• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Policejní šéf: Trestejme šiřitele konspirací proti očkování - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...isticke-policie-trestejme-siritele-konspiraci-proti-covid-19-ockovani-13864

    Šéf protiteroristického oddělení londýnské Metropolitní policie (MET) vyzval k celostátní debatě o zavedení nových zákonů na trestání lidí, kteří šíří konspirační teorie proti očkování na COVID-19. Informoval o tom britský web Evening Standard.

    Zástupce komisaře Metropolitní policie Neil Basu uvedl, že by měla proběhnout diskuse o tom, zda je správné umožňovat lidem šíření dezinformací, které mohou jiné stát životy. Reagoval tak na obavy, že by falešná tvrzení, šířená zejména on-line, mohla podkopat ochotu lidí využít vakcín proti onemocnění COVID-19.

    Intervence šéfa protiteroristické jednotky mohou zesílit tlak na ministry, aby zakročili proti konspiračním teoretikům, kteří mají o vakcínách vymýšlet falešné zprávy. „Existuje debata ohledně svobody projevu a zodpovědnosti ve společnosti a o lidech šířících dezinformace, které mohou stát lidské životy… Je otázka, zda je správné, že společnost umožňuje, aby se toto dělo,“ uvedl Basu.

    Radikalizace příznivců islamistů a krajně pravicových skupin?
    Oficiální úřady uvedly, že jedním z důvodů znepokojení zástupce komisaře je, že islamistické a krajně pravicové skupiny využívají falešná tvrzení k radikalizaci svých sledujících.

    Pro zavedení nouzové legislativy umožňující pokuty a trestní sankce pro sociální média, která odmítají mazat falešné materiály ohledně vakcín na COVID-19, volají i labouristé.

    Britští ministři trvají na tom, že problém berou vážně a poukazují na závazky Facebooku, Twitteru a Googlu označovat nebo odstraňovat obsah identifikovaný jako zavádějící.

    Komentář Neila Basua přišel v době, kdy protiteroristické oddělení spustilo také kampaň s cílem přesvědčit rodinné příslušníky a přátele, aby vyvolali poplach v případě, že mají podezření na radikalizaci mladých lidí. Tento krok je podpořen rovněž obavami z omezeného kontaktu „zranitelných“ s učiteli, zdravotnickými a sociálními pracovníky a dalšími, kteří by za normálních okolností na známky hrozícího nebezpečí radikalizace mohli adekvátně a včas zareagovat.

    MET nedávno zveřejnila, že počet Londýňanů mladších 19 let, kteří byli zařazeni do systému prevence proti extremismu, se v minulém roce zvýšil o pětinu.
    GORG
    GORG --- ---
    ad video zdroje:

    Britons who test negative for Covid twice in a week are set to receive a 'freedom pass' | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/.../Britons-test-negative-Covid-twice-week-set-receive-freedom-pass.html

    Britons are set to be given Covid 'freedom passes' as long as they test negative for the virus twice in a week, it has been suggested.

    The details of the scheme are still being ironed out by officials in Whitehall, who hope it will allow the country to get back to normal next year.

    To earn the freedom pass, people will need to be tested regularly and, provided the results come back negative, they will then be given a letter, card or document they can show to people as they move around.

    https://www.foxnews.com/...kdown-greece-text-authorization-sms-message-authorities-reason-leave-home

    Under a second nationwide coronavirus lockdown in Greece, people will need to text authorities if they want to leave their homes.

    The lockdown will start at daybreak Saturday and last until the end of the month. With infections surging across the country, Prime Minister Kyriakos Mitsotakis said he acted before patients overwhelm hospitals.

    “We must stop this wave,” Mitsotakis said Thursday. “I chose once again to take drastic measures sooner rather than later.”

    As part of the lockdown, all retail stores except those selling essential items such as food, medication, and fuel will be closed.

    Travel inside the country will be severely restricted.

    People will only be allowed to leave their homes for work, physical exercise or medical reasons, and only after sending a text message to authorities.

    In the texts to the five-digit number, people will have to provide their name, address and the reason why they need to leave their home.


    Permissible reasons also include taking children to school, taking a pet for a walk and visiting people who need assistance, according to Sky News.

    When people venture out, they will be required to carry identification and a form detailing their reason for leaving home if they aren't able to text.

    ...

    Health authorities in Greece recorded 2,556 new coronavirus cases and a record 34 deaths on Saturday.
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    MUST WATCH: "Lockdown - The Right Side Of History". For Truth we Toil - Forever.
    https://www.youtube.com/watch?v=hyDsjHZHsGc&t=11s
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Tak nějak to vnímám celou dobu... Covid je nástroj k urychlení přetvoření společnosti v něco á la čínskej social credit system.

    Who Pressed the Great Reset Button? - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization
    https://www.globalresearch.ca/who-pressed-great-reset-button/5730169

    Hlavní šmejdi (čti: zvolení politici) už termín "the great reset" občas použijou. Čekám, že to budeme slýchávat stále časteji.
    RIVA
    RIVA --- ---
    U.S. Presidential Election: Open your eyes!, by Thierry Meyssan
    https://www.voltairenet.org/article211579.html
    NEMANIAK
    NEMANIAK --- ---
    RIVA: RIVA: Nemaž, nebo jeslti tady nechceš nikoho s*át, tak mi to klidně vysvětli v poště. Nerozumim ale tomu, proč by to vlastně dělali. Proč by chtěli vytváře tu "... armadu vymytejch blbu, kteri budou branit a sirit jejich agendu hlava nehlava". Jakože čeho chtějí (s) tou armádou dosáhnout?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RIVA: Myslíš ta BBC, co se jí teď vláda snaží rozvrátit fungování, protože se jim nelíbí kritika vlády? Nebo ten Hollywood, sídlo liberálních snowflakes jenž se drtivou podporou Trumpa rozhodně nijak neblýsknul? Tak to potom jo, tohleto. Na základě tohohle si skutečně můžeš vystavět jakoukoli konstrukci se ti zachce.

    ČT bude asi taky státní propagační mašina, co?
    GORG
    GORG --- ---
    No ja si vzpominam asi 10 let nazpatek analyzu statu Maryland... kde si stezovali, ze OPAKOVANE pouzivaji heslo 12345 a heslo "Diebold".. Že tyhle "hard-coded" hesla nezměnili... Dokonce, že když se do toho počítaře někdo nabourá, tak není vidět v logu. A jsou hesla veřejně nešifrovaně v texťáku. Do win účtů. A jakoby to nesttačilo... na jedné stránce se divili, že ten kód vůbec funguje, protože používali v určitém místě kódu referenci jako ukazatel v c++, což asi funguje protože, shodou oklosttí ten ukazatel ukazuje na adresu paměti, kde je i zároveň atribut metody, takže to jakoby funguje, ale spíš byste viděli crash , že kód přistupuje k paměti, která není dovolená
    GORG
    GORG --- ---
    David Wilcock and Dannion Brinkley: Hidden History of Elections
    https://www.youtube.com/watch?v=DUn7LRxT7bk
    NEMANIAK
    NEMANIAK --- ---
    RIVA: Nemam takovej přehled, ale říkáš mi, že přední movie studia jedou tuhle agendu v ruku v ruce s ...kým že vlastně?
    RIVA
    RIVA --- ---
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    NEMANIAK: Lidi je jak sraček, je třeba se přestat tak množit. Možná třeba proto.. Jedná z větví propagandy
    RIVA
    RIVA --- ---
    Dr Mike Yeadon: Coronavirus pandemic is 'fundamentally over in the UK'
    http://www.youtube.com/watch?v=4FQUmw5QljM
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    NEMANIAK: řekl bych že protlačování LGBT je na stejné rovině jako BLM, Extinction Rebellion a (sorry jestli tím někoho naseru) normalizace veganství. Snaha odpoutat pozornost společnosti od problémů na kterých doopravdy záleží, tím že lidi donutíš se hádat o irelevantních kravinách. Netvrdím že rasismus, či negativní postoj k homosexuálům nejsou problém, ale média to nafukují tolik že průměrný člověk naprosto ztrácí pojem o realitě. Tohle všechno umocňují uřvaní woke/sjw liberální trollové kteří neustále hledají záminky k tomu jak někoho pošpinit obviňováním z rasizmu, transfóbie, atd.

    Mezitím nikomu nedochází že jsme se všichni zřekli zásadních svobod a jako společnost procházíme zásadní změnou k totalitě. Vítejte do Brave New World meets 1984.
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Dystopic Great Reset and the Fight Back: Population Reduction and Hope for the Children of Men — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/...d-fight-back-population-reduction-and-hope-for-children-of-men/
    NEMANIAK
    NEMANIAK --- ---
    nevim jestli sem tu dobře, ale taky vás neskutečně sere ta "nová" homosexuální propaganda? Nenajdu snad novej seriál, kde byse během prvních pár dílů nezačali cucat (ne-li něco odvážnějšího) nějací... pánové. Přijde mi pak, že jsem jako heterák divnej, protože "je přece normální bejt teplej". Tvl neni, pro mě a pro 99 % lidí okolo neni, ale z týhle mediální masáže to tak cejtim.
    RIVA
    RIVA --- ---
    BoJo hosts Bill Gates & pharma bigwigs to plot Covid-19 vaccine deployment as UK military preps for ‘biggest effort since WWII’ — RT UK News
    https://www.rt.com/uk/506443-boris-gates-pharma-vaccines-military/
    GORG
    GORG --- ---
    Žena unesla matku z pečovatelského domu. Dlouho ji prý neviděla - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...-12771?fbclid=IwAR1_9R0qXZT__O15lrCKcWD_6l-VOXaDhORYQ7odvIBPEcdOmPdlVSCThFI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam