• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Francie: Technoparty skončila tvrdým zásahem policistů - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/technoparty-ve-francii-skoncila-tvrdym-zasahem-policistu-22lety-mladik-prisel-o-ruku-27806

    Několik set policistů v noci z pátku na sobotu rozhánělo účastníky technoparty na západě Francie. Akce se totiž konala navzdory tomu, že v zemi stále platí noční zákaz vycházení nařízený kvůli boji s pandemií koronaviru. Podle policie se při střetech zranilo pět policistů i několik účastníků technoparty, dvaadvacetiletý mladík přišel o ruku, uvedla agentura AFP.

    Organizátoři večírek uspořádali na dostihovém závodišti poblíž města Redon v Bretani. „Pořádkové síly se několik hodin musely vypořádávat s násilnými jedinci, kteří místo nechtěli opustit,“ uvedla ve vyjádření policie, podle níž se na zásahu podílelo asi 400 příslušníků bezpečnostních sil.

    Podle zdrojů AFP někteří účastníci házeli na policisty zápalné lahve, koule na petanque a kusy cihel. Místní prefektura uvedla, že hudba přestala hrát už v pátek večer, ještě dnes ráno ale na místě zůstávali někteří návštěvníci.

    Ve Francii platí celostátní noční zákaz vycházení od poloviny prosince, v zimních měsících se lidé nesměli pohybovat venku už od šesté večer. S nedávným ústupem pandemie úřady pravidla postupně uvolňují, úplné zrušení tohoto omezení pohybu je plánováno na tuto neděli.

    // dokud nebude soud za zlociny proti lidskosti, budou zivi zavidet mrtvym. ani behem moru nebyla tak tvrda "opatreni". cely koncept "opatreni" je newspeak. kdyz byl mor tak byly v Londyne otevrene hospody. jak jsem se pred par tydny dozvedel z Ceskeho rozhlasu, kteremu prislo vhodne precist vyhlaseni opatreni v Londyne behem moru. nicmene zakazali medvedi zapasy, at uz je to cokoliv.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Skynet Went Live June 8! Attn: Alexa Echo and Ring Owners
    https://youtu.be/ccrUAp4GQvY
    RIVA
    RIVA --- ---
    Never underestimate how much they don't want to you to have children...

    cryptogon.com » Car Seats as Contraception
    https://www.cryptogon.com/?p=59647
    RIVA
    RIVA --- ---
    Trocha vaccine black-pilling z Velke Britanie:
    James Delingpole Interviews NHS GP Receptionist Whistleblower, Nina -
    https://www.covidtruths.co.uk/2021/06/james-delingpole-interviews-nhs-gp-receptionist-whistleblower-nina/

    Rozhovor novinare a spisovatele Jamese Delingpolea s recepcni velke polikliniky v severni anglii.
    GORG
    GORG --- ---
    Slovensko: Ženě s covidem sebrali po porodu dítě - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/byla-covid-pozitivni-po-porodu-ji-dite-sebrali-kauza-se-resi-napric-slovenskem-14373

    Oddělování covid pozitivních maminek od jejich novorozených dětí. To je téma, které hýbe Slovenskem. Televizi JOJ se svěřila maminka z Prešova, které hned po porodu miminko odebrali a ji samotnou poslali druhý den domů. A není to prý na Slovensku ojedinělý případ. Ministr zdravotnictví proto veřejně požádal nemocnice, aby to nedělaly.

    tohle je podobny pripad. ne tak extremni, co jsem zminoval, ale vypada to na beznou praxi. podle konkretni nemocnice. nekde jsou zrejme v pohode, ale v nekterych nemocnich by ti doktori meli jit do vezeni za zlociny proti lidskosti. bez jakehokoliv pardonu. proste tvrdej zalar. kdy se tohle zacne resit? onehda to byly Norimberske tribunaly az po konci cele 2. svetove valky. driv nebo pozdeji tohle prijde k soudu

    ale nevim najit referenci na ty konkretni pripady, co jsem myslel.. to byly v jednom pripade alespon i zaznamy primo telefonatu pravnika s temi doktory, jeslti by se to tak dalo nazvat, protoze oni se moc bavit ani nechteli. proste meli moc.. a ta se jim libila. a o tom to cele bylo. jim se libila ta moc. a telefonat od pravnika je vydesil tak volali policii. v te repotazi to vyzniva strasne blazeovane, ze ministr apeloval, aby to nemocnice nedalaly...

    ono je jeste horsi slyset primo ten zaznam pripadnej.. to je tak osobni a strasny, protoze je to vic osobni nez statistiky nejakych rodicek a mozna nejakych trablu pri porodu, kdyz se to cloveka netyka. kazdopadne ale ty medialni zpravy indikuji, ze tohle byla relativne obecna praxe vsude.
    GORG
    GORG --- ---
    První koncepce informovaného souhlasu byla formulována po druhé světové válce, v roce 1946 v rámci tzv. norimberském kódu, který vzešel z Norimberských procesů v reakci na pokusy na lidech v koncentračních a vyhlazovacích táborech.

    V Česku je (v případě zásahu do tělesné integrity) nutnost informovaného souhlasu regulována § 93-103 občanského zákoníku. Souhlas musí být v písemné formě, pokud by mělo jít o oddělení části těla, která se již neobnoví, o lékařský pokus nebo zákrok, který není nutný (s výjimkou přechodných kosmetických zákroků).


    Informovaný souhlas – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Informovan%C3%BD_souhlas

    // to je presne typ dokumentu k podepisovani teenagerovi

    nedavno jedne takhle zene v CR(ci SR?) myslim dali k podpisu podobny souhlas.. ke sterilizaci.. ve chvili, kdy se chystala rodit a byla plna znepokojeni kolem porodu. doktor ji strasil, ze dalsi dite uz by nedala, tak ji v tehle situaci dal podepsat informovany souhlas ke sterilizaci. dala to pak k soudu... no a ten jeji stiznost zamitl s tim, ze to podepsala.
    uspela az pak u mezinarodniho soudu evropskeho pro lidska prava... proste nekteri doktori jsou cistokrevni zmrdi. a ani si to mozna neuvedomuji. jako ty doktori a sestricky, kteri jsou pro diskofily strasni hrdinove, co branili kontaktu rodicu se svym prave narozenym ditetem. 14 dni. protoze matka mela pozitivni test (vis na co) a otec byl tedy rizikovy taky ackoliv pozitivni test nemel, kazdopadne 14 dni to dite zilo bez kontaktu s mamou nebo tatou. hned po narozeni, kde se normalne driv resilo, aby dite bylo co nejdriv u matky v naruci, tak tady 14 dni dite bylo buh vi kde a rodice resili s pravnikama, aby se k nemu dostali. samozrejme zmrdsky doktori a sestricky na ne zavolali policajty, kdyz chteli k diteti.
    tohle nebyl jediny pripad. ja aspon vim o dvou takovych pripadech.. a to jsou ty pripady, o kterych vime diky tomu, ze ty lidi kontaktovali pravniky. mraky lidi tohle asi i akceptovalo. kdo vi. koho to zajima?

    tedy spravny postup by byl tyhle konkretni doktory a sestricky dat k soudu za zlociny proti lidskosti. hyeny na nyxu se takovym vecem smejou ale .. ono na to asi i dojde. tohle neni z nejake iluminatske tramtarie ale ciste z CR a SR .. tadyotud zkusenosti. at si klidne doktori zatancujou, ale nejsou to nadlidi.. a pokud jim bude dovoleno tohle bez trestu, tak o tom je ta totalita. ne o nejakym Babisovi...nebo nekomu jinem nahore.. to je jen loutka.. jsou to ty lidi, kteri to delaj.,.... (a haji se udajnymi predpisy a narizenimi)


    Matka pozitivní, dítě s imunitou. Většina dětí nakažených matek se rodí s protilátkami na covid-19 | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zdravi/covid-koronavirus-matka-tehotenstvi-protilatky-imunita-studie_2102051412_tzr
    Většina dětí, jejichž matky prodělaly v těhotenství covid-19, se rodí s imunitou vůči této infekci. Ukazuje to studie, do které zapojili autoři Karen Puopolová a Scott Hensley z Perelmanovy lékařské fakulty Pensylvánské univerzity takřka půl druhého tisíce žen. Ty byly covid-pozitivní v době těhotenství nebo porodu.

    // ale tohle uz nic nezachrani. jestli tu nejaky doktor zabranil rodicum videt svoje dite, protoze covid, pak s tim uz nic nejde delat,a kdo o tomhle rozhodl by si sam mel zazit jaky je to se narodit a 14 dni si povidat s ventilatorem... na stene. protoze neni matka, neni tata. ale predpokladam , ze i ten clanek CRo je jen nejaka konspiracni teorie, ktera uz byla milionkrat debunkovana. to me jen tak napadlo k tomu scientismu. nemocnemu pocitu, ze vsemu rozumime, a muzeme ostatnim diktovat, jak maji zit.

    navic ani vladni opatreni snad nezakazovaly rodicum kontakt s ditetem. to si spis vymyslela ta nemocnice, takze zaloba by mela smerovat tam. na konkretni doktory a sestry. a myslim, ze tam i smerovala.. mozna casem o tom uslysime vic jakmile uz to media nebudou moct dele utajovat.

    Porody v době covidu: některé nemocnice zakazují bonding, jiné návštěvy otců - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-porody-matky-nemocnice-odebirani-deti-covid-pozitivnim-matkam-blatny.A210325_124203_domaci_lre

    Pandemie koronaviru se značně podílí i na tom, jakým způsobem nemocnice přistupují k pacientům. Přestože je primárním cílem zdraví, někdy je tato snaha chránit přinejmenším diskutabilní. V některých nemocnicích například odebírají covid pozitivním matkám děti hned po porodu a vrací je až po negativním testu. Nemocnice přiznávají, že je to možné, ale pouze ve vážných případech.

    Zajímavé.. nemůžu najít ty konkrétní případy, které jsem zmiňoval. Asi to není dost zajímavé, ale každopádně nešlo o žádné vážné případy. Bylo to úplně normální těhotenství.. akorát matka byla pozitivní, i když jí nic nebylo. Což je vážné
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VOJTHA: zrovna jsme narazil na tohle :)
    Tiny, Wireless, Injectable Chips Use Ultrasound to Monitor Body Processes | Columbia Engineering
    https://www.engineering.columbia.edu/press-releases/shepard-injectable-chips-monitor-body-processes

    jestl imi teda někdo bude říkat že biochipy neexistujou tak tady to snad máte černý na bílým že jo .)
    GORG
    GORG --- ---
    Očkování proti covidu-19 běží naplno. Co byste měli vědět před vakcinací? — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/specialy/koronavirus/3326322-ockovani-proti-covidu-19-bezi-naplno-co-byste-meli-vedet-pred-vakcinaci

    Nezletilí zájemci o očkování, kterým je 16 a více let, nemusí k aplikaci očkování dorazit v doprovodu zákonného zástupce. Sám nezletilý může udělit informovaný souhlas s očkováním (výjimku tvoří pouze osoby se sníženým intelektem).

    Dítě.. může..dát.. "informovaný souhlas". Jak může někomu tady prostě nepřijít, že je to totální kokotina?
    Dospělí lidé toto při očkování podepisují.. nebudeme teď řešit proč... ale děti? Podepíšou informovaný souhlas, který z podstaty věci předpokládá, že dotyčný chápe, co podepisuje?
    Za mě je to na úrovni šmejdů, co prodávají hrnce. Ale že to nenapadlo nikoho z ČT, tedy naší televize, to je fascinující. A dokážu si představit, že se o tomhle bude někdo ochotný do krve bít, jak vlastně všechny obavy o vakcínách jsou flat earth nesmysly.. To mi i přijde v tomhle jedno... jsou to děti. Adolescenti, kteří jsou v různé fázi vývoje, a dostanou občanku až v 18 letech. Jak může někdo takový podepsat informovaný souhlas? Informovaný z podstatny znamená, že chápe, co podepisuje.

    Typicky podle zákona jsou všechny podobné podpisy považované za bezpředmětné. Něco podepsané pod nátlakem nebo z jinéh podobného důvodu nelze považovat za platný právní dokument. Natož pokud vám ho podepíše dítě. Co nemá ani občanku!

    Facinující, že to mraky lidem zjevně přijde normální.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Should you get vaccinated?
    https://trialsitenews.com/should-you-get-vaccinated/

    I always get vaccinated. I have been fully vaccinated with the Moderna COVID vaccine. My three daughters have all been vaccinated.

    I recently learned that these vaccines have likely killed over 25,800 Americans (which I confirmed 3 different ways) and disabled at least 1,000,000 more. And we’re only halfway to the finish line. We need to PAUSE these vaccines NOW before more people are killed...
    GORG
    GORG --- ---
    Nejvyšší správní soud bude odmítat opakované návrhy na rušení mimořádných opatření - Česká justice
    https://www.ceska-justice.cz/2021/06/nejvyssi-spravni-soud-bude-odmitat-opakovane-navrhy-na-ruseni-mimoradnych-opatreni/

    Nejvyšší správní soud (NSS) bude odmítat návrhy směřující proti mimořádným opatřením, která už dříve prohlásil za nezákonná. Některé regulace zpochybnilo více lidí či firem, soud se jimi ale nebude zabývat opakovaně – bylo by to zbytečné. Vyslovení nezákonnosti má účinky erga omnes, neboli vůči všem, konstatoval osmý senát NSS v novém rozhodnutí, které zpřístupnil na úřední desce.

    Další navrhovatel by nemohl dosáhnout lepšího výsledku, proto podle dnešního rozhodnutí NSS „materiálně dojde k vyprázdnění předmětu řízení“ a soud jeho návrh odmítne. Přístup NSS dopadá nejen na celá koronavirová opatření, ale také jejich částí. Některé návrhy totiž směřovaly jen vůči některým paragrafům obsáhlých opatření. Pokud už soud jednou označil dané části za nezákonné, znovu se jimi věcně zabývat nebude.
    GORG
    GORG --- ---
    https://mobile.twitter.com/AwakenedOf/status/1404562658859393031

    zabery z karantenního koncentračního tábora v UK. sranda, jak tam naběhne securiťák, že si s vězněm nesmí ty lidi, co byli x metrů za plotem povídat. ale něco od toho vězně vyslechli, že tahla ochranka je tam všude.
    tohle musí podstoupit všichni, co letí z "rizikových zemí" ...a zaplati 1700 liber za toto "ubytování". dřív to byly hotely, teď tam zřídili tenhle tábor.

    I stayed in a Heathrow quarantine hotel for 10 days and this is what it was like - Wales Online
    https://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/stayed-heathrow-quarantine-hotel-10-20568818

    tady popisuje nejaka zena jeji zkusenost z hotelu, kdyz to jeste bylo v tech hotelech. zni to podobne.. ochranka vsude. narok 20 minut denne na vychazku, kterou si musi domluvit.. dostane eskortu

    budouci fulltime koncentraky?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Internment camp at Heathrow, dressed up as quarantine
    https://mobile.twitter.com/AwakenedOf/status/1404562658859393031?s=20
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    AMSTERDAM: Zdravím, jj, bylo to tam .. si to tam rovnou vmůžeš vyhledat :)
    Co tam o tom bylo? No původ tý teorie a podrobnosti o tom debilním nesmyslu, který ale nepostrádá jistou fantasy romantiku :D

    ArtheWorld ۩ Magie - Bergier-&-Pauwels--Jitro-kouzelníků.doc | Ulož.to
    https://ulozto.cz/file/F9TJQ5fx0Y34/artheworld-magie-bergier-pauwels-jitro-kouzelniku-doc#!ZJL1ZQR2A2H2ZzHmAzSyBGVjAmExZmDmJGOlFwOxn25JoQDkAN==
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Mam tu odborny dotaz na neodbornou knihu Jitro Kouzelniku.

    Nekde sem ji ztratil a nemuzu si to dohledat.

    Byla tam popsana toerie dute zeme? A pokud ano, jak ?
    Myslim na to uz dva dny a nemuzu si vzpomenout.

    (obrazek je ilustracni :)

    GORG
    GORG --- ---
    The Permanent Nature of “Temporary” Tyranny
    https://www.bitchute.com/video/FFCb7pFcISVy/
    GORG
    GORG --- ---
    Poradkyně vlády Spojeného království tvrdí, že povinné nošení roušek by mělo být navždy – SVOBODNÉ NOVINY BEZ CENZURY
    http://svobodnenoviny.eu/poradkyne-vlady-spojeneho-kralovstvi-tvrdi-ze-povinne-noseni-rousek-by-melo-byt-navzdy

    Vakcíny jsou skutečně důležitou součástí kontroly pandemie, ale je to jen jedna část. [A] testovací, sledovací a izolační systém, [jakož i] hraniční kontroly, jsou opravdu zásadní. A třetí věcí je chování lidí. Tedy chování společenského distancování se, ujišťování se, že je dobře větráno [když jste uvnitř], nebo když není, nošení obličejových roušek a [udržování] hygieny rukou a povrchu.

    Tyto budeme muset udržovat dlouhodobě, a to bude dobré nejen pro Covid, ale i pro omezení dalších [nemocí] v době, kdy NHS [bojuje]… myslím, že do jisté míry navždy…

    Myslím, že je spousta různých způsobů chování, které jsme v životě změnili. Dnes běžně používáme bezpečnostní pásy – dříve jsme je nepoužívali. V parcích teď běžně sbíráme psí hovínka – to jsme dřív nedělali. Když lidé vidí, že existuje hrozba a že je něco, co mohou udělat, aby snížili tuto ochranu sebe, svých blízkých a svých komunit, to, co jsme viděli za poslední rok, je, že to lidé dělají.


    CDC bylo řečeno, ať zavede permanentní nošení roušek – SVOBODNÉ NOVINY BEZ CENZURY
    http://svobodnenoviny.eu/cdc-bylo-receno-at-zavede-permanentni-noseni-rousek/

    „Viděli jsme výhody roušek, které se objevují,“ řekla doktorka Nicole Alexanderová-Scottová pro The Providence Journal.

    „Takže může nastat nová forma normálnosti, kdy roušky nemusí nutně zmizet.“

    Její smýšlení zopakoval Dr. Leonard A. Mermel, lékařský ředitel epidemiologie a kontroly infekcí v nemocnici Rhode Island, který řekl, že nutit lidi stále nosit roušky stojí za to, aby se zabránilo šíření jiných virů kromě COVID-19.

    „V rámci systému Lifespan se setkáváme s mnohem menším počtem všech respiračních virů, než jsme zvyklí vídat v tomto okamžiku v kalendářním roce… Je to tedy působivé: preventivní strategie COVID mají vliv na jiné respirační viry, což je logické: šíří se podobným způsobem,“ řekl Mermel.

    „Nepřekvapilo by mě, kdyby se to stalo doporučením CDC,“ řekl. „Je to dost nízká cena za snahu snížit riziko pro sebe a zvláště blízké osoby, které mohou být zvláště ohroženy tímto druhem infekcí způsobujících újmu,“ dodal.
    GORG
    GORG --- ---
    A closer look at U.S. deaths due to COVID-19 - The Johns Hopkins News-Letter
    https://web.archive.org/web/20201126163323/https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

    “If [the COVID-19 death toll] was not misleading at all, what we should have observed is an increased number of heart attacks and increased COVID-19 numbers. But a decreased number of heart attacks and all the other death causes doesn’t give us a choice but to point to some misclassification,” Briand replied.

    In other words, the effect of COVID-19 on deaths in the U.S. is considered problematic only when it increases the total number of deaths or the true death burden by a significant amount in addition to the expected deaths by other causes. Since the crude number of total deaths by all causes before and after COVID-19 has stayed the same, one can hardly say, in Briand’s view, that COVID-19 deaths are concerning.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam