• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    Pád Dvojičiek očami špičkového fyzika - ZEM & VEK
    https://zemavek.sk/pad-dvojiciek-ocami-spickoveho-fyzika/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Lobster Phones, Honey Stealing and The Place they Called ‘Pineal.’ | Upon The Face Of The Waters
    https://truthscrambler.com/.../01/02/lobster-phones-honey-stealing-and-the-place-they-called-pineal/
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    just as planned
    Africký ekonóm: " Rozvojová pomoc zo západu Afriku ničí, prosím prestaňte s ňou." - Svetlo Sveta
    https://www.svetlosveta.sk/...y-ekonom-rozvojova-pomoc-zo-zapadu-afriku-nici-prosim-prestante-s-nou/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    WALKIE: stím už tady chodí bitcoinový nadšenci z paralelní polis nějakej pátek :)
    Microchips hand implant pays Bitcoin coffee in Prague
    https://www.youtube.com/watch?v=9ZpUR2W-XsU

    WALKIE
    WALKIE --- ---
    nepatrna info z mainstreamu
    Rusové testují mikročipy implantované pod kůži – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/493919-rusove-testuji-mikrocipy-implantovane-pod-kuzi.html
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    "Something Biblical Is Approaching" - Here Are The Scenarios Of The Collapse | Zero Hedge
    https://www.zerohedge.com/news/2019-01-11/scenarios-collapse-world-utterly-unprepared

    Scenario I: Global Depression

    In a depression, everything that has been driven the economic expansion goes into reverse. Asset markets experience severe contraction (in excess of 50 percent), credit becomes restricted, corporations and households de-lever fiercely, and global trade flows stall (for more details see Q-review 2/2018). GDP falls dramatically, between 10 to 25 percent. Unemployment skyrockets. The standard means of stimulus by central banks and governments are exhausted without any notable improvement in the economic environment.

    The implosion of the current asset bubble will start a relentless unwinding of leverage and risk in the global financial system. Because major central banks are still “all-in” with rates pinned at or near historic lows, and balance sheets bloated to extreme levels, their ability to respond will be highly restricted. Governments are also highly-indebted, and when interest rates rise, some sovereigns are likely to default, aggravating the global banking crisis, which will probably be in motion already. Combined with the zombified global business sector and a hard landing in China, these factors will lead the world economy into a depression. However, a possibility of something even more ominous is lurking in the background.
    Scenario II: Systemic Meltdown

    Systemic crisis would mean that the global financial melts down due to an existential deficit of trust between counterparties within the system. Before 2008, a systemic meltdown was mostly a theoretical construct. However, in mid-October in 2008, global leaders were faced with the possibility that banks would not open on Monday. The interbank markets had frozen, because no one knew the amount of the losses banks carried on their books. The global financial system was grinding to a halt. Politicians and central bankers saved the day by guaranteeing bank deposits and by providing capital and extraordinary guarantees to keep the important financial institutions standing and credit flowing.
    Now the problem is that many of these measures are already in play and when the next crisis hits, the solvency of governments and central banks will also be in question. This creates a perilous situation because, for example, the shares of the global systemically important banks, G-SIBs, have been falling since the beginning of last year, which was also the time when the balance sheet normalization (QT) program of the Fed kicked into full gear. This is no coincidence and it implies that troubles are, once again, brewing in the banking sector.

    Because a crash in the asset values would affect the collateral of banks and because global depression would lead to a massive increase in loan losses, the already-impaired banking sector could, again, face collapse. However, this time around, there is very little authorities can do to stem the panic. These factors make the systemic meltdown an ominously-likely scenario.

    Systemic meltdown would mean that all banking actions, distribution of money, loans, swaps, banking services, etc., through the banking sector would stop. Credit cards would cease to function, ATMs would not give out money and loans could not be originated or rolled-over. Following the likely collapse of global trade, the world economy would also collapse. This would imply that the global GDP would experience a harrowing fall of 20 to 40 percent. Modern societies would cease to exist in their current form.

    Scenario III: The fairy tale

    Could this all be averted somehow? We’ve been pondering this for two years now, and our resounding answer is no. The leverage in the system usually results in a crash at some point, and asset bubbles very rarely deflate in a controlled manner. However, CBs can probably still postpone the inevitable, if they could re-start QE programs or find some other way to push artificial central bank liquidity into the financial markets.
    MTO
    MTO --- ---
    kdyz tu byla rec o UFO, tak kdo tam nechodi dejte si to. za ty 2 a 1/4 hodiny zivota to stoji :-)

    [ MTO @ UFO ]
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    GORG: jj, jsou tady ...Medvěděv to ví, protože má s nimi každé úterý jednání....a nebo britský princ Harry, to je dobrý příklad...ještěrčí alien Annunaki!!
    ...jen vypadá jak člověk...dal bych si na něj pozor...ten je jasnej.
    A určitě tu budou mezi námi i další...ještěro-alieni, reptiliáni..internet je toho plnej, musí to bejt pravda!

    Meghan Markle and Prince Harry show their reptilian side in front of cameras? 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=LSdDWq6bWII
    GORG
    GORG --- ---
    Aliens amongst us - Medvedev talks about aliens on Earth & Men in Black
    https://www.youtube.com/watch?v=2obLQ9ikX8U


    Dmitry Medvedev muses on aliens and Vladimir Putin's lateness - Telegraph
    https://www.telegraph.co.uk/...278/Dmitry-Medvedev-muses-on-aliens-and-Vladimir-Putins-lateness.html
    GORG
    GORG --- ---
    Asi nejsem zrovna fanda Putina nebo Ruska, ale nezatracuju tvrzeni, ze Putin resp. Rusko udajne ma v planu odtajnit radu veci kolem mimozemstanu.

    Nenapada me moc duvodu, proc si myslet zrovna tohle. Ale zajimavy je teda rozhovor Medvedeva s novinarkou, ktera se ho ptala na pravdu o UFO a on rekl, ze na to maji slozku prisne tajne a ze ty informace jsou zverejnene v dokumentu s nazvem "Muzi v cernem".
    Cloveka by napadlo, ze zertuje myslejic ten film s Willem Smithem, ale je i stejnojmenny rusky dokument.

    Muži v černém: O UFO v Rusku -dokument (www.Dokumenty.TV) cz / sk
    https://www.youtube.com/watch?v=C8swqvxvgzU
    GORG
    GORG --- ---
    WALKIE: Mne tenhle prezident bavi. Je to takova reality show stejne jako Trump :) A Ovcacek nema chybu

    Jinak podle posledni vyrocni zpravy BIS za rok 2017 je jen minimum webu, ktere by vedome sirily ruskou propagandu. Tohle v mediich moc nezminili, ale podle BIS je vetsina tzv. dezinformacnich webu autenticke nazory lidi.
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    ohledne 2 kralicich der: pred par lety jsme tu vsichni horovali proti US radaru v CR (vcetne me a dodnes jsem mozna rad, ze ho u nas nemame), ale hrat si na neutralitu (v mem pripade bylo a) je naivni za situace, kdy mame premierem byvaleho prislusnika StB, vladu podporovanou az krajni levici a na RU & CN orientovaneho prezidenta... jinak souhlas, zajmy jsou prevazne ekonomicke, ale u RU snad uz historicky expanzivni... maji to tak nastavene v podobnem duchu jako Amici (a driv trebas Frantici a Britove), proste v jistem smyslu vykoristujici kolonialismus, jen to podkladaji trochu jinak..
    GORG
    GORG --- ---
    KUKIDE: Jako nemam problem tomu verit, ale prijde mi ta predstava takova az moc romanticka :) Rano se sejdou u stolu a rikaj si, jak zblnou dnes ty Cechy, a co maji psat v novinach.
    Ja jsem imho zdrave paranoidni, ale nemyslim si ani, ze by Ceskou televizi ridily nejake telefonaty novinarum ze CIA, nebo ze by Drtinova dostavala kazdy rano e-mailem instrukce od Sorose apod.
    Takove konspirace imho nemuzou mit dlouhou zivotnost. Rusko je asi vic autoritarskej stat, tak si to mozna muzou dovolit, ale nevim no.

    Pripomnelo mi to tu akademickou studii, co mela prokazovat nemoznost utajit konspirace, protoze napocitali, ze by se jich muselo ucastnit statisice lidi ci kolik. Ale imho jen bezny clovek nema konstruktivni predstavy, jak spravne konspirovat. Lepsi je to asi u lidi z marketingu. Pokud by treba nekdo chtel zborit nejaky baraky v NY rizenou demolici, tak to nejlip udelas tak, ze ty lidi, co by tam ty vybusniny davali, by si sami doted ani neuvedomili, ze je tam dali :-)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    WALKIE: myslím že jsou podstatnější prachy co proudí do ruska skrze obchod a ten by se při rozpoda EU pěkně zastavil, jen můj názor... nepopírám že rusko nemá troly a nevypouští desinformace ale to dělá i západ... a konspiračně je to úplně z jiných důvodů než sou nějaké malicherné geopoitické :) ale oni totiž ty králičí nory jsou dvě... nejdřív projdeš jednu a pak "huuu on není konec" začneš stou druhou :D
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    GORG: Jsou 'media', ktera nepotrebuji zakladat sva tvrzeni na pravde (at uz mainstream, tak uz ta zamerne dezinformacni). To, ze mame znovu zvoleneho prezidenta, jakeho mame, se jeste da prejit, vzheldem k tomu, ze jeho vystupovani zahranici obcas i taktne prejde mlcenim. Brexit, ktery mi prijde jako dalsi vydobytek z Kremlu rizene kampane, je uz ale skoda jak pro Brity, tak pro nas ostatni. Ale to je jen muj osobni nazor. Jinak souhlas, i kdyz i na konspiracni teorie je v konecnem dusledku lepsi pohlednout z hlediska tech, kdo z nich profituji.
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    KUKIDE: HELE, mozna vic geopolitickeho vlivu jako od konce 2. svetove do rozpadu socialistickeho bloku.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: jo jasně on tn putin nemá nic jiného na práci než řídit dezinformační kampaň v evropě :D
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    WALKIE: hele odpověz mi na otázku co by ruzko mělo z toho kdyby se evropa rozpadla???
    GORG
    GORG --- ---
    WALKIE: Jo anebo jsou tyhle reci o ruske konspiraci maji vytvorit nejaky zmatek :)
    Vem si ze v te kauze prakticky chybi skoro jakekoliv dukazy cehokoliv.
    Jeden cesky novinar, ci kde jsem to cetl (myslim ze Respekt), tam mimo jine psal, ze kazde rano se Putin sejde s novinari a agenty, a dohaduji se, jak ten den koordinovat proruske dezinformace v Evrope.
    Rikam si ale, jak to ten novinar muze vedet? Mozna se to takhle deje, ale jako s jinymi tvrzenimi to neni nicim dokladano.

    Informacni zahlceni je imho obecnejsi problem. Lidi, co sjizdi netradicni weby, ale podle me nemaji pocit, ze se objektivni pravdy nemohou dobrat, nebo ze by neexistovala :-) Prijdou mi naopak uber angazovani a maji dost vyhrane nazory na ruzne veci. Proto asi ta panika euvsdisinfo.eu apod ,)

    S tim tvrzenim, ze "protichudne informace" maji vytvaret iluzi nezjistitelnosti ci neexistenci pravdy uz jsem se setkal, protoze je opakovana furt dokola, ale proste mi nejak nedava smysl. Spis jakoby ten linkovany clanek forum24 chtel, abychom verili v neexistenci pravdy. Teda krome te jedne schvalene serioznimi medii. Nebo tu hlasku nejak nechapu. Nechci teda rozporovat, ze technika zahlceni protichudnymi informacemi by s k necemu takovemu nedala pouzit, ale protichudne mi to prijde spis jen proti tomu mainstream nazoru. Mne na rade konspiracnich tvrzenich fascinuje ta naopak konzistence. O serioznich mediich se to az tak dobre rict neda.
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    "https://euvsdisinfo.eu/ uvádí, že právě toto je klasická ukázka prokremelského rukopisu: vypustit co největší množství protichůdných tvrzení, aby průměrný konzument médií ztratil přehled o faktech. Nejzákeřnější na tom je, že hojnost protichůdných informací vytváří iluzi, že objektivní pravdy založené na faktech se nelze dobrat a tudíž neexistuje."
    Zdroj: http://forum24.cz/rusko-pokracuje-v-nahlodavani-evropskych-demokracii-vypousti-lzi-a-manipulace/
    Po kratkem nahlednuti se mi treba strategic-culture.org (viz o par prispevku nize) jevi silne prorusky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam