• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    OMNIHASH: já bych rovnou prosil nějaký to přečerpávací moře, že když by hodně foukalo tak by jsme si třeba načerpali na chvíli moře sem do čech než by zase foukalo málo :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: to sou strašlivý kraviny... takhle to dopadá, když si autor plete fyzikální veličiny s finančníma a nerozumí pořádně ani jedněm. I existence přehrad mu koukám byla dodnes zatajena a místo toho chce propojovat přírodní jezera trubkama...
    RIVA
    RIVA --- ---
    NATO

    NATO Working on Ways to Weaponize Our Brains — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/news/2021/10/25/nato-working-on-ways-to-weaponize-our-brains/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Dmitry Orlov - The Green Energy Cargo Cult

    Are wind generators and solar panels a replacement for fossil fuels? A lot of people still seem to believe that, even after the recent flood of bad news on this front, but a few people are already beginning to suspect something.

    Although some people claim that wind and solar farms have an EROEI (Energy Returned on Energy Invested) of 5 or even 7, it is trivial to prove that this just isn't so. If, for each 1 kWh of energy invested in their design, marketing, production, installation, maintenance, removal and safe disposal, they were to return 5 or even 7 kWh over their useful lifetime of, optimistically, 20 years, and assuming a constant (inflation-adjusted) cost of energy, they would produce at least 400% of pure profit! Compare that to a bank deposit or a guaranteed income investment yielding 3% over inflation (if you can find one!). Over the same 20 years it would produce a mere 80% profit, which is equivalent to an EROEI of just 1.8. If wind and solar installations were so lucrative, their promoters would not be asking for government subsidies; they would be running away from frenzied mobs of investors shouting "Shut up and take my money!" Such a huge, and guaranteed, rate of return, is something to die (or at least risk going to jail) for.

    Instead, the wind and solar energy sectors have turned into gigantic state subsidy sponges. Not only have they squandered money and natural resources, but they have become a major headache for grid operators because they have managed to force through regulations requiring grid operators to take whatever electricity they produce regardless of demand. However, there is generally little risk of them ever producing too much electricity; for instance, wind farms for all of 2021, for all of Germany, have produced just 20% of their rated capacity and solar farms barely over 10%. In any case, all they have to show for several trillion dollars of squandered public funds, and huge swaths of land and sea blighted by their installations, are much higher electricity rates. In Russia, which has so far avoided this green plague and has instead concentrated on developing hydroelectric and nuclear generation capacity, electricity rates are 10 (ten!) times lower than in the West. Thus, the real EROEI of wind and solar is not 5 or even 7 but much less than zero: they are a net waste of energy.

    While such very simple analysis is sufficient to demonstrate that wind and solar farms are not just unprofitable but a net waste of energy, a more in-depth look would reveal that they also impose exorbitant costs on the rest of the electric grid. That is, if wind and solar installations were entirely free, connecting them to the electric grid imposes costs on other energy producers because their output fluctuates randomly, depending, as it does, on the availability of wind and sunlight, instead of being matched to real-time electricity demand. This forces other electricity producers to waste fuel, whether by spinning idly or by rapidly ramping up and down, in order to compensate. In turn, this causes energy rates to fluctuate wildly (in some cases going negative on cool, sunny, windy days while shooting up into the stratosphere on cold or hot, overcast and windless ones), making it impossible for energy-intensive businesses to plan their production so as to avoid financial losses.

    The problem of ragged energy generation from wind and solar, which is unmatched to real-time energy demand, could be remedied by the introduction of mass energy storage, but electricity storage doesn't exist except for a few boutique applications, and scaling it up would only compound the overall waste of energy. There are just a few locations on Earth that could reasonably be used for mass electric storage: that is where there is a lake at a high elevation in close proximity to a lake at a lower elevation that could be connected together using pipelines, pumps and turbines; all other mass electricity storage ideas have so far turned out to be duds and, given the physics of the problem, are likely to remain so. Thus, it would be far more cost-effective and energy-efficient, overall, to keep wind and solar farms disconnected from the electric grid; not as good as never building them at all, but a major step in the right direction. As far as building any more of them, here is an interesting datapoint: spot prices for polycrystalline silicon, a major ingredient in solar panels, having reached an all-time low of $6.30/kg in mid-2020 have since gone up 600% to $36/kg and are now predicted to continue to increase over time.

    Thus, the effective EROEI of wind and solar farms is comparable to that of a classic cargo cult, in which native tribes that have become inured to the indignity of regular airlifts providing them with humanitarian relief in the form of, say, beer and pizza, when suddenly deprived of this affront to their native dignity, take to building fake airstrips with fake control towers, and burning bonfires in place of runway lights, in the hopes of luring more transport planes laden with aforementioned beer and pizza. The natives then sit around and wait for some transport planes to land, remaining hungry and sober. Eventually, sanity returns and they wander off into the jungle in search of something to eat. With regard to renewable energy, we are not quite there yet, but it may be time to try to move things along because with any more of this nonsense a lot of people will end up very cold and very hungry—and very angry as well.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Here Comes China: Xi Jinping’s speech, Major geo-political events, Joint naval patrol, Shangri-La was a novel | The Vineyard of the Saker
    http://thesaker.is/here-comes-china-xi-jinpings-speech-major-geo-political-events-joint-naval-patrol-shangri-la-was-a-novel/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Naming The Names - Moneycircus
    https://moneycircus.substack.com/p/naming-the-names
    Who gets the right to destroy you anonymously?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: to i bez něj. O nukleárkách vážně uvažujou jenom frantíci, a lehce s nima koketuje balkán, zbytek jsou jenom politický hry.
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    GORG: co by si chtěl po luze z evropske unie, kterou vedou psychopati ...green deal je klasicka vymyvarna mozku
    GORG
    GORG --- ---
    Green Deal: O co jde v kontroverzní dohodě schválené EU? - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/vse-o-green-dealu-klimaticke-opatreni-eu-ktere-zamete-s-emisemi-a-fosilnimi-palivy-36358


    Důvěře v zákon, který zásadním způsobem změní životy Evropanů, nepomohl ani letošní harmonogram Evropského parlamentu. Důležitou část Green Dealu – evropský právní rámec pro klima – zákonodárci schválili letos na konci června. V době, kdy obyčejně na kontinentu začínají politické prázdniny. Toto načasování kritizoval například tuzemský ekonom Lukáš Kovanda, který dlouhodobě proti Green Dealu vystupuje.

    ...

    Evropská komise chce do roku 2035 ukončit výrobu aut se spalovacími motory. V módě tak přestanou být nejen naftová auta, ale i ta benzinová. Do popředí se tudíž dostanou elektromobily, jenže jejich cena v současnosti osciluje někde kolem jednoho milionu korun. Srdcem každého elektroauta je baterie, která tvoří podstatnou část ceny a rychle se opotřebovává.

    ...

    Ačkoli se odborníci nemohou dodnes shodnout, zda spadají jaderné elektrárny pod ekologické zdroje energie, v rámci Green Dealu se jádro objevilo ve škatulce „škodlivé“, kde se vcelku pochopitelně ocitlo i uhlí.

    Za zelené zdroje energie tak unie považuje slunečné, větrné a vodní elektrárny. Evropský parlament tuto definici schválil, a to i přes hlasité protesty Francie, která je podobně jako Česko na jaderné energetice závislá. Zúžený počet vyhovujících elektráren pak logicky požene ceny energií vzhůru, což se ostatně děje už nyní.


    // takze v ramci green dealu se tedy s jadernou energii nepocita?
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    "I will not reveal my status whether I have been vaccinated or not, it is a private matter and an inappropriate inquiry"

    Novak Djokovic won't reveal vaccine status as Australian officials say unvaccinated unlikely to get visas | Fox News
    https://www.foxnews.com/sports/novak-djokovic-vaccine-status-australian-unvaccinated-visas
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    Zajimave ze pani tohle video publikovala pred dvema lety. Zeby tehda mela kristalovou kouli?

    The next pandemic is just around the corner!
    https://youtu.be/wV9Rl6d2Mys
    GORG
    GORG --- ---
    Němečtí vědci publikovali další závažná varování k dlouhodobému nošení roušek a respirátorů | Doktorka.cz
    https://zdravi.doktorka.cz/nemecti-vedci-publikovali-dalsi-zavazna-varovani-k-dlouhodobemu-noseni-rousek-respiratoru

    Tým výzkumníků zhodnotil 109 studií a článků ohledně masek a výsledky publikoval v renomovaném Mezinárodním časopise environmentálního výzkumu a veřejného zdraví (IJERPH). Kromě mnoha negativních zdravotních účinků upozornili na potlačování imunitního systému a možnou podporu vývoje nádorů. Vědci také odvozují únavový syndrom vyvolaný maskou – zkráceně MIES.

    Dlouhodobé nošení masky má drastické účinky na zdraví. Akné, bolesti hlavy, úzkost, deprese, oslabení imunitního systému a dokonce i nádory jsou možné důsledky dlouhodobého zakrývání dýchacích cest.

    Nošením masky FFP2 se téměř zdvojnásobuje objem mrtvého prostoru, tj. množství vzduchu, které se při vdechování a výdechu pouze houpe tam a zpět a dýchací odpor je téměř o 130% vyšší. Méně kyslíku (O2) lze vstřebat do krve a méně oxidu uhličitého (CO2) může být vyloučeno. V důsledku toho se obsah těchto plynů v krvi mění.

    Zvýšený CO2 v krvi má podle lékaře, vědce a spoluautora studie dr. Kisielinského negativní účinky na vnitřní orgány a centrální nervový systém. Bylo zjištěno, že v mozku dochází k dilatace krevních cév, což může vést k bolestem hlavy, ale také k panickým reakcím a úzkosti. Krevní tlak může být také zvýšen při příliš vysoké hladině CO2 v krvi. Masky však mohou také ovlivnit metabolismus buněk tak, že imunitní systém je oslaben a může docházet k rozvoji nádorových onemocnění.

    Únavový syndrom vyvolaný maskou (MIES), který může způsobit příznaky, jako je porucha koncentrace, myšlení a dokonce i poruchy řeči. Bylo prokázáno, že pokles kyslíku v krvi koreluje se příznakem vyčerpání. Při dlouhodobém nošení masky se zvyšuje srdeční a dechová frekvence, přičemž hloubka dýchání klesá.

    Neustále zvýšená "dechová práce" způsobuje poškození krve a koronárních cév a zvýšený srdeční tep může způsobit neurologické a srdeční onemocnění.

    IJERPH | Free Full-Text | Is a Mask That Covers the Mouth and Nose Free from Undesirable Side Effects in Everyday Use and Free of Potential Hazards?
    https://www.mdpi.com/1660-4601/18/8/4344
    RIVA
    RIVA --- ---
    Klaus Schwab’s Marx: A Sorcerer With the Powers of the Netherworld — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/news/2021/10/20/klaus-schwab-marx-sorcerer-with-powers-of-netherworld/
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    #notaconspiracy.

    In secret vaccine contracts with governments, Pfizer took hard line in push for profit, report says
    https://www.yahoo.com/news/secret-vaccine-contracts-governments-pfizer-165436379.html

    A new report by Public Citizen, a consumer rights advocacy group that gained access to a number of leaked, unredacted Pfizer contracts, released Tuesday sheds light on how the company uses that power to "shift risk and maximize profits," the organization argues.

    The Manhattan-based pharmaceutical giant has maintained tight levels of secrecy about negotiations with governments, over contracts that can determine the fate of populations. The "contracts consistently place Pfizer's interests before public health imperatives," said Zain Rizvi, the researcher who wrote the report.
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Great Game with Matthew Ehret & V- Schwab's Green Nightmare vs Glazyev's Multipolar future
    https://www.youtube.com/watch?v=JFZVMGh6ivU


    Today's episode of the Great Game featured an analysis of the clash of ideas represented by Sergei Glazyev and other proponents of the multipolar alliance on the one side vs Klaus Schwab and other misanthropic unipolarists on the other. Other topics discussed include: The real reasons for the energy crisis, the encirclement of China, the fallacy of green energy, why Carney believes a $150 trillion Global Green New Deal is possible and Porsche's innovative solution to pollution.
    GORG
    GORG --- ---
    ARRAKIS: kdyby to podobne potlacovali v Rusku, tak z toho dela prazska kavarna drama o Putinovi cele tydny. a lidi by si malovali duhove lgbt na celo a protestovali, jak nas Zeman tahne na vychod.

    ostatne viz.

    Brutální mlácení, 5000 zadržených. Kreml dusí protesty na podporu Navalného - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kdo-nevydrzi-na-mraze-toho-zatknou-dalsi-protesty-na-podporu-navalneho-zacaly-140175

    Nový šéf americké diplomacie Anthony Blinken vyzval k propuštění Navalného a kritizoval „brutální taktiku“ Ruska. „USA odsuzují neustálé používání brutálních taktik Ruska proti poklidným demonstrantům a novinářům. Je to stejné už druhý týden. Znovu vyzýváme k propuštění zatčených včetně Alexeje Navalného,“ napsal Blinken na twitteru.

    Na nedělní zákroky policie pak reagoval také český ministr zahraničí. Násilným potlačováním opozice a svobody slova Rusko porušuje své závazky o dodržování lidských práv, napsal agentuře ČTK Tomáš Petříček (ČSSD). Téma se podle něj znovu otevře na půdě Evropské unie. Česko bude podporovat uplatnění sankcí vůči konkrétním osobám podle nového unijního sankčního systému, dodal ministr.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Italians Hold Massive Protests in Trieste Against Government's COVID Vaccine Mandates (VIDEOs)
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/italians-hold-massive-protests-trieste-governments-covid-vaccine-mandates-videos/

    Trieste, sgombero porto: manifestanti si tengono per mano
    https://www.youtube.com/watch?v=lnxiwjK_rqk
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Italian riot police fire tear gas, water cannon at anti-Covid health pass protesters blocking Trieste port (VIDEOS) — RT World News
    https://www.rt.com/news/537790-trieste-italy-port-covid-pass-protest/
    GORG
    GORG --- ---
    zrejmě budoucí ministr zdravotnictví Válek začal šířit konspirační teorie

    Válek: Roušky jsou potřebné, ale musí být vymahatelné - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/rousky-jsou-potrebne-ale-musi-byt-vymahatelne-valek-navrhuje-zmeny-v-povinnosti-noseni-35755

    „Osobně se domnívám, že jakékoli opatření má smysl jen tehdy, když se dá dodržovat a je vymahatelné. Většina lidí nosí v kapse nějaký předmět, kterému říkáme rouška. Ten si pak nasadí, jen když musí, a pak ho vrátí do kapsy,“ kritizuje poslanec Vlastimil Válek.

    Podle něj jsme přestali přemýšlet o tom, kdy už rouška nebo respirátor nemůže fungovat a ochrana úst a nosu je spíše nehygienická. „To je špatná cesta. Jsem přesvědčen, že ochrana důležitá je, ale měli bychom přesně definovat kde a kdy,“ podotýká. Povinnost vymahatelnosti by se pak nastavila pro každý kraj zvlášť, aby dávala smysl.


    // tohle je slon v místnosti. jako prvni na to upozornili WHO a pak uz jen alternativni media
    GORG
    GORG --- ---
    Joe Rogan 'absolutely eviscerated' CNN's Sanjay Gupta: Kurtz
    https://www.youtube.com/watch?v=r4Jn_XAMP_I


    Dr. Gupta said on Rogan podcast that it was wrong for CNN to describe what he took as horse dewormer
    https://www.youtube.com/watch?v=EdFHMgxqO84


    'Horses***': CNN contributor slams network's 'dishonest' ivermectin coverage
    https://news.yahoo.com/horses-cnn-contributor-slams-networks-161600893.html



    // ukazka doby masoveho silenstvi. ivermektin je mnoho let pouzivan lidmi, a masmedia, influenceri, nekteri doktori a dokonce i samotny urad FDA to doslova zesmesnuji jako odcervovac pro kone. je to nedustojne a hloupe, ale ukazkove je na tom videt modus operandi , jak se pristupuje dnes ke vsem informacim.

    navic o Joe Roeganovi aby CNN rekli, ze "bere odcervovac pro kone" neni ani fakticky spravne. On bral neco, co mu predepsal doktor, takze to urcite nebylo to davkovani, ktere se dava konim, jak se zcela umele CNN, FDA a spol. snazi vyvolat predstavu, ze se lidi snazi fetovat nejakou medicinu pro kone.

    ta vehementni snaha potopit zkouseni nejakych leku je nezodpovedna a nedustojna

    Primářka ARO: Ivermektin je bezpečný a zbavuje tělo viru - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/primarka-aro-ivermektin-je-bezpecny-a-zbavuje-telo-viru-40351618

    „Není to žádná neověřená novinka. Bezpečnost ivermektinu je dokázaná. Jeho účinnost u covidu se ještě musí potvrdit na velkých studiích, ale v této chvíli se to jeví tak, že pacienty zbavuje viru. Musí se však dostat k pacientům včas, když pacienti začínají mít příznaky zápalu plic nebo průdušek a mají vysoké teploty,“ uvedla primářka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam