• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    Are Russia and China in on the Great Reset? [TNT Radio featuring Matt and Hrvoje]
    https://youtu.be/OLa7WXIZ_Aw
    MTO
    MTO --- ---
    VOYAGER: schodou okolnosti stejny den co pred 23lety nechala bombardovat belehrad...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Fuera el FMI. Argentina: Una multitud en la jornada de lucha contra el pacto de ajuste con el FMI
    https://www.laizquierdadiario.com/Argentina-Una-multitud-en-la-jornada-de-lucha-contra-el-pacto-de-ajuste-con-el-FMI
    MATT
    MATT --- ---
    This Robot Already Owns Everything (And it's just getting started) : Blackrock Aladdin
    https://www.youtube.com/watch?v=AWBRldjVzuM


    BlackRock: The Company that Owns the World
    https://www.youtube.com/watch?v=1n4zkdfKUAE
    MATT
    MATT --- ---
    spekuluje se o napadení polska, jen se nevi, jestli je to whistleblowing nebo provokace #FSBletters
    RIVA
    RIVA --- ---
    The power brokers you never elected | Documentary
    https://odysee.com/@Palaestra:4/the-power-brokers-you-never-elected:9

    The global financial elite affects society through platforms such as the World Economic Forum (WEF) and the Bilderberg Group. In this documentary by Jonas Nilsson, we get to see the impact in practice.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Válečná propaganda: Jak ji využívá Rusko a Ukrajina? - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/valecna-propaganda-vyda-za-sto-tanku-pouziva-ji-ukrajina-i-rusko-vynikal-v-ni-i-sssr-87712
    RIVA
    RIVA --- ---
    Joaquin Flores: We Give Davos More Credit Than It Deserves, Great Reset is Failing
    https://odysee.com/@GeopoliticsAndEmpire:f/Joaquin-Flores-Great-Reset-Ukraine:b

    Joaquin Flores discusses the Great Reset, how people live in different internets or 'confirmation bias chambers', the 'Gargoyle Effect', and Marxian analysis. He believes the Great Rest is failing and that many people give more credit than is due to Davos by making them seem more powerful than they really are. Given that people like Klaus Schwab are liars, just because Schwab portends to have penetrated all governments does not make it so. He discusses the concept of empire, sea and land power, the Ukraine crisis, and how it's largely about energy. He sees roughly five blocs emerging in a multipolar world.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: imho dobra pohadka pro decka :)

    za me se proste sovetsky svaz a stalinismus proste rozpadal jako nefunkcni a bylo potreba udelat celosvetove New world order, k cemuz doslo okolo toho 1989 v celem svete.
    a doslo k novemu geopolitickemu rozlozeni.. USA a Rusko se zacali kamaradit... a EU a USA tentokrat se ujmuli role komunistu zatimco vychod naopak preladil na kapitalismus.

    bohuzel v poslednich letech ten smir rozmetali a jsme v situaci, jak se mozna citili v dobach tech ruznych krizi, kdy si Rusaci staveli raketovy zakladny na Kube, coz nam ted jeste chybi ke stesti. a Rusaci pred par mesici rekli, ze kdyz je budeme s tim NATO takhle dal srat, tak si na Kube zas ty zakladny rozjedou.

    Russia "won't exclude" putting military hardware in Cuba or Venezuela amid "unsuccessful" talks with U.S. over Ukraine - CBS News
    https://www.cbsnews.com/news/russia-ukraine-war-us-talks-unsuccessful-military-infrastructure-cuba-venezuela/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: :))) ty si případ, to je neuvěřitelný. K rozpadu komunismu došlo proto, že to řídící stát nezvádnul ukočírovat a povolil otěže. Sral už dávno všechny zúčastěný, akorát jim bylo jasný, že pokud se pokusej odejít sami na vlastní pěst, dopadnou jako Maďarsko nebo ČSSR.
    GORG
    GORG --- ---
    New world order (politics) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/New_world_order_(politics)
    GORG
    GORG --- ---
    novy svetovy Rad je ted azjevne NATO vs Rusko...

    jen se trochu media neobtezovala to nekomu rict..

    pritom terminus technikus "Novy svetovy rad" je spojoen s

    The New World Order: US and Russia in the Post-Soviet Space: Mutual Squeezing or Cooperation? on JSTOR
    https://www.jstor.org/stable/40204364

    // ergo vzdy se tim mysli stary novy dobry rad namisto noveho sveho radu, jak tomu radi rikaji prorusky probulsevicky news. neni to rad. a neni novy.

