• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    SÚKL nedoporučuje očkování vektorovými vakcínami - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/rizika-prevysuji-prinosy-sukl-nedoporucuje-ockovani-vektorovymi-vakcinami-53679

    Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) uveřejnil nové stanovisko k vakcínám proti covidu, které schválila Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA). U vektorových vakcín od firem AstraZeneca a Johnson & Johnson SÚKL varuje před velmi vzácným rizikem trombózy. Proto očkování těmito vakcínami nedoporučuje lidem mladším 60 let.

    Doposud EMA společně s Evropskou komisí schválila čtyři vakcíny proti koronaviru, a to od firem AstraZeneca, Johnson & Johnson, Moderna a Pfizer. Český SÚKL u těchto očkovacích látek pravidelně zkoumá jejich účinnost a bezpečnost.

    Ty mají bez výhrad splňovat obě mRNA vakcíny od Moderny i Pfizeru. U vektorových vakcín z dílny firem AstraZeneca a Johnson & Johnson však SÚKL varuje před vzácnými nežádoucími účinky.

    „U vektorových vakcín Vaxzevria (společnost AstraZeneca) a COVID-19 Vaccine Janssen (společnost Johnson & Johnson) byla stanovena příčinná souvislost se vznikem velmi vzácného, avšak velmi závažného nežádoucího účinku syndromu trombózy s trombocytopenií (TTS). To se projevuje vznikem trombóz v kombinaci se snížením počtu krevních destiček,“ uvádí SÚKL ve své zprávě.

    V té také důrazně upozorňuje, že by ani jedna ze dvou očkovacích látek neměla být podávána osobám mladším 60 let. „Závažné riziko TTS u těchto vakcín převyšuje přínosy očkování,“ dodává SÚKL.

    Nová vakcína Novavax
    Obzvlášť pak varuje před vakcínou od firmy Johnson & Johnson, která láká mnoho zájemců i z důvodu, že je jednodávková. Tuto výhodu však podle ústavu eliminuje riziko závažného poškození těla, nebo dokonce šance úmrtí mladé osoby.

    SÚKL před vakcínami od AstraZeneca a Johnson & Johnson ze zmíněných důvodů varuje dlouhodobě. Podobná rizika uváděl už ve svých zprávách na jaře tohoto roku. Otázkou je, jak se v budoucnu bude stavět k očkovací látce od společnosti Novavax. I tu už Evropská léková agentura schválila k použití. Čeká se však ještě na stanovisko Evropské komise.

    Jelikož má vakcína Novavaxu blíže k tradičním očkováním než k tomu s využitím mRNA látek, doufají jeho výrobci v ještě vřelejší přijetí u lidí než v případě Pfizeru či Moderny. Americká společnost Novavax také počítá s tím, že řada dávek této vakcíny bude doručena do afrických zemí, kde ještě nepanuje příliš vysoká proočkovanost.

    Podle klinických testů provedených ve Spojených státech by Novavax měla potlačovat riziko hospitalizace a vážných dopadů covidu až o 90,4 procenta.

    // tohle muze znamenat jedine : ruska tajna sluzba uz infiltrovala i SÚKL prokremelskými dezinformacemi hybridní války putinovského Ruska.
    GORG
    GORG --- ---
    Covid 19 - hľadanie pravdy - gloria.tv
    https://www.gloria.tv/post/o8wEnQHZHyXk1cTXsy9uarfQ4

    pozastaveni nad moznou motivaci k vysoke proockovanosti tu ukazujou, ze je zrejme jakysi EU grant fond na obnovu po Covidu .. v pripade CR nejaky 7.1 miliard EUR, pokud bude zeme EU alespon 75% proockovane.

    tedy stat ma dostatecnou motivaci chtit ty prachy. prerozdelene od soudruhu EU.
    GORG
    GORG --- ---
    J.Rajchl, P.Rédová: Trestní oznámení na J.Cempera 14.12.2021
    https://www.youtube.com/watch?v=uoo5HHx5tDM
    RIVA
    RIVA --- ---


    People who go along with the agenda will see pictures like this and then have to rationalize to themselves why such propaganda exists. Generally this will be something like:

    ''Ah well, there's still a few idiots out there who need to be brought in line''

    That way their own agency is left intact, they can convince themselves they weren't propagandized, coerced and brainwashed into their views, they arrived at their position because they're smart. The blatant propaganda is meant for the stupid people, not the smart people like them who already agreed with the agenda.

    In some ways liberalism is just ''Cope'' the political philosophy.
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Moral Equivalent of War
    https://odysee.com/@Endeavour:9/the-moral-equivalent-of-war:5?r=7EGhgqStgXjy5X1umEGKFYGwe13pKcMm

    Uvaha o vlivu ozbrojeneho konfliktu na tvorbu muzskeho charakteru a jak napodobit tento vliv beze ztrat na zivotech. Inspirovano projevem americkeho filozofa Williama Jamese 'Moral Equivalent of War.' Autor se zamysli nad archetypem "muze valecnika" a jeho vyznamem pro spolecnost v porovnani s generaci, ktera nepoznala utrpeni ci nedostatek.
    GORG
    GORG --- ---
    Rep. Norman demands FDA release COVID vaccine data in 100 days
    https://news.yahoo.com/rep-norman-demands-fda-release-211713081.html

    Wait what? FDA wants 55 years to process FOIA request over vaccine data | Reuters
    https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/

    Over 1,200 vaccine deaths reported within the first 90 days of Pfizer vaccine rollout, according to the first batch of Pfizer's confidential documents released by the FDA following FOIA lawsuit | Tech News | Startups News
    https://techstartups.com/2021/12/02/1200-vaccine-deaths-reported-within-first-90-days-pfizer-vaccine-rollout-according-first-batch-pfizers-confidential-documents-released-fda-following-foia-laws/

    Máte slovo s M. Jílkovou - Máte slovo s M. Jílkovou | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/221411030520035/

    dohledal jsem si reference.

    tady na CT24 Jilkova a pani namestkyne tvrdi, ze "FDA odtajnilo dokumenty k vakcine" je ukazkova dezinformace.

    Pritom jasne tady ty linky dokazuji, ze zadna dezinformace neni

    takze zacina byt byt obvinenej z dezinformovani jako punc kvality.. neceho, co pravdepodobne pravda bude :)

    to ale taky znamena, ze nejenze pani namestkyne plicni odbornice nejvetsi na svete, co jeste pred rokem tvrdila, ze covid je prehnana hysterie, ted uplne naopak strasi vsim moznym, a tvrdi, ze odtajneni tech prvnich 500 stran dokumentu k vakcine je pry hoax... dezinformace.

    celkove tam pak stravili snad az nekolik minut prave vysvetlovani, jak prave snad se chytaji lide na dezinformace, protoze si neoveruji veci..

    ale ze ona to tim padem ani nevi.. co vi skoro kazdy. a ona jako vladni odbornik zjevne nema moc prehled

    je mozne, ze nekteri uz maji tak hlubokou psychozu, ze nejsou nektere informace ani schopni videt.. ze je neslysi? namestkyne jakoby pak i mluvi o necem jinym... zacala hned vzapeti tvrdit, ze i nerika pravdu, ze se vakcina testovala jen ten rok.. .ze uz se ta vakcina testovala desitky let ve skutecnosti... kazdopadne mluvi o necem jinem.. je to proste poucitelka. poucuje poucuje a poucuje. ta sama zena, ktera vloni kritizovala opatreni, ze jsou prehnana.. kritizovala i noseni rousek.. a ted je svata odbornice

    Nařízení o rouškách je iracionální, není na tom nic zdravého, tvrdí přední pneumoložka - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/narizeni-o-rouskach-je-iracionalni-neni-na-tom-nic-zdraveho-tvrdi-predni-pneumolozka-40333755

    Rychlá zpověď - lékařka Martina Vašáková: To, co se děje kolem covidu-19 považuji za přemrštěné | Luxury Prague Life
    https://www.lp-life.cz/rychla-zpoved-lekarka-martina-vasakova

    tady v tech starsich zaberech ta Vasakova pusobi dost jinak.. jako clovek... zertovne jsem uz rikal, ze mozna ty nektery doktory a politiky vymenujou za roboty nejaky nebo jestery, ale co kdyz je to pravda? :-)

    vysvetlovalo by to jejich nazorove otoceni o 180 stupnu ,, a to se tyka vlastne vsech celnich "expertu". Madara, Smejkala, Arenbergera , Prymuly, Vasakove, Kubka.... vsichni v minulosti tvrdili pravy opak nez dnes. sam Kubek byl tezkej antivaxer a branil pravo zdravotniku, ze nesmi byt povinne vakcinovani.

    pokud je vymenili za jestery nebo nejaky klony z laboratore, by dokonale vysvetlovalo takove nazorove otocky. i kdyz pravdepodobneji to lze vysvetlit asi ciste pomoci psychologie a psychozy. v tom smeru , ze se tu nebavime o nejake velkohube nadsazce, ale o skutecne skupinove psychoze.
    VLADCEPEKEL
    VLADCEPEKEL --- ---
    Pfizer to settle Bextra, Celebrex lawsuits | Reuters
    https://www.reuters.com/article/us-pfizer-bextra-idUSTRE49G43220081017
    VLADCEPEKEL
    VLADCEPEKEL --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    Florida: Guvernér Ron DeSantis odmítá lockdown - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/nikdo-nas-kvuli-covidu-nebude-zavirat-lide-lide-musi-hrima-guverner-floridy-53735

    v masmediich si vsimli, ze pres 1,5 roku na Floride nemaj lockdowny ani rousky nikde a jsou v pohode...

    napada me, ze za zverejneni tohodle clanku nasledoval na CNN Prima pravdepodobne nejaky automaticky vyhazov, protoze masmedia systematicky ignoruji Floridu prave proto, ze to uplne bori cely ten narativ o koronaviru a nutnosti opatreni.

    v normalnim svete by lidi zajimalo ciste jako "kontrolni skupina" porovnat, jak se dari opatreni vuci zemim , co zadny opatreni nedalaji... ne v realite, ve ktere zijeme. je par zemi, co nedelaji zadna opatreni, kam patri Florida, ale v mediich o Floride neslysime doslova nikdy v zadne souvislosti. krome leta 2021, kdy na Floride radil Covid.. byly tam "plne nemocnice".. atd. a az budou zajimava cisla, jiste o Floride znovu uslysime.. jako o velkem pohrebisti.

    je presto otazka, jestli jsou na Floride opravdu lany mrtvol od pobrezi k pobrezi, dle predikci... vsichni experti a media utocili na toho guvernera uz vloni, ze tim rozhodnutim vlastne rozhodl o trestu smrti pro vsechny Floridany.
    zadna katastrofa ale nakonec nenastala a media a verohodne instituce tradicne stahly ocas a zmkly.. a cekaji az Floride zacnou rust cisla..ted vypada, ze se to tam odrazilo od dna.. tak teoreticky mozna o Floride uslysime znovu v souvislosti s vysokymi cisly.

    Ale co se tyce faktickych udaju, tak CR je jedna z nejhorsich zemi na cele planete Zemi. nejvic umrti a nejvic infekci.. to co vidime v ulicich mest CR dokazuje silu toho viru. tedy ze vsech zemi na svete, to co vidime u nas v CR, ukazuje na tu jednu z nejhorsich podob SARS-Cov-2
    RIVA
    RIVA --- ---
    Santa 🎅, Satan 👿, Saturnalia 🪐 & Christmas 🎄 / Hugo Talks #lockdown
    https://youtu.be/X9s2SlU-aJw
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    IMF, World Bank & 10 Countries Held Alarming "Simulation" Of Global Financial System Collapse | ZeroHedge
    https://www.zerohedge.com/markets/imf-world-bank-10-countries-hold-alarming-simulation-global-financial-system-collapse
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II: uz nevim, co jsem chtel rict :)
    GORG
    GORG --- ---
    Covid pasy pod kůží. Ve Švédsku představili očkovací čipy - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/covid-pasy-pod-kuzi-ve-svedsku-predstavili-ockovaci-cipy-precte-je-kazdy-mobil-53741

    pomalu ale jiste
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II: je to hnus.. normalne utikej dokud muzes :D
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    AIM_FREEMAN: aha, diky za info, ja na nej narazil poprvy... nicmene kdyz se clovek zacne trochu hrabat v tech zdrojich ktery zminuje, tak narazis na zajimavy veci, ktery vypadaj jako ze si zas tak uplne vymyslet nemusi. Ja vim ze se ted vankcinuje celej svet, ale jenom narust velikosti toho adverse effects datasetu v poslednim roce je zarazejici a kdyz si vezmeme ze jsou to data primarne z US. Chvili jsem to dneska prochazel a je to misty zajimavy cteni.

    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GORG: není to genová terapie. genová terapie by působila na geny. a v tom je to manipulativní označení, protože přesně z toho lidi chytaj stíhy. nepůsobí se na geny. jen se využívá genetického aparátu buňky k výrobě spike proteinu. je to tedy geneticky založená terapie. slovíčkaření jestli to je či není vakcína mi taky přijde redundantní. prostě to způsobuje imunitní odezvu, stejně jako jiné typy non mRNA vakcín, které mmch taky ztrácí účinnost. tak proč furt křižovat mRNA léčbu?

    Za info o moderně dík.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Aldous Huxley and Deep-State Predictive Programming. The Strategy Session, Episode 41
    https://soundcloud.com/stratpodcast/aldous-huxley-and-deep-state-predictive-programming-the-strategy-session-episode-41
    GORG
    GORG --- ---
    AIM_FREEMAN: Linky na Merkola casto vyskakuji v konspiracnim reviru, tak je beru taky trochu s rezervou

    Ad "first-ever" used.. tady zalezi, co se temi slovy mysli. Tohle je prvni historicke uziti mRNA .. genove terapie... v rezimu pouziti na lidech. Testovani jako takove neni uziti. Jinak ta technologie je skutecne stara, ale vylozene jako schvalene lecivo pro lidske uziti je ted poprve. To by myslim melo byt skutecne zdurazneno.

    Konkretne Moderna v minulych letech zkouseli vyrobit lek postaveny na mRNA technologii, ale museli z financnich duvodu projekt stopnout, protoze to byl tezky propadak a financni provar...
    Nepodarilo se jim totiz vyresit problem s nadmernymi vedlejsimi ucinky. Ty udajne hlavne byly v tom, ze se jejich riziko dramaticky zvysuje dlouhodobym uzivanim, coz v pripade leku, co clovek bere 1x tydne nebo denne, je skutecne zavazny problem,.

    Moderna hits safety problems in bold bid to reinvent medicine
    https://www.statnews.com/2017/01/10/moderna-trouble-mrna/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam