• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Taky sem si ve dvaceti prošel tímhle kolečkem konspirační paranoii, a to,že spolupostiženci přijímali jakoukoliv kravinu jako svatou pravdu tomu hodně napomáhalo. Stačilo pár lidí, co ty zjevný blbosti o ještírkách a NWO rozporovali, abych se z toho vyléčil i já.

    Procházet v jakémkoliv věku nějakou fázi konspirační paranoii normální není :-) To si pleteš se socialismem ,)

    V mých přibližně 20 letech, když došlo k útokům na WTC, a zahlídl jsem něco o konspiračních teoriích kolem toho útoku, tak moje první reakce, které jsem se držel celé řady měsíců, bylo moje "Nojo.. kdykoliv se stane nějaká taková velká událost, vždy následujou konspirační teorie" a nebral jsem to vůbec vážně.

    Co jsem ale začal vážně brát, když jsme jako ČR spolu s Aliancí zaútočili na Afghánistán a Irák. Moji spoluobčané volali po krvi. Chtěli zabíjet lidi.. resp. oni ne ale byli pro válku. A měli paranoiu z muslimů.
    Každopádně čím víc jsem se štoural v té válce, tak jsem se pak dostal k tomu 911 , Iluminati atd.

    Nevím, co ti někdo navykládal o ještěrech a NWO, že ti to "vysvětlil", ale mě až pak došlo, že já jsem útoky na WTC predikoval v roce cca 1998 ještě na střední škole. A posuzuju věci, s čím se sám setkávám.

    Takže je mi dodnes zvláštní můj přeložený text Miltona Coopera do češtiny, kde byla ta predikce útoku na WTC teroristy a následného tažení proti teroristům válkami po světě. Kupodivu jsem si na to nevzpomněl toho 11. září a konspirační teorie kolem toho jsem považoval za hloupé hledání záhad na všem.

    Co bylo ještě zvláštnější, když jsem si jednoho dne všiml, že na moji webstránku v češtině byly masivní přístupy od Pentagonu, U.S. Navy (či snad armáda), NASA a Czech Army (vypadalo to jako nějakej robot, protože si projel všechny stránky). Všechny ty přístupy byly tak nějak snad ve stejný den nebo hodně blízko u sebe.. prostě mi upoutaly pozornost nezvyklé IP adresy, který jsem si ze zvědavosti projel přes IP lookup.
    A telnet na ty adresy skutečně měl u všech login obrazovku varující, že jde o vládní systém, a jakékoliv pokusy se tam probořit se budou trestat.

    Na stránkách jsem měl, že bude ten útok na WTC a že to tady říděj ještěři, NWO, MK ULTRA ... you know the drill.. Já původně přitom hledal věci o UFO a mimozemšťanech.

    M. Cooper byl zastřelen někdy tuším v říjnu 2001 jednotkou SWAT.

    Mně když se začaly dít události, že sedím v noci u kompu a najednou mi na zdi lítají tečky červeného laseru a když se jednou zastavilo auto před naším domem.. černé jak z těch filmů a stálo na té silnici několik minut, s černými neprůhlednými okny.. ty jsem tam přímo viděl, páč jsem seděl u kompu v tátově prosklené prodejně (přebudovaná garáž).. a pokukuju po tom autu, co tam furt dělá.. jen stojí. To auto bylo dost nezvyklý, co tam normálně jezdí.. v tý naší ulici skoro ani nic nejezdilo

    Z toho všeho jsem si tedy nevyvodil, že by snad po mě nějak "šli", ale rozhodně z toho celkem pulzovala paranoia.
    A tak jsem si říkal.. kurňa tohle bude lepší pustit z hlavy a začal jsem chodit do hospod a chlastal a fetovat, a podařilo se mi to celkem dobře zamazat, že jsem na to úplně zapomněl. Stejně jako na ten sen o ještěřích mimozemšťanech z dětství.

    Každopádně... byla tam ta predikce toho, co se skutečně dělo kolem 911 WTC. A imho nebýt toho útoku na WTC, tak žiju možná dodnes v blahý nevědomosti kolem nějakýho NWO.

    Stejně tak mi přišlo zvláštní, že jsem měl sen o ještěřích humanoidech, přestože jsem o nich nikdy předtím neslyšel. A nebyl to jen ledajakej sen.

    Takže já si věci posuzuju a některý věci hypoteticky jako otevřené otázky a to je i dost tohle auditko, že tu sbíráme různé pohledy a data, a že některé ty syntézy možná jsou blbosti, ale jsme pokročilí uživatelé internetu, a umíme s něčím hypoteticky pracovat, aniž by tomu člověk automaticky hned pouze věřil slepě anebo to odmítal.

    To je pro dost lidí obtížně uchopitelné, protože mají tendenci buď něčemu plně věřit nebo mít klapky na očích a odmítají vůbec čistě jen pracovně připustit možnost, že to tak je.

    Jinak po většinu času drtivá většina kamarádů měla za to, že řeším úplný píčoviny, a kolikrát neměli ani nějak rozpaky mi to říct. Ti samí lidé, kteří mě později peskují za to, že nevěřím nějakým jejich konceptům, které vychází z lásky a důvěry k vůdci a straně :) Včetně teď toho covidu že. Já nikomu ty konspirace nevnucovat.. krom toho,ž e jsem o nich vypisoval po internetech.

    Teď jsme se dostali do doby, kdy se úplně rozpadají rodiny a přátelství dlouholetá kvůli názorům na věci. Tak daleko to došlo.
    Já teda nikdy neměl problém, že těm lidem to přišlo jako blbosti. Ale nezdá se to být až tak reciproční.

    ---

    Jinak ad mazání tady ve world conspiracy. Maluješ se tady jako oběť cenzury, což je komické. Vem si, že tu mimo jiné bez věcných podkladů obhajuješ zločiny proti lidskosti. Znovu opakuju, že tady to na takový druh pokeců není, natož abych tu chtěl dávat prostor planým řečem, že jsou to píčoviny

    A v dnešní době už jsou konspirace skutečně mainstream. Řeší to značná část populace, takže tyhle snahy to marginalizovat, že si tady pár kluků na nyxu řeší nějaký nesmysly, když se protlačuje legislativa, která by to ráda nejen mazala, ale i trestala vězením, potom vyznívá dost mimo mísu. Už je to celospolečenský fenomén, že to vybičovalo vznik různých Reuters apod. fact-checkerů a masivní snahy masmédií tomu oponovat propagandou. A namatovají na to boj s ruskou propagandou, která za tím prý stojí., což je přitom samo o sobě konspirační teorie.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    OMNIHASH: nebo jsi jen špatný žid...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RAGAMUFF: však v pořádku, vždycky je určitej level poškození, že je gorg s rivou dávno za hranicí králičí nory je mi jasný od tak pátého příspěvku každýho z nich, nicméně sleduje to tu dalších 400 lidí, který podobně marně skončit nemusejí.

    Taky sem si ve dvaceti prošel tímhle kolečkem konspirační paranoii, a to,že spolupostiženci přijímali jakoukoliv kravinu jako svatou pravdu tomu hodně napomáhalo. Stačilo pár lidí, co ty zjevný blbosti o ještírkách a NWO rozporovali, abych se z toho vyléčil i já.

    Za mě bohatě stačí, když tu admin smaže pokaždý všechno, co zavání tím, že by se mohl ve svejch predikce plést, to je imho dostatečné důkaz robustnosri a pravdivosti místních konspirací.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    OMNIHASH: Já nechápu, co ty tu ještě děláš, projel jsem tvé příspěvky tady a jediná tvoje aktivita tu je snaha a debunkování absolutně všeho, což se ti samozřejmě za velkého pobavení obecenstva nedaří.

    MATT
    MATT --- ---
    VOYAGER: "overtonovo okno" na mě dneska skáče ze všech stran ;)))

    ale vlastně až teď mi došlo na co jsem GORGovi naskočil. řešil jsem "crypto = fašismus", a on z toho udělal ktyptofašismus a ja v tu chvíli zapoměl na původní význam toho slova. to se teda kaju a omlouvám. takže původní MATT: bych opravil na btc fašista = btc maximalista (ale o tom vlastně nebyla vůbec řeč).
    RIVA
    RIVA --- ---
    MATT:
    YOU CAN HELP TAKE TRUDEAU THE TYRANT DOWN
    https://www.youtube.com/watch?v=KSWxwwGRdKM
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: fascinuje mě tahle obcese Putinem. U amíků nebo EU tu fabulujete o NWO, depopulaci a zradě vlastního lidu, z kusu hadru na xichtě se můžete zvencnout jako z genocidy, ale když tenhle diktátor vyhlásí krymnaš nebo hurrdurr na Kyjev, a odsoudí tím x tisíců lidí k smrti, tak mu za to ještě zatleskáte...
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: Ruske vrteni psem? Putin uz pred patnacti lety poukazoval na agresivni expanzi NATO smerem k rusku. Prirovnal bych to k navsteve zoo, kde tak dlouho postuchujes medveda destnikem az ti ukousne ruku.

    Jinak "Vrteni Psem" (neboli odvadeni pozornosti od problemu doma) je tradicne angloamericka strategie. Dokonce o tom natocili film, pamatujes?

    'Wars not diminishing': Putin's iconic 2007 Munich speech (FULL VIDEO)
    https://www.youtube.com/watch?v=U4MAsIh3zMA
    RIVA
    RIVA --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: ještě, termín kryptofašismus chápu úplně jinak, než naznačuješ. dneska se používá spíč btc maximalismus.
    a tu linii spochybňování co předvádíš jsem od nich pochytil už před 20 lety, ale tak nějak se ukazuje, že spekulace jedný strany se potvrzujou o dost častěji, než tý druhý strany. a to přitom druhá strana mívá v ohni želízek více... rozklad je konstruktivní jen za specifických podmínek.
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: hele jasný, ja si uvědomuju, že jsem regulérně paranoidní a teoretizuju o GRU i za takovoudle světlanou nebo ottem ferocity ;)))

    Hey! I am russian farm girl.
    https://www.youtube.com/watch?v=zw8jyWS2Fjw


    jinak teď čtu Vpád, taky zajímavý pohled jak to v rusku funguje..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: geniální ruský video: napadne CCCP mk.II Ukrajinu? A prvních deset minut plky o US military-industrial komplexu... takový krásný vysvětlení ruskýho vrtění psem v kostce.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Rusáky tam má :) Jinak kryptofašismus se říkalo už dávno, takže jako když najdeš heh.
    Hele já nemám problém se spekulacema, že to někdo zkomplotoval jako nějaký event pro nějaké nefarious účely.. tady řešíme často spekulace tohodle typu. Ale ten její text není pak o nic menší konspirování než řeči o Sorrosech a spol. Akorát jeden typ konspirační teorie se považuje za seriozní.

    Mě dostává to použití slova mýtus a vymalování úplně jiné obrázku na základě spekulací.
    Jinak kdyby v médiích nebylo pokrytí jen v duchu infotainmentu , tak člověk není odkázaný jen na sociální/alt média.

    Canadians Donated Half of Funds for Trucker Protest, Leaked Data Shows - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2022/02/14/world/canada/canada-trucker-protests-donations.html

    The GiveSendGo data leak was announced Sunday evening on a webpage titled “GiveSendGo IS NOW FROZEN,” with a five-minute video in which a manifesto by the anonymous hackers scrolled across the screen. In it, the hackers complained that the trucker protest had “held a city hostage” and warned it “could be cover for a type of Trojan horse attack where extremists and militia groups may arrive in large numbers with weapons.”

    altruističtí hackeři nějak prolomili ten dotační server přes bitcoiny, ale nevím, co nám to vlastně říká, že leaknuli jména donorů?

    zajímavější mi přijde, že GoFundMe jsou pěkné kurvy, co se pokusily jim sebrat ty prachy a rozdat podle vlastního klíče, a až na outcry se rozhodli situaci "simplikovat" a udělat refund prostředků vkladatelům.

    Freedom Convoy: GoFundMe seizes funds of Canada 'occupation' - BBC News
    https://www.bbc.com/news/world-us-canada-60267840

    takže nástup alternativních donačních fondů byl jasný logický krok. to nemá nic společného s bitcoinem.. ale o tom, že tradiční formy jsou poplatné systému. a kdo se znelíbí třeba PayPalu, tak holt mu zmrazí účet.

    ona ten fakt, že jim lidi posílají peníze považuje za důkaz, že to vlastně není nic autentického , a asi nějaká akce Koch brothers. možná je, ale člověk by měl imho svá konspirativní tvrzení dokládat obšírněji, že to celé je vlastně propagandistický cirkus nějakých extrémistických politiků a proruského byznysu


    tohle je asi ten důvod, proč to považovat za konvoj bílých nacionalistů :

    Some trucker convoy organizers have history of white nationalism, racism - National | Globalnews.ca
    https://globalnews.ca/news/8543281/covid-trucker-convoy-organizers-hate/
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: me by spis zajimalo, z ceho si odvodila, ze crypto=fasist, ale jinak ji ten narativ nezazlivam, me tam uz jen chybej rusaci ;)) ale ruskou llinku vidim i za ottou ferocitym, kterej tu trudoa fakuje ;))

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ne, je to banda zmatenejch frustrátů, co nśe neumí vyrovnat se složitostí reality, a tak doufaj, že když budou dělat dostatečnej bordel, bude zase jednoduchá. Nebude.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    GORG: Byly vytvořeny takové podmínky, aby přirozená touha po zisku generovala potřebná čísla. ČR nebyla výjimkou. Následující výrok je z období, kdy m0dia řešila přetíženost nemocnic a akutní nedostatek personálu. Byl to čas lockdownů a krachů malých podnikatelů. A proč nebyly lidi? Protože sestry ve skafandrech jely na tři směny u paicentů s rýmou. Což ovšem nemocnicím ale i těm sestrám generovalo nebývalé přijmy.

    20 minut Radiožurnálu, 26. října 2020
    "Ředitel Motola pan Ludvík řekl, že v nemocnici na Motole až 40 % lůžek jsou v podstatě, a to dokonce cituji, pana ministra Prymulu, zdraví lidé, kteří už péči na těch covidových lůžkách nepotřebují, ale protože jsou to vlastně lidé ve velmi vysokém věku, které se domovy seniorů bojí vzít zpátky, tak oni nadále jsou na těch covidových lůžkách."

    Tomio Okamura (SPD): „Ředitel Motola pan Ludvík řekl, že — Demagog.cz
    https://demagog.cz/vyrok/19982
    **ověřeno sluníčky pro sluníčka
    RIVA
    RIVA --- ---
    Continuous Russian "Invasion".
    https://www.youtube.com/watch?v=Ju89rsG7v9A
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Takže to není konvoj náklaďáků a není to o vakcínách. Ok, I stand corrected :) Já už myslel, že vakcinační mandát vyprovokoval tuhle okupaci silnic náklaďáky, ale ve skutečnosti je to o bílém nacionalismu.

    MATT
    MATT --- ---
    Seven greatest myths around the Canadian Convoy | by Alex Alvarova | Feb, 2022 | Medium
    https://alexandra-alvarova.medium.com/seven-greatest-myths-around-the-canadian-convoy-dba971bf1dc4
    GORG
    GORG --- ---
    DeSantis was just proven right two more times
    https://mailchi.mp/tomwoods/desantisright?e=365d524393

    Two related phenomena continue to develop: (1) more of the credentialed are finally speaking out about the COVID fiasco, and (2) more people are admitting -- without directly saying so -- that you and I have been right.

    Let's start with Stefanos Kales, a professor at the Harvard T.H. Chan School of Public Health.

    "Public health is a balance," he recently said. "How many businesses closed and did not make it through that first six to twelve months? A lot of these restaurants, their business is still way down. Large companies can survive, but a lot of small businesses have gone under. And that takes a toll on the health of people who work there or own those businesses."

    In other words, "public health" is about more than the monomaniacal fixation on one thing.

    In an appearance on CNBC, Kales said:

    "This whole idea of we just ignore everything else in the economy and health and well-being to try to get to zero COVID cases [was] never a realistic goal and it has failed miserably. We haven’t balanced all these other things. The fentanyl overdoses in the US are at a record high as well as other opioids. Suicidality in young people. It’s a big mistake."

    Good.

    Even better has been to observe Ron DeSantis, governor of Florida, being vindicated again and again.

    Exhibit A:



    Then, last week:



    Here's another one. The first item is from August 2021, and the second from January 2022:





    Incidentally, if after two years of fact-free insanity there's a more risible phrase than "experts say," I don't know what it is.
    RIVA
    RIVA --- ---
    M&M Clips: Is the spike protein mRNA in Moderna & Pfizer vaccines identical to SARS-CoV-2 mRNA?
    https://www.youtube.com/watch?v=2-tMP_YM8Ds


    Kevin McKernan talks to Nick about the differences between the mRNA found in the Pfizer and Moderna COVID vaccines compared to the mRNA found in the SARS-CoV-2. This particular mRNA sequence encodes the virus spike protein.

    M&M Clips: Genome of Magic Mushrooms (Psilocybe cubensis)
    https://www.youtube.com/watch?v=moyhN9he05k


    Kevin McKernan talks to Nick Jikomes about work that biotech company Medicinal Genomics has done to sequence and characterize the genome of Psilocybe cubensis, one of the most common species of psilocybin-containing fungi ("magic mushrooms").
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Paris 'Freedom Convoy' protest hit with tear gas
    https://news.yahoo.com/paris-freedom-convoy-protest-hit-153733024.html

    // my do vas tu bezpecnost, zdravi a vax pasy natlucem pendrekama a slzakem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam