VOJTHA: hahaha, hele já nejsem křišťálová koule :) ale když už je ten pátek tak teda můj mozek si myslí... jak jsi viděl prapodivný čipy tu už jsou viz to video nebo muskova opice co hraje videohry myšlenkama... ww3 no já ti nevím mě pandemie jako přijde dost jako ww3 proti společnému nepříteli (lidstvo vs. covid) i když za mě si myslím že je jasně vidět že lidstvo to prohrálo, když je potřeba mít patenty na ty zázračný vakcíny co mají toho společnýho nepřítele porazit :)
a ufáci... no kdo ví... ale z tohohle pohledu už jsem pár videí a článku co tuhle možnost rozebíraj viděl a četl, takže bych řekl že to nemusím promýšlet neb už to někdo promyslel ... máš tu hned několik možností
ufouni tu ještě nebyli ---> ještě nás neovládaj a nevíme zda budou atd ale taky předpoklad že nemusej bejt jenom hodný nást třeba zavede k teorii
dark forest a ostatním scifi (jako kdyby jsi se na ně nedíval? :) )
ufoni tu byly ale už jsou pryč ---> tady máš možnosti stvořili nás, jsou naši bohové atd a spousty dalších blbostí se všech možnejch scifi
ufouni tu jsou ---> otázky typu komunikujou s někým na planetě? co je jejich záměr? proč to není oficiálně?
a to s těma ufonama když to teda ta americká armáda nakousla, tak co třeba kruhy v obilí :) takže v realitě bez fantaskmagorií a možnejch "možná" to můj mozek vidí tak že by se oficiální věda mohla zabývat taky těma věcma kterejma se nezabývá ta neoficiální od kruhů v obilí až po jiné divné jevy jako je UAP :)
takže třeba proč oficiální věda nezkoumá Nikala Teslu udělat "perpetum mobile" jako reálnou možnost a proč k tomu přistupuje to je blbost to nám nesedí do naší fyziky tak se tím vůbec nebudeme zabývat a dáváme tomu bludnej kámen... takže jestli opravdu dochází díky zveřejnění UAP k nějakému posunu ve statusu quo tak já bych rád viděl posun tímhle směrem, ale to je už asi jenom zbožné přání... víš jak je pátek a venku je hezky :)