• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    GORG: To ze tu neni misto pro polemiku sem si nikdy nevsiml, v zahlavi ani na nastence to nevidim tak mozna by stalo za to to tam dopsat, sledoval jsem to jeste kdyz to tu mel jaxxe(jestli se dobre pamatuju) ale je pravda ze sem mozna driv nemel potrebu neco rozporovat, protoze sem asi nemel pocit ze cast mistniho osazenstva neumi do peti pocitat. Dozvidal sem se tu driv spoustu zajimavyho infa, oproti soucasnosti kdy sem lidi postujou veci nad kterejma se ani na vterinu nezamysleli.

    Fakt ale je ze kdyz uz se tu obcas nekdo snazil neco rozporovat dostal nalepku ovce co sleduje zpravy v televizi a je vyreseno, takze je to asi mlaceni prazdny slamy, me kvalitni diskuze prijde jako neco co pomuze oddelit zrno od plev a zrevidovat svoje nazory, proto mnohem radsi diskutuju s lidma s opacnejma nazorama nez s lidma co se mnou budou ve vsem souhlasit, zacinam ale chapat ze to tady mezi free thinkers moc nefrci, jedinej kdo mi sem poslal neco zajimavyho nad cim se da zamyslet byl RIVA. Zbytek mlceni nebo nalepky.

    K tvymu grafu - promin ale kdyz jsi si s tim dal tu praci tak to trochu vypada jako kdyby sis chtel overit co se deje nezavysle na mediich jakyhokoliv nazoru, v momente ze tam vidim nekolik zasadnich chyb tak mam potrebu ti je zdelit, analitik ocividne uplne nejsi.
    S lagem je to uplne jednoduchy pokud tvrdis ze to pro tebe neni novinka. Bud uznavas jeho existenci, pak nevidim duvod proc by si ho nezohlednil, nebo o nem pochybujes a pak staci se trochu zamyslet co se deje mezi nakazenim a prvni testem, a jak dlouho trva nez se nekdo kdo je nemocnej uzdravi v horsim pripade zemre, nemusis kvuli tomu zapinat TV. Tohle neni vec nazoru, to je holej fakt muzem se bavit maximalne o tom jak dlouhej ten lag je. Tvrdis ze si koukal v horizontu nasledujicih 14 dni, ale do grafu napises takovej nesmysl jako "vysledek opatreni = strmejsi narust na den presne od jejich zavedeni". Podivej se do grafu znovu a uvidis ze 6.ho zavedeni opatreni, mezitim jeste zavreny skoly a cca 20 se ta exponenciala zmirnuje a za par dni se otoci a jde dolu(coz je zaroven ta sama skutecnost ktery si se hrozne divil jestli se nepletu), tak nevim kde teda nevidis ten nasledek. Nic dalsiho co jsi do toho grafu zadal neni na celostatnim meritku a neni imho dost velky na to aby se to prejvilo v celkovejch cislech do kterejch si spatne zanes a tim to cely absolutne zamlzil.

    "Možná je to celý blbost, ale zajímavý, jak se to jakoby stále naplňuje" tak pokud ignorujes realitu zpusobem kterej si tu predvedl tak se nedivim ze ti prijde ze se to cely naplnuje

    Jeste bych chtel osvetlit posledni vec, co je presne ten "řekněme normie pohled" kterej podle tebe zastavam a z kteryho myho tvrzeni usuzujes ze to tak je? To ze verim ze existuje lag mezi nakazou a pozitivnium testem a ze ti pisu ze neumis pracovat s datama je normie pohled? Mozna by ses divili s cim z druhy pulky tvyho postu bych souhlasil, ale oproti tvymu predpokladu TV nemam asi 15 let, mainstream media sleduju pro zabavu a obrazek o realite si delam sam, ze nekolika ruznejch zdroju. Sem sem dycky chodil sledovat co jsou ty potencionalni grand schemes, ale jelikoz je to nekonecny mnozstvi cest kteryma se vydat tak sem vdecnej kdyz muzu odstrihnout ty ktery jsou fundamentalne spatne na urovni logiky, presentujou je absolutni demagogogove nebo je jejich vysvetleni slepenec argumentacnich faulu a manipulce. Pak mi zustanou veci nad kterejma se ma smysl zamejslet. Nesouhlasim s kazdou picovinou jenom proto ze to je z alternativniho zdroje, ale chapu ze s predstavou ze sem k smrti vydesenej normie sledovac tv hovna je jednoudssi se vyrovnat.

    Jinak neboj, na dalsi temata uz reagovat nebudu a vyprovodim se sam.
    GORG
    GORG --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jak už jsem psal. Tohle není místo na nějakou polemiku. Chci to tu držet ve formátu původního majitele, tak to tu záhy promažu. Příležitost k debatě byla jinde. Nechápu snahu ji rozpoutat tady. Nakonec tu stejně píšeš obecně známé věci. To si fakt můžu zapnout televizi. :) O lagu slyšíme už od jara. Mluvilo se o dvou týdnech. Teď jsou zjevně tři. Budiž.

    Ale k tomu grafu. Já ten graf graboval do obrázku, abych to tu mohl hodit s poukázáním, že nechápu, co je tohle za exponenciálu. Napadlo mě pak se pozastavit nad určitými eventy ve vztahu k "číslům", ať už znamenají cokoliv. Dal jsem je tam v reálné datumy sic jsem tušil, že někdo naběhne možná s tím, že zas nechápu velkou vědu lagu v reakci. Já u každého toho bodu koukal na horizont následujících 14 dní. V průběhu toho okna a ani později jsem neviděl žádnou reakci.

    Tohle si může posoudit každý sám, jestli mu taková exponenciála dává smysl... Nebo jestli i s uvážením "uzdravených" a spol. bychom neměli vidět nějaké změny v trendu.
    To samé platí pro poměrné zastoupení pozitivity na počet testů.

    Ad děti.. zvláštní, že když jsem na tohle upozorňoval, aby se bralo na vědomí, čelil jsem pouze hate. Tady na nyxu. Onehdá jsem třeba linkoval, jak mládež randí na vzdálenost 2 metrů, protože mají vrtulníkový rodiče, co je chtěj mít safe.
    Když už se to nesmí řešit nikde jinde na nyxu než tady, tak aspoň dopřej tady tinfoil expertům si tu malovat různá potenciální larger schemes. Možná je to celý blbost, ale zajímavý, jak se to jakoby stále naplňuje. A má mě překvapovat, že Great Reset zvládá do covidu zamotat LGBT, klimatické změny, white guilt a všechny ostatní topicy, které jsou v tomhle konspiračním revíru jako doma. Ne.

    Jinak představa, že to tu řídí nějaká jedna skupina mi přijde podobně naivní jako ten řekněme normie pohled, který si tu nastínil. Tohle je imho jeden z klíčových rozdílů právě, proč se to některým jeví neproveditelné je nepřipustit si unknown unknowns. I že se třeba strůjci spiknutí realizace napříč stovkami let osobně nedožijí. Oportunisti sledující krátkodobé cíle jsou pro ně užitečné vydíratelné loutky.
    Asi nepřekvapí, že jim je přikládáno vytvoření konceptu pravice a levice už za Velké francouzské revoluce. A finanční a jiná podpora kapitalismu i komunismu, ať se lidi hádaj, aby mohli nakonec nabídnout syntézu (stakeholder capitalism?)

    Ale jestli na tom covidu naumotaj nějakou formu transhumanistický totality, budu jen rád překvapen. Co bychom ale zprvu ale nejspíš viděli je kolaps ekonomiky a hospodářství. A z popela se pak může zrodit pták Phoenix, nový typ společnosti, až budou lidi úplně na dně. Dotace o covidové dotace jsou toho názorná ukázka. Lidi natahující ruku prosící stát o pomoc, a poslušní ji dostanou. Počátky toho konceptu tu evidentně z médií popisují na březen, ale i teď zamítnutím dávek těm, kdo porušili "opatření". Po pár letech už si nikdo ani nebude pořádně pamatovat, jak to vlastně začalo. Budou řešit akutnější problémy. Takhle to fungovalo vždy předtím alespoň.
    Na druhou stranu sebevětší znalci lidské psychologie nemusí být schopni řídit chaos a plán selže, nebo je tohle celý jedná velká blbost, a vůdci jsou prostě jen nekompetentní. je pravda, že ty konspirace asi působí líp. než že to tu řídí nekompetentní lidi s atomovými kufříky, nebo kteří neuváží důsledky dlouhodobého lockdownu. Imho jestli krachne dolar, tak to bude na slušnej chaos bohatě stačit.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    RIVA: Jako celou hodinu nedam protoze by mi asi vytek mozek usima, ale delaj tam panove uplne stejnou "chybu" jako tady GORG a slintal kterej stoji za clankem co postoval TLUSTEI. Ze to nerozkrejou tady panove z auditka este chapu, kdyz jim nekdo rika co chtej slyset, ale tady ty dva sasove co si hrajou na televizni noviny by si mozna mohli dat tu praci trochu se zamyslet. Kdyz se ted podivas na data v UK tak uz tam daily deaths jdou dolu stejne tak jako zacly jit dolu daily new cases pred 3 tydnama. (A ne ani jeden z tech grafu co uz jde dolu nepricitam vakcine, to jestli se vubec stane tak bude jeste trvat dost dlouho)

    No a kdyz uz to je na zaklade realnejch cisel neohajitelny tak si vymyslim NHS whisterblowera kterej si vymysli cisla vlastni ktery jsou neoveritelny a je to vyreseny. To je jako fakt na popkorn no. Wishful thinking ftw.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Pfizer Blues...
    UK Column News - 1st February 2021
    http://www.youtube.com/watch?v=oHhCYkEwbAQ
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Doporucuju sledovat s pytlikem popcornu:
    UK Column News - 29th January 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=6FSuzIcxDKI
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Nothing to see here. Just keep calm and carry on. Oh, look, a car crash! Oh no!

    Odmítači karantény půjdou za mříže. Němci otevřeli detenční zařízení - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ronavirus-detencni-zarizeni-odmitaci-karanteny.A210201_125235_zahranicni_kha

    Díky bohatým zkušenostem bude provoz těcho zařízení jistě bezproblémový.
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Recnicky vyraz. Obcas se necham trochu unest
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    RIVA: to nebyla cernobila nalepka pro tebe, nikde nevim ze by si psal leva = dobry, prava = spatny nebo naopak, tvuj post na kterej reaguju je pravym opakem toho na co narazim, psal jsem to jenom proto ze si ten post uvedl tim ze se tim doznanim nejspis verejne znemoznis.
    RIVA
    RIVA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Dekuju za cernobilou nalepku. Tahle kombinace barev mi slusi uz leta. Pripadam si v ni hubenejsi a celkove vic sexy.

    Rekl bych ze se v jadru shodnem, muj dusevni prujem v podstate nevyvracel tvuj komentar. Sam se bavim pozorovanim az surrealisticke absurdity deni dneska. Ovecka a vlk diskutuji o tom jak zabranit farmari aby cely velkochov prodal k vyseku. Tuhle snivou realitu podle me skvele vystihuje dokument Hypernormalizace od meho oblibeneho autora Adama Curtise
    RIVA
    RIVA --- ---
    COOK: Ja bych rekl ze reagujes trochu neprimerene.

    Z tveho pozdejsi postu bych rekl ze jste vicemene ve stejnem tabore?

    Rekl bych ze tim "oni" myslel @TLUSTEI presne ty same lidi co ty? Pokud jsou to teda lidi a ne jestirci ;)
    RIVA
    RIVA --- ---
    ARRAKIS: "I am very surprised by that and I hope it goes away" je koment stoleti!
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    GORG: Mimo dalsich veci ti unika fakt ze cokoliv se stane dneska ovlivni cisla nove nakazenejch za cca 3 tydny. Zaneset tyhle data do grafu s celkovym poctem nakazenejch je taky trosku nesikovny protoze ti to zneprehledujou lidi co se uzdravujou jeste s mnohem vetsim lagem, kdyz uz tak si to dej do grafu s nove nakazenejma a vem v uvahu lag, pokud nedelas ten graf jenom proto aby ti potvrdil co chces aby byla pravda.

    k tvoji "konspiracni teorii" že zavření škol a spol. bude mít vliv na psychiku dětí, nevim kde se v tom schovava konspirace a ani si nemyslim ze by to byla uplne teorie. Kdo rozumnej, at uz stoji na kterykoliv strane, rozporuje negativni dopady lockdownu nebo opatreni vseobecne?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    RIVA: Nevim jestli verejnim doznanim ze ses ochotnej souhlasit s pravicakama v urcitejch bodech stracis nejaky PR body, me to je osobne uplne fuk protoze cernobily videni sveta kde ses levicak nebo pravicak, ovce co sleduje masmedia nebo poblaznenej konspiracni teoretik mi nikdy nesedelo ale pro hloupy lidi ktery potrebujou svet trochu zjednodusit aby se jim vesel do hlavy je to asi potreba.

    Kamas je ale trochu jina liga nez trochu pravicak, a uprimne sem trosku prekvapenej z aktualni situace kdy spolu chodej na demonstrace nackove z ezolidma, a typek co ma doma obrazek "at jsou vsechny bytosti stastny" ti posila clanky od nacku ktery se schovavaj za Qanon o tom jak je suverenita bily rasy v ohrozeni a ze nas za chvilku nahradej cernosi.

    I s tim vsim netvrdim ze nemuze mit v necem pravdu(i kdyz uprimne mi stacilo prvnich deset minut toho videa) jenom bych ve svym pripade asi hledal nekoho jinyho se stejnym poselstvim kdo dneska knizne nevydava nazi propagandu.
    GORG
    GORG --- ---
    Já jsem předtím varoval už před rokem... konspirační teorii, že zavření škol a spol. bude mít vliv na psychiku dětí.
    Nejhorší bude, pokud ty děti už rezignují. Může tak vzniknout generace sociopatů.. nový člověk, který se snadněji adaptuje na transhumanistický svět great nwo resetu






































    atd. mraky dalsich tady https://www.facebook.com/groups/2756831764531592/

    ale na to clovek nemusi byt mega psycholog. staci prestat cely svet zuzovat jen na cisla covidu
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    COOK: Trefils to do černýho, strašně se stydím, fakt to nepůjde.
    GORG
    GORG --- ---
    Ve zmiňovaném Clark County si za posledních devět měsíců vzalo 18 dětí život. To je dvojnásobek toho, co za stejné období minulý rok. Nejmladšímu dítěti bylo 9 let. Jeden ze studentů po sobě zanechal vzkaz, neměl se prý už na co těšit. Další se zase zastřelil v průběhu on-line výuky, přímo před zraky svých kamarádů.

    Za otevření škol bojoval v průběhu léta také tehdejší prezident Donald Trump. CDC i nevládní organizace varovaly, že absence osobní výuky zásadně ovlivní psychiku studentů. „Vzhledem k politicky vyostřené atmosféře byla tato varování vnímána jako šíření paniky,“ píše NYT.

    Odvrácená strana lockdownu: Američtí studenti páchají sebevraždy, Biden chce školy otevřít - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...wnu-americti-studenti-pachaji-sebevrazdy-biden-chce-skoly-otevrit-40349175

    11-Year-Old California Student Shoots Himself Dead During Online Zoom Class
    https://www.ibtimes.sg/...-old-california-student-shoots-himself-dead-during-online-zoom-class-53895
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    'Crazy and evil': Bill Gates surprised by pandemic conspiracies
    https://www.youtube.com/watch?v=k0faH0KQcos


    wonderful people.
    comments are turned off.
    loading moar thought police.
    COOK
    COOK --- ---
    TLUSTEI: Mozna se stydis, tak ja vykopnu, kdo jsou podle me nejmocnejsi manipulatori spolecnosti:
    1) Nabozensti vudci. Vstupuji lidem do nejniternejsiho soukromi od utleho detstvi a vnucuji jim velmi tvrde vlastni patent na moralku vychazejici nejcasteji z nejakych starovekych realii.
    2) Diktatori. Cim vetsi zeme, tim vlivnejsi. Jejich moc se ale vesmes omezuje na jejich zemi, i kdyz se snazi pusobit jinde.
    3) Extremni bohaci. V zajmu vlastniho zisku plati politiky, media i dalsi zpusoby ovlivnovani spolecnosti. Jdou casto proti sobe a maj jedinej spolecnej zajem: nizky dane a slabej stat.
    No a pak je miliarda ruzne vlivnejch influenceru na mnoha polich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam