MTO: Jedna věc je evidentní. Spiknutí se z posmívaného okrajového tématu stalo mainstreamem, resp. ho rozštěpilo, kde začíná být hodný mainstream a potíraný mainstream (Prima TV, Václav Klaus a celá hradní partička a dnes i Zeman a i celá V4
Vysmívání pak přelo v masivní útok ve formě legislativy pro cenzuru ale zejména obecný narativ o fake news, kde posmívané téma je najednou mezinárodní konspirací řízenou z Ruska, a téma nabylo podoby reálné politické paranoii z dob normalizace. Či-li už na úrovní národního ohrožení i úvah, že by lidé šířící řeči o spiknutí měli být stíháni (navrhoval např. namátkou český herec Mádl)
Zároveň novináři, kteří píšou "nevhodně", fyzicky napadání.. jak předvedla třeba novinářka Procházková. A některé české veřejné osoby jako Hřebejk ještě dodali, že si tu facku novinář Sputniku zasloužil.
To je tedy jasně vidět, že tohle už má roli fringe tématu dávno za sebou a je to něco v ústředí světových událostí v různých tématech.
Mě tohle trklo v určitém roce, kdy prezidentoval Klaus, a on byl přesně příkladem člověka, který řešil NWO explictně v roli prezidenta země. A jeho kancleř si napíše knihu, že Usama Bin Ladin neexistoval. Do toho se Klaus staví proti povinným vakcínám a má drzé apely, ať si teda tu vakcínu veřejně píchnou její zastánci z řad politiků. I můj obvodní doktor mi řekl, že by si ji nenechal píchnout, i když se jinak na chřipku očkuje.
Když uvážím, že Jiří Drahoš překládal První světová revoluce Římského klubu do češtiny, jakoby tu byly viditelné minimálně dvě silné zájmové/ideové skupiny. Kde jedna z nich jsou internacionalisti. A většina těch nwo prognóz jsou nyní na pořádu dne ve veřejné debatě/sporu... Suverenita, hranice, deindustrializace i redukce populace, omezování svobody.
Do toho nastoupila Extinction rebellion se svym symbolem hodin (co se dost podoba symbolice Saturnu, smrti), ktera se jala, ze bude stavkovat a sabotovat chod spolecnosti, dokud nebude nastolen NWO, takze uz je to nejen mainstream ale i realnym dejem s primymi dopady na kazdodenni zivot.