• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Mladí lidé jsou do velké míry odolní vůči covidu, ukázala česká studie - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/S3Jzn/mladi-lide-jsou-do-velke-miry-odolni-vuci-covidu-ukazala-ceska-studie

    Studie prováděná v laboratoři Nemocnice Havlíčkův Brod ukázala, že mladí lidé jsou do velké míry odolní vůči covidu-19. Zúčastnili se jí studenti Gymnázia Havlíčkův Brod, asi čtvrtina byla proti nákaze rezistentní. Organizovalo ji Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků (SMIS).
    Cílem séroprevalenční studie bylo zjistit, kolik studentů již má protilátky proti koronaviru. Závěrem je, že mladí lidé nepředstavují z hlediska šíření nákazy závažné riziko. „Naopak tím, že jejich imunitní systém zvládá, často zcela bez příznaků, potlačit infekci, tito studenti přispívají k navození kolektivní imunity,“ uvedla mluvčí nemocnice Petra Černo.

    Profesor Kolář: Musíme se očkovat stresem a být odolní
    Pracovníci laboratoře nemocnice v červnu vyšetřovali protilátky v krvi 196 studentů. Studenti vyplňovali dotazníky, pomocí kterých se zjišťovaly klinické údaje – věk, zda měli covid-19, zda měli test PCR, kdy a s jakým výsledkem, od koho se nakazili, jaké měli klinické příznaky a také informace o tom, jak onemocněla rodina. Výsledky vyšetření a údaje z dotazníků byly zhodnoceny anonymně a analýzu udělal statistik.

    Opět se stojí fronty na testování. Vláda uvalila povinnost na statisíce dalších lidí
    „Ve studii jsme zjistili, že v 83 ze 196 rodin se vyskytla infekce SARS-CoV-2 prokázaná testem PCR a studenti byli spolu s rodinnými příslušníky v karanténě. Z nich 62 studentů mělo pozitivní protilátky, ale u 21 z těch, kteří byli v karanténě, byly protilátky negativní. Tito studenti neonemocněli a ani jim nebyla nákaza prokázána pomocí testu PCR v rámci trasování. Mohli na infekci zareagovat pomocí nespecifické či T-buněčné imunity, případně pomocí jiných protilátek, než které stanovoval náš test. Každopádně se zdá, že zhruba čtvrtina středoškolské populace byla v době expozice vůči nákaze rezistentní,“ uvedl Václav Fejt z Oddělení společných laboratoří Nemocnice Havlíčkův Brod, který byl vedle Hany Zelené, Zuzany Krátké a Arnošta Komárka odborným garantem studie.

    V České republice se podle Černo dosud klinická studie zaměřená na séroprevalenci koronavirové infekce u žáků základních a středních škol nedělala.

    Společnost SMIS nyní připravuje publikaci studie pro odborný časopis.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Exposing the Technocratic-Transhumanist-CyberPandemic Agenda with Whitney Webb | The Conscious Resistance Network
    https://theconsciousresistance.com/exposing-the-technocratic-transhumanist-cyberpandemic-agenda-with-whitney-webb/

    Odhalení technokraticko-transhumanisticko-kyberpandemické agendy s Whitney Webbovou

    Derrick Broze diskutuje s novinářkou Whitney Webbovou o řadě témat, včetně cvičení CyberPolygon, jejího článku o Wellcome Leap, tipů, jak se připravit na narušení dodavatelského řetězce a výpadky elektřiny, a jejích úvah o Counter-Economics.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Tak vsici balime a jedem, ne?

    Anti-vaxx Island: ex-Pfizer exec behind infertility claims to build Zanzibar resort for conspiracy theorists - CityAM : CityAM
    https://www.cityam.com/anti-vaxx-island-ex-pfizer-exec-behind-infertility-claims-to-build-zanzibar-resort-for-conspiracy-theorists/
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Poměrně zásadní tvrzení, podložené hromadou důkazů. Vřele doporučuji!

    Na "novém" koronaviru není nic nového: Dr. Davida Martina s Reinerem Fuellmichem

    Výňatek:

    73 patentů pokrývajících všechny nové aspekty pozdějšího SARS-CoV-2:

    Dne 5. června 2008 - tedy v době, kdy se DARPA začala aktivně zajímat o koronavirus jako biologickou zbraň - podala společnost Ablynx, nyní součást koncernu Sanofi, řadu patentů zaměřených na nové vlastnosti viru SARS-CoV-2. Zaměřily se na polybazické štěpné místo viru SARS-CoV, nový spike protein a vazebnou doménu receptoru ACE-2. Ty jsou údajně pro SARS-CoV-2 nové, ale zároveň byly všechny patentovány 5. června 2008. Patenty byly vydány mezi 24. listopadem 2015 (americký patent 9193780; ten vyšel po moratoriu na výzkum zisk funkce (gain-of-function), po vypuknutí epidemie MERS na Blízkém východě), v letech 2016, 2017 a 2019 následovala řada patentů zahrnujících nejen RNA vlákna, ale i dílčí součásti genových vláken, všechny vydané společnostem Ablynx a Sanofi.

    Crucell, Rubius Therapeutics, Children's Medical Corporation a řada dalších, včetně Ludwig Maximilian's Universität v Mnichově, Protein Science Corporation, Dana Farber Cancer Institute, University of Iowa, University of Hong Kong, Chinese National Human Genome Center v Šanghaji, všechny identifikované v patentových přihláškách v letech 2008 až 2017, každý atribut, který byl údajně jedinečně publikován jedinou referenční publikací "The Novel Bat Coronavirus", prací, která byla rutinně používána k identifikaci nového viru.

    Pokud se skutečně zaměříte na to, co uvádějí jako nové, najdete 73 patentů vydaných v letech 2008 až 2019, které mají prvky, jež byly údajně nové v SARS-CoV-2. Konkrétně se jedná o polybazické štěpné místo, doménu vázající receptor ACE-2 a spike protein.

    K vypuknutí SARS nedošlo, protože jsme všechny tyto prvky zkonstruovali. Do roku 2016 byla během moratoria na zisk funkce (gain-of-function) financována práce Ralpha Barica, podle níž byl koronavirus SARS připraven na výskyt u lidí. V té době byl nejen připraven na vznik u člověka, ale byl 73krát patentován pro komerční využití...

    Celé video zde:
    Nothing about the "novel" coronavirus is new: Dr. David Martin with Reiner Fuellmich
    https://denisbider.blogspot.com/2021/07/dr-david-martin-with-reiner-fuellmich.html
    RIVA
    RIVA --- ---
    The plan to make everyone slaves
    https://denisbider.blogspot.com/2021/06/the-plan-to-make-everyone-slaves.html

    Možná jste slyšeli, že společnost Blackrock a s ní spřízněné subjekty skupují v USA bydlení jako o život. Kupují celé čtvrti a platí za ně o třetinu i více než je požadovaná cena, čímž zvyšují cenu bydlení.

    Stojí za zmínku, že jde o tytéž osoby, které vlastní velké farmaceutické společnosti a masmédia.

    Nejzřejmějším vysvětlením je, že se připravují na kolaps měny (který sami způsobili). K tomu může dojít v obou případech. Je tu však ještě jeden, zlověstnější důsledek.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: z tohohle mě opradu mrazí, kdyby tohle byla prada...
    RIVA
    RIVA --- ---
    4chan

    According to two whistleblowers at Moderna, the mRNA in the CoViD-19 vaccines are being encoded to do more than manufacture spike proteins as advertised. In addition to an array of autoimmune conditions that the spikes can cause, most prominently among them myocarditis (due to the irrefutability of that diagnosis), the mRNA vaccines also include, to a lesser extent, instructions for mutants of two proteins: CYP19A1 to diminish estrogen and therefore fertility and CDKN1B to sabotage tumor suppression, thus giving rise to more chances of cancer. mRNA vaccine manufacturers have, in an unusual step, compartmentalized their production process to suppress this information. The full sinister effect of these alterations will not be fully realized yet for a generation, as females whose mothers were vaccinated at any time prior to their birth experience premature ovarian failure and global rates of cancer mount. Moderna's next project? Not incidentally, a mRNA vaccine for... cancer.

    Telegram: Contact @thiswelldefend
    https://t.me/thiswelldefend
    RIVA
    RIVA --- ---
    Dr. Peter McCullough Interview - COVID Vaccine Agenda & The Rush To Suppress Alternative Treatments
    https://www.bitchute.com/video/h9zVZUitKxyG/

    Dr. Peter McCullough discusses the COVID-19 vaccine push and how this agenda has overshadowed, whether by ignorance or dishonesty, the viable and efficacious alternative treatments that many experts have been trying to call attention to since the beginning of the COVID crisis.

    Dr. Peter McCullough hovoří o prosazování vakcíny proti COVIDu-19 a o tom, jak tato agenda zastínila, ať už z neznalosti nebo nepoctivosti, proveditelnou a účinnou alternativní léčbu, na kterou se mnozí odborníci snaží upozorňovat již od počátku krize COVID.
    RIVA
    RIVA --- ---
    SARS-CoV-2 pet vaccine roll-out is psychological warfare against Humanity – OffGuardian
    https://off-guardian.org/2021/07/10/sars-cov-2-pet-vaccine-roll-out-is-psychological-warfare-against-humanity/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Zee Pandemic
    GORG
    GORG --- ---
    Has SARS-CoV2 been isolated, purified and demonstrated to be the cause of COVID19?
    https://www.researchgate.net/post/Has_SARS-CoV2_been_isolated_purified_and_demonstrated_to_be_the_cause_of_COVID19

    "Virus Purification is very important in order to get rid of contaminations, such as exosomes, which can be full of RNA. So one better starts out with highly purified virus particles before sequencing and puzzling the pieces together."

    Z tehle konverzace akademiku vyplyva, ze se vsichni shoduji na tom, ze SARS-CoV2 nebyl nikdy izolovan jako ocisteny vzorek.
    Pokud nekdo linkuje studii, ktera ma v nazvu "izolace viru", je nutne si precist i obsah, co vlastne mysli tou izolaci.

    V tomhle smeru je tu jedna zavazna teorie, o ktere se mluvi uz od lonskeho jara 2020 - totiz ze pokud nemame ocisteny vzorek viru, tak hledame v testech RNA, ktera muze patrit exosomum, ktere se prirozene vyskytuji v kazdem, u koho organismus bojuje s nejakou chorobou, ale nekdy i pokud je zdravy.

    Exozom (váček) – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Exozom_(v%C3%A1%C4%8Dek)
    Exozomy jsou malé membránové váčky endocytického původu, které jsou sekretovány do vnějšího prostředí různými buněčnými typy a to jak zdravými, tak infikovanými nebo nádorovými.
    GORG
    GORG --- ---
    Náhle zemřel odborník na fotografii a vysokoškolský pedagog Filip Láb | Lidé | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/relax/lide/zemrel-odbornik-na-fotografii-a-vysokoskolsky-pedagog-filip-lab.A210601_093552_lide_jto

    Podle informací serveru Lidovky.cz byly příčinou smrti zdravotní důvody.

    // no tak zdravotni duvody je zabily. neni to tak tezky najit :) mozna je oba zajelo auto. to se muze stat i mladsimu. nechci byt u tohodle cynik.. ale pokud na jedne fakulte zemrou nedlouho po sobe dva mladi lide, by bylo hodne nevedecke z toho vyvozovat nejake unahlene zavery. obzvlast pokud jsem nenasel v zadnych novinach, co konkretne zpusobilo jejich smrt. autonehoda, vakcina mozna? uz par lidi takhle taky zemrelo po vakcine. nebo kvuli rouskam. nebo koranavir?

    myslenka ale byla, jaka jistota je vubec v tech uz tak pochybnych testech, kdyz nebyl zjevne udelan ani cisty izolat viru doted. to nejde nejak odstredivkou oddelit? pak to zni, ze maji genom buh vi ceho vseho.
    GORG
    GORG --- ---
    CORNELA: Proč na otázku odpovídáš otázkou? :)
    Jak já můžu vědět, na co kdo umřel? Možná nějaká bakterie. virus.. já to nebyl.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH:
    CORNELA: Takže jestli vás chápu správně, žádný izolát viru covidu skutečně neexistuje? Tedy čistý vzorek viru.

    Primary isolate - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Primary_isolate
    Primary isolate is a pure microbial or viral sample that has been obtained from an infected individual, rather than grown in a laboratory.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: jop, hlavní zásada tvorby oborovýho nazvosloví je, aby to bylo pochopitelný i pro náhodný lidí z internetů, který o daným oboru netuší nic, ale vnitřně je to uráží, a místo nastudování si základů doporučujou lidem, který v tom oboru x let makaj, vyndat si hlavu z prdele...
    GORG
    GORG --- ---
    Final refutal. A controlled and repeatable experiment by dr Lanka's ireefutable refutal of the viral theory
    https://vimeo.com/563126283


    tohle je na strunu, ze virologie je zrejme picovina jako takova. tl;dv; termin "izolace viru" neznamena, ze nekdo virus izoloval, tedy oddelil od ostatniho biologickeho materialu.

    odebere se vzorek, aplikuji se na nej antibiotika a jine latky, vysledek se aplikuje na zivou kulturu, kde se radu dni pestuje, a pokud zacne kultura umirat, izolovali jste virus. odeberete z toho vzorek pro indetifikaci genomu. pripadne udelat fotku a u nej sipku - s popiskem - tohle je ono.

    to potvrzuje clanek Reuters https://www.reuters.com/article/factcheck-covid-rna-idUSL1N2LS27P

    “That’s why when virologists want to isolate a virus from a sample, they’ll take the sample or some part of it and add it to some cells – usually ones that are relatively easy to grow in the lab – and then look to see if the cells die and/or if there are any virus particles released into the liquid nutrient bath the cells are growing in.”

    argh.. nevim no.. mozna by si vedecka elita mela vyndat hlavu z prdele a nechovat se jako urazene deti, kdyz tohle nekomu prijde jako divna definice "izolace". ja si vzdy izolaci viru predstavoval, ze mate vzorek cisteho vzorku toho viru. ale dle Reuters to tak neni a nikdy nebylo.

    The Truth About Virus Isolation 🤫
    https://www.youtube.com/watch?v=huEaH-boaoY


    tohle mi sice zni dost jako flat earth, ale povysenecke postoje na rozpraseni pochyb nepomahaji. tady je proste otazka, jestli virologicke postupy spravne vubec jsou schopny detekovat virus. kazdy virolog by takovou vyzvu mel uvitat, protoze je to jeho tema. mozna by tedy termin "izolace" viru meli prejmenovat, at to nedela zmatky. ono to ma svou logiku, ze pak sledujou, jestli bunky umiraji, nebo jestli se tam neco mnozi, ale tak at tomu tedy nerikaj izolace.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Magnetic Nanomaterials in the Injections, Masks & Swabs
    https://www.bitchute.com/video/GMtUZfHuQNlL/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Interview 1619 – Whitney Webb on the Oxford-AstraZeneca Eugenics Links : The Corbett Report
    https://www.corbettreport.com/interview-1619-whitney-webb-on-the-oxford-astrazeneca-eugenics-links/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam