OMNIHASH: No ano, ale co nám tím sděluješ? To přece víme už řadu dní, že neadresné je legální.
Dvojí metr je , že už se to tolik dní v médiích řeší.. když se protestovalo proti Babišovi, tak se to tolik neprožívalo. Stejný symbol šibenice. Dvojí metr.
Já vím, že miluješ strawmana, takže potřebuješ mě to poučit, že pokud tam je konkrétní jméno osoby, tak to zákon porušuje, ale to ti nedopřeju :-)
Rakušan to chce jenom aktivnějš vymáhat a zvýšit prioritu vyšetření těhlech kauz, ne měnit zákon.Opět. Co tím chcete říct? Jak aktivněji vymáhat, co je myšleno zvýšením priorit. Je to legální.
Jo sory to neřekl Rakušan, ale biochemik Šedo, náš expert přes COVID... , ten tam v CNN naznačoval, že by mohla být snaha upravit zákon pro regulaci hate speech s tím, že takovou změnu zákonu nepovažuje za jednoduchou. On to tam tak prostě plácnul, ale prostě mě dostává, proč říkají takové věci. Není potřeba měnit žádný zákon, a není potřeba nějak bičovat policii, aby se na takové šibenice koukala s větší pohrůžkou obušku, či co mají teda dělat jinak? :)