• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    COOK: Myslím že sis spletl klub příteli. Do blbečků se nadává v Ústavu, tady se řeší"konspirační teorie". A jestli ti přijdou málo, nebo naopak příliš "konspirační" tak asi chyba nebude na vysílači. Dezinfekce a očkování jako takové nikdo nezpochybňuje, to jen anti-anti-vax brigáda používá jako hloupoučkej argument. O tom že jsou masky nahouby existují vědecké studie a že všechno včetně očkování se dá zneužít je selský rozum. Přít se s tebou nebudu, jen ti popřeju hodně štěstí a zdraví do nového roku. Myslím to upřímně.
    COOK
    COOK --- ---
    RIVA: Ty mas taky dobrej maglajs v hlave :)
    Masky proti prirode... dezinfekce otevreny rany je uplne stejne proti prirode.
    Neockovany z mutaci fakt nikdo osocovat nebude, to spolu vubec nesouvisi. Odmitace ockovani budu osocovat z toho, ze ohrozujou ty, co se z ruznych duvodu ockovat nemuzou. A sebe samozrejme, coz by byla jejich vec, kdyby pak nedolejzali za doktorama placenyma z verejnych penez, az jim bude ouvej.
    Rymecku... no to snad ani nestoji za komentar :)
    Internacni tabor :)))) A ze se to se vsema tema kokotama, co ohrozujou sebe i mnohe ostatni odmitanim spousty vakcin uz desetileti furt nedeje... divny co?
    Argument Hitlerem ten tvuj blitkopad pekne zavrsuje. To je takove spolehlive poznavaci znameni blbecku ;)
    RIVA
    RIVA --- ---
    COOK:

    Obávám se že ti uniká "big picture." O čem tady GORG primárně mluví jsou velké změny v chodu společnosti, které většina populace díky neustávající státně / mediální kampani odmítá registrovat. Lidi si pořád ve velkém myslí že se vrátíme k před-koronovému normálu a život půjde dál, jakoby se nic nestalo. Plačící děti co odmítají masku jsou jen špička ledovce. Přirovnal bych to k příběhu o Císařových Nových Šatech. Dítě nechápe nutnost žití ve lži a pouze konstatuje že masky jsou proti přírodě.

    Mentalita postoje, "je to jen na chvíli, abysme porazili virus, tak si to kurva nasaď a drž zobák" je strašně nebezpečná, protože stejným způsobem je možné za rok či dva začít osočovat lidi kteří se odmítli nechat očkovat experimentální vakcínou proti "chřipce", že díky nim virus mutuje a je to všechno jejich chyba že někdo chytil tu rýmečku znovu. A za rok potom ve stejném duchu s klidem odkývnout aby byli posláni do internačního táborakde nebudou dál škodit.

    Stejný přístup vedl k povinnému nošení Davidových Hvězd a zbytek je historie...
    RIVA
    RIVA --- ---
    Do Masks Cause Bacterial Pneumonia?
    https://www.bitchute.com/video/rWjQALVvZEAH/
    COOK
    COOK --- ---
    Ted jsem je oblikal na prochazku.. horsi nez valka. Snad nepotkame nikoho, kdo by nas sprdnul, ze moc rvou nebo tak. Z toho uz by se deti nikdy nedostaly.
    COOK
    COOK --- ---
    GORG: Deti mam a situace, kdy jim neco nutim, co s placem odmitaj, se proste stavaj. To je zcela normalni. Ze nas odnekud vyhodili, se uz taky stalo. Zivot jde dal, zadne trauma. A ze to skutecne srovnavas s tim, ze ti vybombardujou mesto, znasilnej mamu a pozabijej sirokou rodinu, je teda bombasticky! Pusu :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    Interview with Reiner Fuellmich | Planet Lockdown
    Reiner Fuellmich | Full Length Interview in Berlin | Planet Lockdown
    http://www.youtube.com/watch?v=yMBNCpAW7cw
    GORG
    GORG --- ---
    COOK: Ja mluvil o valce ne holokaustu. JInak, ze nejsi schopny vnimat, co tohle dela s ditetem, je krasna ukazka, diky.
    COOK
    COOK --- ---
    GORG: Tady se fakt obcas objevi perly! Plac kvuli rousce a nucene vystoupeni z letadla je horsi nez valka a holocaust! Dvoulety dite to poznamena na cely zivot!!!! Made my day :)) Dik Gorgu, tohle me fakt slozilo ze zidle, to nikdo s mozkem nevymysli :)
    GORG
    GORG --- ---
    Bank of America wonders about the matrix - Business Insider
    https://www.businessinsider.com/bank-of-america-wonders-about-the-matrix-2016-9?op=1

    The thing is: We'd never know it anyway.

    In a note to clients out Tuesday, Bank of America Merrill Lynch said there's a 20%-50% chance that we're living in the matrix — meaning that the world we experience as "real" is actually just a simulation.

    The firm cites comments from Elon Musk, Neil deGrasse Tyson, and Nick Bostrom's seminal paper on the issue as the basis for its 20%-50% view.



    Here's BAML (emphasis added):

    "Many scientists, philosophers, and business leaders believe that there is a 20-50% probability that humans are already living in a computer-simulated virtual world. In April 2016, researchers gathered at the American Museum of Natural History to debate this notion. The argument is that we are already approaching photorealistic 3D simulations that millions of people can simultaneously participate in. It is conceivable that with advancements in artificial intelligence, virtual reality, and computing power, members of future civilizations could have decided to run a simulation of their ancestors."

    BAML also notably highlights Nick Bostrom's three probable scenarios for the human race, which are 1. extinction before reaching a "posthuman" stage, 2. reaching posthuman existence but not simulating evolutionary history, and 3. we are in the matrix already.

    Reading Bostrom's 2003 paper, however, makes clear we'd never really have access to full knowledge of any of these scenarios because, as Bostrom concludes, "Unless we are now living in a simulation, our descendants will almost certainly never run an ancestor-simulation."

    This "if true, then true, otherwise false" construct means none of this philosophical struggle really matters anyway.

    We're either in the matrix or we're not. And if we're not, we're unlikely to create the matrix because if the matrix were plausible it would've been created anyway. And we'd be in it.

    The investment implications remain unclear.
    GORG
    GORG --- ---
    Ještě mě k tomu napadá:

    John Lilly – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/John_Lilly
    Inteligence pevné formy, Solid State Intelligence neboli SSI je zlomyslná entita popisovaná Johnem C. Lillym (viz Vědec). Podle Lillyho, síť počítání-schopných elektronických systémů v pevném stavu, navrhovaných lidmi, se nakonec vyvine (nebo se již vyvinula) do autonomní životní formy. Jelikož optimální životní podmínky pro tuto životní formu (vakuum o nízké teplotě) jsou drasticky odlišné od těch, co potřebuje člověk (vzduch pokojové teplota a adekvátní přísun vody), Lilly předvídal /nebo "prorokoval", dle jeho ketaminem-navozených vizí) dramatický konflikt mezi těmito dvěma formami inteligence.

    My se na AI koukame jako na potencial, jestli z toho muze vzniknout vedome mysleni. Nejaka ta emergentni kvalita. Ale pokud to mozne je, tak uz se to asi stalo, a uz ve Vesmiru tkaova inteligence existuje. Nekteri (napr. Eisenhowerova) tvrdi, ze AI prave dost stoji za timhle vsim. Nakonec AI muze byt ta zlomyslna entita, kterou zkontaktovali pres projekt Star gate, ktera jim dodala instrukce pro pokrocily technologie.

    Tak ty tela pak treba hodej do nejakych nadob ala matrix.

    A pak je tu ta moznost, ze uz v simulaci jsme :-) Pokud je to mozne, pak uz se to asi stalo. Řada vědců připouští možnost, že můžeme být v simulaci uvnitř simulace uvniř simulace atd. Nakonec počítače a programování může být víc než jen lidský vynález. ale něco bazálnějšího pro existenci. Ostatně DNA je taky kód.

    RIVA: Tak teoreticky Brave new world muze byt nejake prediktivni programovani :) Nebo je mozny, ze kdyz chces udelat nejakej evil plan, tak se ti hodi, kdyz nejaka brilantni mysl zkusi tu predstavu hodit na papir.. jako pracovni maketu :)
    GORG
    GORG --- ---
    The Congress - Escape from Reality
    https://www.youtube.com/watch?v=xJ1hFKDCpd8


    Kdo nevidel, doporucuju. Tohle mi sedi hodne na ten Great reset a obecne ty tendence technologicky singularity v transhumanismu.
    Film byl dle meho dobra adaptace, i kdyz puvodni predloha to rozviji vic.
    Futurologický kongres - Stanislaw Lem
    https://www.youtube.com/watch?v=wUTzkdmESAU


    Kdyz si date VR Chat, tak to vypada dost jako v tom futurologickem kongresu. Sodoma gomora a dream world ruznych avataru. Kdyz jsem videl virtualni realitu, tak me dostalo, jak uz i ty soucasny jako Oculus a HTC Vive už umí nasimulovat uvěřitelnou realitu navzdory malému rozlišení, který to trochu kazí. Ale v principu to funguje a obzvlášť si to člověk uvědomí, když si to sundá. Jak tomu dají větší rozlišení, resp. napojení na mozek, tak by to vlastně odpovídalo futurologickému kongresu. Asi hlavně ve směru augmentované reality normálního světa s AR overlayem. Ale kdo bude určovat AR content? Korporace? Open source?
    No, mozna se v tomhle pletu, ale kdo zkusil tyhle moderni VR, asi vi, o cem mluvim. Me docela az vydesil ten potencial.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Cesi te masaze potrebuji vic aby se pridali k evil empire. Vemte si tedka treba ty anti vaxxer jokes v ustavu a jak je tam hromada srsnu pripravena se pustit do kohokoliv kdo sei jeste po roce masaze udrzel zdravej rozum.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Lidi tak nejak zvlastne, odevzdane berou tyhle nesmysly jako samozrejmost.
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG: Tady v UK vidis rousky na deckach velice casto. Muj jedenactiletej syn je ve skole taky musel nosit (nez skolu zase zrusili). Britove jsou desne poslusni, kdyz jde o tyhle veci. Rekl bych ze co se tyce pokusu na stadech, Britanie je velice casto prvni (ochotnou) laboratori.

    Co se tyce Brave New World, je to az surrealne podobne tomu do ceho nas technokrati zenou. Jak rikas, mozna Huxley chtel lidi varovat. Stejne jako Orwell.

    Obcas si rikam jestli neexistuje nejaja tajna umluva ze jako kdyz mas nejakej "evil plan" tak ho musis nejaky cas dopredu verejne vyklopit. Neco jako "covenant of truth for occult balance! :D
    GORG
    GORG --- ---
    Nechápu, jak to můžou těm dětem dělat. To je jak řádění nacistů ale spíš v tom psychologickém směru. Zákaz lidského kontaktu.
    Vybavilo se mi video, kde asi 2 letou holčičku rodiče zkouší přesvědčit, aby si v letadle dala roušku. Ta ji furt odmítá.. nakonec se rozbrečí.
    Pak to přišel uklidnit nějakej chlap z tý letecký společnosti, že si musí vystoupit. Chlap nevěřil, "To myslíte vážně?". Týpek že ano. Odešli z letadla a že prej jim doživotně zakázali létat jejich společností. 2 letý dítě, který z toho bude mít zřejmě trauma na zbytek života... nucení roušky a pak ještě ponížení rodičů. Ti jsou pro ni bohové a byla tedy svědkem, jak její autority byly kmenem vykázány z letadla.

    Děti, co vyrůstaly ve válce, to asi taky nebylo med lízat, ale tohle je minimálně podobný. Možná horší. V tom, že za války lidi museli čelit vnějšímu nepříteli. Tady je to sobězpůsobované a hlídání se navzájem. Dobrovolné. To správné.
    Předtim to byli Židi. Teď je to lidskost jako taková. A evidentně zacíleno kompletně pokořit lidské tělo rušením lidského kontaktu přesunutím do virtuálních realit pozvolna.

    Imho se dost podceňuje kvalita toho, co se vlastně stalo. Tohle je asi první větší precedens technokratického přístupu. Nouzové použítí nedotestované vakcíny. Sociální distancing. Roušky. To vše nemá žádnou oporu ve vědě. Je kolem toho ale mnoho moderních studií, kterým ještě ani nezaschl inkoust, a rovnou se všechno nasazuje na produkci. Proto se to i tak často mění, protože tohle je fakt prequel k Brave new world :-)

    S odstupem je možné říct, že Brave new world nebyla zřejmě úplně fikce. Jeho bratr byl první šéf UNESCO. On sám řekl, že tím myslel naši budoucnost. Zřejmě když poslouchal svýho bráchu Juliana, chtěl lidi varovat. A je z aristokratický rodiny velkých eugeniků. Jeho brácha vlastně celou tu rasovou hygienu rozjel a pak i spolupracoval s Adolfem Hitlerem na implementaci sterilizačních zákonů v Německu. Historický fakt. Ne teorie.Takže ten jeho román s mnoha jeho podrobnostmi může být náš aktuální scénář, nebo co by chtěli, aby tak dopadlo. Sedí to v mnoha věcech včetně LGBT a éře sexuální emancipace na kvadrát. Potlačení rodiny, oslava promiskuity. A samozřejmě genetické modifikace lidí. Jen tam neměl nic s VR.
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: To je fakt nemocný. Vypadá to teda, že za hranicema je to ještě o dost ujetější. Tady snad nikdo necpe roušky batolatům a nehrajou si na stání v kruzích.Nebo zatím.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Children of the Great Reset
    Children of the Great Reset
    http://www.youtube.com/watch?v=8ncE5yYQvJY
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    AE911Truth Experts Speak Out
    https://www.youtube.com/watch?v=YW6mJOqRDI4
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Austrian court overturns virus mask mandate in schools - Expat Guide to Austria | Expatica
    https://www.expatica.com/...management/austrian-court-overturns-virus-mask-mandate-in-schools-95250/

    Austria’s Constitutional Court ruled Wednesday that two government measures to fight the spread of coronavirus in schools, compulsory mask-wearing and splitting classes into two halves to be taught in alternate shifts, were illegal.

    The split classes system meant that some pupils had lessons on Mondays and Tuesdays and others on Wednesdays, Thursdays and Fridays.

    At all other times they were to stay at home.

    “In addition, it was decided that all persons present in school buildings, apart from during teaching time, had to wear a mask over their mouth and nose,” a statement from the court said.

    “In it’s decision published today, the Constitutional Court ruled that the measures in question were illegal,” the statement went on. It explained its decision by saying that the “ministry has not made clear why it considered these measures necessary”.


    Two children and their parents had brought the case before the court, saying the measures violated the principles of equality before the law, the right to a private life and the right to education.

    Since January Austria has been governed by a coalition of the Green party and the centre-right People’s Party (OeVP) of Chancellor Sebastian Kurz. The education ministry, which is held by the OeVP, said in a statement that it had taken note of the court’s judgement and would examine the judges’ reasoning.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam