• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: když si debil, vyhraješ akorát debilní cenu... a jak velkej debil musíš bejt, aby ses šel prát s měšťákama kvůli kravině, když máš s sebou vlastní děcko?
    GORG
    GORG --- ---
    Povalili otce bez roušky před zděšeným dítětem. Nepřiměřené, míní starosta - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-covid-koronavirus-epidemicke-opatreni-rousky.A210311_094234_domaci_knn

    kdo chce pohonit :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: tak pustit očkovaný do oběhu je snad cíl každý vakcinace ne? Prostě věřej, že už maj tolik naočkovanejch, že zvládnou oléčit všechny, co to v další vlně chytnou, aniž by museli omezovat cokoliv.
    GORG
    GORG --- ---
    nejlip je na tom asi to decko, kteryho pekle zaklekli fotrika... ja si normalne u toho vyhonil pero..

    normalne decko.. asi 5 let... a ttatinek ma krk pod nohou policajty.. dite breci jak turek.. a pak ho nejaka random zenska, co jde okolo, zkousi utesit, ze mu tam zaklekavaji tatinka za to, ze nema venku ve meste respirator. si to zaslouzil zmrd antivaxerskej.. hnusak :) NOSIT VENKU RESPIRATOR JE SZAKLADA KAZDY SPRAVNY RODINY. a kdo je proti je ZRADCE
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: ano, dokonce jsem i vedel, ze na to nekdo bude upozornovat. ja jsem proste asi dokonalej.
    protoze nektere veci jsou tak predvidatelne a primitivni, ze jsou videt na nekolik dalek

    dokonce jsem to pane i psal , protoze jsem prave presne vedel... presne jsem vedel, co je podstatne... takze jsem napsal i vetu "tak ted reknem, ze po proockovani populace bude promorovani lepsi"

    popravde premyslel jsem, jak to udelat.. clovek nechce mit kilometrovy prispevky, protoze lidi neradi ctou.. lidi nemaji radi dlouhe veci.. proste nechteji cist... a asi si ji prave ani neprecetli

    ze to kouzlo po dvou letech je , ze promorime ockovany, kterym prestava ucinnost :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: a všim sis toho, že to navrhujou jenom pro očkovaný?
    GORG
    GORG --- ---
    Izrael zvažuje promořit obyvatelstvo koronavirem - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/ockovani-je-na-omikron-kratke-izrael-zvazuje-jit-cestou-promoreni-obyvatelstva-54288

    Izrael podobně jako zbytek světa svádí lítý boj s novou variantou koronaviru. Země na východním pobřeží Středozemního moře měla dosud nálepku premianta, který si skvěle poradil s předešlými mutacemi a stihl přitom očkovat velkou část populace. Situace se však začíná měnit. Izrael hlásí čím dál více nakažených a zvažuje i změnu taktiky. Místo dalších dávek očkování by mohl začít sázet na promoření obyvatel.

    O zvažovaném kroku izraelské vlády informovala tamní média. Podle nich se na ministerstvu zdravotnictví čile hovoří o přechodu na „model hromadné nákazy“, tedy vystavení viru širokým vrstvám populace, které už jsou ale naočkovány.

    Podle úředníků z resortu žádný jiný model není ve hře, protože se v zemi začíná zpomalovat proces očkování dětí a lidé jsou čím dál více proti lockdownům a dalším restrikcím.

    Krok směrem k promoření kvituje i izraelský imunolog Cyrille Cohen. „Pouze přes přirozené vystavení nákaze za ochrany vakcínami se virus stane endemickým,“ řekl Cohen deníku Jerusalem Post. Virus by podle něj sice i nadále koloval ve společnosti, ale už by nebyl původcem epidemie.

    Cohen na druhou stranu říká, že by lidem nedoporučoval účast na akcích, pro které se vžilo označení „covid párty“. Jde o akce, na kterých se nachází aspoň jeden nakažený člověk, za kterým přijdou další, aby se sami nakazili a získali tak přirozenou imunitu.


    tak nevim, jestli jsem blazen, ale mluvit o promorovani jsme si prece zakazali na samotnem pocatku, ne? :-) i ti soucasni experti jako Madar, Prymula rikali uz v dubnu 2020, ze je potreba zacit promorovat, protoze nejde dlouhodobe uzavrit spolecnost, i kdyz ted mluvi naopak. tak ted reknem, ze po proockovani populace bude promorovani lepsi a vlastne vhodny.... nez se zas ozve jiny expert, ze precejen naopak izolovat vsechny a vsechno. neboli technokracie.
    RIVA
    RIVA --- ---
    PRIESTS, NASA And The ALIENS / Hugo Talks / lockdown – Hugo Talks
    https://hugotalks.com/2021/12/30/priests-nasa-and-the-aliens-hugo-talks-lockdown/
    GORG
    GORG --- ---
    Jak je to ve skutěcnosti s vysokými covid čísly. Vládní dezinformace o covidu.
    https://www.vimo.sk/watch/Lxc8Kf3EiwrM3Pl
    GORG
    GORG --- ---
    Začíná to spíše více vypadat jako genocida...
    https://www.vimo.sk/watch/ln8oHdAp6t3gHJW
    GORG
    GORG --- ---
    Reduce the population Scene from 'One by One' Rik Mayall's last film release before his sudden death
    https://www.bitchute.com/video/geWZrXYTMgQK/

    Rik Mayall - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rik_Mayall

    Richard Michael Mayall (7 March 1958 – 9 June 2014) was an English actor, stand-up comedian and writer. He formed a close partnership with Ade Edmondson while they were students at Manchester University and was a pioneer of alternative comedy in the 1980s.

    Mayall starred in numerous cult classic sitcoms throughout his career, including The Young Ones, The Comic Strip Presents..., Blackadder, Filthy Rich & Catflap, The New Statesman, Bottom and Believe Nothing. Mayall also starred in the comedy films Drop Dead Fred and Guest House Paradiso, and won a Primetime Emmy Award for his voice-over work in The Willows in Winter. His comedic style was described as energetic "post-punk".[1]

    Mayall died suddenly at his home in London on 9 June 2014 at the age of 56. BBC Television director Danny Cohen praised him as a "truly brilliant" comedian with a unique stage presence, whose "fireball creativity" and approach to sitcom had inspired a generation of comedy stars.

    2014 One by One Ernest

    On 9 June 2014, Mayall died at his home in Barnes, Richmond-upon-Thames, London, following a sudden heart attack after a morning jog. He was 56 years old.[54][55]
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II: hmm ten psychiatr furt tocil, ze jsme vcas zastavili schizofrenii a jestli bych se tam nedal ubytovat, cemuz jsem se musel smat predstave, ze by to necemu pomohlo :) kdzy jsem mu pak rekl, ze koncim s tema praskama, tak tvrdil, ze to pravdepodobne povede do hospitalizace, ale naopak mi bylo lip

    ale teda uz prvne na nejakym openair festivalu jsem daval nejake houby a nekdy v prubehu noci jdu kamsi smerem od stage a najednou cvak se noc promenila v den.. rano... parilo slunicko a ja si rikam cuze.. tak si rozepinam bundu pac je uz i teplo.. nak mi prijde, ze se mi to nekdy stava ale hlavne na alkaci, ze to nejsou takovy ty klasicky okna... i kdyz asi zas tak ne uplne netypicky pro alkac, ale precejen jako treba jeste vloni mi rikala kamoska barmanka, ze jsem namisto do privolanyho Bolta vlezl do uplne jinyho auta, kde se nejaci lidi zrovna chystali nekam jet.. a ze jsem hodne trval na tom ze "jedem" :D a to byl myslim zrovna zakaz vychazeni.
    ono to zpetne umi byt vtipny, ale je to to znepokojivy..takz odmita platit :) i pokud ma narvanou penezenku prachama.. mozna si vzpomenu na stare zidovske koreny :) jednou prej uz vyhrozovali policii.. zpetne jsem se pak s nima udobril

    trochu jsem odbocil ale docela mi ty ruzny psychofarmaka i ladi do konspiracniho reviru.. a zajima vec (a ja to bral jen rok.. puvodne chtel zkusit AD, pac me rozcilovala prace.. delal jsem webstranky a totalne me sraly prohlizece... sic brat pilulky od iluminatu se nezdalo byt dobry napad) .. ty AP naopak zhorsovaly afektivitu i paranoiu. jakože teprve u AP jsem zažil skutečně lokální paranoiu, do který jsem zatáhl rodiče i kámoše, když jsem byl zkouřenej... dávalo to dokonalý smysl.. než jsem vystřízlivěl ,)
    když jsem to pak řekl psycholožce se smála a že prej "to raději panu psychiatrovi neříkejte, když má o vás takové obavy" :)

    já to bral relativně krátce, ale jedna kámoška, co si nějak kdysi na teku rozjela z pika toxickou psychózu to bere dodnes.. prošla si nějaký detox pobyt a ty první roky, když u mě někdy přespávala, něco povídala ze spánku.. trochu znepokojivé.. nevím možná to někomu může pomoct... já ale prostě nejsem fanda a že je teď z tenounky modelky tlustá koule mi prijde jako z těch méně závažným změn.

    jak jsem ted shlednul tohle video , asi ty biomedikace zapadaji do rozsahlejsiho ramce

    Oficiálně zveřejněný plán NASA pro kontrolu lidstva. Tento dokument by měl vidět každý, uvedla Deborah Tavares | AC24.cz
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/oficialne-zverejneny-plan-nasa-na-zniceni-lidstva-tento-dokument-by-mel-videt-kazdy-uvedla-deborah-tavares/

    https://fas.org/man/eprint/FutureWarfare.ppt

    jinak ta psycholozka byla taky pekny cislo.. nekteri ji tady mozna taky znaji... ohledne NWO mi rikala, ze je to uplne v pohode, pokud neztratim ze zretele svuj osobni pribeh. k 11. zari mela zajimavy poznatek, ze pry mela opakujici se sen o letadlech narazejicich do baraku ci co, ktery se ji zdat prestal toho 2001 v zari ,) a mela i vlastni konspiracni teorie o te fakulte, kde je profesorkou psychologie. blazni asi pritahuji blazny :-) ze prej byla bita za komancu a ze jdou po ni i ted
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    GORG: take it easy kamo, to co popisujes zni jako dejavu co mi vypravel jeden kamarad pred lety, stejne symptomy, stejne situace, vedly prave do pavilonu na severu Prahy... kde byl "napraven"....
    RIVA
    RIVA --- ---
    Is Government the New God? - The Religion of Totalitarianism
    https://youtu.be/WhNJJmmCkqY
    GORG
    GORG --- ---
    Chaos v pravidlech návštěv v nemocnicích: Senioři zůstali sami - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/totalni-chaos-v-pravidlech-navstev-v-nemocnicich-54101

    Řada lidí během vánočních svátků chtěla navštívit své blízké v nemocnicích. A nejde jen o novorozence v porodnicích, ale často i o dědečky a babičky v léčebnách dlouhodobě nemocných (LDN). V pravidlech pro návštěvy ale panuje totální zmatek. Často jsou zcela zakázané, a to i přesto, že vládní portál tvrdí, že jsou povolené. Některé nemocnice navíc nastavila pravidla, která jsou v praxi absolutně nereálná. Členové rodin se bouří a chtějí, aby bylo v nařízeních jasno. Ministerstvo zdravotnictví od toho zatím dává ruce pryč a zodpovědnost přehazuje na nemocnice.

    „Máme dědečka v LDN už téměř měsíc. Nemocnice nám řekla, že můžeme přijít na Vánoce, ale pouze s negativním PCR testem. S tím jsem počítal, na vládních stránkách je, že stačí test starý dokonce 72 hodin. Pro jistotu jsme do nemocnice ještě volali den předem. Najednou nám ale řekli, že musí být maximálně 24 hodin starý. Hrozně jsem se naštval, šel jsem na test 22. prosince, abych k němu mohl na Štědrý den jít. Nechápu, jak jsem to měl zařídit, výsledek do 24 hodin mi nikdy nedorazil,“ svěřil svou zkušenost redakci CNN Prima NEWS vnuk dědečka, který leží v pražské Nemocnici Na Františku.

    „Návštěvy probíhaly za přísných protiepidemických opatření. Jedním z opatření, které jsme stanovili, bylo, že se každý návštěvník musel prokázat negativním výsledkem PCR testu, který nebyl starší 24 hodin od odběru vzorku. Stáří testu bylo takto stanoveno proto, aby byl výsledek co nejaktuálnější a bylo tak možné s největší pravděpodobností vyloučit zanesení nákazy k pacientům. Příbuzným pacientů, kteří projevili o návštěvu zájem, jsme důvod tohoto opatření, jehož smyslem je ochrana zdraví jejich nejbližších, vysvětlili. Všichni z nich ho přijali s pochopením, test si zajistili a návštěvy proběhly bez komplikací,“ vysvětlila tisková mluvčí nemocnice Lucie Krausová.

    Výsledek PCR testu přijde v Česku do 24 hodin ale jen výjimečně. Většina laboratoří jej garantuje do 48 hodin. V době vysokého počtu infikovaných dokonce výsledky chodily i s daleko větším zpožděním. Přestože to lidem život komplikovalo, je velký rozdíl, zda potřebujete test do restaurace, nebo do LDN, kde leží váš 90letý dědeček.

    O tom, že je opatření nesmyslné, ví i personál nemocnice. Vnukovi ale pouze řekl, že jde o příkaz shora a nic s ním neudělá. „Řekli nám dokonce, že vědí, že výsledek mít asi nebudu. Vážně mě to štve. Ve všem je zmatek, všude se píše něco jiného, nikdo se v tom už nevyzná a chudák děda tam leží už měsíc sám. Nakonec za ním mohla jít aspoň babička, které výsledek testu naštěstí přišel,“ dodal vnuk.

    Po dvou letech s pandemií se nic nezměnilo
    V Nemocnici Na Františku (sice za téměř nereálných podmínek) ale návštěvy alespoň umožnili. V jiných lůžkových zařízeních je zákaz nekompromisní. I to je pro řadu lidí po téměř dvou letech života s nákazou nepochopitelné.

    „Děda je v nemocnici už dva týdny. Lékaři babičce řekli, že návštěvy nejsou kvůli covidu povolené. Takže na Vánoce za dědou nepustili vůbec nikoho z rodiny, ani babičku. Přitom jsou oba očkovaní. Přijde mi to smutné, že ani po dvou letech pandemie není možné zajistit nějaké opatření, například formou testu či přísných hygienických pravidel, aby se ti nejbližší mohli vidět,“ smutní vnučka, jejíž dědeček leží v nemocnici v Rychnově nad Kněžnou a jehož stav se bohužel den ode dne zhoršuje.

    Centrální opatření neexistuje
    Tiskový mluvčí ministerstva zdravotnictví Ondřej Jakob tvrdí, že žádné obecné nařízení zákazu návštěv neplatí a každá nemocnice si ho nastavuje sama. „Opatření pro návštěvy nenastavuje ministerstvo zdravotnictví centrálně, ale určují si je jednotlivé nemocnice. V nemocnicích je vzhledem k přítomnosti zranitelných skupin obyvatel nutná maximální obezřetnost a minimalizace rizika šíření nákazy onemocněním COVID-19,“ uvedl pro CNN Prima NEWS.

    Například motolská nemocnice na svých stránkách uvádí, že návštěvy jsou plošně zakázané od 22. listopadu. Naopak Fakultní nemocnice Brno určité výjimky připouští – návštěvy mohou za dětmi nebo k pacientům s nevyléčitelným onemocněním či omezenou svéprávností. Pokud je chce někdo navštívit, stačí mu dokonce jen 24 hodin starý antigenní test nebo tři dny starý PCR test. Takže opět úplně jiné podmínky.

    Vládní web návštěvy povoluje
    A to stále ještě není všechno. Na oficiálním vládním portálu covid.gov.cz, který spravuje ministerstvo vnitra, se píše, že návštěvy povolené jsou. A to právě za podmínek tři dny starého PCR testu nebo den starého antigenního testu. Informace jsou na portále naposledy aktualizované 22. listopadu, tedy ještě před nástupem nové vlády.

    Na dotaz, kdo a jak bude tento zmatek řešit a podle čeho se mají chovat ti, kteří chtějí navštívit především své nemocné prarodiče, tiskový mluvčí Jakob uvedl, že se na celou situaci s novým ministrem zdravotnictví zaměří podrobněji.

    Doplnil, že nyní platí výjimka pro návštěvy ve velmi vážných případech. „Osobám navštěvujícím pacienta, který umírá, návštěva samozřejmě umožněna je. Při návštěvě nemocnice v takovém případě postačí antigenní test provedený zdravotníkem. Stejně je to také v domovech důchodců,“ sdělil.


    Ja jsem o tomhle psal na nyxu uz nekdy pred rokem... Psali mi tu, ze resim "old news" a ze v informacni valce jsou informace stare 2 hodiny o nicem. Dodaval jsem k tomu, ze je hlavne nutne si tohle uvedomit, aby se to uz neopakovalo. Nic se neresilo a tak to pokracuje dodnes.

    Jak rika kamarad... lidi, kterym zakazali navstevu rodiny na vanoce v nemocnici, si za to muzou sami. Meli se tam narvat nasilim. Ne ze si necham vratnym ci nejakym doktorem zakazat navstevu tatinka na LDN.

    kazdopadne ti, co jim to zakazali, jsou potencialne trestne stihatelni za zlociny proti lidskosti imho.. treba to jednou nastane.
    pak se mozna nekteri doktori, sestricky pouci, pokud za to pujdou do vezeni nebo platit horentni soudni vyrovnani si usurpovat pravomoce, ktere jim nepatri. nejsou to jen hrdinove, ale i mezi zdravotniky jsou samozrejme nelidove.. kazdy ma asi oboji zkusenosti ruznych zdravotniku

    ja si treba vybavuju dva doktory, kdyz jsem byl v detstvi dlouho v nemocnici.. oni mi teda tehdy zachranili zivot, ale jeden starsi doktor byl fakt neprijemnej, pak tam byl takovej mladej , a ten se naopak snazil mi zlepsit naladu ruznymi zertiky a tim, ze byl milej. ten starej jen nadaval
    GORG
    GORG --- ---
    Take this medication regularly to get the most benefit from it. To help you remember, take it at the same time(s) each day. Keep taking this medication even if you feel well. Do not stop taking this medication without consulting your doctor.

    Risperdal Oral: Uses, Side Effects, Interactions, Pictures, Warnings & Dosing - WebMD
    https://www.webmd.com/drugs/2/drug-9846/risperdal-oral/details#:~:text=Drowsiness%2C%20dizziness%2C%20lightheadedness%2C%20drooling,a%20sitting%20or%20lying%20position.

    to jsou oficialni instrukce k uziti. nikde se nedoctene nic o dystonii ani nicem podobnem .pacienti predpokladam snasi lek dobre. a beda pokud budete pomlouvat psychofarmaka na nyxech :) to jsem zkusil a lidi, co v tom jedou, nesnasej z logickych duvodu nejakou kritiku.. o psychofarmakach musite mluvit jen v dobrem na nyxu

    muj zivot byl cim dal lepsi, co jsem to prestal brat... ale to byl muj zazitek

    kolega v praci rikal, ze bychom si meli i dat pozor, pokud se i treba dobrovolne nechame hospitalizovat v blazinci... treba v jeho pripade s depresema a zavislosti na alkoholu... protoze o propusteni pry rozhoduje nejaky doktor.. odbornik. jeho musite presvedicit, ze jste normalni a v poho... i pokud jste se nechali hospitalizovat dobrovolne... o propusteni rozhodne odbornik, a denne budete brat tento lek, jako ja jsem bral. muset. to je veda dneska.
    GORG
    GORG --- ---
    ted premyslim, ze jsem sam pripad pro vedlejsi ucinky psychofarmak... ted jsem se dostal domu uprotred celkem slusne zimy az... nekam me tzv. autopilot zavelel do casti Prahy, ktere absolutne neznam.. do Cakovic, jak jsem pak zjistil...
    a to pomlcim o erektilni diskunfkci a spol... ciste.. po 1 roce brani oficialni bezpecnych antipsychoatik...

    jednou jsem dokoncel prestal mit schopnost chodit... a pak se docetl na internetech, ze je to hoax... pac nejaka holka, co mela neco podoibneho po vakcine, prej ji novinari "nachytali" jak nastupuje do auta...

    nevim v jejim pripade, ale ja mel tehdy o srrach zedelano.. nebyl jsem schpopny nahle chodit.. ale mohl jsem bezet a jit pozpatku bez problemu.

    odbornici na intenetu to brali jako nesmysl. nic takoveho by urady nedovolily. no ja zazil presne t o same. mohl jsem bezet , jit pozpatku, ale nemohl chodit .. sel jsem jak postizeny. to mi potvrdil i psycholog a psychiatr nasledne.. a snizil DAVKU.
    pravdepodobne pry ta latka uvolnila svaly v jine casti tela

    v nekterych pripadech lide uz maji pak dozivotni postizeni .. tzv. dystonii.. po brani psychofarmak. u me to nastesti bylo docasne. asi na dobu 1 hodiny.

    ale zajimavy si pak precist odborniky na interntech , ze je to nesmysl :) ze je to podvonice, pac ji videli novinari, jak nastupuje do auta.. na ja taky ridim auto...

    ale ted ted jhsem opet dosel domu az na ranem po kalbe... ztratil se cestou domu... to se mi nekdy deje, kdyz mam moc alkoholu a pak nastoupi jakysi autopilot, co jede nekam jinam ve meste, a typicky me dopravi nekam, kde to vubec neznam. casti "Prahy" jako Cakovice. a ja cekam na dalsi nocni spoj. v zime. zazraky farmaceutickeho prumyslu! po 10 letech stale stejne vedlejsi ucinky... presne od te doby to mam dodnes. za 1 rok brani antipsychotik a antidepresiv.

    kdyz jsem rikal psychiatrovi, ze s tim chci skoncit, tak me strasil, ze zastavili schizofrenii zavcasu, a ze prej s vysazenim skoncim v Bohnicicich, kde mi celou dobu doporucoval pobyt... nevim.. myslim, ze melou sracky jini :) k cemu by mi byl pobyt v blazinci... s ruznyma blaznama. ? k socializaci? a to mel pan psychiatr jinak pusobici prijemnej clovek asi 5 titulu. Rndr. docent atd.

    Dystonia - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dystonia
    RIVA
    RIVA --- ---
    Another absolute classic - are you getting it yet?
    https://mobile.twitter.com/FatEmperor/status/1475611168542756865
    GORG
    GORG --- ---
    retro

    Stanford's John Ioannidis Tried To Warn Trump Against Coronavirus Lockdowns
    https://www.buzzfeednews.com/article/stephaniemlee/ioannidis-trump-white-house-coronavirus-lockdowns

    But at this critical juncture, many other public health experts believed that the United States did not have the luxury of waiting for perfect data. In the face of a life-threatening pandemic, they wanted states to order residents to stay at home, immediately, to prevent health care systems from getting crushed.

    Ioannidis’s ideas “were scientifically untenable at that time, and untenable from the perspective of decision-making especially,” Marc Lipsitch, a Harvard T.H. Chan School of Public Health epidemiologist, told BuzzFeed News.


    a zavedeni lockdownu bylo scientifically tenable??

    In the coronavirus pandemic, we're making decisions without reliable data
    https://www.statnews.com/2020/03/17/a-fiasco-in-the-making-as-the-coronavirus-pandemic-takes-hold-we-are-making-decisions-without-reliable-data/

    pripad Ionnidise je ukazkova situace honu na carodejnice. ikona vedeckeho pristupu se stala predmetem utoku

    A Prophet of Scientific Rigor—and a Covid Contrarian | WIRED
    https://www.wired.com/story/prophet-of-scientific-rigor-and-a-covid-contrarian/

    But now the scientist celebrated for showing colleagues how their studies are screwed up has a new claim to fame. Its very different vibe is reflected in the faces of the medical students I’m addressing. Almost literally overnight Ioannidis has himself become a case study in how to screw up a medical study. And not just any study: This one concludes that Covid-19 isn’t all that dangerous; that the current lockdowns to prevent its spread are a bigger threat to public health than the actual disease. In other words, Ioannidis’ views on the pandemic sound closer to those of the governor of Georgia than to Anthony Fauci’s.

    What the heck happened to John Ioannidis? | Science-Based Medicine
    https://sciencebasedmedicine.org/what-the-heck-happened-to-john-ioannidis/

    John Ioannidis is one of the most published and influential scientists in the world, someone whose skewering of bad medical research we at SBM have frequently lauded over the years. Then the COVID-19 pandemic hit. Since then, Prof. Ioannidis has been publishing dubious studies that minimize the dangers of the coronavirus, shown up in the media to decry “lockdowns,” and, most recently, “punched down”, attacking a graduate student for having criticized him. What happened? Did Prof. Ioannidis change, or was he always like this and I just didn’t see it? Either way, he’s a cautionary tale of how even science watchdogs can fall prey to hubris.
    GORG
    GORG --- ---
    Jn když si odmyslime hysterii a podléhají strachu a výhrůžky, cenzuru a fyzické násilí, které média ve spolupráci s státem a vládou....

    Jsou z právního hlediska dva Zcela zásadní principy

    - proporcionalita

    - oduvodnenost

    "Odbornici" v médiích tvrdili, že oduvodnenost je cituji "pouze detail"

    Snadno si lze dohledat, že oduvodnenost je skutečně existující právní koncept

    A tedy není jen rozmarem Nejvyssiho spravniho soudu, co označil všechna opatření jako nelegální.

    Pak lidé začali tvrdit, že Nejvyšší soud bychom měli ignorovat, protože hrozí konec světa, a tedy je nesmysl "byrokratické nesmysly"... základní lidská práva i samotné základy právního státu.

    Tehdy mi doslo, že totalita už nastala.

    Když sami lidé označují základní lidská práva a právní stát z detail, z definice žijete v totalitním nebo obdobném ne svobodném rezimu

    Mentálně si to každý obhajuje filozofickými fráze mi "Tvoje svoboda konci tam, kde začíná svoboda druheho"

    A to je definováno v jakém zákoně?

    Jaký zákon říká že svoboda jednoho konci, kde začíná svoboda druhého?

    Imho zadnou takovou větu nenajdete ani v Ústavě a Listině.

    Ono to totiž není tak jednoduché.

    A proto existují detaily jako proporcionalita a oduvodnenost.

    Stát má právo lidem ledacos prikazat... i povinné očkování, roušky nebo zavřené obchody nebo i jejich mobilizacni znarodneni.

    Pokud je vakcína dostatečně ucinna a bezpečná je řada očkování povinná pro deti.

    Zásadní omezení lidských práv a svobod musí být oduvodnene a proporcionalita zajišťuje, že je takove nařízení jako nezbytné

    Princip proporcionality – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Princip_proporcionality

    Základní právní princip lidské svobody byl označen z směšný a dokonce konspirační teorii.

    Analogie k řidičský prukazum, pasum, svícení v noci na dálnici uráží lidskou inteligenci a dustojnost.

    Otázka totiž vůbec nestojí na tom , že by stát neměl ústavní právo omezit svobody.




































































    Ani na to není jednoznacna odpoved.

    Není ale možné omezovat lidská práva preventivně.

    Musí to být nezbytné při uvážení práv druhých zájmových skupin.

    Jinak si příště obhajime střílení každého, kd zakasle. Nevíme, jestli má virus, ale je potenciální hrozbou.

    Tedy jeho existence omezuje svobodu jiného zit.

    Proto se vnímá i proporcionalita.

    Omezení lidských práv nelze brát lehkovazne.

    Babička, která porušila povinné nošení roušek, stráví Vánoce za mřížemi – SVOBODNÉ NOVINY BEZ CENZURY
    https://svobodnenoviny.eu/babicka-ktera-porusila-povinne-noseni-rousek-stravi-vanoce-za-mrizemi/
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Vaccines Do Not Stop COVID-19 Spread As Governments Claim: Legal Advocacy Group | ZeroHedge
    https://www.zerohedge.com/covid-19/vaccines-do-not-stop-covid-19-spread-governments-claim-legal-advocacy-group

    “Unfortunately, and contrary to government-led narratives and media coverage in both Canada and the U.S., the evidence strongly suggests vaccinations do not stop the spread of Covid - not the original strains, and not the later Delta and Omicron variants,” the Justice Centre said.

    In its analysis, the legal advocacy group compared government-led narrative and what authoritative health agencies say about vaccine effectiveness in stopping the spread of the coronavirus with the actual situation in “heavily vaccinated communities,” including Israel, the United Kingdom, the U.S. state of Vermont, Gibraltar, and Sweden.

    “We conclude that whatever value vaccines may have in reducing hospitalization and mortality, they do not ‘work’ with the thoroughness government leaders claim, and certainly not to the degree that mandatory enforcement or vaccine passports could ever be justified in Canada as a reasonable limitation upon individual rights to bodily autonomy and Charter freedoms,” the Justice Centre said.

    ...

    “To date, no government has presented the public with evidence to support its repeated and fear-filled propaganda message that the Covid vaccine stops the spread of Covid,” the Justice Centre said.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam