• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: No Kubek to tam v následujícím odstavci připustil, ano. Nikoliv tady Hostomský. Datum takového tvrzení nehraje roli (tehdy tvrzeni vychazela ze zaveru klinickych studii). Každopádně vidíš, že od začátku až do dnešního jsou závažné vedlejší účinky marginalizovány.

    FAQ - Nejčastějších 83 otázek kolem očkování » Iniciativa Sníh
    https://www.iniciativa-snih.cz/nejcastejsi-dotazy-kolem-ockovani/

    22. Jsou tyto vakcíny proti COVID-19 bezpečné?
    Ano, tyto vakcíny jsou bezpečné.
    ...

    Tyto vakcíny jsou testovány na desítkách tisíc lidí a způsobily pouze mírné vedlejší účinky. Nezpůsobily žádné vážné onemocnění ani smrt.



    // spravne by tam měli zmínit, že určité riziko něčeho vážnějšího je vždy, a nemusí to být jen alergická reakce.

    btw

    Vakcína firmy AstraZeneca je bezpečná, tvrdí EMA - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/vakcina-od-astrazenecy-je-bezpecna-rekla-ema-nektere-staty-s-ni-opet-zacaly-ockovat-21292
    brezen 2021
    Vakcína firmy AstraZeneca je bezpečná a její používání nezvyšuje riziko vzniku krevních sraženin. Uvedla to ve čtvrtek Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA), která zkoumala možné vedlejší účinky látky, kvůli nimž několik zemí dočasně přestalo vakcínu používat. Její přínos podle EMA stále převyšuje možná rizika.

    // proste pokud se stavis do role ubezpecovatele verejnosti, ze jednim dechem mluvis o riziku pouze alergicke reakce a mirnych docasnych vedlejsich ucinku a druhym o tom, ze je potreba prinutit lidi si to pichnout, pak davas v sazku hodne silna tvrzeni, ktera beda pokud se ukazi jen trochu nepravdiva.

    Jaké jsou vedlejší účinky očkování proti covid-19? - Udělejme tečku za koronavirem
    https://www.youtube.com/watch?v=kC7Ox9AvhGk


    Tady znovu opakuji, ze neni zadny duvod k obavam. Zarucuji se za 100% bezpecnost. Vetsinou to teda nereknou takhle doslova jako Hostomsky ("naprosto" = 100%). Mohli by zminit, ze u tehle veci nikdy s jistotou nevime, a ze mozny benefit prevazuje mozna rizika, ale oni to nezminuji, a tak jako odbornici klesli tihle sneznici na dno. Obzvlast tahle kampan je cistokrevna propaganda. Vytvari dojem, ze tu neni co resit. Vakcina je zcela bezpecna a je jedinou cestou zpet ke svobode.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: a všim sis toho, že je to článek z loňska a že všechny do tý doby zanamenaný problémy tam poctivě vypisujou? A že týpek nemluví o konkrétní vakcíně, ale obecným efektu (což není moc překvapivý, když článek vzniknul v době, kdy nebyl očkovanej jedinej čech)? Že v hned dalším odstavci píšou, že můžou nastat nějaký závažnější komplikace ve vzácnejch případech? Tohle je dost selektivní čtení, příteli...
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Já ale reaguju na to, co někdo tvrdí. Dokonce i z našich peněz teď, se předpokládám, točí ta kampaň tečka za koronavirem.
    Jinak účinnost a bezpečnost jsou imho dvá různé pojmy.

    Jaké jsou vedlejší účinky vakcíny proti covidu. Zarudnutí či bolest hlavy, zmizí však do pár hodin - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/vakcina-covid-19-koronavirus-vedlejsi-ucinky/r~d3ae9ab6415311ebb408ac1f6b220ee8/

    "Většina vakcín může mít po aplikaci nějaké takové účinky. Člověk může cítit, že se s ním něco děje, může ho bolet hlava, mít slabost, teplotu," vysvětluje ředitel Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd Zdeněk Hostomský. "Ale to se dá pokládat za dobrou zprávu - je vidět, že váš imunitní systém reaguje, budují se vám protilátky, vakcína zabrala. Proto se cítíte špatně, ale odezní to do druhého dne. Vakcína je tedy naprosto bezpečná," dodává Hostomský.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: jestli ti někdo tvrdil, že je vakcína 100% bezpečná, tak ti kecal. Stoprocentní je jen smrt a entropie. Ostatní se smířili s 99,99999825% účinností.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ADM: no aproto je lepší se stímto názorem nestřetávat je to jako bušit hlavou porti zdi... naštěstí i v tomhle kocourkovském státu je ještě pořád dost svobody na to aby jsi měl možnost se tomu vyhýbat :)
    ADM
    ADM --- ---
    proste nazory muzes mit ovcane jaky chces, ale zaverum dnesni nejvedectejsi vedy se musis podridit, neni co zpochybnovat a o cem diskutovat, "vede" jako obycejny hlupak nemuzes rozumet. a pokud by se nahodou dnesni "veda" mylila, tak kdo to mohl vedet
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ADM: oni jsou problem spíše pro tebe než ty pro ně... páč shadou casting of spike protein...

    mymochodem o tom taky nikdo nemluví že horší než celej kovidovej problem je problem toho spike protejnu... :-/
    GORG
    GORG --- ---
    Perspectives on the Pandemic | "Blood Clots and Beyond" | Episode 15
    https://www.youtube.com/watch?v=pyPjAfNNA-U


    Sucharit Bhakdi - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi

    Writing for Foreign Policy, Tyson Barker (Head of DGAP's Technology & Global Affairs Program)[35] described Bhakdi as a prominent example from a "crop of debunked but credentialed so-called experts minting conspiracy theories and undermining fact-based information".


    ADM: Jn, hledat objektivni pravdu byva obtizne a zradne je se citit jisty obzvlast v odbornych vecech jako tohle, nicmene covidisti imho debatu uz davno prohrali, at uz maji pravdu nebo ne, odmitanim diskuze a cenzurou.
    ADM
    ADM --- ---
    GORG: ctu si auditko o covidu, a dost se desim toho, kam se ta spolecnost posunula, nejsem zadny popirac, ale bojim se k tomu vubec kdekoli vyjadrovat. proste jako obcan druhe kategorie nemam narok, nemuzu si ani zajit od pondeli zaplavat, abych tam ty ockovany a ty co uz to prodelali nahodou necim nenakazil
    GORG
    GORG --- ---
    Rozhlasová moderátorka BBC Lisa Shawová zemřela po očkování - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/oblibena-moderatorka-bbc-byla-ockovana-astrazenecou-zemrela-s-krevnimi-srazeninami-26252

    Krevní sraženiny po vakcínách způsobuje adenovirus, tvrdí vědci - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/vedci-konecne-osvetlili-zahadu-srazenin-vakciny-astrazenecy-se-daji-vylepsit-26273

    // "zahada vyresena" by spis melo byt "studie potvrdila, ze pricinou smti byla vakcina". neni co vylepsovat. lide zemreli, protoze byli k vakcine donuceni. nemohli si sami zvolit, jestli chteji vakcinu riskovat.

    nutno tu pripomenout, ze redakce deniku Pravo celi trestnimu oznameni za skrytou reklamu kvuli publikovanim clanku o Ivermektinu. zda se mi to, nebo tu nekdo propagoval vakciny? Skoro by se zdalo, ze jsou spis utoky a cenzura tech, kteri vakciny nepropagovali. To je jasny dvoji metr.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Britain's State of Fear | Laura Dodsworth
    https://vimeo.com/554726586


    Rozhovor britského novináře a spisovatele Jamese Delingpolea s autorkou knihy Stav strachu, Laurou Dodsworthovou o psychologické kampani, která stojí za britskou Covidovou tyranií.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Why Did the Media Turn On Bill Gates?
    https://www.youtube.com/watch?v=KE-8eWcucq8
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: mě stačí první odstavec a je mi jasné že to je blábol kterej se nemá šanci stát ... lol
    GORG
    GORG --- ---
    Mráz přichází z Madridu. Vláda plánuje sdílení domů, aut, vysoké daně, méně masa - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/Sg4nD/mraz-prichazi-z-madridu-vlada-planuje-sdileni-domu-aut-vysoke-dane-mene-masa

    Ráj ve Španělsku za čtvrt století slibuje socialistický premiér Pedro Sánchez. Plán, který si nezadá s vizemi Sovětského svazu ve 20. minulého století, slavnostně představil minulý týden za potlesku místopředsedy EK Slováka Maroše Šefčoviče a šéfů velkých firem. Podle Sánchezova plánu „Španělsko 2050“ nebudou mnozí Španělé už vlastnit domy ani auta, pracovní smlouvy budou mít jen na dobu určitou, do penze ale půjdou až v 70. letech, razantně se omezí jejich konzumace masa, alkoholu a kouření, naopak se jim zvýší daně, každým rokem přijde do země na 200 tisíc nových migrantů, a to vše bude probíhat bez uhlíku.

    Španělsko se od vstupu do EHS v roce 1986 do dnešních dnů nedokázalo dostat z ekonomických a sociálních problémů, které naopak za uplynulá desetiletí spíše narůstaly. Od té doby například nezaměstnanost pouze v prvních letech nového tisíciletí klesla pod 10 procent, jak tomu bylo do počátku 80. let. Nyní činí zase kolem 16 procent.


    Socialistický premiér Sánchez, jehož popularita rychle klesá, ve čtvrtek představil téměř 700 stránkový dokument Espaňa 2050, na kterém se podílela stovka akademiků, a jehož naplnění má za čtvrt století učinit ze Španělska budovatelský předvoj přinejmenším Evropy. Nyní dokument předkládá ke svobodné diskuzi politickým stranám, regionům, akademikům a nevládním organizacím. Je to podle něj otevřená vize, kterou prezentuje ne ve jménu vlády, ale státu. Sánchez definoval tento plán jako „důležitý milník španělské demokracie“. „V příštích desetiletích potřebujeme pro Španělsko novou vizi, která přesahuje naléhavost a bezprostřední potřeby,“ řekl premiér socialisto-komunistické vlády ve svém projevu v Muzeum královny Sofie v Madridu. Cílem je podle něj „efektivnější, digitální, zelená a spravedlivější“ země, s důrazem na zlepšení produktivity, a na boj proti změně klimatu. Na akci byl také přítomen místopředseda Evropské komise pro interinstitucionální vztahy a strategický výhled Maroš Šefčovič, podle něhož je tato vize „působivá.“ A není to něco, co se bude provádět pouze ve Španělsku. Najde to prý ozvěnu i v EU.


    Jedním ze sociálních problémů Španělska, který se bude podle prognóz ještě zvyšovat, je nedostatek bytů, podle plánu „dojde ke zohlednění skutečných bytových potřeb obyvatel“. To chce dokument řešit řadou opatření. Vedle výstavby obecních bytů, bude vláda podporovat obsazování neobydlených domů, alternativní formy držení nemovitostí, ​​jako je jejich dočasné vlastnictví a sdílené vlastnictví domů. Rovněž bude mít priority tzv. cohousing, což je de facto život v mezigeneračních komunách, kde je řada společných místností a společného majetku. Jde o „zajímavou možnost pro mladé i staré,“ tvrdí dokument.

    Lidé by měli preferovat hromadnou a železniční dopravu. Lety na krátké vzdálenosti budou zakázány, jak se k tomu již nyní chystá Francie, a lety budou zdaněny podle délky, čím kratší let, tím vyšší zdanění. Stejně jako domy budou preferovány sdílené automobily, ale i tak budou jejich „spoluvlastníci“ penalizováni. Dokument navrhuje platit daně průběžně podle ujeté vzdálenosti a tím tedy údajné míry škodlivosti pro životní prostředí. Že to myslí s bojem proti automobilismu španělská vláda vážně, doložila už nyní v květnu omezením rychlosti aut v obcích na 30 km za hodinu. Psali jsme o tom zde.

    Lidé i firmy budou zatíženy řadou dalších daní, například se mají postupně dále zvyšovat daně za alkohol, tabák a neekologické produkty, například výrobky z fosilních zdrojů. Konzumace masa a potravin živočišného původu i dalších produktů ze zvířat bude omezována. Dobrou zprávou je, že to „podle dokumentu nezpůsobí zhoršení životních podmínek ani blahobytu občanů.“


    Vyřeší se také problém s odpady. Spotřebitelé a výrobci musí být odpovědní za nakládání s odpady a nést veškeré související náklady, čímž se osvobodí obce od této zátěže. Do roku 2050 se má také snížit spotřeba vody o 15 procent.


    Vláda označuje katastrofální stav španělského trhu práce za hlavní příčinu nespokojenosti ve společnosti. Poukazuje na to, že k překonání současné krize jsou nezbytné změny, ale v nadcházejících desetiletích bude stárnutí populace a digitální revoluce vyžadovat další opatření. Pracovní týden bude 35hodinový. Práce už bude sjednávána jen na dobu určitou a budou podporovány nárazové, flexibilní smlouvy a postavení nezávislých zaměstnání. Míra nezaměstnanosti se má do roku 2050 těmito opatřeními snížit na cca 8 procent. Lidé budou ale odcházet do penze až v 70. letech, i potom bude stát podporovat u těchto penzistů aspoň částečné zaměstnání.

    Dokument se věnuje také migraci, počítá s příchodem 191 000 legálních migrantů lidí ročně. "Pokud jich dokážeme integrovat více, (255 000), tím lépe,“ praví se ve vládní vizi. Tím se má mimo jiné řešit odcházení Španělů do jiných zemí a stabilizovat ekonomiku země.
    GORG
    GORG --- ---
    Hospody mohou otevřít i uvnitř, shodují se právníci - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/mohou-hospody-otevrit-ac-hrozi-pokuta-u-soudu-by-mely-vyhrat-shoduji-se-pravnici-26101

    Pokud restauratér či hospodský otevře vnitřní prostory svého podniku zákazníkům, může dostat vzhledem k platným vládním restrikcím pokutu, podle právníků by pak ale následný soud měl zřejmě vyhrát. Informovaly o tom Seznam Zprávy, které s právníky prostudovaly soudní rozsudek týkající se zavřených provozoven.

    Nejvyšší správní soud minulý pátek zrušil mimořádné opatření omezující provoz restaurací, hospod či kasin. Mezitím však ministerstvo zdravotnictví vydalo další opatření, které je aktuálně stále platné.

    Ačkoliv média informovala, že verdikt nebude mít v praxi velký dopad, v úterý zveřejněné písemné soudní rozhodnutí by mohlo znamenat opak. Nejvyšší správní soud jasně konstatoval, že neexistuje legislativa, na základě které by vláda či ministerstvo zdravotnictví mohly nařídit uzavření vnitřních prostor restaurací, hospod či barů, jak je tomu již několik měsíců.

    Pro vládní restrikce neexistuje opora v zákoně
    Jak soudem zrušené, tak následně vydané a aktuálně platné mimořádné opatření, které nařizuje omezení provozu stravovacích zařízení, se totiž v úvodu odkazují na pandemický zákon a zákon o ochraně veřejného zdraví a podle soudu nedávají ministerstvu zdravotnictví pravomoc plošně omezovat stravovací služby.

    Jak upozornil Nejvyšší správní soud, stravovací služby v zákoně nejsou výslovně uvedené, zákon se jich tedy netýká. „Na základě pandemického zákona tedy tyto služby nelze vůbec omezit,“ stojí v rozsudku.

    Soud nepřipustil ani možnost omezení provozu stravovacích zařízení na základě zákona o ochraně veřejného zdraví, který počítá s tím, že za účelem omezení „styku skupin fyzických osob podezřelých z nákazy s ostatními fyzickými osobami“ je možné uzavřít nebo omezit provozovny stravovacích služeb.

    „Ustanovení zákona o ochraně veřejného zdraví přitom nelze chápat tak, že osobou podezřelou z nákazy může být každý,“ uvedl k tomu Nejvyšší správní soud s tím, že ani na základě tohoto zákona nemůže být preventivně zakázaná přítomnost veřejnosti v provozovnách.

    Stát se propadl do právní anarchie
    Podle odborníka na zdravotní právo ve službách Pirátské strany Ondřeje Dostála to znamená, že se „stát propadl do právní anarchie“.

    Podobně se vyjádřil i vedoucí Rekonstrukce státu Josef Karlický. „Pokud jakékoliv další opatření navazují na tuto část zrušeného opatření, tak je to neplatné,“ konstatoval pro Seznam Zprávy právník, který aktivně pomáhal připomínkovat pandemický zákon. „Do jisté míry se ví, že tam tato rizika jsou. Myslím, že by se dalo najít více, řekněme, takto nepokrytých bodů,“ dodal.

    Ústavní právník Jan Wintr však upozornil, že i navzdory tomu lze za nedodržování neplatného opatření dostat pokutu. „Ale je možné, že pak lidé vyhrají u správního soudu, protože pokuta bude nezákonná,“ vysvětlil.

    „Podle mého názoru a přesvědčení by nemělo (ministerstvo zdravotnictví) pokračovat v nezákonném opatření, ale samozřejmě jej musí někdo formálně zrušit, nahradit jiným nebo nenahrazovat žádným,“ uvedl v pátek předseda soudního senátu Tomáš Langášek, který dodal, že takový krok musí učinit ministerstvo, protože zodpovědnost je na něm.


    Podle Jana Wintra je pak nutné, pokud bude chtít ministerstvo zdravotnictví omezovat stravovací služby, upravit pandemický zákon. S tím souhlasí i Josef Karlický, podle něhož je další variantou vydání lokálních opatření.
    GORG
    GORG --- ---
    Kypr: Smrt modelky po očkování vakcínou od AstraZenecy - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/umrti-kvuli-srazenine-po-ockovani-astrazeneca-je-mi-priserne-psala-modelka-26044

    Devětatřicetiletá britská modelka Stephanie Duboisová zemřela v kyperské nemocnici po incidentu s krevní srážlivostí několik dní po podání první dávky vakcíny od společnosti AstraZeneca. Modelka si stěžovala, že jí po očkování bylo „příšerně“. Kyperské úřady prověřují, zda její smrt může mít s vakcínou souvislost, informoval web Daily Mail.

    O sobotním úmrtí britské modelky informovaly kyperské úřady v pondělí. Před tragickou událostí měla být Duboisová v kómatu a trpět krvácením do mozku. Ačkoliv zdravotnické úřady zatím nepotvrdily ženino jméno, blízký přítel zesnulé její identitu potvrdil redakci Cyprus Mail.

    Modelka narozená ve Velké Británii, která posledních pět měsíců žila na Kypru, informovala o svém zdravotním stavu v několika příspěvcích na sociálních sítích.

    O zdravotních potížích informovala na sociálních sítích
    „Dnes jsem měla očkování! Nesnáším jehly, dnes to nebyla výjimka! Každý, kdo říká, že to neucítíte, pěkně kecá. Nenáviděla jsem to. A nyní se cítím příšerně… Pizza a postel pro mě,“ napsala modelka 6. května.


    O osm dní později, 14. května, Duboisová zveřejnila o svém zdravotním stavu další příspěvek, ve kterém napsala, že se probudila s chvěním celého těla, bolestí kloubů, závratěmi, zimnicí, bolestmi hlavy a že se jí těžko dýchalo. Uvedla také, že si myslela, že se nakazila covidem, nicméně test jí vyšel negativní.

    „Možná mám opožděnou reakci na mou covid injekci z minulého týdne nebo možná tyto vedlejší účinky ovlivnily můj imunitní systém,“ zveřejnila rovněž 14. května na Facebooku, když se dostala do nemocnice.

    K tématu
    Očkování proti koronaviru
    Lidé odmítají AstraZenecu kvůli covid pasu. Na druhou dávku se čeká minimálně 84 dnů
    22. května 2021
    „Jsem zcela vyčerpaná, bez energie a bolí mě celé tělo. Mám bolavé a slabé klouby…,“ dodala s tím, že má vysoké množství bílých krvinek v krevním obrazu, ale doktoři nevědí, čím je to způsobeno.

    Kypr eviduje několik případů krevních sraženin
    Mluvčí státního zdravotnického úřadu Charalambos Charilaou uvedl, že Evropská léková agentura (EMA) smrt Duboisové vyšetří stejně jako její možnou souvislost s vakcínou AstraZeneca. Kyperské úřady zatím vyšetřují další čtyři případy „mírných“ incidentů se srážením krve, přičemž tři z nich se objevily po dávce AstraZenecy a jeden po Pfizeru.

    Některé země kvůli vzácnému výskytu krevních sraženin omezily nebo zrušily očkování vakcínou společnosti AstraZeneca, ačkoliv EMA tvrdí, že její přínosy převažují nad možnými riziky. Regulační orgány dosud zjistily u 28 milionů podaných dávek této vakcíny závažné krevní sraženiny u 242 lidí, z nichž 49 zemřelo. Více postiženy jsou ženy (141 žen a 100 mužů).

    Na Kypru je nicméně AstraZeneca páteří vakcinace a doktoři povolili aplikaci injekce každému ve věku nad 20 let.


    // A teď si vemte, že tu bylo mnoho lidí v médiích, kteří se zaručovali, že vakcína nemá žádné vedlejší účinky trvající déle než 24 hodin. Vedlejší účinek smrt zní jako trvalý následek. Ten argument o tom, že ten počet zřejmě prokázaných úmrtí je stále malý oproti přínosu, je změna narativu. Nikdo přece v tom propagandistických klipech neříkal, že vůbec může být nějaký vážnější problém. Tím si totálně naběhli.
    Samozřejmě jde uvažovat, jestli to není jen náhoda, že to bylo po vakcíně zrovna.. ve velké populaci se to statisticky možná stát může, že bude náhodou časová korelace? A argument vyšších přínosů vs rizika svou logiku má. Jenže tady jsme v situaci, kdy tento zákrok je vyžadován, a ještě pod pláštěm tvrzení, že jsou vyloučeny jakékoliv trvalé následky, a kdo na to věří, že je kosnpirační teoretik, pošuk, blázen.. někdo, kdo by měl být společností opovrhován, popliván, společensky znemožněn, za to jak je hloupej.
    Měli to nechat na rozhodnutí každého, ať se očkuje, jestli chce. Bez ohledu na věk. Takhle se dokonce nějaké vakcíny musely vyhodit, protože jedni ji chtěli, ale nesplňovali podmínky, a ti co mohli ji nechtěli. Prostě jak u debilů :) Ta snaha všechno řídit typicky nenese ovoce.
    RIVA
    RIVA --- ---
    H.G Wells: The New World Order (Final Chapter)
    https://www.youtube.com/watch?v=B5X-vcbWAMI


    Poslech pro fajnsmekry. Muj oblibeny severoanglicky konzervativec Morgoth analyzuje posledni kapitolu knihy Novy Svetovy Rad (New World Order) od H. G Wellse.

    Morgoth ma velice silny prizvuk mimochodem. Takze pokud nejste zvykli tak dopurucuju titulky!
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: On 6 January a group of 46 psychologists and therapists, including several HART members, signed a letter to the British Psychological Society (BPS) raising ethical questions about the role of Government-employed psychologists in shaping the coronavirus communication campaign. In particular, they were concerned about their promotion of covert psychological ‘nudges’ — including ratcheting up fear levels — as a means of achieving widespread conformity with unprecedented lockdowns and mask mandates.
    RIVA
    RIVA --- ---
    A Scientist Claims It's Possible Novel Corona Virus Has A Space Connection | Latest UFO sightings
    https://www.latest-ufo-sightings.net/2020/03/a-scientist-claims-its-possible-novel-corona-virus-has-a-space-connection.html
    RIVA
    RIVA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam