• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    MTO
    MTO --- ---
    Pentagon Biolaboratories - Investigative Documentary
    https://www.youtube.com/watch?v=_8hQi2Zv1L0


    The US Embassy to Tbilisi is involved in the trafficking of frozen human blood and pathogens as diplomatic cargo for a secret military program. Internal documents, leaked to Bulgarian journalist Dilyana Gaytandzhieva by Georgian insiders, implicate US scientists in the transportation of and experimenting on pathogens under diplomatic cover. According to these documents, Pentagon scientists have been deployed to the Republic of Georgia and have been given diplomatic immunity to research deadly diseases and biting insects at the Lugar Center – the Pentagon biolaboratory in Georgia’s capital Tbilisi.
    The military facility is just one of the many Pentagon biolaboratories in 25 countries across the world.
    This investigative documentary was originally broadcast by Al Mayadeen TV.
    MATT
    MATT --- ---
    Čekam, kdy přijde informace, že je to celý vyprovokovalo NATO, aby podpořilo volbu Petra Pavla u nás prezidentem ;))
    MATT
    MATT --- ---
    Ukraine should be annexed by Russia because "Ukraine as a state has no geopolitical meaning, no particular cultural import or universal significance, no geographic uniqueness, no ethnic exclusiveness, its certain territorial ambitions represents an enormous danger for all of Eurasia and, without resolving the Ukrainian problem, it is in general senseless to speak about continental politics". Ukraine should not be allowed to remain independent, unless it is cordon sanitaire, which would be inadmissible.
    Foundations of Geopolitics - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Foundations_of_Geopolitics
    MATT
    MATT --- ---
    novej matroš přímo od pootina ;)

    MATT
    MATT --- ---
    LOOKASH_II: Covid by měl být ten "racital targeted virus" nebo "some kind of plague"?

    GORG: Nebylo by lepší se ptát, co tim chtěl říct Dugin? Mě Putin neposlouchá.
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    VOJTHA: Naposled jsem si je objednal v roce 2016 uz nevim pri jake prilezitosti, od te doby je ve skrini pro strycka prihodu, ale rikal jsem si ze uz budou po expiraci tak preventivne obnovim zasobu....a ejhle uz to nejde
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    LOOKASH_II: kdy jsi se o to zajímal naposled? Mám pocit, že už v 2016 koupit nešly. (U nás, v německu prý jo)
    Německá vláda lidem doporučuje investovat do zásob potravin – FAEI.cz
    https://faei.cz/nemecka-vlada-lidem-doporucuje-investovat-do-zasob-potravin/
    jestli si to dobře pamatuji, tak jsem se o to zajímal v souvislosti s touto výzvou
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    A tohle je pro me taky novinka

    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    A trochu te stare dobre konspirace... 5:30+

    The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 2/6
    https://www.youtube.com/watch?v=ZNlxgKsVM58


    vsimnete si data zverejneni
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Dark triad - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_triad

    koho mi to jen pripomina.....
    GORG
    GORG --- ---
    Nelze tolerovat podporu válečných zločinů, říká Bradáčová. Policie zasáhne - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-nelze-tolerovat-podporu-valecnych-zlocinu-rika-bradacova-policie-zasahne-191089

    Pražská žalobkyně Lenka Bradáčová varuje před obhajováním válečné agrese.

    19:35
    Seznam Zprávy zjistily, že vyšetřovatelé dolaďují strategii zásahu proti dezinformační scéně, která ospravedlňuje a hájí počínání ruského politického režimu na Ukrajině.

    Článek

    Článek si můžete pustit také v audioverzi.

    Některé profily na sociálních sítích či příspěvky pod články o válce na Ukrajině se hemží dezinformacemi a nenávistnými komentáři. Tuzemští vyšetřovatelé cizelují podle zjištění Seznam Zpráv strategii, jak proti takovým autorům efektivně zakročit.

    „Já Ukrajince rád nemám, dělají tu bordel, jsou arogantní, jsou tu ilegálně, v obchodech na kasách už není slyšet češtinu jenom ukrajinštinu, nedivím se Putinovi, že na ně vlítnul,“ napsal například na Facebooku Jan L. v reakci na vyjádření dezinformátora a obviněného dlužníka Patrika Tušla.

    24. 2. 19:05
    Ten si před dvěma dny na svém profilu napsal, že podporuje Rusko, svou podporu režimu Vladimira Putina demonstroval i před ruskou ambasádou v Praze.

    Svoboda projevu ano, ale…
    Na veřejná prohlášení na sociálních sítích či na demonstracích podporujících válku a ruského agresora se množí u policie stížnosti. Policie a státní zástupci již uvedli, že takové činy budou analyzovat a vyhodnocovat. Pachatelům hrozí až tři roky vězení.

    Seznam Zprávy zjistily, že vyšetřovatelé budou klást důraz na individuální šetření prohřešků. Z hlediska trestního řádu jde o citlivou oblast.

    Vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová nechtěla sdělovat detaily, potvrdila však, že úřady současné dění na dezinformační scéně pozorně sledují a vyhodnocují. Podle ní není možné jakkoliv ospravedlňovat válečné zločiny. Těch se v současnosti Rusko dopouští, jak uvádějí mnozí čeští i světoví státníci.

    „Při plném respektu ke svobodě projevu jsou orgány činné v trestním řízení povinny v celém kontextu hodnotit rovněž verbální projevy, jež by naplňovaly znaky trestného jednání, jímž pachatel schvaluje či ospravedlňuje zločiny proti lidskosti, válečné zločiny a zločiny proti míru. Mezi tyto činy patří mimo jiné genocidium, útok proti lidskosti, agrese, válečné krutosti či perzekuce obyvatelstva, tak jak je vymezuje trestní zákoník a mezinárodní smlouvy, jimiž je Česká republika vázána,“ řekla Seznam Zprávám vrchní žalobkyně Bradáčová.


    Stříž k podpoře invaze: Dejme si hranice, drakonické tresty nechceme
    26. 2. 13:15
    Už v sobotu podobná slova uvedl i nejvyšší státní zástupce Igor Stříž, který rovněž varoval před schvalováním ruské agrese na Ukrajině.

    „Pokud by někdo veřejně (včetně demonstrací, prostoru internetu nebo sociálních sítí) vyjadřoval souhlas s útoky Ruské federace na Ukrajinu (akceptoval je či podporoval) nebo v této souvislosti vyjadřoval podporu nebo vychvaloval čelné představitele Ruské federace, mohl by za jistých podmínek čelit i trestněprávní odpovědnosti za trestný čin schvalování trestného činu podle § 365 trestního zákoníku, případně za trestný čin popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia podle § 405 trestního zákoníku,“ uvedl nejvyšší žalobce Stříž.

    Policie už v neděli uvedla, že eviduje desítky podnětů na komentáře v internetových diskusích, které schvalují ruskou invazi na Ukrajinu a aktivity ruské armády. Ujistila, že internetové prostředí pečlivě monitoruje. „Omlouváme se, že nereagujeme na každé označení v příspěvcích. Není to vždy žádoucí a taktické,“ doplnila policie ve svém vyjádření na Twitteru.

    Podle serveru Neovlivní.cz policie například v této souvislosti prověřuje bývalého poslance KSČM Zdeňka Ondráčka.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Já nepsal, že si nic dohledávat nebudu, ale že napsat někomu jméno a předpokládat, že si začnu týdny pročítat všechnu jeho tvorbu, je trochu arogantní přístup. Pokud máš něco na srdci, linkuj , cituj konkrétně to podstatné.
    Já si teda pak prolítl jeho wiki složku .. asi chápu znepokojení.

    Jinak ten citát je krok dobrým směrem.. sic tedy nevím, co si tím chtěl říct. (Ale prosím zkus mírnit tu aroganci.. ne tu něco nakonec podhodit jako perlu sviním. to je samozřejmost pro každého, kdo tu něco postuje. zatím si to ty ani OMNIHASH nepochopil)

    Glory to Ukraine? War Crimes of Ukranian Army in 2014 - The Footage that Illuminati Doesn't Want the World to See
    https://odysee.com/Ukraine-Crisis--Donbass.-Chronicle-of-Genocide.-Banned-on-TV-_-%D0%94%D0%BE%D0%BD%D0%B1%D0%B0%D1%81%D1%81.-%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B0.--ENG-SUB-:8cc32c8c60a62a6304cd0221c2bdebbaddd22eb4
    MATT
    MATT --- ---
    VOJTHA: ad Dugin: ja nic nečekám, ale tady GORG si stěžoval že o něm nikdy neslyšel, ale že si nic dohledávat nebude, tak mu jako malýmu nesu malou ochutnávku.

    S tim 68, těžko říct, třeba bych se nenarodil, ale já bych by pro. Aspoň bysme nebyli tak zkurvenej národ, co si po válce komanče navolil a pak ještě tleskal Brežněvovi.
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    MATT: Ty myslíš, že by bylo bývalo lepší, kdyby sem v 68 Bundeswehr vpadl a zjednal pořádek? No kdyby to znamelo západoněmecké platy od 70tého, tak generace mých rodičů, (kdyby to přežila), by byla asi pro.
    Nebo jakože bychom měli 90tky už v 70tém a bez rusáků? Jako Rakousko? Ale jak?
    MATT: ale na tohle co čekáš, že ti kdo řekne?
    Hlasuju proti - PSH ft. Indy& Wich
    https://www.youtube.com/watch?v=LTcPd3gTYaE

    omlouvám se správci, tyhle coby kdyby nepatří do konspirací
    MATT
    MATT --- ---
    kdyztak doporucuju si tam jit s komradama pokecat, pokusit se jim sdelit zkusenost s 1968 nebo se jen pokusit si udelat nakej ucelenej obrazek o situaci.

    Telegram: Contact @asbmil
    https://t.me/asbmil
    MATT
    MATT --- ---
    když konspirace tak ;))

    MATT
    MATT --- ---
    OMNIHASH: stravil jsem vikend na telegramovy skupine ASB military, ta retorika je uplne jinde, putin proste osvobozuje a cisti od nacistu.
    MATT
    MATT --- ---
    nakej ten Dugin teda..

    GORG
    GORG --- ---
    retro, 2017

    Když upadne na zem knížka, děti v Donbasu ztuhnou leknutím - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-valka-deti-herny.A170723_161228_zahranicni_aha

    Děti žijící podél frontové linie na východě Ukrajiny si za tři roky na dělostřelbu a výbuchy už zvykly. Šrámy na jejich duši pomáhá hojit i organizace Člověk v tísni. I díky pomoci z Česka vzniklo v Donbasu už dvanáct dětských heren, kde děti najdou trampolínu, stavebnice či maňásky, a na chvíli tak zapomenou na válku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam