• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: nebo cim jinym?
    RIVA
    RIVA --- ---
    SUMAC: Generacnim rozdilem?
    ICE
    ICE --- ---
    za cca 3 hodky bude mluvit Trumpik z vojensky zakladny Alamo v Texasu. (jestli to opet neposunou/jestli to google nezabanuje)
    LIVE: President Trump Speaks in Alamo, TX 1/12/21
    https://www.youtube.com/watch?v=c_WNI43s3ds
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: hele ja tady v UK vidim teda vsechno mozny jen ne nejakyho orwella nebo huxleyho. ale asi to bude tim generacnim rozdilem mezi nama...
    COOK
    COOK --- ---
    ICE: Tak nejakej dukaz uved. Ja neslysel zadny, ktery by nebyl velmi snadno vyvratitelny (dynamika scitani, volici bez trvalyho v Nevade, hlasy mrtvych, udajna nepritomnost republikanskych pozorovatelu). A ja argumentovat nemusim, to musi ten, kdo tvrdi, ze se neco (podvod) stalo, coz je Trump a asi i ty.
    ICE
    ICE --- ---
    COOK: ,reply CAIDEL|52829387}: dik za odpoved. btw. vsiml sis ze neuvadis argumenty pro sva vlastni tvrzeni? neni dukaz? Dukazy/tvrzeni/data jsou, ale ty a ustavni soud USA se jimi nezaobirate. Coz neni to same jako vyneseny judikat. .)

    SCHWEPZ: Taky mi to tak pripada. Obi-Wanovi a spol. drzim palce ;)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Je to epický manicheistický souboj čistého dobra a zla, časem o tom natočí velkofilm!

    "...tito tajní uctívači Satana z jedné pizzerie ve Washingtonu řídí pedofilní obchod s dětmi.
    O moc se dělí s ilumináty, miliardářem Georgem Sorosem, prodlouženou rukou klanu Rockefellerových, a Bildebergskou skupinou...
    ...Jejich jediným skutečným protivníkem je Donald Trump, avšak svůj boj musí vést za kulisami, v ústraní, mimo pohled veřejnosti..."
    RIVA
    RIVA --- ---
    TLUSTEI: Pokud nechces prechazet uplne k dark side, tak vyzkousej Signal :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    COOK: Letos nic :) A jinak úplně blbej zcela bezpochyby je.
    COOK
    COOK --- ---
    CAIDEL: A pred ctyrmi roky Hillary vyuzila svych mozmosti napadnout volby, kde to slo, ale kdyz to nevyslo, tak normalne uznala porazku. Na rozdil od tohohle oranzovyho debila, co neni schopen ani pochopit, ze pri scitani vzdy prvne stihnou maly okrsky s prevahou republikanu a az nakonec se doscitaj velky mesta s prevahou demokratu. Furt opakuje, ze vedl. Bud je uplne blbej, nebo spoleha na to, ze jsou uplne blbi jeho priznivci a skocej mu na tu nejtupejsi lez a poslou mu prachy.
    COOK
    COOK --- ---
    CAIDEL: A letos? Co teda predlozili za dukazy?

    Kdybych si mel sam trochu zakonspirovat a pustit se do o nic nez pocit oprenych spekulaci, tak si tipnu, ze Trump volby zpochybnuje jen proto, aby sve priznivce obral o penize na udajne pravni bitvy. To se mu dari velmi dobre, uz mu dali stovky milionu dolaru.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ICE: Jestli myslíš ty volby čtyři roky zpátky, tak samozřejmě ano.
    COOK
    COOK --- ---
    ICE: Protoze Trumpuv tym nepredlozil ani jeden smysluplny argument o podvodu. Neni zadny dukaz, nic. Jen plna huba kecu, ktera neobstoji pred zadnym soudem. Vse bylo velmi peclive provereno a nenaslo se nic, co by vysledek mohlo ovlivnit.
    ICE
    ICE --- ---
    COOK: a proc si myslis ze ukradene volby jsou lzi?
    COOK
    COOK --- ---
    GORG: Trump nezkousel ani nahodou situaci uklidnit. Naopak, neustalym opakovanim lzi o ukradenych volbach a vyzvami k akci ji aktive a vedome hrotil. Az kdyz uz byli davno vevnitr (ano, policie to posrala), tak rekl, at jdou domu. V tu chvili se dav skutecne zacal rozchazet. Z toho je jasne videt, ze kdyby uklidnoval driv misto hroceni, zadny vniknuti do Kapitolu by nebylo a policie by ani nemela koho "poustet". Tuhle akci ma Trump na svedomi zcela jednoznacne.
    GORG
    GORG --- ---
    COOK: kauzalitu tady vidím stejně jako u koronaviru, který "zavřel" hospody. Vždyť máš videa, kde lidi vypadající jako policie pouští lidi dovnitř.
    A pár magoru demolujicich property. Většina je mediální spektákl.
    Co je pravdepodobnejsi ... Že najednou jeho příznivci vybočili z tradičního chování? Tady bych spíš čekal , že v tech několika málo případech jde o klasické wag the dog scenérie.

    Klíč bych viděl v policii, která doslova vpustila vědomě lidi dovnitř.
    Dát tam osobní odpovědnost Trumpovi? Ne že bych byl kdovijak fanda, ale ať už staged nebo skutečný fanoušky si nevybíráš :) On osobně zkoušel situaci uklidnit. Část toho uklidňování Twitter smazal, takže ani nevíme díky soudruhům.
    COOK
    COOK --- ---
    GORG: A ty fakt chces tvrdit, ze nezpusobila? Trump roky podkopava duveru v instituce a slusna media. Legitimizuje bludy nemajici nic spolecnyho s realitou. Legitimizuje rasisty, bigotni krestany a jejich nesnasenlivost vuci vsem krome sebe a agresi. Legitimizuje ruzny polovojensky spolky. Pak prohraje volby a zacne lhat o podvodech, mlit uplny nesmysly, ktery neuzna zadnej soud a hroti svy priznivce, ze musi aktivne vystoupit a bojovat proti tomu udajne zlymu, prolhanymu a zvracenymu systemu, kterej mu ublizuje, roumej proti temer cely spolecnosti, ktera jeste neztratila ve sparech konspiraci kontakt s realitou. Nakonec, svete div se, par nejradikalnejsich kokotu jeho narativ promeni v ciny a jde zajmout ty proradne kongresmany, kteri podle iluze v jejich pomotanych hlavach vyvolane hlavne Trumpem, ukradli velkemu vudci vitezstvi. Jako tady je Trumpova vina za utok na Kapitol kristalove jasna. Nebyt jeho hate speech a nekonecneho lhani, tak se nic takoveho nestalo. Kdyby jako normalni rozumny clovek dokazal prijmout prohru, tak se nic z toho nestalo.
    GORG
    GORG --- ---
    Onehdá jsem to zahlédl v live zpravodajství z ČT24 nebo jiné české televize...
    Skoro 100% verbalizovaného obsahu bylo, že tam ten dav vnikl kvůli Trumpovi a že jim přímo přikázal, ať jsou násilní. Jeli tam nějaký rychlopřeklad nějaké americké reportérky a v podstatě se z většiny točilo vše jen kolem těchto tvrzení o Trumpovi. Doslova to opakovali furt dokola.
    Jediný citát Trumpa někde z tweetu bylo, že Trump vyzýval lidi proti násilí.
    Nicméně reportéři (a posléze i čeští , kteří ale byli o poznání mírnější v těch hyperbolách) dokola říkali, jak politika Trumpa tohle všechno způsobila, a jak je příznačné, že jeho volební období končí zrovna takhle.

    Do toho pouštěli dokola asi tři záběry, kde asi jeden byl o rozbíjení okna. A do toho znovu rozhovory o tom, jak je Trump špatnej člověk. Zpravodajství :-) Informovat přesněji, co se to tam vlstně děje, nějak nebylo pro novináře podstatné.
    GORG
    GORG --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam