• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TLUSTEI: konspirace ze my vedci jsme se rozhodli zrujnovat ekonomiku a zkurvit vam zivoty abychom se my na vyzkumacich meli lip a mrzky povl nam nespotreboval prirodni zdroje. tohle mi prijde daleko vic sexy nez nejaky soros pac z toho mam osobne uzitek, to se mi libi.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SUMAC: Kterou konkrétně? Promiň, nějak mi to uniklo. Zatím sdílíš jen ozvěny z mainstreamu, to není konspirace.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TLUSTEI: ja nic nevyvracim hele, ja jen razim konspiracni terorii o covidu ktera mi prijde vic sexy nez ta vase. jak mi chces dokazat ze ta moje teorie je zalozena na dusevni poruse a vase teorie je empiricky odvozena?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Hele co je to za duševní poruchu chodit po klubech a vyvracet přítomným smysl klubu? Přijde vám normální přijít třeba do zahradnictví a začít tam vykládat jaký je to všechno nesmysl, protože VY bydlíte v paneláku a zahradničení nerozumíte? Podobný psycha chodí i do auditka o UFO. Prosim vás, jestli si potřebujete něco dokazovat, zajděte nejdřív na terapii, než se začnete zesměšňovat.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: hele OK klidne me dal nadavej do ovci s vymytym mozkem z guradianu, pokud ti to udela dobre.
    RIVA
    RIVA --- ---
    SUMAC: Ok, splnil jsem svou moralni povinnost (vuci sobe) a odpovedel na tvuj dotaz z minuleho tydne. Jestli se te "muj osobni" pocit ohledne sporadanych britu dotyka tak je mi to fakt lito. Jinak nemam co bych dodal. Drtiva vetsina argumentu, ktere pozivam uz se v tomto klubu omila pekne dlouho, takze nema smysl abych je opakoval. Jestli mas potrebu jakekoliv informace uvadet na pravou miru, tak si samozrejme poslus, free country, eh?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: ok takze me laskave neosocuj. dekuji:

    "To ze Britska stredni vrstva jsou prevazne liberal snowflake sheep, kteri absolutne veri a delaji to co jim rekne BBC & Guardian" - tohle je presne tvoje osobni invektiva vuci moji osobe kterou laskave vezmi zpatky (pokud se my dva mame mezi sebou slusne bavit). pokud chces argumentovat a jako prvni vetu tvyho arguemntu pouzijes osobni utok vuci me kde me a lidi z moji socialni vrstvy oznacis plosne za nekoho komu guardian vymyl mozek tak jak ti na to mam reagovat, co ode me cekas?? proc si zrovna myslis, ze ty zadna snowlake nejses? pac chces herd imunity a x-set tisic lidi exnutejch na pandemii by te nerozhazelo? az ti exne otec pac ho nakazi tvuj potomek co si to prinese ze skoly budes doufam dekovat statu za herd imunity?

    muj konicek je zase pozorovat argumentacni schopnosti konspiracnich teoretiku.

    - Velky bratr je vsudypritomy a neustale te sleduje? jo fakt? nejaky dukazy by nebyly hele lol?
    - Vzestup totalitniho / autoritarskeho rezimu - Vyuzitim mnohaznacneho mineni Zakona o verejnem zdravi a kontrole onemocneni cislo 1984 (Public Health - Control of Disease Act 1984, nedelam si legraci) je vlade Spojeneho Kralovstvi legalne umozneno veskerou populaci uzavrit do domaciho vezeni. Take v zajmu verejneho zdravi / bezpeci kontrolovat (cenzurovat) tok informaci a bojovat proti dezinformacim. - no a jaktoze se to jeste nestalo? pandemie tu je od ledna, narod si porad dela co chce, jezdi si na dovcu a do barnard castle na eye testy a vseho vsudy se akorat zavedla prace z domu a vyuka z domu, ale pokdu ses key worker jako jak tak makas dal a deti mas ve skole?
    - Propaganda - Od zacatku minuleho roku nas centralne rizena media bez ustani bombarduji informacemi o Covidu. Sedm dni v tydnu, dvacet ctyri hodin denne, na vsech obrazovkach, v radiu, na billboardech a titulnich strankach novin. Zajimavy je napriklad vyber dotazujicich se osob pri verejnych rozhovorech s vedeckymi experty. Dotazujici se strana jsou casto politikove, nikdy ale jini vedci, kteri by snad mohli mit na vec jiny nazor. Vzdelana debata neexistuje. tohle neni propaganda ale objektivni informovani lidi, propaganda je neco jineho (viz 1984). vzdelana debata neexistuje? hele jaky mas vzdelani ty ze to tak explicitne posuzujes? ja jsem docent na VS a to ze vzdelana debata neexistuje bych si tvrdit nedovolil.
    - Doublethink - Zakaz demonstraci proti domacimu vezeni z duvodu prevence sireni viru a jejich rozehnani za pouziti hrube / neprimerene sily vs. demonstrace jako Black Lives Matter, ci Extinction Rebellion. Pri tech se virus nesiri, tudiz neni povinne nosit rousky a mohou se nicit kulturni pamatky. Pri takovych aktivitach policie samozrejme zasahovat nemusi, protoze to nejsou "super spreader events." sory ale tohle jsou picovny, kolikrat se protestovalo proti covidu za poslendi rok po celem UK? proc zapominas na double think jako all lives matter, blue lives matter?


    - Odlisna politika pro cleny vnejsi strany (rozumej 99.99% populace) a vnitrni strany tj. vladnouci elity. Sam Profesor Lockodown Neil Fergusson, diky jehoz "kvalitnimu" matematickemu modelu zmenila vlada Velke Britanie pristup ke COVIDu a zacala s lockdowny, byl nedlouho pote prichycen jak se styka s milenkou, ktera opravdu nepatrila k jeho "bubble". Jestli tomu sam pan hlavni architekt neveri, tak proc by mel kdo jiny. "Rules for me but not for thee" LOL. tomuhle sam ne veris. policie je tu tak prisetne podfinancovana a nekompetentni ze i kdyby tohle chtela vymahat, tak to bude stejne jen tokenismus. nejde o 99,9% populace ale 100% co si muze delat co chce, pac policie na zadne policejni akce nema zdroje.


    RIVA
    RIVA --- ---
    Announcing the 4th Annual Fake News Awards : The Corbett Report
    https://www.corbettreport.com/announcing-the-4th-annual-fake-news-awards/

    Minus the cringey fake laugh and an obvious self love of Mr Corbett, this was a wholly enjoyable episode... :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    SUMAC:
    Ok, v zadnem pripade nechci aby tahle debata vedla ke vzajemnemu osocovani. Na vyhrocene hadky na internetu uz jsem prilis starej. Pokusim se v par radcich vysvetlit svuj drivejsi komentar o Orwellovi a 1984 v UK.
    Rekl jsem ze:

    Tady v UK vidis rousky na deckach velice casto. Muj jedenactiletej syn je ve skole taky musel nosit (nez skolu zase zrusili). Britove jsou desne poslusni, kdyz jde o tyhle veci. Rekl bych ze co se tyce pokusu na stadech, Britanie je velice casto prvni (ochotnou) laboratori.

    Co se tyce Brave New World, je to az surrealne podobne tomu do ceho nas technokrati zenou. Jak rikas, mozna Huxley chtel lidi varovat. Stejne jako Orwell.


    Nerekl jsem ze uz zijeme v dystopii, myslim si ze k ni s lockdowny, peer-pressure vakcinacni politikou a nucenym nosemi masek smerujeme. To ze Britska stredni vrstva jsou prevazne liberal snowflake sheep, kteri absolutne veri a delaji to co jim rekne BBC & Guardian, je muj ciste osobni dojem. Ziju tady od vstupu CR do EU a pozorovat chovani lidi je muj konicek.

    Podobnosti s knihou 1984 a nastupem totalitniho rezimu v UK v roce 2020-21 jak je vidim ja:

    - Velky bratr je vsudypritomy a neustale te sleduje

    - Vzestup totalitniho / autoritarskeho rezimu - Vyuzitim mnohaznacneho mineni Zakona o verejnem zdravi a kontrole onemocneni cislo 1984 (Public Health - Control of Disease Act 1984, nedelam si legraci) je vlade Spojeneho Kralovstvi legalne umozneno veskerou populaci uzavrit do domaciho vezeni. Take v zajmu verejneho zdravi / bezpeci kontrolovat (cenzurovat) tok informaci a bojovat proti dezinformacim.

    - Propaganda - Od zacatku minuleho roku nas centralne rizena media bez ustani bombarduji informacemi o Covidu. Sedm dni v tydnu, dvacet ctyri hodin denne, na vsech obrazovkach, v radiu, na billboardech a titulnich strankach novin. Zajimavy je napriklad vyber dotazujicich se osob pri verejnych rozhovorech s vedeckymi experty. Dotazujici se strana jsou casto politikove, nikdy ale jini vedci, kteri by snad mohli mit na vec jiny nazor. Vzdelana debata neexistuje.

    - Doublethink - Zakaz demonstraci proti domacimu vezeni z duvodu prevence sireni viru a jejich rozehnani za pouziti hrube / neprimerene sily vs. demonstrace jako Black Lives Matter, ci Extinction Rebellion. Pri tech se virus nesiri, tudiz neni povinne nosit rousky a mohou se nicit kulturni pamatky. Pri takovych aktivitach policie samozrejme zasahovat nemusi, protoze to nejsou "super spreader events."

    Od roku 2020 prestal existovat lidsky imunitni system (ktery nas jako zivocisny druh pred viry branil po mnoho tisic let), stadova imunita je nemoralnim mytem, nenosenim masek zabijime babicky a dedecky, nasi blizci a pribuzni jsou spinavimi nosici viru a proto je musime ochranit tim ze se jim budeme vyhybat. A vakcina nas vsechny zachrani, i kdyz se i po jeji aplikaci nestaneme vuci viru COVID-19 imunnimi a budeme jej moci dale chytat a prenaset. 4 + 4 = 5, protoze to tak vzdycky bylo.

    - Newspeak - Social Distancing, #SavetheNHS, Stay Home > Save Lives, New Normal, Build Back Better, Dark Winter, atd. Jejich neustale papouskovani napomaha normalizovat "abnormalni" situaci v povedomi populace.

    - Odlisna politika pro cleny vnejsi strany (rozumej 99.99% populace) a vnitrni strany tj. vladnouci elity. Sam Profesor Lockodown Neil Fergusson, diky jehoz "kvalitnimu" matematickemu modelu zmenila vlada Velke Britanie pristup ke COVIDu a zacala s lockdowny, byl nedlouho pote prichycen jak se styka s milenkou, ktera opravdu nepatrila k jeho "bubble". Jestli tomu sam pan hlavni architekt neveri, tak proc by mel kdo jiny. "Rules for me but not for thee"

    Obcas si rikam jestli neexistuje nejaja tajna umluva ze jako kdyz mas nejakej "evil plan" tak ho musis nejaky cas dopredu verejne vyklopit. Neco jako "covenant of truth for occult balance! :D
    Tohle jsou jen "conspiratorial musings of one tired brain..."

    Nekdy bych se rozepsal o podobnostech moderni spolecnosti k Huxleyho Brave New World, ale mam pocit ze tady moje dlouhe dusevni prujmy stejne nikdo nema zaludek cist, tak jen nahodim oblibenej poster. Myslim si ze perfektne vystihuje z ceho meli panove Huxley a Orwell obavy:
    Huxley vs. Orwell: The Webcomic – Biblioklept
    https://biblioklept.org/2013/06/08/huxley-vs-orwell-the-webcomic-2/
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: hele hazej si a podepisuj si co chces kam chces, zijes ve svobodnem state, neni tu zadna totalita z 1984, takze te nikdo za to co si myslis nebo delas nebude stihat (pokud tim ovsem vedome neohrozis zivoty a zdravi jinych lidi). to ze ses v mensine a lidi s dostatkem informaci a kapacitou pouzit kriticke mysleni jsou ve vetsine je holt vec, se kterou se musis smirit, pac je to preci jen porad ta svoboda a vetsina se rozhodne na zaklade ceho a jak a kym se necha spravovat.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    RIVA: Taky nevím co tu pohledává, absenci kritického myšlení a logiky prokázal už před lety...
    RIVA
    RIVA --- ---
    SUMAC: Zase se dostavame k problemu ze se nekdo v klubu o kospiracnich teoriich, rozciluje ze jsou moc nebo malo konspiracni. Neni to tak ze se sem muze hazet v podstate cokoliv? Zalezi na tobe jaky si na to udelas nazor.

    Apropos ja jsem zastance a signatar Great Barrington Declaration a konceptu herd immunity. I kdyz se ji Google, Sage, Fauci, etc. snazi diskreditovat, stale existuje velke mnozstvi lidi vzdelanych v oboru kteri jsou ochotni jit proti proudu, riskovat karieru a podepsat ji taky.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: hele tohle nema cenu, ty mi rikas ze mainstream je pseudo-science a sam sem hazes odkazy co jsou na pokraji pseudo-pseuso-science. co bys jako true odbornik na pandiemii delal ty teda? nechal pochcipat misto 90tis lidi 350tis lidi? hele tebe je na nyxu nebo v technicke podpore skoda, misto opravovani serveru se dej na politiku a bez ridit stat a jeho odezvu na pandemii, nechapu proc ztracis cas? vis vsechno nejlip.

    ICE:jo a vsichni lide z oboru konspiraci vi vsechno o vsem, vi i to co se nerika a nevi, takze se nedopousteji zadnych chyb a vsechno co kdy udelali neslo uzitek pro vsechny a znicilo jen par (co si to zaslouzili).
    RIVA
    RIVA --- ---
    The PCR False Positive Pseudo-Epidemic – Lockdown Sceptics
    https://lockdownsceptics.org/the-pcr-false-positive-pseudo-epidemic/
    RIVA
    RIVA --- ---
    SUMAC: To problem scientismu. Kazdej kdo si dovoli zpochybnovat "vedecky nazor" je automaticky nouma z Horni Dolni a flat earther.

    Jen bych si dovolil ti jako cloveku co taky zije ve Velke Britanii doporucit si nacist cokoliv od Mikea Yeadona, coz je taky vedec a mainstreamovy pristup k plandemii zpochybnuje.

    Taky Mr Anthony Fauci (Chief Medical Advisor to the US President) sam rekl ze PCR testy provedene nad 35 cyklu jsou tak nepresne ze nemohou prokazat nakazu cimkoliv. Priicemz standard testovani v UK je 40 cyklu.

    Sam tvurce PCR testu Kary Mullis vyjadri pochybnosti o vyuziti testu za podobnym ucelem jako se vyuziva dnes. Samozrejme tim ale neminil COV-SARS2, protoze zemrel v roce 2019.
    https://principia-scientific.com/who-finally-admits-covid19-pcr-test-has-a-problem/
    https://www.youtube.com/watch?v=-ueVTcOSD1k
    https://www.buzzsprout.com/1268768/6270232-ep12-the-epidemic-that-never-was-pcr-whooping-cough-2007

    A jeste jeden klenot:
    https://www.bitchute.com/video/Avc6_ftzk3w/
    ICE
    ICE --- ---
    SUMAC: dopoustis se argumentacni chyby - ze lidi z oboru... nekteri lidi z oboru ekonomie delaji veci ktery jsou zlocin pro mnohe a zisk pro par, nekteri lide z oboru medicina/chemie delaji veci ktery jsou zlocin pro mnohe a zisk pro par, nekteri lide z oboru historie .... atd. atd. Chapes to? Anebo to prijmes jen od nekoho z oboru Pravdy a Lasky? ;)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RIVA: hele nejde o to cemu verim ja nebo ty, jde o to co rikaj lidi z oboru, ktery tohle delaji cely zivot. nevim jak by ses tvaril ty kdyby ti nejakej nouma z Horni Dolni co ma dva stupne zaklady fusoval do remesla a rikal ti, co a jak to mas delat? a ze vsechno co delas je propaganda?


    ARRAKIS: Daily Mail? vazne?
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Covid: Germany to hold people who refuse to quarantine in detention centres | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/...71/Covid-Germany-hold-people-refuse-quarantine-detention-centres.html

    pohudka.
    RIVA
    RIVA --- ---
    SUMAC: To je v podstate shrnuti veskere medialni propagandy, jak se vyvijela od zacatku minuleho roku.

    Stale veris tomu ze lockdowny jsou efektivni reseni, masky take pomahaji a kdyz se vsichni nechame naockovat tak se zivot casem vrati do normalu?
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA: Teda vetsinou nedostavaji. Fakt ze onemocneni chripkoveho typu muze zkosit nekoho kdo je jinak tezce nemocny, obezni atd samozrejme nepopiram.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam