OMNIHASH: Hmm, a ja myslel, ze jsem stravil pul hodiny psanim textu.. formovani slov a obsahu, kde jsem explicitne a pro nekoho mozna az obsirne popisoval polopaticky, co se mi na tom nezda
A uplne zbytecne. evidentne.. . Jeste jak clovek vidi, jaky minimum casu investuji nekteri nazorovy oponenti v kontrastu. Ja to musel googlovat i v anglictine , protoze prave v cestine nic o jadernych zbranich nebylo, natoz v nejakem claneku ceskych medii.. ale to uz se opakuju. Asi přejdu jen na stručné výkřiky... je to dnes známka punku
Nevím proč se mě snažíš urážet za to, že jsem upozornil na tom, že jsem nenašel ŽÁDNÝ (to znamená ani jeden) článek v českých médiích . A asi proto to řada ani neví, jako já nevěděl, lidi na nyxu někteří tvrdí, že ČR takovou možnost nemá. To že ČR kupuje F-35 ví každej, kdo nežije v jeskyně.. to v médiích samozřejmě bylo, a sám jsem několik takových článků hned v tom postu linkoval.. ale z jiného důvodu.
Vlastně teď mi dochází, že jseš troll. Trolové předstírají hlupáky a říkají přesvědčeně úplné nesmysly, aby v oběti vyvolali emocionální reakci. Vysvětlujou, co je to "flatten curve" debilním covidiotům, pomáhají jim googlovat různé strawmany...
Ale možná to není vědomý trolling... já už mám delší dobu pocit, že část populace trpí skutečně vážnou psychickou poruchou vyvolanou tvrdou nonstop 24/7 propagandou, která je postavená na strachu.
Proto ani, co se nehodí, prostě nevidí.. nemají tu schopnost to vidět napsáno.. přímo to nevidí
Miliony Němců tehdy takhle podlehlo.. a to imho není že by nebyli inteligentní, neměli vzdělání.. nebo snad na germánech něco speciálního.. ne, ale masivní propaganda vytěsnila racionální myšlení ve prospěch emocionálního. Každá věc co to nějak naboří se setkává s agresivním útokem.
No já si trvám na tom, že absence informací o schopnostech téhle generace F-35 v médiích je pravděpodobně záměr anebo důsledek téhož.. že i novináři jsou pod vlivem této hypnózy. Ve stavu psychózy. A možná byl propagandistický útok na ČR tak efektivní, že tady takový článek není.. ani v armádních novinách. Protože v anglofonních novinách to tam normálně je.. a třeba jeden linkovaný se nad tím i pozastavuje, že to je kontroverzní. No v ČR se o tom asi nedá ani bavit.
--
Heh ještě mě napadá, že bych naopak já mohl být tímhle způsobem vyosenej :-), že bych já měl nějaké vidiny díky tomu údajnému prokazanému vlivu Putina v ČR. A tak je pro mě jediné vysvětlení, že je tu masivní spiknutí?..
Hmm.. Tyjo tak to už bych nemohl věřit ničemu a nikomu :)
No já bych neřekl, že oni to přímo neviděj napsaný (že by to fyzicky neviděli.,. to asi ne).. spíš si to nepřečtou.. nějakým způsobem to jakoby "nevidí".. nepřipustí si v mysl. Jako když někdo prostě neumí poslouchat a jen čeká, až ten, kdo mluví, se odmlčí, aby mohl říct něco svého. Takže tam asi zahlídne F-35 a cosi že se to prý tají, a to mu stačí.
Takže až mu dojde, že jsem řešil nukleární schopnosti F-35, dovolím si predikovat, že se pokusí debatu přesunout směrem k tomu, že ČR nemá žádné atomové bomby, které by ty F-35 mohly házet. Což ale vůbec nesouvisí s tématem.
Tak to sem raději preemptivně píšu muhaha :-))
Podobně je to u té exploze v Polsku. Ti velcí humanitní a humanitární demokrati , když se svět shodl na tom, že to byla ukrajinská, přešvinkli téma na fakt, že by tam bývala nedopadla, kdyby Rusko nenapadlo Ukrajinu v prvé řadě. Ale téma bylo, že oni tvrdili, že tam střelilo Rusko. Jako difinitivum.. v prvních hodinách po té explozi. Bez podložení. V situaci kdy nikdo nevěděl s jistotou nic.. oni ano... to je to téma
Podobně s tím mučením a masovými hroby.. argumentovali taky tak. A kolem toho Polska znovu .. asi jsem to tu linkoval.. případně je to tam v těch článcích.. ty linky nejsou jen pro parádu, je tam i víc informací pak dál.. já se to snažím nějak pokud možno dát sem v kompaktní formě stručně, ale je to těžký :))