• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    Napriklad o tom komu je loajalni britsky premier Boris neni pochyb... Pral bych si aby to byla konspiracni teorie, Ale WEF projekt "Young Global Leaders" uz je po leta lihni globo-fasistu, kteri nam ted sefuji.

    No More Lockdowns UK's tweet - "🧐HOLD ON A SECOND!🤔 Is this a young Boris Johnson speaking at a World Economic Forum/ Davos Young Global Leaders event? Surely not because Klaus Schwab, it's founder, wrote a book called 'The Great Reset' and if we join those dots that would make us 'conspiracy theorists'... 🕵️ " - Trendsmap
    https://www.trendsmap.com/twitter/tweet/1420077561749573633

    RIVA
    RIVA --- ---
    LOOKASH_II: Zacina byt tezke si namlouvat ze WEF nemaji prsty vsude a nerozhoduji o vsem... :)
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Crypto journalism at it's best.

    HAVE YOU SEEN THIS?? WEF Report on Crypto!! 🤯
    https://www.youtube.com/watch?v=JZRDwS6ACHc
    RIVA
    RIVA --- ---
    There are no "common values" between Europeans and the US, by Thierry Meyssan
    https://www.voltairenet.org/article215054.html

    The virtual summit for democracy organised from Washington is a gigantic qui-pro-quo. Many commentators have noted that it does not aim to promote a political regime, but to ideologically consolidate the military alliance behind the United States; a development that prepares new wars. Thierry Meyssan shows that, far from being hypocritical, Washington is on the contrary very clear in its objective. It is his partners who bear the blame by pretending to ignore that the words he uses do not have the same meaning for them.
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ADM: no tu vidím ptal jsme se jestli někdo nemá jsme se chtěl zas podívat na tu poslední tabulku v tom reportu se mi to nechce přepočítávat z těch vládní a dělat do grafů...
    ADM
    ADM --- ---
    KUKIDE: na tomhle blogu je to pravidelne s komentarem, ale zrovna tyhle clanky jsou jen pro predplatitele, aspon ochutnavka - https://eugyppius.substack.com/p/ukhsa-efficacy-stats-week-49
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    kdo má přístup sem?
    UKHSA Vaccine Efficacy Statistics: Week 49
    https://eugyppius.substack.com/p/ukhsa-efficacy-stats-week-49
    RIVA
    RIVA --- ---
    Every Hundred Years
    https://www.youtube.com/watch?v=cllwRckIGMQ


    A commentary about how the Elites are currently engaging in their customary centennial population cull.
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG: Malthusianismus 101 ;)
    RIVA
    RIVA --- ---
    Huxley’s Ultimate Revolution: The Battle for Your Mind and the Relativity of Madness — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/news/2021/12/11/huxleys-ultimate-revolution-the-battle-for-your-mind-and-the-relativity-of-madness/
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: socialni inzenyrstvi, total control topics... vnimam to optikou vareny zaby.

    to same zakaz alkoholu. ted je to v nekterych castech Prahy, na verejne exponovanych mistech... vloni to bylo pokusne plosne kvuli covidu, myslenka je, ze tohle bude v prubehu let takhle pozvolna zabihat, abych citoval ekologicke rameno Earth Charter a spol., Green deal, do "veskere socio-ekonomicke aktivity"

    a to zacina dani na burgery a konci uhlikovou povolenkou na vsechno, a jidlo schvalovany taky podle zdravotni karty, at nejsou ucpany nemocnice. ted to zacinalo 14 dny zalamovani krivky, a cim dal casteji se v mediich objevuji vyjadreni, ze urcita forma lockdownu/opatreni by mela zustavat natrvalo.. zatim zminovali duvody viru a klimatu, verim, ze to prejde v kompletni zajem o zdravi a udrzitelnost (tedy napr. jakou teplotou a jak dlouho se sprchujes).
    (pred par mesici Vojtech mel v TV ze strany novinare presne tyhle otazky.. jak donutit lidi byt zdravy.. neresili covid, ale obecne jak mit zdravejsi populaci.. a to byly zrejme zarodky ted toho navrhu hamburgerove dane). ... V Cine jsou uz napred a letos tam zakazali zejo detem hrat pocitacove hry a povinny sport.

    v Bhutanu je snad zakazana i televize

    (jinak ta otazka rizeni zdroju uz je pres 100 let stara... kdysi s tim prisli Technocracy inc., ale tehdy pocatkem 20. stoleti jeste nebyly soucasne technologie, jak to kazdemu presne merit. Dnes diky IoT, 5G, AI to lze realizovat pro celou populaci v realnem case.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: a zákaz kouření je problém v čem? Btw o Bhutánu jsi slyšel? Tam je to zakázaný už 15 let...
    GORG
    GORG --- ---
    V britském Cheshire zakázali na nádraží líbání | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://vikend.hn.cz/c1-35271550-v-britskem-cheshire-zakazali-na-nadrazi-libani

    Zákaz byl zaveden od letošního února, kvůli tomu vznikla i nová značka "zákaz líbání".

    // furt dokola imho.. stejna tendence.. tohle byl rok 2009. pritom ted v 2021 je uz zakaz libani uznavana praxe nejen v tech par mestech tehdy v UK.
    ale co bude normalni za par let? uz ted je zakaz libani neskodny narizeni oproti tem dalsim uz platnym

    zakaz koureni je dnes uz normalni.. krome hospod se zacal tykat i aut a kdo vi mozna i prijde zakaz koureni i doma nebo na verejnosti..

    V Novem Zelandu nedavno navrhli plosne zakazat koureni

    Nový Zéland chystá doživotní zákaz kouření pro mladé | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/novy-zeland-chysta-dozivotni-zakaz-koureni-pro-mlade/2130381

    Podle návrhu nového zákona by se měl každoročně zvýšit minimální věk pro nákup cigaret o rok. Mladá generace by tak již neměla mít možnost koupit si legálně cigarety za svého života vůbec, píše agentura AFP.
    GORG
    GORG --- ---
    Plán budoucí vlády: Zvýšení daní u nezdravých potravin - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/priplatime-si-za-hamburger-budouci-vlada-mozna-zvysi-dane-u-nezdravych-potravin-53066

    Vyšší zdanění toho, co škodí zdraví. I to dle programového prohlášení plánuje budoucí vládní pětikoalice. Speciální daň by se mohla týkat alkoholu, cigaret či vybraných potravin. Co na to odborníci?

    Hamburgery, slazené nápoje, sladkosti a jiné pochutiny obecně řadíme mezi nezdravá jídla. A právě tyto by mohly v budoucnu zdražit. A to kvůli vyšším daním, které pro zdraví škodlivé výrobky plánuje zavést vznikající vláda. Píše o tom i ve své koaliční smlouvě. „Neznamená to jen alkohol a cigarety, ale i řadu dalších výrobků, které se škodlivě podílejí na lidském zdraví nebo životním prostředí,“ řekl spoluautor programového prohlášení Věslav Michalik (STAN).

    Důvodem je prý to, že zvýšená konzumace škodlivých potravin stojí zdravotnictví mnohem vyšší částky. „Nebyl bych z toho nadšený, ne všechno, co jím, je zdravé,“ řekl v anketě CNN Prima NEWS jeden z dotazovaných. „Kdo si to chce koupit, tak je mu jedno, kolik to stojí,“ uvedl další dotazovaný.

    Je potřeba definovat kritéria
    Podle výživových poradců vyšší daně na zdraví škodlivé potraviny nepomohou snížit jejich spotřebu. Navíc je prý složité určit, co je zdravé a co už ne. „Potravináři se budou bránit a těch snah říct, co je zdravé a nezdravé, je celá řada. Je potřeba vydefinovat kritéria,“ popsal výživový poradce Petr Havlíček.

    K nižší spotřebě prý už teď nevedou ani každoročně zdražující alkohol a cigarety. „Bylo by dobré po zralé úvaze ji zavést, ale ne v této době, kdy hrozí inflace, nejhorší rok nás čeká – co se týče úrovně lidí – a zavádět další daně a zdražovat nemá smysl,“ řekl ekonom Lukáš Kovanda.

    Podobný nápad přitom už měla současná dosluhující vláda. „Ten cukr máme téměř ve všem, takže bychom zdražili důchodcům, mladým, rodinám,“ uvedla Alena Schillerová a dodala, že po analýze od toho ustoupila. Vyšší daně u nezdravých potravin platí občané v některých státech Evropy. Francouzi si připlatí za limonády nebo hamburgery. Daň z cukru platí také v Polsku.
    GORG
    GORG --- ---
    ostatne soudobi obdivovatele G. B. Shawa říkají, že tyhle jeho tehdejší hlášky byly tak nějak kolorit doby, a že on byl takový zvláštní vtipálek, a že ho ne každý v tomhle chápal.

    skutečně je takové sci-fi, že by instituce.. .naši vůdci, naši vladaři a ikony.. udělali lidem neco ošklivého? přes 6 milionů lidi bylo exterminováno ve vyhlazovacích táborech.. nepřekonalo to Stalina, ale přecejen se to stalo. divný smysl pro humor. podle všeho ... celkové konzistence, jak se k tomu J. B. Shaw vyjadřoval to myslel vážně.. a ani neskrýval explicitní obdivování Adolfa Hitlera

    George Bernard Shaw Speaks on Hitler and Germany 1935
    https://www.youtube.com/watch?v=mW-iy-9m9SU


    jako srlsly.. on sám navrhl jeho úžasnou myšlenku VYNÁLEZU nějaké plynu, který bezbolestně někoho zabije, a komisí, která bude rozhodovat, jestli je člověk dostatečně prospěšný kolektivu.

    podobně se vyjadřoval první ředitel UNESCO, kterému kdeko rád posílá peníze. Stejné UNESCO, které definovalo šablony pro vzdělávání většiny zemí světa včetně ČR.
    nejen vyjadřoval. on to přímo zařizoval jako vědec, biolog.. myslim že té organizaci snad přímo šéfoval.

    Julian Huxley – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Julian_Huxley
    Byl sekretářem Londýnské zoologické společnosti (1935–1942), prvním ředitelem UNESCO a zakladatelem Světového fondu na ochranu přírody.

    Eugenika a rasa
    Věřil, že eugenika je důležitá pro odstranění nechtěných variant z lidského genofondu, ale alespoň po druhé světové válce považoval lidskou rasu za pro biologii zbytečný pojem.[11]

    Stejně jako mnoho intelektuálů v jeho době věřil, že nejnižší sociální třídy jsou geneticky podřadné. Následující text napsal v roce 1941:[12]

    „Nejnižší vrstvy se rozmnožují moc rychle. Proto se jim nesmí dopřávat lehkého přístupu k pomoci nebo nemocniční léčbě (...) dlouhá nezaměstnanost by měla být důvodem ke sterilizaci.“


    C. Duvall o něm napsal: „Jeho pohled zapadal do spektra názorů přijatelného mezi anglickou intelektuální elitou. Spolu s magazínem Nature sdílel nadšení pro kontrolu porodnosti a ,dobrovolnou’ sterilizaci.“[13]

    Jako odpověď k nastupování evropského fašismu v 30. letech spolu s etnologem A. C. Haddonem napsal knihu We Europeans.

    V roce 1957 zavedl pojem „transhumanismus“ pro označení hnutí, které podporuje použití vědy a technologií ke zlepšení lidských vlastností.


    // čím dál mám jistější pocit, že celá ta argumentace sterilizací je naprosto stejná jako teď kolem různých opatření kolem covidu, kde vakcína je jen jedna z mnoha věcí.
    ostatně _tehdy_ argumentovali (u soudu), že nucená sterilizace je bezpedmínečně nutná podle stejného principu jako povinná vakcinace. používali argument vakcín jako oprávnění pro nucenou sterilizaci.

    nemluvím ani o nějaké teoretické roli USA. tam bylo, pokud mě paměť neklame, do roku 1981 sterilizováno několik set tisíc Američanů. pak se od nucených sterilizací opustilo. v Japonsku v roce 1990. tedy mnoho let po válce a asi tedy pak i už v menším počtu.

    celý ten argument o nucené sterilizaci je logický a lze snadno vnímat jako nutnou zdravotní operaci, a tak to bylo i podáváno.

    přemnožení viru zvaný člověk nebo lidský druh ohrožoval planetu, a proto to nebylo bráno na lidskou váhu. ty lidi ještě nevěděli většina, že z toho budou plynové komory. někteří po tom volali, ale celkově to celý svět přijímal jako přínosný a nutný postup.

    atd..

    -- podobně je logické, že můj článek o těch povinných sterilizacích byl zcenzurován na idnes.cz ... že i tenhle režim používá stejné praktiky jako totality. strach a hysterie je nejvyšší hodnota. umírněnost zradou. extrémismem.
    GORG
    GORG --- ---
    V případě, že bych se reinkarnoval, chtěl bych se vrátit jako smrtící virus, abych tím něčím příspěl proti přelidnění."

    (Princ Charles, Deutsche Press Agenture, 1988)

    Prince Philip’s eerie comment on death gets linked to the COVID-19 pandemic
    https://www.geo.tv/latest/344511-prince-philips-eerie-comment-on-death-gets-linked-to-the-covid-19-pandemic

    aneb jak muzete zertovat o genocide

    Prince Philip's strange sense of humour and his outspoken personality had made him a controversial figure of sorts.
    "In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, to contribute something to solving overpopulation,” he had said.


    strange sense of humor

    George Bernard Shaw – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/George_Bernard_Shaw

    “A part of eugenic politics would finally land us in an extensive use of the lethal chamber. A great many people would have to be put out of existence simply because it wastes other people's time to look after them.”

    “We should find ourselves committed to killing a great many people whom we now leave living, and to leave living a great many people whom we at present kill. We should have to get rid of all ideas about capital punishment.”

    “The notion that persons should be safe from extermination as long as they do not commit willful murder, or levy war against the Crown, or kidnap, or throw vitriol, is not only to limit social responsibility unnecessarily, and to privilege the large range of intolerable misconduct that lies outside them, but to divert attention from the essential justification for extermination, which is always incorrigible social incompatibility and nothing else.”



    modri uz vedi, ze jisty panem jmenem Adolf Hitler tohle realizoval snad minimalne v predstave, kterou mel G.B. Shaw.. hrdina pro mnohe i dnes.. po cele te historii
    RIVA
    RIVA --- ---


    https://mobile.twitter.com/ThreadsIrish/status/1469260641995149316
    Why Are The World Economic Forum (WEF) & Rockefeller Foundation (RF) So Intent On Implementing A Digital ID, Digital Currency & Social Credit Score System?
    RIVA
    RIVA --- ---
    Jay Dyer: Elite's Plans of the Last Century Are Being Rolled Out
    https://odysee.com/@GeopoliticsAndEmpire:f/JayDyer-GreatReset-Globalism:a

    Jay Dyer discusses the dystopia we find ourselves in and what he calls the "business phase" of the Great Reset. The elite's overall plan of the last century is being rolled out through managed and staged crises. The initial phases of the global government technocracy arose out of the UN's plans for managing nukes. Elites such as Jacques Attali call it a "planetary empire" of computer dominance. He sees it possible that all nations are on board with the long-term Great Reset agenda, yet that there can exist near-term regional conflicts and wars that can break out. What we can expect next are more of the Cyber Polygon type scenarios. He examines some of the Enlightenment occult and revolutionary philosophies that underpin America and how it eventually became the global implementer of the New World Order. We also discuss whether Bitcoin is a globalist Trojan Horse or a genuine cypherpunk creation.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Hitler Proclaims Anyone Who Attacks Him Is Attacking Science | The Babylon Bee
    https://babylonbee.com/news/hitler-proclaims-anyone-who-attacks-him-is-attacking-science/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam