• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    omg z toho jejich pdf nejde kopirovat text, takze takhle . i tady se pise o tom, ze jde o celospolecenskou ve smeru fuze biologickeho a digitalniho, kybernetiky a AI. a cosi, ze se maji snazit rozvirit spolecenskou debatu. zatim jsem si teda nevsiml, ale ocekavam obdobnou kampan jako u ockovani, kokotoviru apod. Dame ti tecku! Natoceni propagandy z nasich penez, ktera vytvori spolecenskou "diskuzi" asi jako kampane u vstupu do EU. bylo by to asi jinak poprve v historii CR, kdy by stat sam inicioval spolecenskou diskuzi na _jakekoliv_ tema

    GORG
    GORG --- ---


    Klasický scénář. Něco, o čem se nemluví, ale ve skutečnosti se o tom mluví, a mluví o tom občas politici, nebo Ursule von der Leyenová jako danost, kam směřujeme.

    A přitom NULOVÉ zpravodajství v médiích.
    Akorát snad před pár měsíci bylo na ČT24 to bylo mírně zmíněno, a že to znamená zrušení majetku, ale tak to není žádné zvláštní téma, že? Něco, o čem mluví šéfka EU a různé elity jako dané transformaci světa, kterému říkají Great Reset

    Do toho pak naběhne midwit a řekne, že je to konspirační teorie. A pak třeba jiný, který namítne, že konec vlastnictví přece není špatná věc, a že skutečně ničíme planetu atd. Tak nebo tak se dlouhodobě pěstuje mentální půda, aby většina Velký reset přijala dobrovolně.. jako vakcíny, kde byla konspirační teorie, že mají být povinné. Midwiti znalecky namítali, že povinné nejsou. A že neobsahují mikročipy. Nj, když člověk jde mentálním tunelem midwitů, tak nikdy se ani nezamýšlí nad těmi dlouhodobějšími koncepty. Takže pak najednou na něj naběhnou, že je krize, a je nutné zakázat lidem vycházet, ale to už je pozdě přemýšlet... všude lítají pak emoce, a už se to pak přijme.

    Když jsem se o velkým resetu bavil s mámou, tak jí to připomnělo měnovou reformu na počátku komunismu.

    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/menova-reforma-1953-listky-uspory-ksc-zlodejina.A180601_405038_ekonomika_hm1


    Obyvatelé Československa přišli během jediného dne o své úspory, často celoživotní. Před 65 lety, 1. června, spustili komunisté měnovou reformu, kterou za pomoci sovětských poradců připravovali od podzimu 1952. O přípravách však věděl jen úzký kruh vyvolených.


    Teď v době internetu se informace šíří snaze, takže o tom ví i hodně běžných lidí. Přesto mnoho lidí respektuje, že je to zakázané téma. Zakázané tema je synonimum pro termín konspirační teorie. Téma je zakázáno, a kdo o něm mluví, toho se midwiti snaží umlčet, protože si nějak intuitivně uvědomují, že vůdci nechtějí, aby o tom přemýšleli. Z jejich perspektivu je to konspirační píčovina.. na vědomé rovině si to asi neuvědomují, že si přisvojují roli hlídacích psů ve stádu.

    každopádně Velký reset vypadá na dramatičtější změnu než je jen měnová reforma. Komunistická revoluce se týkala jen peněz a majetku.

    4. průmyslová revoluce se týká kompletní změny povahy lidství. Sjednocení biologického, digitálního a genetického, jak říká sám Schwab. Nebo slovy ekonoma Sedláčka opuštění fyzických lidských těl a propojení s kyberprostorem. Fascinující je absence jakékoliv veřejné debaty pro konec lidství.
    Ono to totiž pravděpodobně začne (nejdřív dobrovolným) očipování lidstva implantáty, které budou umět detekovat infekční chorobu ještě dřív, než člověk pocítí příznaky, a taky čelit současné či příštím pandémiím. Případně detekovat jiné zdravotní problémy, takže to automaticky zavolá záchranku. Záležitost baterek je už vyřešena objevem technologie, jak čerpat energii ze samotného těla. Dále implantáty pomohou ochrnutým atd. Tedy z počátku zřejmě budou oslavovat, jak se tím všechno zlepší.
    Obecně se novinářů snaží nedotýkat se příliš těch hlavních myšlenek, které razí WEF a jiní vůdci revoluce, takže to vše popisují spíš z perspektivy změn ve výrobě a z pohledu pracovních míst vs robotizace, a že bude zřejmě nutné zavést nepodmíněný základní příjem.

    Jedno oslavování Vůdce a revoluce jsou články jako tento (nekriticky a zastřeně sic vyplouvají tam už určité balónky transhumanismu):

    Proč se musíme připravit na 4. průmyslovou revoluci
    https://forbes.cz/proc-se-musime-pripravit-na-4-prumyslovou-revoluci/

    Ze všeho nejdřív byl parní stroj. Potom přišla na řadu elektřina a montážní linky. Nakonec došlo k tzv. komputerizaci světa. A co bude dál? Někteří tomu, co má přijít, říkají 4. průmyslová revoluce nebo průmysl 4.0. Co to ovšem znamená? Představme si něco, co bude reprezentovat kombinaci kyber-fyzikálních systémů, internetu věcí a internetu systémů.

    Jednodušeji řečeno půjde o chytré továrny, jejichž stroje budou mít připojení k internetu a budou tak propojeny s celým výrobním systémem. Dá se tak očekávat, že 4. průmyslová revoluce změní většinu našich dosavadních povolání. Profesor Klaus Schwab, zakladatel a výkonný předseda Světového ekonomického fóra, ve své knize The Fourth Industrial Revolution popisuje, jak bude revoluce rozdílná od těch předchozích, které byly charakterizovány zejména pokroky v technologii.

    Nepochybně v ní budeme čelit úplně novým technologiím, které budou kombinovat fyzikální, digitální a biologické světy. Tyto technologie budou mít vliv na všechny obory, ekonomiky a průmysl a dokonce mohou zpochybnit naše představy o tom, co to znamená být člověkem. Další milion lidí bude připojen k internetu a dojde k drastickému zlepšení účinnost podnikání. Na řadu by konečně měla přijít i regenerace přírody nebo dokonce odčinění škod, které způsobily předchozí průmyslové revoluce.

    Čtěte také: Roboti už jdou. Cisco dává nahlédnout do toho, jak vypadá práce budoucnosti



    Průmysl 4.0 – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Pr%C5%AFmysl_4.0

    Předseda ČMKOS Josef Středula vyslovil obavu, že by se automatizace průmyslu mohla dotknout až 40 % pracovní míst.[1] Je pravda, že Česká republika je v evropském srovnání poměrně silně orientovaná na zaměstnanost v sekundárním sektoru ekonomiky. V roce 2014 měl průmysl na hrubé přidané hodnotě ČR podíl 32,6 %.[10]

    V září 2015 vydalo Ministerstvo průmyslu a obchodu Národní iniciativu Průmysl 4.0. V ní vysvětluje specifika českého hospodářství ve vztahu k nástupu průmyslu 4.0. Zdůrazňuje, že Česká republika, jakožto země závislá na exportu, má potenciál ve spolupráci se zahraničními partnery, vlastníky mnoha místních průmyslových podniků.[11]
    GORG
    GORG --- ---
    Mráček Miroslav - 15. 7. 2021 Nizozemský politik Gideon...
    https://www.facebook.com/100001833003903/videos/351602506625549/

    15. 7. 2021
    Nizozemský politik Gideon van Meijeran odhaluje v nizozemském parlamentu globální zločin, zatímco předseda vlády Mark Rutte lže a využívá k tomu pojem "konspirační teorie".
    GORG
    GORG --- ---
    Davos Agenda 2021 Velký reset, Ursula von der Leyenová, Klaus Schwab – Kdo jsou skutečně
    https://www.youtube.com/watch?v=qCXv2OFbtXo
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    https://www.zerohedge.com/technology/youtube-deletes-15-videos-brazilian-presidents-channel-covid-misinformation

    Videos that were removed included one that discussed the use of hydroxychloroquine as a treatment for COVID, as well as former health minister Eduardo Pazuello comparing coronavirus to AIDS.

    “Post-HIV pandemic, HIV continues to exist. There are still some who are contaminated, most are treated, and life goes on,” he stated.

    Some of the content was also deleted because YouTube doesn’t allow anyone to question the efficacy of masks. This is particularly bizarre given that WHO and Anthony Fauci himself said early on during the pandemic that masks were useless. Fauci wrote in a February 2020 email that a typical store-bought face mask “is not really effective in keeping out virus, which is small enough to pass through material.”

    A similar argument was made recently by Dr Colin Axon, a SAGE advisor for the UK government, who told the London Telegraph that medics have given people a “cartoonish” view of how how microscopic viruses travel through the air, and the masks have gaps in them that are up to 5000 times bigger than COVID particles.

    Apparently, discussing concerns shared by top doctors and scientists is enough to get content removed, even if you’re the leader of a major country.

    “Bolsonaro and his office have not yet released a statement on the removal of the videos, but his official Twitter account did post a message urging followers to join him on Telegram to receive daily information directly,” reports RT.

    As we previously highlighted, YouTube also automatically removes videos of anti-lockdown protests, even if the purpose of the video is to mock the protesters.
    GORG
    GORG --- ---
    Sydney, Australia- Don't Act Like A Human.
    https://www.youtube.com/watch?v=teqsMEhqfiQ
    ADM
    ADM --- ---
    Taky to nechapu. V prvni vete uvadi, ze po druhe davce se nakazilo 4030 lidi z 3.86mil ockovanych, a pak hned, ze po 14 dnech od druhe davky je "to" (zrejme nakazeni) sest setin procenta, tj 1800 lidi. A tim nakazenim musel spis myslet onemocneni, jak by to nakazeni detekovali, kdyz prece lide s druhym ockovanim se nemusi testovat (a nebo maji dokonce mene citlivy PCR test, jak doporucovali zahranicni vedci, ale to nevim, zda se opravdu nekde zavedlo).

    Clovek aby si delal rozbor, co vlastne mu ti novinari chteji sdelit.
    GORG
    GORG --- ---
    Po dvou dávkách vakcíny se nakazilo 1800 lidí - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ministr-vojtech-po-jednani-se-sefem-lekarske-komory-40366309

    Po aplikaci druhé dávky očkování proti covidu se podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) nakazilo 4030 lidí z 3,86 mil. očkovaných. Ministr to řekl ve čtvrtek po jednání s prezidentem České lékařské komory Milanem Kubkem. Po 14 dnech od druhé dávky, kdy se projeví plná imunita, je to šest setin procenta očkovaných, což znamená 1800 lidí, uvedl v týdnu Ústav zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS).

    ..

    Čísla ale podle něj jasně dokládají, že očkování skutečně chrání, a to hlavně před vážným průběhem.


    Tady uvadi nesmyslne vypocty.

    1800 lidi (0,06 % z 3,86 milionu ockovanych) by slo pocitat na procent z poctu ockovanych, pokud by vsech 4 milionu ockovanych pak otestovalo, coz se nestalo. naopak ockovani lidi maji i mensi duvod se testovat, protoze se ockuji, aby na testy uz nemuseli.

    unika mi neco, nebo pan ministr rekl naprosty nesmysl a zadny z novinaru ani odborniku si toho nevsiml?
    GORG
    GORG --- ---
    https://theconversation.com/are-graphene-coated-face-masks-a-covid-19-miracle-or-another-health-risk-159422

    The findings of these studies shed light on the possible health impacts of breathing in microscopic graphene in either small or large doses. However, these models don’t reflect the full complexity of human experiences. So the strength of the evidence about either the benefit of wearing a graphene mask, or the harm of inhaling microscopic graphene as a result of wearing it, is very weak.

    No obvious benefit but theoretical risk
    Graphene is an intriguing scientific advance that may speed up the demise of COVID-19 virus particles on a face mask. In exchange for this unknown level of added protection, there is a theoretical risk that breathing through a graphene-coated mask will liberate graphene particles that make it through the other filter layers on the mask and penetrate into the lung. If inhaled, the body may not remove these particles rapidly enough to prevent lung damage.

    The health department in Quebec is erring on the side of caution. Children are at very low risk of COVID-19 mortality or hospitalization, although they may infect others, so the theoretical risk from graphene exposure is too great.
    However, adults at high immediate risk of harm from contracting COVID-19 may choose to accept a small theoretical risk of long-term lung damage from graphene in exchange for these potential benefits.
    GORG
    GORG --- ---
    Mladí lidé jsou do velké míry odolní vůči covidu, ukázala česká studie - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/S3Jzn/mladi-lide-jsou-do-velke-miry-odolni-vuci-covidu-ukazala-ceska-studie

    Studie prováděná v laboratoři Nemocnice Havlíčkův Brod ukázala, že mladí lidé jsou do velké míry odolní vůči covidu-19. Zúčastnili se jí studenti Gymnázia Havlíčkův Brod, asi čtvrtina byla proti nákaze rezistentní. Organizovalo ji Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků (SMIS).
    Cílem séroprevalenční studie bylo zjistit, kolik studentů již má protilátky proti koronaviru. Závěrem je, že mladí lidé nepředstavují z hlediska šíření nákazy závažné riziko. „Naopak tím, že jejich imunitní systém zvládá, často zcela bez příznaků, potlačit infekci, tito studenti přispívají k navození kolektivní imunity,“ uvedla mluvčí nemocnice Petra Černo.

    Profesor Kolář: Musíme se očkovat stresem a být odolní
    Pracovníci laboratoře nemocnice v červnu vyšetřovali protilátky v krvi 196 studentů. Studenti vyplňovali dotazníky, pomocí kterých se zjišťovaly klinické údaje – věk, zda měli covid-19, zda měli test PCR, kdy a s jakým výsledkem, od koho se nakazili, jaké měli klinické příznaky a také informace o tom, jak onemocněla rodina. Výsledky vyšetření a údaje z dotazníků byly zhodnoceny anonymně a analýzu udělal statistik.

    Opět se stojí fronty na testování. Vláda uvalila povinnost na statisíce dalších lidí
    „Ve studii jsme zjistili, že v 83 ze 196 rodin se vyskytla infekce SARS-CoV-2 prokázaná testem PCR a studenti byli spolu s rodinnými příslušníky v karanténě. Z nich 62 studentů mělo pozitivní protilátky, ale u 21 z těch, kteří byli v karanténě, byly protilátky negativní. Tito studenti neonemocněli a ani jim nebyla nákaza prokázána pomocí testu PCR v rámci trasování. Mohli na infekci zareagovat pomocí nespecifické či T-buněčné imunity, případně pomocí jiných protilátek, než které stanovoval náš test. Každopádně se zdá, že zhruba čtvrtina středoškolské populace byla v době expozice vůči nákaze rezistentní,“ uvedl Václav Fejt z Oddělení společných laboratoří Nemocnice Havlíčkův Brod, který byl vedle Hany Zelené, Zuzany Krátké a Arnošta Komárka odborným garantem studie.

    V České republice se podle Černo dosud klinická studie zaměřená na séroprevalenci koronavirové infekce u žáků základních a středních škol nedělala.

    Společnost SMIS nyní připravuje publikaci studie pro odborný časopis.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Exposing the Technocratic-Transhumanist-CyberPandemic Agenda with Whitney Webb | The Conscious Resistance Network
    https://theconsciousresistance.com/exposing-the-technocratic-transhumanist-cyberpandemic-agenda-with-whitney-webb/

    Odhalení technokraticko-transhumanisticko-kyberpandemické agendy s Whitney Webbovou

    Derrick Broze diskutuje s novinářkou Whitney Webbovou o řadě témat, včetně cvičení CyberPolygon, jejího článku o Wellcome Leap, tipů, jak se připravit na narušení dodavatelského řetězce a výpadky elektřiny, a jejích úvah o Counter-Economics.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Tak vsici balime a jedem, ne?

    Anti-vaxx Island: ex-Pfizer exec behind infertility claims to build Zanzibar resort for conspiracy theorists - CityAM : CityAM
    https://www.cityam.com/anti-vaxx-island-ex-pfizer-exec-behind-infertility-claims-to-build-zanzibar-resort-for-conspiracy-theorists/
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Poměrně zásadní tvrzení, podložené hromadou důkazů. Vřele doporučuji!

    Na "novém" koronaviru není nic nového: Dr. Davida Martina s Reinerem Fuellmichem

    Výňatek:

    73 patentů pokrývajících všechny nové aspekty pozdějšího SARS-CoV-2:

    Dne 5. června 2008 - tedy v době, kdy se DARPA začala aktivně zajímat o koronavirus jako biologickou zbraň - podala společnost Ablynx, nyní součást koncernu Sanofi, řadu patentů zaměřených na nové vlastnosti viru SARS-CoV-2. Zaměřily se na polybazické štěpné místo viru SARS-CoV, nový spike protein a vazebnou doménu receptoru ACE-2. Ty jsou údajně pro SARS-CoV-2 nové, ale zároveň byly všechny patentovány 5. června 2008. Patenty byly vydány mezi 24. listopadem 2015 (americký patent 9193780; ten vyšel po moratoriu na výzkum zisk funkce (gain-of-function), po vypuknutí epidemie MERS na Blízkém východě), v letech 2016, 2017 a 2019 následovala řada patentů zahrnujících nejen RNA vlákna, ale i dílčí součásti genových vláken, všechny vydané společnostem Ablynx a Sanofi.

    Crucell, Rubius Therapeutics, Children's Medical Corporation a řada dalších, včetně Ludwig Maximilian's Universität v Mnichově, Protein Science Corporation, Dana Farber Cancer Institute, University of Iowa, University of Hong Kong, Chinese National Human Genome Center v Šanghaji, všechny identifikované v patentových přihláškách v letech 2008 až 2017, každý atribut, který byl údajně jedinečně publikován jedinou referenční publikací "The Novel Bat Coronavirus", prací, která byla rutinně používána k identifikaci nového viru.

    Pokud se skutečně zaměříte na to, co uvádějí jako nové, najdete 73 patentů vydaných v letech 2008 až 2019, které mají prvky, jež byly údajně nové v SARS-CoV-2. Konkrétně se jedná o polybazické štěpné místo, doménu vázající receptor ACE-2 a spike protein.

    K vypuknutí SARS nedošlo, protože jsme všechny tyto prvky zkonstruovali. Do roku 2016 byla během moratoria na zisk funkce (gain-of-function) financována práce Ralpha Barica, podle níž byl koronavirus SARS připraven na výskyt u lidí. V té době byl nejen připraven na vznik u člověka, ale byl 73krát patentován pro komerční využití...

    Celé video zde:
    Nothing about the "novel" coronavirus is new: Dr. David Martin with Reiner Fuellmich
    https://denisbider.blogspot.com/2021/07/dr-david-martin-with-reiner-fuellmich.html
    RIVA
    RIVA --- ---
    The plan to make everyone slaves
    https://denisbider.blogspot.com/2021/06/the-plan-to-make-everyone-slaves.html

    Možná jste slyšeli, že společnost Blackrock a s ní spřízněné subjekty skupují v USA bydlení jako o život. Kupují celé čtvrti a platí za ně o třetinu i více než je požadovaná cena, čímž zvyšují cenu bydlení.

    Stojí za zmínku, že jde o tytéž osoby, které vlastní velké farmaceutické společnosti a masmédia.

    Nejzřejmějším vysvětlením je, že se připravují na kolaps měny (který sami způsobili). K tomu může dojít v obou případech. Je tu však ještě jeden, zlověstnější důsledek.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: z tohohle mě opradu mrazí, kdyby tohle byla prada...
    RIVA
    RIVA --- ---
    4chan

    According to two whistleblowers at Moderna, the mRNA in the CoViD-19 vaccines are being encoded to do more than manufacture spike proteins as advertised. In addition to an array of autoimmune conditions that the spikes can cause, most prominently among them myocarditis (due to the irrefutability of that diagnosis), the mRNA vaccines also include, to a lesser extent, instructions for mutants of two proteins: CYP19A1 to diminish estrogen and therefore fertility and CDKN1B to sabotage tumor suppression, thus giving rise to more chances of cancer. mRNA vaccine manufacturers have, in an unusual step, compartmentalized their production process to suppress this information. The full sinister effect of these alterations will not be fully realized yet for a generation, as females whose mothers were vaccinated at any time prior to their birth experience premature ovarian failure and global rates of cancer mount. Moderna's next project? Not incidentally, a mRNA vaccine for... cancer.

    Telegram: Contact @thiswelldefend
    https://t.me/thiswelldefend
    RIVA
    RIVA --- ---
    Dr. Peter McCullough Interview - COVID Vaccine Agenda & The Rush To Suppress Alternative Treatments
    https://www.bitchute.com/video/h9zVZUitKxyG/

    Dr. Peter McCullough discusses the COVID-19 vaccine push and how this agenda has overshadowed, whether by ignorance or dishonesty, the viable and efficacious alternative treatments that many experts have been trying to call attention to since the beginning of the COVID crisis.

    Dr. Peter McCullough hovoří o prosazování vakcíny proti COVIDu-19 a o tom, jak tato agenda zastínila, ať už z neznalosti nebo nepoctivosti, proveditelnou a účinnou alternativní léčbu, na kterou se mnozí odborníci snaží upozorňovat již od počátku krize COVID.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam