MATT: No ne že to nechci číst, ale že by bylo fajn se odkazovat konkrétně, jak si tu rádi citujeme konkrétní pasáže než odkázat "Přečti si věci od Davida Icka a pochopíš" :)
MATT: Tohle je dobrej úlet, a aspoň něco konkrétního.
Mně teda jde o to, že třeba viz Tucker Carlson
[GORG @ world conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::] , kde rozebírá rozhovor toho AP novináře s mluvčím ministerstva zahraničí, který mu není schopen odpovědět na otázku, kde jsou ty odtajněné důkazy, že Putin chystá false flag operaci. A připomíná, kolikrát se v tomhle už v minulosti pletli.
Ve studiu si tam v té debatě povídají nějací ruský magoři, nevím kdo, a možná je tohle fakt celkem populární v Rusku v TV a nějak i třeba souvisí s ruskou mentalitou, kdy zas v USA , FOX news a CNN zas mají jiný styl, pro mě taky úlet (am. média zaujatost většinou neskrývají), oproti třeba hrám na objektivitu v českých médiích
Faktem zůstává, že já tedy nemám chtít důkazy, a mám věřit prostě médiím/politikům? Našim médiím, tedy západním.. A nechtít důkazy?
Protože ono jakési naznačení, že v nějakém TV pořadu v Rusku se takhle baví, není zrovna nějak blízce související s plány (a jejich důkazy) Putina na invazi na Ukrajinu resp. do Střední Evropy. Je to něco vytvářejícího určitý dojem o Rusku.. A já si na základě toho mám říct.. "Jo, Rusáci jsou magoři"
Ono to nemusí být nutně, že je tu fandom Putina, a visí mi tu na stěne jeho obraz, ale prostě někteří tu prostě nechceme válku. (A přijde nám, že USA/NATO ji nejen vůči Rusku neustále ve světě vyvolává... viz těch poslední x válek od 2000, takže z NATO taky nemám rozhodně pocit bezpečí a netýká se to jen Ruska žejo)
Vytahoval jsem akce CIA během studené války, protože je to podle mě relevantní, co tam dělá CIA dnes. Víme tedy oficiálně jen, že tam cvičí Ukrajince cituji "zabíjet Rusy" a na cosi padlo 8 miliard dolarů na "demokratizaci Ukrajiny". Protože nevím, jak moc se takhle doba od těch časů studené války liší.