OMNIHASH: Subjektivní dojem, že je to postování náhodných věcí. NWO a usilování o svobody tady máš taky celkem v reálném čase...l to že nevidíš, jak to všechno do sebe zapadá, je problém na tvé straně ;)
Tahle open source novinařina není nic nového a je už delší dobu činností mraky lidí, co investovaly hodně času sbírat data. Já se s tím nesrovnával. Jde mi o to, že obecně alternativní média jsou prostě to samé.
Že pro Bellingcat média zvolila vznešenější název, je věc jiná.
MATT: Já Brzezinskeho četl tu jeho Velká šachovnice .. ne teda úplně celý, ale pročítal jsem si to.
Já neříkám, že nutně Rusko nemá žádné spiklenecké plány, ale vymlouvat se na média imho nestačí.
O Duginovi jsem neslyšel. Co koukám teď, by to mohl být kandídát na někoho takového, ale nečekej, že začnu teď pročítat jeho tvorbu, a sám si dovozovat, že má skutečně definuje to, co se v Rusku uvnitř a navenek děje. To mají dělat ti, co tě přesvědčují používat konkrétní pasáže. Mě Rusko nezajímá, tak spíš řeším naši zemi a naše spojence. Ti teď řekli, že Rusko chystalo false flag operaci, ale neposkytli žádné důkazy. Já vím, že v Rusku magoři jsou, ale je spíš otazné, jestli Putin není spíš jakási hráz před jinými Rusáky.
Za mě si nemyslím, že Rusko je nutně nějaká opozice vůči mým představám NWO, i když se samozřejmě tak tváří, což bývá právě to nejzrádnější. Aby dvě strany konfliktu byly součástí stejného plánu, je snad představitelné pro každého pravidelného zdejšího čtenáře. Nebo že obě strany mají vlastně podobné cíle, ale konkurují si.
Každopádně ta obvinění vůči Rusku prostě nejsou na lepší úrovni než Alex Jones. Teď ještě s tím ruský false flag.. to je klasika žánru. Dřív k smíchu a teď strašně vážná věc.