    GORG
    GORG --- ---
    protoze novy svetovy rad je mysleno i prave v 1989 rekonstrukce sovetskeho svaze a geoopliticky. novy vttah Ruska a USA.. zadny konspirace pro debily.. tim je FSKUTECNOSTI mysleno, ze v ere post 1989 spolu vzkvetaji narody v novem geopolitickem rozpolezeni... zadna konspirace, protoze je prokazatelne, ze termin cituji "novy svetovy rad" uz byl pouzit v minulosti..
    GORG
    GORG --- ---
    ARRAKIS: Mne to pripomnelo.

    Jak se dva lidi cbavi.. ze jako novy svetovy rad.. o kterym se tu vsichni furt avime :)

    ale ona tim mysli te nnovy svetovy rad, kteri delaji typci tam xy..

    neco jako novy svetovy rad, kdyz 1989/90 to tu celosvetove proslo v demokracii.. animz byc nekomu prislo divny, jak nahle to prislo... Cina/SSR se vysrali vschni soucasne na diktaturu.. pac vsichni desne prozivali v tu samou chvili prechod od A do B... v cecahch sametova revoluce.. v Cine preteky s tankem po typkovi na namesti na Miru.. kazdopadne vsude vse svet synchronizovane v tu samou chvli cca roku doslo ke zmene... FOX news rozjeli Simpsony, v Cine zrusily kapitalismus ve prospech komunisu 2.0... v celem svete ve stenou chvili doslo ke konci komnismu. v nekterych zemich ne tak sametove jako u nas,

    a ja mam teda zarucene vedrit, ze to byla nahoda ? .. cista nahoda... v tu samou chvili vsechny zeme na svete....
    a tady to posunula ta studentska demonstrace a otocila smerovani celeho sveta na lopatky.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Kerry Chant planning contact tracing in the "New World Order"
    https://www.youtube.com/watch?v=p6P6lpshVck


    :)
    GORG
    GORG --- ---
    Na Česko se žene další vlna koronaviru. Co můžeme očekávat? - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/dalsi-vlna-covidu-zacina-nabirat-na-sile-co-lze-ocekavat-od-pristich-tydnu-87591

    „Absolutně není větší promořenost covidem mezi uprchlíky, spíš naopak,“ dodal. Je to podle něj dané i strukturou skupiny uprchlíků, protože utíkají zejména děti a mladší ženy.

    Vždyť ještě nedávno říkali, že hlavními šiřiteli COVIDu jsou právě děti.

    Děti mohou hrát při šíření covidu zásadní roli, ukazují výzkumy z podzimní vlny — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3240930-deti-mohou-hrat-pri-sireni-covidu-zasadni-roli-ukazuji-vyzkumy-z-podzimni-vlny

    Proto že jo bylo tolik opatření právě ve školách a to i pro nejmenší děti v mateřských školách. Tvrdá opatření kterými devastovali jejich mladé duše. Za mě to, co provedli dětem, je obdoba znásilnění. Vnímám to jako srovnatelný vpád do jejich suverenity. Vnímám to tak nejen já ale i řada psychologů. Pro dospělého je například chodit v tlamokrytech taky hodně zatěžkávající, ale u teprve vyvíjejících dětí je zakrýt jim obličeje nebo stigma "nakaženého" kvůli kterému je kolektivně potrestaná celá třída zrušením školy v přírodě apod. zásadní základ pro psychické problémy

    ... ale i přerušení života jako takového. pro nás třeba v 30,40 letech ta dvouroční pauza bylo trauma, ale člk zatne zuby a nějak to 2 roky přečká. Pro dítě jsou ty 2 roky zásadní.. v tom věku je každý rok naplněn tolika událostmi, poznání nových přátel, prvních lásek, cestování, erasmus a vzdělávání ve škole jako takové co do pak profesního uplatnění v životě.

    imho je to sociopatie vzniklá mediální masáží, která to lidem znemožňuje vidět vnímat.. krutost fanatismu, co zakrývá vše ostatní.
    a ještě větší úlet je, že kritika toho je popsána jako ruská dezinformace. to je už pak klinická paranoia. nějaký druh psychózy. kterou odnesly nejvíc děti.. a zjevně není náhoda, že právě akcentace opatření na děti později s nucení očkování zvedla právě onen masivnější odpor veřejnosti, protože přecejen se v lidech ozval nebo probudil jejich ochranářský vztah k dětem.

    No a pak nám pan Válek zalicituje, že mezi uprchlíky nenatrefili na moc nakažených, protože jde o děti. Najednou jakoby to bylo naopak.. že děti nejsou hrozba ale naopak menší hrozba než dospělí. Čímž ta jejich usurpace byla tedy úplně zbytečná.

    A dále je médii živena myšlenka ruské konspirace.

    Proruští dezinformátoři sbírají peníze na účty u Fio. Banka proti nim nezakročila - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/prorusti-dezinformatori-sbiraji-penize-na-ucty-u-fio-banky/r~6a83da76a08c11eca06bac1f6b220ee8/


    ...

    Tisíce fanoušků se nejprve snažili vyděsit šířením lží o covidu, po ruské invazi na Ukrajinu přesedlali na prokremelskou propagandu. Dezinformátoři, jejichž činnost v posledních měsících popisuje Aktuálně.cz, se v obou případech chovají stejně. Své příznivce vybízejí, aby jim na boj proti rouškám, vakcínám a nyní "ukrajinským fašistům" posílali peníze na účty vedené u Fio banky. Nejčastěji to dělají na sociálních sítích, kde jejich videa sledují a komentují tisíce uživatelů.

    Právě peníze jsou podle expertů klíčovým důvodem, proč proruské manipulace šíří. "Téměř vždy jde o osoby, co nasekaly vysoké dluhy, dopouštěly se podvodů a mají exekuce. Covid jim ukázal díru na trhu a jak bludy zpeněžit," upozornil například analytik Institutu pro politiku a společnost Romana Máca. Zmínil i to, že pokud by se nechali legálně zaměstnat, velkou část výplaty by jim zabavil exekutor.

    Fio banka, která je na trhu jednou z mála ryze českých bank, se proti dezinformátorům a jejich účtům zasáhnout nechystá. "Nechceme se vydávat za ministerstvo pravdy a třídit klienty podle názoru na tu či onu situaci. Pokud máme za to, že klient využívá účet v rozporu s pravidly, smluvní vztah ukončujeme," uvedl mluvčí Jakub Heřmánek s tím, že ke konkrétním klientům se s ohledem na bankovní tajemství nemůže vyjádřit.

    ...

    Mluvčí banky ale nyní reaguje řečnickou otázkou. "Kdo je podle vás covid dezinformátor? Jiří Šinkora, který tvrdí, že se máme dlouhodobě starat o svou imunitu, nebo Jaroslav Flegr s Rastislavem Maďarem, kteří strašili 250 tisíci nakažených denně v lednu a únoru?" prohlásil.

    Aktuálně.cz na účty konkrétních dezinformátorů upozornilo banku před týdnem. Většinu z nich prověřuje policie, nebo už je obvinila z trestných činů. A za hlasatele propagandy Kremlu je označilo Centrum proti hybridním hrozbám a terorismu Ministerstva vnitra ČR.






    Další článek, kde je minimum konkrétních obvinění, ale jak za komára ideologických povšechných obvinění do zapojení do obludného ruského dezinformačního spiknutí, kde dezinformátoři přesedlali z COVIDu do tématu Ukrajiny.

    Přitom tady páni novináři jsou potenciálně dobrá oběť pro žalobu za pomluvu, pokud by se soudili za to, že žádnými agenty Ruska nejsou.

    Tvrdí, že "napadli zdravotníky" nicméně dosud nikdo nepředložil žádný záznam jediného napadení. Kromě jednoho videa, kde z dálky na Kubka pokřikují nadávky. Za čarou co do slušnýho chování, ale to přece není napadení. Sic ano v době woke priviledge je napadením i špatný oslovení.

    Zrovna ten Tušl ve svých video rebeliích v MHD bez respirátoru se choval slušně a pokojně si stál za svým. Nevím teda, co to řeší s těmi penězi, a co má být ono "snažil se nalákat na podvodné kryptoměny", protože to nikdy moc nerozvádí.

    Samozřejmě je možný, že v jeho případě skutečně šlo o zištné finanční cíle si splatit ty údajné dluhy, ale prostě to rámování odlišných názorů do jakéhosi spiknutí proruských trollů, je fakt komické. A hlavně podobné časům komára.

    Dobře že ve FIO bance nepropadli téhle hysterii a nebudou blokovat někomu účty na základě mediální hysterie. Pokud něco prokáže soud negálního, co by dávalo důvod s nima ukončit smlouvu, tak to udělají. Tenhle cringe že se mají lidi blokovat a životně likvidovat, protože se nám nelíbí něčí názory nebo chování, to je něco tak strašnýho, že jsem sám svého času si říkal, že možná bude lepší, pokud zemřu , a nebudu muset být na takové planetě, kde pro vlastní přežití udělají lidé cokoliv. Kde zachránit si kejhák je jedinou hodnotou.

    ...protože utíkají zejména děti a mladší ženy

    jsou za mě každopádně jen technokratické žvásty.. co tu už 2 roky slyšíme ad hoc vyráběné pro účelovou argumentaci. Jednou jsou děti toxický odpad jindy děti a mladé matky mají být snad důvodem, že mezi nima COVD moc není. To je právě za mě nebezpečí u technokracie, kterou teď tolik lidi tak nekriticky uctívá.. že různí jedinci odborníci diktují státní politiku ad hoc.
    GORG
    GORG --- ---
    The Attack on Our Private Property Rights
    https://www.bitchute.com/video/1Hv9wOWHNmT0
    MTO
    MTO --- ---
    Fabiánská společnost, eugenika a historické síly stojící za kolapsem současného systému – Nepřikrášlená realita islamizované Evropy
    https://necenzurovanapravda.cz/2022/03/fabianska-spolecnost-eugenika-a-historicke-sily-stojici-za-kolapsem-soucasneho-systemu/

    George Bernard Shaw: There are an extraordinary number of people whom I want to kill
    https://www.youtube.com/watch?v=Ymi3umIo-sM


    George Bernard Shaw: I object to all punishment whatsoever. I don't want to punish anybody, but there are an extraordinary number of people who I want to kill. Not in any unkind or personal spirit. But it must be evident to all of you, you must all know half a dozen people at least, who are no use in this world; who are more trouble than they are worth. And I think it would be a good thing to make everybody come before a properly appointed board just as he might come before the income tax commissioners and say every 5 years or every 7 years, just put them there, and say, sir or madam, now will you be kind enough to justify your existence? If you can’t justify your existence; if you’re not pulling your weight in the social boat; if you are not producing as much as you consume or perhaps a little more, then clearly we cannot use the big organization of our society for the purpose of keeping you alive, because your life does not benefit us, and it can’t be of very much use to yourself.

    “George Bernard Shaw reopens capital punishment controversy”, March 5, 1931
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: Vycházim z toho, že je tu velká disproporce ve znalostech a možnostech velkejch entit (států a firem) oproti jednotlivcum (občanum). Souběžně si myslim, že bez fungující společnosti by se jedinec neměl tak dobře. V tomhle postavení by stát mohl a měl být na straně občana a občani na straně státu.
    tvl, a je ze mě nácek :D :D
    Ale je tu třetí bod, že je entita, která konkrétně říká, že jsme její nepřítel a systematicky se nás snaží rozložit ze vnitř. Kdyby sem posílala otrávenej chleba, tak předpokládám nikomu nebude vadit, že ho hygienici na hranicích zachytávaj. A pokud jsou takhle systematicky otravovány informace? Pokud byse jednalo o soutěž ideí, tak jsem pro, ale pokud se opravdu jedná o lži s jediným cílem zmást naše lidi?
    A já opravdu nechci nikomu nic diktovat a sám mam problém zaujmout stanovisko k aktuálně nastalý cenzůře, ale souběžně si uvědomuju, že jako politik na státní úrovni nemůžeš vždycky vyhovět všem a často máš na výběr jen ze špatnejch možností.

    Lidská psyché je komplikovaná, gaussovka inteligence v populaci nekompromisní a masa lidí se chová jinak než součet jednotlivců.
    GORG
    GORG --- ---
    https://web.archive.org/web/20170202040923/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-dl-eng.pdf

    Lviv Diagnostic Laboratory
    Lviv Oblast Laboratory Center
    27, Krupyarskaya Str. Lviv
    Fact Sheet
    Technical Assistance Project - Technical Assistance Plan for Designated Recipients of the Ministry of
    Health of Ukraine. Registration card #2225-04 dated 21.05.2012.
    Donor – the Department of Defense of the United States of America
    Beneficiary/Executive Agent – the Ministry of Health of Ukraine
    Recipient – Lviv Oblast Laboratory Center (former Oblast SES)
    Address: 27, Krupyarskaya Str. Lviv
    POC: Dr. Lubamira Evgenivna Shepelenko, Acting Director of Laboratory Center

    Contractor Team - Integrating Contractor: Black & Veatch. Ukrainian Subcontractors: Central Design
    Institute - Lviv (Designer) & RK-Center (Construction) & Mediamax (equipment supply).
    Design Oversight (Avtonadzor) – Central Design Institute, Lviv - Evgeni Vasiliovich Svetlichniy
    Construction Oversight (Technadzor) - Bogdan Ivanovich Ostrovskiy
    Expert Examination of Design Approval - The Conceptual Design was approved by MoH Central
    Regime Commission on August 11, 2011. The Working Design was approved by Lviv
    “Ukrbudderzhexpertise” on August 12, 2011.
    Construction permit - The Declaration for start to construction was signed by the Chief Doctor of Lviv
    Oblast SES (Dr. Roman Mikhailovich Pavliv) and registered at GASK (State Architectural Construction
    Inspection in Lviv oblast) on July 13, 2010
    State Acceptance - “Construction Ready for Operation Declaration” was signed by the Acting Chief
    Doctor, Dr. Mikola Vasilievich Urbanvoich, and registered at GASK (State Architectural Construction
    Inspection in Lviv oblast) on December 25, 2012
    Transfer of Custody and Sustainment Memorandum of Understanding - The TOC and S&T MoU
    were signed by the Chief Doctor of Lviv Oblast SES, Dr. Roman Mikhailovich Pavliv, on July 24, 2012.
    EDPs Permit - The permit for working with Pathogens was issued by Regime Commission of MoH on
    July 2, 2012.
    USG Investment - Total cost of laboratory: USD$1,927,158 (USD$1,523,080 for Design &
    Construction; USD$404,078 for lab equipment, furniture, and installation)


    // bylo nicmene fakt chekovano, ze jde o dezinformaci - USA udajne zadny biolaby v Ukrajine nefinancovali.

    Fact check: Claim of 'US biolabs' in Ukraine is disinformation
    https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2022/02/25/fact-check-claim-us-biolabs-ukraine-disinformation/6937923001/

    Our rating: False
    Based on our research, we rate FALSE the claim that there are U.S. biolabs in Ukraine funded by the U.S. government. The posts misrepresent a treaty between the United States and Ukraine aimed at preventing biological threats.

    The labs are owned and funded by the Ukrainian government.The Security Service of Ukraine and the U.S. Embassy in Ukraine have said the claim is false. Reports indicate the claim is tied to a years-long Russian disinformation campaign aimed at discrediting the United States.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam