• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    Should you get vaccinated?
    https://trialsitenews.com/should-you-get-vaccinated/

    I always get vaccinated. I have been fully vaccinated with the Moderna COVID vaccine. My three daughters have all been vaccinated.

    I recently learned that these vaccines have likely killed over 25,800 Americans (which I confirmed 3 different ways) and disabled at least 1,000,000 more. And we’re only halfway to the finish line. We need to PAUSE these vaccines NOW before more people are killed...
    GORG
    GORG --- ---
    Nejvyšší správní soud bude odmítat opakované návrhy na rušení mimořádných opatření - Česká justice
    https://www.ceska-justice.cz/2021/06/nejvyssi-spravni-soud-bude-odmitat-opakovane-navrhy-na-ruseni-mimoradnych-opatreni/

    Nejvyšší správní soud (NSS) bude odmítat návrhy směřující proti mimořádným opatřením, která už dříve prohlásil za nezákonná. Některé regulace zpochybnilo více lidí či firem, soud se jimi ale nebude zabývat opakovaně – bylo by to zbytečné. Vyslovení nezákonnosti má účinky erga omnes, neboli vůči všem, konstatoval osmý senát NSS v novém rozhodnutí, které zpřístupnil na úřední desce.

    Další navrhovatel by nemohl dosáhnout lepšího výsledku, proto podle dnešního rozhodnutí NSS „materiálně dojde k vyprázdnění předmětu řízení“ a soud jeho návrh odmítne. Přístup NSS dopadá nejen na celá koronavirová opatření, ale také jejich částí. Některé návrhy totiž směřovaly jen vůči některým paragrafům obsáhlých opatření. Pokud už soud jednou označil dané části za nezákonné, znovu se jimi věcně zabývat nebude.
    GORG
    GORG --- ---
    https://mobile.twitter.com/AwakenedOf/status/1404562658859393031

    zabery z karantenního koncentračního tábora v UK. sranda, jak tam naběhne securiťák, že si s vězněm nesmí ty lidi, co byli x metrů za plotem povídat. ale něco od toho vězně vyslechli, že tahla ochranka je tam všude.
    tohle musí podstoupit všichni, co letí z "rizikových zemí" ...a zaplati 1700 liber za toto "ubytování". dřív to byly hotely, teď tam zřídili tenhle tábor.

    I stayed in a Heathrow quarantine hotel for 10 days and this is what it was like - Wales Online
    https://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/stayed-heathrow-quarantine-hotel-10-20568818

    tady popisuje nejaka zena jeji zkusenost z hotelu, kdyz to jeste bylo v tech hotelech. zni to podobne.. ochranka vsude. narok 20 minut denne na vychazku, kterou si musi domluvit.. dostane eskortu

    budouci fulltime koncentraky?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Internment camp at Heathrow, dressed up as quarantine
    https://mobile.twitter.com/AwakenedOf/status/1404562658859393031?s=20
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    AMSTERDAM: Zdravím, jj, bylo to tam .. si to tam rovnou vmůžeš vyhledat :)
    Co tam o tom bylo? No původ tý teorie a podrobnosti o tom debilním nesmyslu, který ale nepostrádá jistou fantasy romantiku :D

    ArtheWorld ۩ Magie - Bergier-&-Pauwels--Jitro-kouzelníků.doc | Ulož.to
    https://ulozto.cz/file/F9TJQ5fx0Y34/artheworld-magie-bergier-pauwels-jitro-kouzelniku-doc#!ZJL1ZQR2A2H2ZzHmAzSyBGVjAmExZmDmJGOlFwOxn25JoQDkAN==
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Mam tu odborny dotaz na neodbornou knihu Jitro Kouzelniku.

    Nekde sem ji ztratil a nemuzu si to dohledat.

    Byla tam popsana toerie dute zeme? A pokud ano, jak ?
    Myslim na to uz dva dny a nemuzu si vzpomenout.

    (obrazek je ilustracni :)

    GORG
    GORG --- ---
    The Permanent Nature of “Temporary” Tyranny
    https://www.bitchute.com/video/FFCb7pFcISVy/
    GORG
    GORG --- ---
    Poradkyně vlády Spojeného království tvrdí, že povinné nošení roušek by mělo být navždy – SVOBODNÉ NOVINY BEZ CENZURY
    http://svobodnenoviny.eu/poradkyne-vlady-spojeneho-kralovstvi-tvrdi-ze-povinne-noseni-rousek-by-melo-byt-navzdy

    Vakcíny jsou skutečně důležitou součástí kontroly pandemie, ale je to jen jedna část. [A] testovací, sledovací a izolační systém, [jakož i] hraniční kontroly, jsou opravdu zásadní. A třetí věcí je chování lidí. Tedy chování společenského distancování se, ujišťování se, že je dobře větráno [když jste uvnitř], nebo když není, nošení obličejových roušek a [udržování] hygieny rukou a povrchu.

    Tyto budeme muset udržovat dlouhodobě, a to bude dobré nejen pro Covid, ale i pro omezení dalších [nemocí] v době, kdy NHS [bojuje]… myslím, že do jisté míry navždy…

    Myslím, že je spousta různých způsobů chování, které jsme v životě změnili. Dnes běžně používáme bezpečnostní pásy – dříve jsme je nepoužívali. V parcích teď běžně sbíráme psí hovínka – to jsme dřív nedělali. Když lidé vidí, že existuje hrozba a že je něco, co mohou udělat, aby snížili tuto ochranu sebe, svých blízkých a svých komunit, to, co jsme viděli za poslední rok, je, že to lidé dělají.


    CDC bylo řečeno, ať zavede permanentní nošení roušek – SVOBODNÉ NOVINY BEZ CENZURY
    http://svobodnenoviny.eu/cdc-bylo-receno-at-zavede-permanentni-noseni-rousek/

    „Viděli jsme výhody roušek, které se objevují,“ řekla doktorka Nicole Alexanderová-Scottová pro The Providence Journal.

    „Takže může nastat nová forma normálnosti, kdy roušky nemusí nutně zmizet.“

    Její smýšlení zopakoval Dr. Leonard A. Mermel, lékařský ředitel epidemiologie a kontroly infekcí v nemocnici Rhode Island, který řekl, že nutit lidi stále nosit roušky stojí za to, aby se zabránilo šíření jiných virů kromě COVID-19.

    „V rámci systému Lifespan se setkáváme s mnohem menším počtem všech respiračních virů, než jsme zvyklí vídat v tomto okamžiku v kalendářním roce… Je to tedy působivé: preventivní strategie COVID mají vliv na jiné respirační viry, což je logické: šíří se podobným způsobem,“ řekl Mermel.

    „Nepřekvapilo by mě, kdyby se to stalo doporučením CDC,“ řekl. „Je to dost nízká cena za snahu snížit riziko pro sebe a zvláště blízké osoby, které mohou být zvláště ohroženy tímto druhem infekcí způsobujících újmu,“ dodal.
    GORG
    GORG --- ---
    A closer look at U.S. deaths due to COVID-19 - The Johns Hopkins News-Letter
    https://web.archive.org/web/20201126163323/https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

    “If [the COVID-19 death toll] was not misleading at all, what we should have observed is an increased number of heart attacks and increased COVID-19 numbers. But a decreased number of heart attacks and all the other death causes doesn’t give us a choice but to point to some misclassification,” Briand replied.

    In other words, the effect of COVID-19 on deaths in the U.S. is considered problematic only when it increases the total number of deaths or the true death burden by a significant amount in addition to the expected deaths by other causes. Since the crude number of total deaths by all causes before and after COVID-19 has stayed the same, one can hardly say, in Briand’s view, that COVID-19 deaths are concerning.
    GORG
    GORG --- ---
    Pandemie zhuntovala Čechům zdraví. Řadě se zhoršilo, další chtějí hubnout - tn.cz
    https://tn.nova.cz/clanek/pandemie-zhuntovala-cechum-zdravi-rade-se-zhorsilo-dalsi-chteji-hubnout.html

    I když se velmi často mluví o ekonomických následcích pandemie covidu-19, více než rok trvající omezení, lockdowny a úzavěry zanechaly výrazně negativní stopy i na zdraví a fyzické kondici Čechů. Podle nového průzkumu hlásí zhoršení zdravotního stavu 36 procent lidí.

    "Výzkumníci zjistili, že každý druhý Čech od jara 2020 přestal sportovat a vnímá zhoršení své fyzické kondice, často v souvislosti s tloustnutím. Každý třetí pak na sobě pozoruje dokonce zhoršení zdravotního stavu," vyplývá z průzkumu pro životní pojištění Mutumutu, kterého se účastnilo přibližně 500 lidí.



    Zhoršené zdraví hlásí často věková skupina mezi 45 a 55 lety – 32 % vnímá, že jsou na tom od jara 2020 mírně hůř, 14 % pak výrazně. V o zhruba deset let starší generaci hlásí zhoršení zdraví 43 % lidí, 15 % pak výrazné. Pandemie přitom zdravotně poznamenala i mladé lidi do 25 let - mírné zhoršení zdravotního stavu vnímá 32 % mladých respondentů, výrazné pak procenta dvě.



    Vyšetření u lékaře
    Diabetici se kvůli covidu bojí k lékaři. Následky mohou být vážné


    "Skoro dvě pětiny populace navíc v roce 2020 zanedbaly preventivní prohlídky u lékaře. A nešlo o mladé, těch preventivní prohlídky loni dodrželo 70 %, tedy nejvíce ze všech věkových skupin. V generaci mezi 55 a 65 preventivní prohlídky absolvovalo ale jen 58 % lidí," zjistil průzkum.



    "Náš průzkum potvrzuje to, o čem se mezi odborníky i veřejnosti už nějakou dobu mluví – že dopady pandemie a také s ní spojených lockdownů na zdraví mohou být mnohem větší, než jsme si na začátku mysleli. Zhoršení zdraví na sobě pozoruje významná část celé společnosti napříč generacemi. Včetně třetiny mladé generace,” říká Jindřich Lenz, šéf online životního pojištění Mutumutu.



    Velká část respondentů se ale nechce se zhoršením zdraví či kondice smířit a hodlá hubnout - deklarují to celé dvě třetiny účastníků průzkumu. Většina z nich (42 %) se spokojí s úbytkem do pěti kil, ale 12 procent hodlá shodit 20 a více kilogramů tělesné hmotnosti. Častěji přitom nabraná kila řeší ženy.



    Andrej Babiš a obezita
    Jste tlustí, zhubněte, vyzval Čechy Babiš! V nemocnicích leží hlavně obézní


    Průzkum uvádí, že velký podíl na tloustnutí a zhoršení zdraví mělo to, že kvůli covidu byla řadu měsíců zavřená sportoviště. "Ve výsledku tak během pandemie sport omezila anebo s ním úplně přestala polovina Čechů a 56 % hlásí zhoršení své fyzické kondice, nejvíce mezi mladými do 25 let (65 %)," zmiňují výzkumníci.
    GORG
    GORG --- ---
    The Real ‘First Wave’ – Midazolam – Hancock Must Be Jailed For Life – David Icke Dot-Connector – David Icke
    https://davidicke.com/2021/06/04/the-real-first-wave-midazolam-hancock-must-be-jailed-for-life-david-icke-dot-connector/

    // to je vubec tema, ktery jsem onehda zkousel vloni na nyxu, nez me tam za to vybanovali. ta rada veci, co se dela v ruznych zemich po svete v souvislosti se starymi lidmi a domovy duchodcu.

    jak "zodpovedni" lide reagovali na zachazeni se stariky mi uz potvrdilo dojem, ze vsechny ty reci o "ochrane ohrozenych" je jen fraze.

    - posilani nemocnych pacientu z nemocnic do domovu duchodcu
    - presvedcovani senioru, aby podepsali, ze je se doktori nemaji pokouset jim zachranovat zivot resuscitaci
    - odmitani hospitalizace starych lidi, protoze jsou moc stary (triage)
    - ...

    je zajimave si vsimnout, ze v tehle nyx klubech ani v mainstream mediich tohle neresi do dnesniho dne. a to uz jsou rok stare zpravy. misto aby se do podrobna vysetrilo, co se to presne stalo, mi tam psali, ze tohle je pry old news. jakysi chytrak tez tehdy psal, ze "v informacni valce nemaji informace starsi nez 2 hodiny" zadny vyznam. ale zjevne ho nenapadlo, ze tohle i muze souviset s tou jejich prvni vlnou jako mozna zasadni pricina. nakonec 70-90% z umrti tam bylo v domovech duchodcu.. tedy nemohlo by to souviset treba s prevozem lidi, o kterych jsme s jistotou vedeli, ze jsou nemocni, do domovu senioru? dokonce i rada z nich mela pozitivni test na COVID. skutecne zvlastni vzhledem k tomu, jaky OCD vuci COVIDu panuje.neprestane me udivovat, jak to nekterym neprijde ani zajimavy, a pritom druhym dechem obhajuji zakaz navstev tamtez.aby se tam nedostal COVID. ale presunout tam pozitivni pacienty s covidem jakoby dava smysl. krasny doublethink... hlavne se rozejdete.. tady neni nic k videni
    GORG
    GORG --- ---
    Horecký: Třetina personálu domovů důchodců odmítá očkování - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/tretina-personalu-v-domovech-duchodcu-odmita-ockovani-a-seniorum-muze-nosit-smrt-27268

    // kvalitni clanek.. vyborna novinarina s otazkami typu "Lze při současné legislativě potrestat neočkovanou pečovatelku nebo zdravotní sestru, která nevěděla, že je pozitivní, ale nakazila klienta, jenž posléze nemoci podlehl?" nebo "Je to i otázka svědomí. Jak se může cítit pečovatelka, která odmítá očkování, ale pak dostane covid, nakazí klienta a ten zemře? Nechtěl bych být v její kůži."

    v kauze jeden clovek zemrel ve Velkych Hamrech. uvazuje se proto o zmene legislativy.

    Koronavirus: Očkovaný senior zemřel s covidem - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/ockovany-senior-zemrel-s-covidem-zrejme-ho-nakazila-neockovana-pecovatelka-27213

    Očkovaný klient domova důchodců ve Velkých Hamrech zemřel s covidem, nakazila ho zřejmě neočkovaná pečovatelka. Kvůli nákaze v domově, je teď zařízení uzavřené pro veškeré návštěvy. Nákaza se prokázala také u dalšího klienta, nakažená je i pracovnice z přímé péče. Ta očkování odmítla a právě ona zřejmě klienty nakazila.

    // fakt uz bez komentare.
    GORG
    GORG --- ---
    The Forever Virus: Nové mutace vrátí svět do roku 2020 - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/nove-mutace-koronaviru-vrati-svet-do-roku-2020-virus-tu-zustane-varuji-vedci-27231

    Esej šesti amerických epidemiologů, imunologů a lékařů nazvaná The Forever Virus (v překladu Virus navždy) vyzývá k nutnosti úplného restartu systému v globálním boji proti pandemii koronaviru. Autoři textu, který vyšel na webu Foreign Affairs, se totiž obávají nových mutací. Ty by mohly být daleko infekčnější, a navíc také odolné vůči vyvinutým vakcínám.

    Po celém světě přibývá naočkovaných lidí proti nemoci COVID-19. Mnoho zemí se díky tomu vrací prakticky do normálního stavu. Například Izrael, který má kolem devíti milionů obyvatel, v současnosti registruje pouze 205 aktivních případů. Austrálie s 25 miliony obyvatel jen 162.

    Někteří vědci a lékaři ale přesto varují, že relativně příznivý covidový stav by se brzo mohl vrátit do toho krizového ze začátku roku 2020. Jako hlavní hrozbu vnímají nebezpečné mutace, které by v budoucnu mohly vzniknout. Šest autorů textu The Forever Virus také považuje globální imunitu občanů vůči viru za nedosažitelnou.

    „Virus tu zůstane. Otázkou je, co musíme udělat, abychom zajistili, že zůstaneme také,“ píše se v eseji. Podle vědců je jedním z problémů také fakt, že mnoho zemí nemá dostatek vakcín. Ve státech, kde je látek naopak dost, o ně často nebývá takový zájem, aby země získala kolektivní imunitu.

    Navíc je i při menším šíření viru pravděpodobné, že vzniknou nové mutace. Otázkou zůstává, zda budou nebezpečnější než ty předchozí. Autoři eseje jsou přesvědčeni, že covid porazit ani nelze. Lidé s ním mohou maximálně hrát „stolní tenis“. Nejsilnějšími podáními mohou být cyklická uzavírání hranic či znovuobnovování vnitrostátních proticovidových opatření.

    // great reset news. "virus tu zůstane. otázka je, jestli zůstaneme my." science.
    GORG
    GORG --- ---
    prosím vás, tyhle konverzace tu neprovozujte. pokud nejsou dovoleny na serveru nyx.cz nikde jinde, zkuste to protlacit na vyssich mistech :)
    skrz takove debaty se nam tu jinak ztrati relevantni informace a reference.

    sice chapu, ze ve vsech jinych verejnych diskuznich klubech panuje plosna cenzura, ale tady skutecne nejde resit technikalie, co si kdo mysli, nebo jak duverujeme spike proteinu.
    pokud takovy typ diskuze neni mozny v jinem klubu, tak je to na zamysleni nad hodnotami ucastniku nyx.cz.. a jestli takovou diskuzi proste nepresnunout na jiny server. pokud tedy nyx.cz neumoznuje uz diky slozenim ucastniku svobodnou diskuzi a ani neni jeho zajmem.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    VOJTHA: fahrplan existuje, začal bych protokoly...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VOJTHA: hahaha, hele já nejsem křišťálová koule :) ale když už je ten pátek tak teda můj mozek si myslí... jak jsi viděl prapodivný čipy tu už jsou viz to video nebo muskova opice co hraje videohry myšlenkama... ww3 no já ti nevím mě pandemie jako přijde dost jako ww3 proti společnému nepříteli (lidstvo vs. covid) i když za mě si myslím že je jasně vidět že lidstvo to prohrálo, když je potřeba mít patenty na ty zázračný vakcíny co mají toho společnýho nepřítele porazit :)
    a ufáci... no kdo ví... ale z tohohle pohledu už jsem pár videí a článku co tuhle možnost rozebíraj viděl a četl, takže bych řekl že to nemusím promýšlet neb už to někdo promyslel ... máš tu hned několik možností
    ufouni tu ještě nebyli ---> ještě nás neovládaj a nevíme zda budou atd ale taky předpoklad že nemusej bejt jenom hodný nást třeba zavede k teorii dark forest a ostatním scifi (jako kdyby jsi se na ně nedíval? :) )
    ufoni tu byly ale už jsou pryč ---> tady máš možnosti stvořili nás, jsou naši bohové atd a spousty dalších blbostí se všech možnejch scifi
    ufouni tu jsou ---> otázky typu komunikujou s někým na planetě? co je jejich záměr? proč to není oficiálně?

    a to s těma ufonama když to teda ta americká armáda nakousla, tak co třeba kruhy v obilí :) takže v realitě bez fantaskmagorií a možnejch "možná" to můj mozek vidí tak že by se oficiální věda mohla zabývat taky těma věcma kterejma se nezabývá ta neoficiální od kruhů v obilí až po jiné divné jevy jako je UAP :)
    takže třeba proč oficiální věda nezkoumá Nikala Teslu udělat "perpetum mobile" jako reálnou možnost a proč k tomu přistupuje to je blbost to nám nesedí do naší fyziky tak se tím vůbec nebudeme zabývat a dáváme tomu bludnej kámen... takže jestli opravdu dochází díky zveřejnění UAP k nějakému posunu ve statusu quo tak já bych rád viděl posun tímhle směrem, ale to je už asi jenom zbožné přání... víš jak je pátek a venku je hezky :)
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    KUKIDE: :) tak upřesňuji, budou dříve povinné podkožní čipy, nebo budou dříve ofiko představeni "ufouni" a nastolena jejich nadvláda?
    (A to jsem měl za to, že před obojím má být ještě ww3). Nemáte fahrplan?
    Ale je pátek, tak se nemusíme pouštět do žádnejch větších akcií :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    Is a “Climate Lockdown” on the horizon? – OffGuardian
    https://off-guardian.org/2021/06/10/is-a-climate-lockdown-on-the-horizon/

    Pokud (až) se mocní rozhodnou opustit svůj pandemický narativ, lockdowny neskončí. Místo toho to vypadá, že budou přejmenovány na "klimatické výluky" a budou buď vynucovány, nebo prostě jen výhružně drženy nad hlavou veřejnosti.

    Alespoň podle článku, který napsal zaměstnanec WHO a zveřejnil megakoporátní think-tank.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VOJTHA: hele čipy tu jsou už dávno https://www.youtube.com/watch?v=Ihdm87Vm1y4 ;)
    a jak nám prozradila právě americká armáda UFO tu je taky už nějakou dobu a oni ho zkoumají ;)

    takže na co jsi se to vlastně chtěl zeptat???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam