• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Technocracy Technate Picture Archive: Technocracy: Technocrats
    http://technocracytechnatepicturearchive.blogspot.com/2011/06/technocracy-technocrats.html











    to jsou typci jak z Lost :)
    GORG
    GORG --- ---
    Technocracy movement - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Technocracy_movement

    The technocracy movement is a non-political social movement which arose in the early 20th century. Technocracy was popular in the United States and Canada for a brief period in the early 1930s, before it was overshadowed by other proposals for dealing with the crisis of the Great Depression.[1] The technocracy movement proposed replacing politicians and businesspeople with scientists and engineers who had the technical expertise to manage the economy.[2]

    The movement was committed to abstaining from all revolutionary and political activities. It gained strength in the 1930s but in 1940, due to an alleged initial opposition to the Second World War, was banned in Canada. The ban was lifted in 1943 when it was apparent that 'Technocracy Inc. was committed to the war effort, proposing a program of total conscription.'[3] The movement continued to expand during the remainder of the war and new sections were formed in Ontario and the Maritime Provinces.[4]

    The Technocracy movement survives into the present day and as of 2013, was continuing to publish a newsletter, maintain a website, and hold member meetings.[5] Smaller groups included the Technical Alliance, The New Machine and the Utopian Society of America, though Edward Bellamy had the most success due to his nationalistic stances, and Thorstein Veblen's rhetoric, removing the current pricing system and his blueprint for a national directorate to reorganize all produced goods and supply, and ultimately to radically increase all industrial output.


    Technocracy inc ma koukam dodnes opravdu web https://www.technocracyinc.org/
    tam samozrejme jeden rika v clanku, ze pojdme tu revoluci udelat kvuli covidu

    A Mental Challenge – Technocracy Inc. – Official Site
    https://www.technocracyinc.org/a-mental-challenge/

    When I mentioned that I am not the same person, I must be honest and admit that I now see only harm and chaos coming our way. It has made me, at times, be in a state of depression because I do not think an election, any election will put us in a better position. This pandemic has helped to bring out so many festering problems that until now, we have managed to suppress. We need to change our whole system; the Price System problems just bring out the worst in people.

    I may be more susceptible in sensing this because of the long-term future looking organization I have belonged to for so many years.

    This organization’s premise is that through scientific facts and functional decision making we can achieve a marvelous step upward on behalf of mankind and enable people to aspire to their higher positive instincts.

    Technocracy Inc. is that organization. This is the time for the majority of citizens to inquire and contemplate its concept and design.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Technokracie minulosti a dneska
    Patrick M Wood
    https://www.youtube.com/watch?v=EtuIWPl7of0
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG: Krasnej priklad toho jak se vsecky "konspirace" hazeji do jednoho pytle. Kdyz si dovolis rict neco co neni v souladu s mainstreamovym myslenkovym proudem (kritizijes efektivitu lockdownu, ci PCR testu), tak automaticky dostanes nalepku homofob / flat-earther.

    Pan autor toho clanku je presne ten typ urvaneho liberalniho trolla, o kterych jsem se tu vztekal (taky pouziju nalepku).
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG: Tom Woods je super
    GORG
    GORG --- ---
    https://www.otevrisvoumysl.cz/vyznavaci-kultu-covid-19

    Tom Woods věcně vyvrací nebezpečí covidu-19 na základě faktů a ukazuje, jak vyznavači kultu COVID-19 si najdou jakýkoliv důvod, proč strašit lidi.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Zero Point: Our 4th Industrial Revolution Against Their Great Reset — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/...-point-our-4th-industrial-revolution-against-their-great-reset/
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    KUKIDE: Nevím, co se snažíš říct, ale tady prosím ne. Případně do pošty.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: to je jednoduchý protože všichni v jeho okolí o tom melou tak jí tam chce mít taky... politik je to stejný jako instagramová celebrita, stejné vzorce chování...
    hele nejlepší je reklama bez reklamy kdy ti reklamu dělají sami uživatelé a tohle je ten případ...

    ale já narážel na to že to tady vypadá jako auditko pro jednu konspiraci... a jak okdyby ty starý už tak nějak nefrčely... nebo co.... a to není jen tady... konspirační kanály jso ute trochu jak Vogoni když sejmou planetu všichni melou jen o falešných volbách a covidu... je to nuda...
    GORG
    GORG --- ---
    Stačí kniha s „chytlavým názvem“ za Havlíčkem a další konspirace o „covid restartu“ je na světě • Blogy Respektu
    https://gisat.blog.respekt.cz/...azvem-za-havlickem-a-dalsi-konspirace-o-covid-restartu-je-na-svete/

    Extrémisté nevycházejí z údivu. Anglicky sice většinou nedokážou říct ani jednu kloudnou větu, ale slovíčko „reset“ a „covid-19“ je jim povědomé, a tak se mnohým odpíračům vakcinace i existence pandemie v hlavinkách rozsvítí varovná kontrolka upozorňující na to, že přeci existují dojemné netové příběhy o tom, jak mocní vymysleli covid na vyhubení lidstva, a tak je dopředu všem víc než jasné, o čem v Havlíčkově kanceláři literární dílo je.

    Na Facebooku se objevují první reakce, zatímco někteří naznačují, nebo dokonce na plné klávesnice tvrdí, že Havlíček, ten ministr s mnoha ministerstvy pod palcem, je součástí zlořádného plánu mocných usilujících o vyhubení devadesáti procent lidstva covidem, nebo přinejmenším ekonomického zničení všech, kromě skupinky vyvolených, které milovníci konspiraček s antisemitskou slinou na klávesnici rovnou označí za „židozednáře“.

    Svou „troškou do mlýna“ přispěl například konspirátor blízký německé krajně pravicové scéně Zdeněk Chytra, taktéž v posledním období tak trošku ujíždějící na covidových konspiracích, když zrovna nerozšiřuje hoaxy o genderu, homosexuálech, EU, nebo Angele Merkelové.

    GORG
    GORG --- ---
    KUKIDE: zkus se drzet tematu... tady neres , co si o cem myslis. Mas teoreii proc Halvicek propagoval svou knihu Covid great reset ?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    v čem to jedete... tohle jsou nějaký konspirace?
    GORG
    GORG --- ---
    KOMENTÁŘ: Koronavirus a právo na cenzuru? - Matěj Široký - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...ntare/clanek/komentar-koronavirus-a-pravo-na-cenzuru-matej-siroky-40343519
    RIVA
    RIVA --- ---
    Storing medical information below the skin’s surface | MIT News | Massachusetts Institute of Technology
    https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218
    GORG
    GORG --- ---
    https://www.reformy.cz/...-ze-vedlejsi-ucinky-vakciny-na-covid-19-nebudou-prochazka-ruzovou-zahradou

    Horečky, pocení, migrény a bolesti svalů, které přetrvávají celé dny, to jsou jen některé ze symptomů hlášených různými účastníky testů ve třetí fázi, kteří jsou dobrovolníky ve zkouškách vakcíny firem Pfizer, Moderna a dalších. Ač AstraZeneca uvedla, že předběžné výsledky její vakcíny (která používá tradičnější adenovirový vektor) vypadají, že vyvolávají méně závažné vedlejší účinky, než u některých jejích konkurentů.

    Jelikož se vědci snaží zajistit, že USA dosáhnou více než 70% pro-očkovanosti (což je bod zlomu, u kterého se věří, že to hromadná imunita zlomí), tak skupina lékařů právě varovala činitele veřejného zdravotnictví a výrobce léků před potřebou zajistit, že pacienti nevynechají své následné návštěvy k pokračování.

    To je vrcholná obavy Dr. Sandry Fryhofer z Americké medicínské asociace, která varovala, že vedlejší účinky by mohly mnohé její pacienty odradit od přijetí následných injekcí. Své obavy Dr. Fryhofer vyjádřila při pondělní virtuální poradě s úřadem CDC a zástupci různých výrobců vakcín.

    „Opravdu potřebujeme pacienty poučit, že to nebude procházka růžovou zahradou,“ řekla Fryhofer na virtuální poradě s Poradní komisí pro imunizační praktiky čili ACIP, tj. s vnější skupinou lékařských expertů, která radí CDC. I ona je v této komisi. „Doví se, že dostali vakcínu. Nejspíš se nebudou cítit výborně. Ale budou muset přijít, aby dostali druhou dávku.“

    Ředitelka Národního centra pro imunizaci a respirační choroby CDC Dr. Nancy Messionnier, která se často v raných dnech té epidemie účastnila tiskových briefingů CDC, během té pondělí porady řekla, že agentura bude pracovat na vývoji směrnic řešících to, že když zdravotníci dostanou tu vakcínu a pak se následující den necítí dobře, tak by to mohlo „mít dopady na plánování obsazenosti nemocnic podle termínů, kdy jsou zaměstnanci v ten který den očkováni,“ řekla.

    Kromě toho, že se musí zajistit, že se v tom nemocnice nemohou nechat samotné, aby se nerozhodly naočkovat celý svůj personál ve stejnou dobu, tak ti doktoři rovněž diskutovali o nové strategii: užívání „pozitivního“ vyjadřování, když o těch vedlejších účincích budou mluvit. Jedním z příkladů, jak to dělat je mluvit o vedlejších účincích jako o „reakci“ na vakcínu.

    Samozřejmě, že tím ve skutečnosti nijak ty vedlejší účinky nezmírní.

    Člověk by mohl očekávat, že někteří účastnicí studie byli opravdu naštvaní, že když po očkování nezažili těžké vedlejší účinky, tak si mohli myslet, že to je projevem toho, že dostali placebo a ne skutečnou vakcínu.

    Doktoři na ukázku vytáhli anonymní ženu ze Severní Karolíny, která se účastnila studie u Moderny. „Jestli se to ukáže být funkční, budou lidé muset být tvrdší,“ řekla. „Ta první dávka není nic příjemného. A ta druhá dávka vás určitě na den položí… Po druhé dávce si budete muset vzít den volna.“

    I tak je chybět jeden den v práci lepší než chybět 14 dní, o čemž jeden doktor uvedl, že to je „nesmírně“ dlouhá doba.

    // jeden z ucastnik testu jak dobre znamo zemrel. mlady doktor. rada popisuje "extremni bolest".
    BEQUIETPLS
    BEQUIETPLS --- ---
    ARCHDRONE: kdyby nekoho zajimalo online zde
    GORG
    GORG --- ---
    Jan Tománek - Názory Aktuálně.cz
    http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-tomanek.php?itemid=38302

    Druhým hmatatelným bodem obratu, byl pro mě fakt, že i já jako malý český „epidemiolog amatér“ můžu odhalit blbost, kterou napsala renomovaná agentura Reuters, přebrala ji česká ČTK a desítky serverů a periodik po celém světe.
    Jan Tománek - Názory Aktuálně.cz
    http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-tomanek.php?itemid=38245
    A nikomu to přitom nevadilo (a stále nevadí), nikdo chybu neodhalil, nikdo se neozval a přitom falešná zpráva zasela zas další a další strach do milionů lidí po celém světě.

    A posledním a možná nejklíčovějším bodem byl email, který jsem dostal minulý pátek od ředitele jedné univerzity. Email začínal obdobně, jako jsem již citoval jiné a pokračoval:
    „...používejte to jakkoliv chcete, ale prosím ANONYMNĚ, nepřeji si zveřejnění mého jména kdekoliv. Sice u nás na univerzitě většina nejvyššího vedení zastává tuto linii, ale mezi běžnými zaměstnanci jsou takové názory v menšině a my samozřejmě musíme dodržovat všechna ta vládní opatření. Sám za sebe jsem samozřejmě podepsal petice lékařů i Zdravého fóra, ale veřejně s tím nevystupuji, to není moje úloha.“

    „A moje úloha to snad je???!!!„ napsal jsem mu,

    Odpověděl tehdy zcela chlapsky
    „..uvědomuji si to a vím, že to je slabost moje i celého systému. Mlčící většina. Nebo třeba mlčící polovina.“

    A tak jsme si začali dál přátelsky psát...

    Mě totiž také nebaví celé dny studovat grafy o šíření nemoci a úmrtnosti v České republice nebo kontrolovat práci novinářů. Chci si dál v klidu psát své knihy. A co je nejhorší, já můžu stokrát studovat šíření epidemie, srovnávat příznaky chřipky a poukazovat na její skutečnou nebezpečnost pro děti – můžu mít stokrát pravdu, ale budu vždy jen „umělec epidemiolog amatér”, který radí vládním odborníkům, kteří ale, jak se ukazuje pravdu nemají.

    Jediná cesta z toho všeho je prostě na vás – na lékařích, profesorech, ředitelích škol, epidemiolozích, statisticích, hygienicích, sestrách, virolozích, ekonomech, psycholozích, psychiatrech, právnících, sociolozích, opozici... Zkrátka na všech, kteří k tomu mají odborně co říct a vědí, že se tu děje zvěrstvo.

    Vy všichni musíte třísknout do stolu a zakřičet DOST!

    Ozvat se a začít lidem ukazovat druhou stranu mince pohledem svého oboru. Skutečnou, médii nezkreslenou realitu nemoci.
    Právě na vás je lidi uklidnit a zbavit je strachu. A to je přesně ta cesta, která věřím, že nakonec povede ke tlaku na vládu a postupně ke změně politiky populistické vlády a návratu země do normálu.

    Rozumím, že pro většinu z vás z akademické půdy, není obvyklé se ozvat, mediálně vystoupit a ukázat svůj postoj. Mnozí, kteří mi píší, se bojí o svá místa v nemocnicích, školách, ve vědeckých ústavech, nebo se jen bojí dlouhých prstů Prymuly a dalších, kteří stále tahají za vládní nitky. Nebo posměchu státní propagandy, která jede skutečně naplno a mnozí její hořkou chuť už okusili.
    Ale myslím, že opravdu natal čas vystoupit, překročit své stíny a ozvat se. Teď je totiž právě toho vašeho hlasu nejvíc zapotřebí! Nikdo jiný než vy to bohužel udělat nemůže!
    O to víc děkuji všem, kteří už nemlčí a jsou za to bohužel po zásluze „odměňování“ a zesměšňováni v médiích... ;-(
    Vytrvejte prosím!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam