ICE: To je to prvni co jsem udelal, nic rozumnyho sem nenasel, Jestli neco takovyho mas tak sem s tim prosim. Koho se to tyka je mi celkem fuk, jenom kdyz ten clanek obsahuje to co sem citoval tak me to uprime moc jistotou nenaplnuje.
Naprosta tutovka je potom to ze pred tim rolloutem zemrelo 16 lidi na covid a v nasledujicih 10 dnech potom 53 lidi. Kdyz se ale podivas
semtak zjistis ze ta krivka umrti kopiruje active cases s cca 3tydenim lagem tak jako vsude jinde.
Nerikam ze ta vakcina opravdu nemuze za umrti nejakejch lidi, ale ten clanek je uplne debilni prehlidka argumentacnich faulu a fabulaci kde neni jedinej dobrej zdroj nebo alepson myslenkovej konstrukt kterej by dokazal podporit titulek.
TLUSTEI: Jojo uz se to naucili dobre ze maj mit pod clankem spousta odkazu na dalsi clanky aby to vypadalo duveryhodne. Co z tech zdroju ti prijde ze potvrzuje poselstvi toho clanku presne?
Vidim tam
A) Clanky o tom ze se se na Gibraltaru testuje covid vakcina - v tom zadnej rozpor nevidim, ani potvrzeni poselstvi clanku
B) Clanky kde zly mainstream media oznacujou ty zaruceny smrti po vakcine za covid deaths - zadny vysvetleni proc by to tak nemelo bejt, zatim co ten vyvoj je naprosto podle ocekavani zvhledem k tomu jak tam vypadaj ostatni metriky.
C) Jeden odkaz na na web, kde je opet pointa pouze to ze se rolloutla vakcina a pak zacali umirat lidi, to je prece "Obvious connection". Nemluve o atypical “Second Wave” kterou clanek zminuje, to asi Pfizer nasadil i u nas tajne uz v zari kdyz mame tuhle atipyckou druhou vlnu v grafech uplne stejne.
Kterej z tech zdroju v tom clanku ti prijde dobrej?