youtube.com/watch?v=awXW-C_4Akw
    MTO
    MTO --- ---
    Ronald Reagan’s 100th Birthday And His Homosexual-Pedophilia Prostitution Involvement | Operation-Nation
    http://operation-nation.com/?p=80

    1989

    GORG
    GORG --- ---
    Utajené efekty - Nový světový řád (část 4. - Mediální manipulace)
    https://www.youtube.com/watch?v=nLsRwD6mWq0


    jedno me starsi video z trochu paranoidnejsiho obdobi .] ikdyz...
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Daniele Ganser - Válka v Sýrii + české titulky
    https://www.youtube.com/watch?v=PyzqQv_YEEU
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Firma patřící zeti amerického prezidenta a jeho poradci Jaredu Kushnerovi získala jen měsíc před volbami půjčku od Deutsche Bank ve výši 285 milionů dolarů. Načasování finanční operace budí pozornost zejména proto, že jen o několik týdnů později mělo být rozhodnuto o trestu pro banku hned v několika podezřelých kauzách. Informuje o tom The Washington Post.
    http://echo24.cz/a/incAM/trumpuv-zet-kushner-ziskal-kratce-pred-volbami-pujcku-od-deutsche-bank
    Kushner firm’s $285 million Deutsche Bank loan came just before Election Day - The Washington Post
    https://www.washingtonpost.com/...11e7-b064-828ba60fbb98_story.html?tid=sm_tw&utm_term=.a0cb9d5202be
    GORG
    GORG --- ---
    The Real Secrets Hidden in Antarctica... Revealed
    https://www.youtube.com/watch?v=237F1_aLXZ8
    GORG
    GORG --- ---
    The Elite Want to Transfer Consciousness into a New Body and Live Forever
    https://www.youtube.com/watch?v=XWDuNCFrQog


    No fakt ma logiku, ze medicina musi byt zamerne zastavovana... Vzdyt se na jednu stranu plasi s prelidnenim, tak jak by mohl nekdo u moci pripustit, aby lidi misto umirani jeste zili zdrave a prosperovali..?
    GORG
    GORG --- ---
    Komedie „Mocné NWOO ovládá všechny“ pokračuje v pořadu @online na ČT | NWOO.ORG
    http://www.nwoo.org/2017/05/10/komedie-mocne-nwoo-ovlada-vsechny-pokracuje-v-poradu-online-na-ct/

    "YouTube jako idealni nastroj k sireni dezinformaci a konspiracnich teorii. Kanalu, ktere se tvari jako seriozni zpravy, a pritom siri lzi, pribyva i v ceskem prostredi..."

    Ceska Televize opet predvadi neuveritelne akrobacie, jak se nic nepokusit vyvratit nebo nejak jinak hovorit k tematum, kterymi se zabyvaji alternativni media, ale opet jak za komancu dalsi zprava jak pres kopirak - mapy zlych konspiracnich serveru, ktere jsou automaticky oznacovane za lzi.

    Pokud si nekdo treba mysli neco jineho, nez ze Rusko pouzilo sarin v Syrii, siri lez. Zkracene receno - kdo si o vaznych tematech mysli cokoliv jineho, nez je schvaleny mainstream, siri nepratelskou propagandu a samozrejme s nimi CT zatoci jak soudruzi umeli uz kdysi :) jen ted v havu CGI. Docela se divim, ze furt sazi na tu svazackou kartu furt. Vsechny vstupy k topicu jsou vzdy identicke - analyzuji ty servery jako nejake zlocince. Je jim uplne jedno, pokud jejich vlastni host ve studiu tvrdil o sarinu to same, ze je ta ofiko verze uplna blbost.

    s jakou cetnosti se objevuji v TV tyhle vstupy o zlych konspiracich, asi ukazuje, jak moc jim tece do bot, a nemuzou proste pouzit nic jinyho nez jen tyhle agresivni utoky.

    Jako seriozni zpravy se spis tvari oni :-D
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    The Next Stock Market Crash Will Be Blamed On Donald Trump But It Will Be The Federal Reserve’s Fault Instead

    The Next Stock Market Crash Will Be Blamed On Donald Trump But It Will Be The Federal Reserve’s Fault Instead
    http://theeconomiccollapseblog.com/...donald-trump-but-it-will-be-the-federal-reserves-fault-instead

    A stock market crash is coming, and the Democrats and the mainstream media are going to blame Donald Trump for it even though it won’t be his fault. The truth is that we were headed for a major financial crisis no matter who won the election. The Dow Jones Industrial Average is up a staggering 230 percent since the lows of 2009, and no stock market rally in our history has ever reached the 10 year mark without at least a 20 percent downturn. At this point stocks are about as overvalued as they have ever been, and every other time we have seen a bubble of this magnitude a historic stock market crash has always followed. Those that are hoping that this time will somehow be different are simply being delusional.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Summit mocných a vlivných. Bilderberská koneference opět budí vášně | Svět | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...nce-opet-budi-vasne-1p0-/zpravy-svet.aspx?c=A170602_093819_ln_zahranici_sij
    MTO
    MTO --- ---
    This 1967 CIA Memo Is Still Used to Discredit Conspiracy Theorists Today | Truthstream Media
    http://truthstreammedia.com/.../04/24/1967-cia-memo-still-used-discredit-conspiracy-theorists-today/

    "The Central Intelligence Agency released the following memo in April 1967 categorized as “PSYCH” which essentially weaponized the use of the label “conspiracy theorist” and laid out a number of dirty tactics using “elite friendly contacts” including politicians and media figures to discredit and shut down any claims and ultimately demonize anyone who attempted to challenge the government’s official version of events."
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Pijte vodu!

    Zázračná voda: Čekání na žízeň je čekáním na smrt. Proč je farmacie založená na lži? Účinná léčba ničí byznys. Alkohol a kofein jsou špatní sluhové. Hloupnou vaše děti po limonádě? Díky za cholesterol! | PROTIPROUD
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/...hove-hloupnou-vase-deti-po-limonade-diky-za-cholesterol.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Report: Slain DNC staffer was in contact with WikiLeaks

    May. 16, 2017 - 2:26 - Staffer Seth Rich was killed in the summer of 2016

    video:

    Report: Slain DNC staffer was in contact with WikiLeaks | On Air Videos | Fox News
    http://video.foxnews.com/v/5436001644001/?#sp=show-clips

    Seth Rich byl loni v červenci v hlavním městě USA zastřelen na ulici. Policie případ uzavřela jako loupežnou vraždu, a pachatel nebyl dosud dopaden. Rodinou najatý soukromý vyšetřovatel Rod Wheeler nyní tvrdí, že se v Sethově notebooku nachází důkazy o jeho kontaktech s WikiLeaks. WikiLeaks, které v roce 2006 založil Julian Assange, se zaměřují na zveřejňování dokumentů, které odhalují utajenou činnost různých státních institucí i jednotlivých politiků. Nejobsáhlejším odhalením bylo zveřejnění všech amerických, tajných i oficiálních, základen po celém světě.

    Wheeler, který je bývalým vyšetřovatelem z oddělení vražd ve Washington D.C. tvrdí, že mu jeho dobrý zdroj z policejního sboru sdělil, že vyšetřovatelé Richovy vraždy dostali pokyn se v případu „nešťourat.“ Ani policejní sbor ani FBI prý s Wheelerem nespolupracují, což je extrémně neobvyklé. Wheeler se nyní snaží dostat k Richovu počítači, který je buď v rukou policie nebo FBI.

    Dnes mají být zveřejněny další informace k případu.

    ...

    Demokraté okamžitě označili za původce hackerského útoku Rusko, což ale Moskva kategoricky odmítla. Julian Assange v nizozemském pořadu Nieuwsuur naznačil, že zdrojem informací v kauze Demokratické strany byl Američan Seth Rich, bývalý zaměstnanec Demokratické strany. Rich byl zavražděn v červenci kulkou do hlavy. Vrah či vrazi mu nevzali žádné cenné věci – peníze, hodinky i kreditní karty zůstaly nedotčeny. Dle jedné ze spekulací o motivech činu byl Seth Rich na cestě k FBI, kde chtěl prozradit informace o Hillary Clintonové.

    Více na

    Přijde Assange z Wikileaks o azyl? Diplomat žádá jeho zrušení | Blesk.cz
    http://www.blesk.cz/.../vysoupnou-otce-wikileaks-z-bezpeci-ambasady-diplomat-zada-zruseni-azylu.html
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Proč by Schwarzenbergův výrok, že je potřeba více lidí jako Soros, v Asii mnoho přívrženců nenašel
    http://www.literarky.cz/...nbergv-vyrok-e-je-poteba-vice-lidi-jako-soros-v-asii-mnoho-pivrenc-nenael
    ALWA
    ALWA --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Iluze kolem Emmanuela Macrona - ceskapozice.lidovky.cz
    http://ceskapozice.lidovky.cz/...-emmanuela-macrona-dkf-/tema.aspx?c=A170503_121905_pozice-tema_houd

    Před 36 lety byla Banque Rothschild společně s ostatními velkými bankovními domy znárodněna francouzskou vládou. Nyní se situace změnila. Baron David de Rothschild musí zálibně sledovat, jak jeho chráněnec Emmanuel Macron poměrně jistým krokem směřuje do Elysejského paláce.

    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    The great British Brexit robbery: how our democracy was hijacked | Technology | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...ology/2017/may/07/the-great-british-brexit-robbery-hijacked-democracy

    "Jde o to, že vojenské firmy používají vojenské strategie proti civilnímu obyvatelstvu"

    "Jde o tři věci. Zaprvé o to, že v USA vznikají základy elektronického státu založeného na dohledu nad občany. Zadruhé o to, že britská demokracie byla ochromena tajným, dalekosáhlým plánem realizovaným americkým miliardářem. A zatřetí o to, že jsme uprostřed masivního úsilí miliardářů získat nad námi moc prostřednictvím našich dat. Dat, která jsou tiše sbírána a ukládána. Ti, kdo vlastní tato data, vlastní budoucnost."

    "Cambridge Analytica používá techniky masového shromažďování dat pro své techniky psychologických válečných operací. Dochází k sytéze psychologie, propagandy a technologie mocným novým způsobem. Umožňuje to Facebook. Právě z Facebooku získala Cambridge Analytica svá první data. Facebook byl zdrojem psychologických informací, které firmě Cambridge Analytica umožnily zaměřit se na ovlivňování jednotlivých občanů, a to v obrovském měřítku."

    CA Hub | CA Commercial
    https://cambridgeanalytica.org/
    MTO
    MTO --- ---
    Newly released UN "Nazi Holocaust archives" show US & UK colluded with Third Reich to destroy Soviet Union
    http://theduran.com/...ocaust-archives-show-us-uk-colluded-with-third-reich-to-destroy-soviet-union/
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    Čipy do mozku vyvíjí NeuraLink Corp. Elona Muska i Facebook, co je cílem?
    http://insmart.cz/cipy-mozku-vyviji-facebook-i-elon-musk/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam