• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARCHDRONE: pleteš si názory a pravdu. Nikdo ti nebrání myslet si, že 1+1 je tři, ale to z toho nedělá pravdu, a pokud si budeš na tomhle názoru stavět další střípky reality, tak se s okolím nikdy neshodneš.

    V čem se shodneme je, že tohle pomalý vaření žáby je kontraproduktivní a půlku zúčastněných to nasralo. Ta vakcína bude povinná, víme to všichni a směřuje to k tomu celou dobu. Akorát sme mohli ušetřit dva roky dohadů a říct to rovnou, jenom se to nehodilo do krámu před volbama.
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    OMNIHASH: Jenze tyhle pseudoliberalni a normalizacni nazory a z nich vyplyvajici postoje maji tendenci byt neustale posouvany; to je zase pro me principialne desivejsi mnohem vic, nez ze lidi jsou smrtelni, ze lidi se slabou imunitou umrou spis driv a ze nejaci chudaci si nebudou moct uzit konzumni vanoce jak byli zvykli z detstvi.

    Kdyz se ve vztahu dvou lidi pouziva manipulace vyvolavanim stranu a pocitu viny, tak je to jasne toxicky vztah, to snad bez diskuze. Kdyz se to ale deje celospolecensky, tak je to najednou norma od chvile, kdy to dela vetsi cast lidi. A nekdy doba preje vic obvinovani zidu, jindy imperialistu, nebo matek samozivitelek. Holt je vzdycky potreba najit "vinika, ktery muze za vase posrany zivoty".

    Copak neni zrejme, ze ve spolecnosti existuje vzdy potreba mit nejakeho tridniho nepritele? Imperialisticke rozvracece, Putinovske agenty, nebo treba masozravce s vysokou CO2 stopou? Zjevne to zrejme neni. A tohle ukazovani prstem na tridniho nepritele a vinika vede k omezeni svobody projevu a nazoru, coz je videt dnes a denne.

    Ty mas nejakej nazor, ja mam nejakej nazor. Ty bys ten muj nejradeji zakazal, protoze kvuli nemu budou umirat lidi, ze?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LOOKASH_II: ano přesně tak to vidím. Pokud teda nepočítám jako alternativu dát si ještě pár koleček a počkat, než se všichni neočkovaný promořej a ty se slabší imunitou pomřou.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    OMNIHASH: dekuji za nazornou ilustraci toho o cem mluvim. Chapu, neni jina alternativa nez 100% proockovana populace. A [al znova proti variante omikron .... a znova proti variante omega. A kdo si do mobilu neda tecku, dostane tecku.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: aby se očkovaným neříkalo "neočkovaní"

    jinak pak ty bojuješ, aby se případné zdravotní problémy spojené s očkováním připsaly na vrub neočkovaným
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: takže tenhle boj je o to přejmenovat kolonku očkovaní na "plně očkovaní před více než čtrnácti dny"?
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: lidi do 14 dnů po očkovaní jsou evidováni jako "neočkovaní", resp. v inkriminovaném grafu níže jsou uvedeni jako s "nedokončeným očkováním" spolu s neočkovanými. Tak nebo tak je na ně při argumentaci nebezpečí nenechat se očkovat uváděni obě skupiny jako "neočkované".

    iDnes.cz "Profesor epidemiologie a šéf Národního institutu pro zvládnutí pandemie Roman Chlíbek na svém Twitteru napsal, že je na jednotce intenzivní péče 3x více neočkovaných lidí než očkovaných."

    např. zde https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky#graf-umrti

    jsou lidé s 1. dávkou včetně 14 dní po očkování 2. dávkou evidováni jako "neočkovaní". anebo tam nejsou ani uvedeni.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: lidi do čtrnácti dnů po očkování jsou vedený v kategorii nedokončený očkování, to jsou všichni mezi čtrnácti dnama od podání první dávky do čtrnácti dnů po podání poslední.


    LOOKASH_II: to máš jednoduchý. "Alternativní názory na věc" a jejich nositelé jsou momentálně to, co nás odděluje od relativně normálně fungujícího světa. Mít proočkovanou celou populaci, tak máme nějakou čtvrtinu vážnejch případů, pravděpodobně ještě míň. Takže sorry, žádnýho normála už něčí alternativní názory neberou, páč ví, že nebejt nich, moh trávit vánoce s příbuznejma.
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II: Jo, nakonec už i ty tábory se staví. V austrálii se to zatím týká teď zejména komunity aboriginálců, kteří jsou velice rozčíleni.

    What is happening in Australia’s Aboriginal communities? – OffGuardian
    https://off-guardian.org/2021/11/26/what-is-happening-in-australias-aboriginal-communities/

    Jedna na videu se zděšeně rozčilovala, že od té doby, co jí její blízké (pozitivní resp. jejich kontakty) odtáhla armáda do táborů, už od nich nic neslyšela.
    Podle fotek z toho tábora to nevypadá tak zle (zatím). Celkem materiálně dobře vybavené chatky.
    Když si člověk odmyslí každodenní raní návštěvy kosmonautů zkontrolovat, jestli uvnitř chatky lidi nejsou mezi sebou moc blízko, nebo dělat testy.

    Jinak je znát, že tahle world conspiracy diskuze a některé privátní jsou jediné místa, kde se na celém nyxu vůbec ty alternativní pohledy dají publikovat. Kdo jen trochu sejde z cesty, je zablokován.

    Viz. třeba teď
    [ECLECTICA @ COVID-19 co teď a co potom?]

    Paní Eclectica založila onehdá klub pro neodbornou diskuzi o dopadech pandémie na společnost. Zakázana je tam nicméně debata o dopadech opatření na společnost. A samozřejmě cokoliv rozporujícího vůli státu nebo názory vybraných odborníků.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Nechci aby to vyznelo ze reguju na predchgozi debatu (neraguju). Ale ackoliv se nepovazuju za konspiratora a antivaxera, zacina mi pripadat ze do tech vakcin musej neco pridavat po cem ze z ockovanych stanou hlasne trouby novinovych titulku a zamlzi se jim mozkova centra schopna racionalniho uvazovani. Totalne se uzavrou jakemkoliv alternativnimu nazoru na vec. Copak to fakt nikdo nevidi ze jsme uprostred psychologicke valky ktera nas uvrhne 30 let nazpatek do totalitniho rezimu? Co me na tom desi, je ze presne neco takovyhleho zminoval Cliff High v tom videu ktery tady nekdo postoval v na jare. Stale doufam ze to tak neni, ale az zacnou stavet tabory pro neockovane, bude uz pozde...
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Já to vím.. Nic nemění na věci.
    Přečti si to znovu.. lidi s 1 dávkou (ano, není jich tolik, nějaký 250 tisíc) + lidi do 14 dní po očkování (tady s dostupnými daty odhad není možný, o kolik lidí může jít)

    Já nevím, jestli takový přístup něco zásadního na datech mění, ale už z principu je takhle zacházet s jazykem nesmysl. Očkovaného nazývat neočkovaným. Nebo zaměňovat pozitivně testovaný za "nemocný". Tohle je čistý Orwell.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: počet lidí, co maj nedokončený očkování, je dost malej na to, aby to smysluplně hejbalo statistikou. Od léta se pohybuje mezi 1-3%, jestli tě to trápí, tak si ty tři procenta na jedný straně příští a na druhý odečti.

    21,9×0,97=21,4
    7,8×1,03=8

    Google
    https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-dt-cz-revc&source=android-browser&q=covid+vaccine+czech
    GORG
    GORG --- ---
    LACIF: Já chápu, že vždy je nutné vše stočit na osobní útok a na nedostatek mého IQ

    To kde vzniká skutečně imunita a nějaký doklad o bezinfekčnosti.. (tedy řekněme razítko či aktualizace čip karty)
    je jedna věc
    .... úřednicky byla stanovena nějaká __arbitrárně__ zvolená lhůta, kterou mohou úřady považovat za víceméně záruku "bezinfekčnosti"... resp. punkčního očkování. ato přestože očkování může chránit i dřív. ne diskrétně přesně po 14 dnech na sekundu přesně, jak se to oficiálně pojímá.


    Přesto ne.. nemůže být po očkování nazýván člověk neočkovaným.

    Obzvlášť když je to už několik měsíců v médiích a jinde užíváno jako argument nebezpečnosti neočkovaných, kde je tohle ignorováno.


    To pak zakrývá potenciální rizika oslabení imunity těch, kteří očkování absolovovali. Včetně rizika ADE... vakcínou způsobené náchylnosti na jiné mutace či jiné viry.


    Zejména taky proto, že do 14 dnů od očkování se nejčastěji projevují případné vedlejší účinky očkování včetně těch závažných . Často i už druhý den.

    A stejně tak že člověk očkovaný 1 dávkou je nazývaný neočkováným .

    Já neříkám, že se to nutně děje, ale takový způsobem evidence a argumentace nutně znemožňuje monitorovat zhoršení stavu pro očkované, a uměle může vytvářet dojem nebezpečnosti pro neočkované, pokud jsou jako neočkovaní evidované zdravotní problémy očkovaných.
    LACIF
    LACIF --- ---
    GORG: já teda nevím, ale i moje 70ti léta Mama chápe selským rozumem, ze do 14ti dnů po druhy dávce je status “NEOCKOVAN”..
    RIVA
    RIVA --- ---
    Tohle mě fakt rozesmálo...

    Tři budovy zednářských lóží ve Vancouveru vypáleny za jediný den. Úřady nemají tušení proč... :D

    Three Masonic lodges burned down in Vancouver in one day and authorities can’t understand why...
    https://twitter.com/AnonCitizenUK/status/1462949084461998083
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    GORG
    GORG --- ---


    Profesor epidemiologie a šéf Národního institutu pro zvládnutí pandemie Roman Chlíbek na svém Twitteru napsal, že je na jednotce intenzivní péče 3x více neočkovaných lidí než očkovaných.

    idnes.cz


    // "neočkovaných" = i lidi s 1 dávkou a do 14 dní od 2. dávky. čím to že lidé akceptují změnu významů slov? rozhodně ne první v řadě
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Great Game with Matthew Ehret & V- Remembering JFK's Fight for a New Paradigm
    https://youtu.be/dx1v8ecHWaI
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    https://twitter.com/RobHutchinson8/status/1464109456707497994

    Botswana variant was from four FULLY VAXXED people? Well there you have it.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam