KUKIDE: tvoje konspiracni teorie, ze jsou " někteří muží jsou nadržený prasata " imho tu nema co pohledavat.
bud uvadej reference na svoje zdroje, nebo to res jinde. co tu na tom ma tolik lidi problem pochopit, ze to tu neni na debaty misto?
ja k tomu nekdy prihazuju svoje sracky, protoze mi neda uz to neokomentovat, kdyz uz to neni zadna teorie ale kazdodenni praxe
takze mi tu nejakymi jalovymi vykriky obhajovat celou tu vec se skenery na letisti, svlekanim, a ze si nemuzes napoj s sebou a ja nevim co ? :) tak nalinkuj aspon nejakou poradnou autenticku propagandu na tohle tema, kdyz to tedy tak obhajujes.
mne to indikuje, ze uz fakt pro radu lidi je to AZ TAK normalni, ze kritici toho jsou za uplny posuky. za uplny tydyty, co nechapou, ze si na letisti si musis lidi poradne zkontrolovat, aby neudelali v letadle bum nebo ho zas nenatocili na nejakej barak.
---
ale pro poradek .. tohle je o tom, ze ty davas pravomoce temhle lidem, aby to nekteri zneuzivali.. protoze ses dobrovolne vzdal svych prav.
tyhle pripady rozhodne nejsou nove, ale jak se to deje furt, tak mi to prijde ted zpetne relevantni k tem novym poradkum, co nekteri soudruzi pecou pro tenhle svet./
tuhle debatu promazu, pripadne res do posty..