• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    A Queensland Psyop
    https://www.bitchute.com/video/7pq7krolg4ZP/

    dalsi narativ, ze konspiracni teoretici jsou fyzicka hrozba... zradikalizovani online konspiracnimi teoriemi o vakcinach... nebo psyop?
    kazdopadne autralsti oficialove se nechavaji slyset, ze kvuli tomu bude nutne nejak zas neco nejak zmenit.. jako u kazdeho kvalitniho falseflagu...
    jak je to v mediich malovane na to krasne sedi.. pekne na anekdotalnim pribehu emocionalne tlacit na lidi.. kazdy den.. kazdy to pripominat.. po meste jeste rozsvitit modra svetla na ucteni.. .. ted je pry cas na truchleni.. co ale prijde pak jako "reseni"?

    v tomhle videu pan dosti pochybuje, ze slo o autentickou udalost.. kvuli nelogicnostem v pribehu

    Wieambilla police killers were obsessed with guns, says father - BBC News
    https://www.bbc.com/news/world-australia-63981527
    'Deep and important questions'
    Several media outlets reported that Gareth Train appeared to have contributed frequently to online forums which promoted conspiracy theories. In posts he had expressed a distrust of police and wrongly claimed the country's deadliest mass shooting was a government ploy to disarm Australians, the Guardian reported.

    Australia will have to confront "deep and important policy questions" in the wake of the shooting, but "today is a day for grieving", Ms O'Neil said.

    Local MP and Nationals Party Leader David Littleproud, who grew up in a town near the scene, said the shooting had rocked his community "to its core".

    The slain officers were "young people serving their community - a rich and full life ahead of them", Prime Minister Anthony Albanese said, and Mr Dare was an "innocent Australian who paid for his kindness and concern with his life"

    https://edition.cnn.com/2022/12/12/australia/queensland-australia-shootout-police-intl-hnk/index.html

    Police in Australia examine conspiracy theories behind shooting deaths of two officers and four others | Wieambilla shooting | The Guardian
    https://www.theguardian.com/australia-news/2022/dec/13/australian-police-try-to-understand-conspiracies-that-led-to-shooting-deaths-of-two-officers-and-four-others

    jak dlouho jeste budeme tolerovat konspiracni teoretiky, kteri zabiji nevine slusne lidi? reakce jak z manualu

    ja treba nechapu, proc zadny z tech clanku pisou jen, ze tam policie jela kvli "vysetrovani ztracene osoby".. coz byl, pokud se nepletu, pak jeden ze strelcu. kteri tam meli cekat a ze to cele byla past. docela by bylo zajimavy vedet ,kdo oznamil tu ztracenou osobu?
    pokud uz nam media davaji tyhle detektivky, proc me prevazne jen informuji o tom, ze pokud vam nekdo zabije nekoho blizkeho, ze jste "devastated". a ze jsou politici "sokovani". a ze smrt policistu byla "nesmyslna". Tak jisteze byla nesmyslna... jeste aby rikali "jo to ze umreli bylo ok, ale tady trochu prestrelili". ne media me informuji, ze smrt cloveka zpusobi smutek blizkych nebo i cizich, co je to "sokuje to the core".
    media se klasicky toci kolem takove te cloveciny... cpat do lidi emoce, zdimat je z lidi, svedku.. souseda zastrelili taky , tak to je pak pro ne uplna parada.. u toho furt fotky policajta s pejskem v naruci.. mladej kluk, jeste mladsi kolegyne.. co je u policie jen par tydnu..

    ja ted po case posledni dobou sjizdim Colombo.. jakoze pokud mam resit tyhle zlociny, do kterych nas media zatahuji, tak at aspon podavaji zakladni fakta nejak jasne.. pokud to byla past na ambush.. logicky by informace , kdo a kdy oznamil ztraceni, by mela byt j edna z dulezitych informaci.
    pokud nekdo ceka ozbrojenej na prijezd policie pripravenej k palbe.. je skutecne trochu divny, ze tam jsou policajti na ceste.

    z tech informaci v mediich se mlhave naznacuje neco okolo , ze typek nejak prestal chodit do prace po tom, co nejak rozesilal nejaky e-maily, kde si mel stezovat z pozice reditele tamni skoly na neco

    8636 - Education and Early Learning - EXECUTIVE PRINCIPAL OF WALGETT COMMUNITY COLLEGE PRIMARY SCHOOL
    https://www.parliament.nsw.gov.au/lc/papers/pages/qanda-tracking-details.aspx?pk=91437


    https://www.washingtonpost.com/world/2022/12/13/police-shooting-wieambilla-australia/
    Police say the incident began around 4:30 p.m. local time, when four police officers were dispatched to a property on Wains Road at Wieambilla to follow up on a request from New South Wales Police to check on a missing person.

    The person, identified by authorities and Australian media as Nathaniel Train, 46, a former school principal in New South Wales, was reported missing a year earlier. He had been heard from sporadically, though contact had ceased in recent days, prompting the request from NSW Police, according to Carroll.

    Rekneme mozna rodina, nebo uz i nekdo z okoli zkontaktoval p olicii , ze je jeste... ztracenejsi... nez rok predtim.. a oni jedou na jejich ranc
    kde je tam cekaji ozbrojeni pripraveni palit nebo tam takhle cekali cely dny a tydny?
    mozna to vsechno bylo fakt organicky , ale ten tradicni mlhavy popis z medii prehlizejici zminit zasadni okolnosti, kdyz to teda prezentujou jako "past".. klasika no.

    samozrejme takove udalosti jde krasne zahrat... radikalizovat nejakou particku lidi... pak na ne poslat policii to tam omrknout.. vinici jsou mrtvi, takze uz nam nic nepovi..
    za to ze zahrobi promlouvaji jejich posty na socialnich sitich o konspiracich.
    ktery pro jistotu ty servery smazaly.. tak jen muzeme verit, co pisou media, ze tam psali.

    jako ja nejsem Colombo , ale nemazal bych , co delal pachatel pred jeho trestnym cinem. ta udalost skutecne pusobi docela podivne. strelby na policajty nejsou nic az tak zvlastniho, ale tenhle konkretni sled udalosti pusobi fakt nejak zvlastne. a prave ty zvlastnosti jsou i zaroven v takovem tom "slepem uhlu" masmedii, ktery kolem nich pobiha se zminkami , jak je to "otresne". doh? takovehle captain obvious nicmene jimave zpravodajstvi.

    asi podobne jako s temi nehorlavymi pasy 11. zari nalezenymi v troskach... storky co nesedi ale karavana jede dal.. uz se spis resi, jak zatocit s lidmi sirici cituju "evil conspiracy theories" :) masmedia tvrdila, ze to byl ambush.. ze to byla past. koordinovane prepadeni.. typci tedy meli zjevne echo, ze jsou policajti na ceste od nekoho. nebo to j este policie nezverejnuje kvuli probihajicimu vysetrovani? me kazdopadne fascinuje, jak to typickemu novinari zjevne ani nevrta hlavou. se na to treba zeptat.

    https://apnews.com/article/australia-queensland-463e4daa319cf3aff84cbd9951e4b860
    At least two heavily armed shooters opened fire on the officers at the rural property in Wieambilla, authorities said. Police returned fire but two officers were critically injured and died at the scene, and a neighbor was also killed during the firefight, police said.

    In that initial confrontation, a third officer was grazed by a bullet while the fourth escaped, Queensland Police Commissioner Katarina Carroll said. She said it was a miracle that two officers had survived and that one was able to raise the alarm.

    “In my view, the officers didn’t stand a chance, and I don’t know how two got out alive,” Carroll said after visiting the scene. She said the officers were shot in an exposed area in front of the house.


    sefka policie rika neco o zazraku a ze sama nevi, jak se odtamtud mohli ti dva dostat pryc nazivu, kdyz ty dva udajne zabili formou popravy. to neni prestrelka.
    skoro jakoby chteli byt dopadeni a zabiti, kdyz si nechali ty druhy dva utect zavolat posily. proc by jinak meli potrebu tam rozjizdet chladnou popravu? skutecne trochu nelogicky. treba jeste policejni komisarka ten "zazrak" nejak objasni, i kdyz mam casto potvrzovany pocit, ze tyhle podrobnosti uz se budou resit mene a mene.

    Three alleged offenders killed after Australian police shot dead west of Brisbane | ABC News
    https://www.youtube.com/watch?v=EKfut5tVRpo


    https://www.theguardian.com/australia-news/2022/dec/13/police-were-searching-for-missing-school-principal-nathaniel-train-when-wieambilla-shooting-occurred
    Train had been living in the NSW town of Walgett, where he was recently working as the principal of the local community primary school.

    The NSW parliament heard that in March this year, Train sent 16 emails over the course of two weeks to the NSW Department of Education outlining problems and challenges at the school, and requesting assistance.

    A statement by NSW police issued five days ago said that Train had been in contact with family members in October, but that they had been unable to contact him recently and held “serious concerns” for his welfare.

    Sources say the Queensland officers, from Tara, went to the Wieambilla property at the request of NSW police. The Queensland police union says the inquiry was “routine” until unknown people at the property began shooting at officers.

    It is not known whether Train was at the property.

    tady asi nejbliz ty informace... to vypada, ze nekolik dni predtim se jeho rodice vyjadrili, ze s nim ztratili kontakt uplne. jakto, ze to ale vedeli ti strelci? no nevi no..takove cudne cele opravdu. nebo paranoia? ze me neuspoji, kdyz sefka policie mluvi o "zazraku" ? :-) nejak to asi nedava smysl jen komprimatorum.
    GORG
    GORG --- ---
    jinak vite o tom neco vic ?

    https://www.givesendgo.com/bitchute

    kamos rikal, ze jsou kokoti.. at si to daj prej na Revolut... nevim... mozna takova kampan na zviditelneni? ale divne no... pokud pravda, tak totalni masakr
    GORG
    GORG --- ---
    tady take od Ira

    Dystopian Future: The Cities of Tomorrow
    https://www.bitchute.com/video/iYYHkKITvHHc/
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: t yjo 2011.. uz ak stare jo?

    to je fakt ulet ten styl modernich soudruhu
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    MTO: je to priblbly konspiracni teoretik, rusky svab a antivaxer!
    RIVA
    RIVA --- ---
    Paradni kratke konceptualni video cca z roku 2011 od thinktanku "Forum for the Future" o zivote v "chytrem meste" budoucnosti. V podstate to hezky shrnuje proc by se nam mela zamlouvat predstava zivota v digitalnim gulagu ala Brave New World.

    Megacities on the Move - Plannedopolis
    https://www.youtube.com/watch?v=WSvb_ZTYS6A
    MTO
    MTO --- ---
    BlackRock Corporate Website | BlackRock
    https://www.blackrock.com/corporate/literature/whitepaper/bii-global-outlook-2023.pdf



    „Jsme v novém světovém řádu geopolitické fragmentace,“ řekl Tom Donilon, předseda BlackRock’s Investment Institute, v BlackRock Global Outlook 2023 zveřejněném před dvěma týdny.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ICE:

    pekny, brave sem neznal...
    ICE
    ICE --- ---
    KAJJAK: nepouzivej seznam.cz ;D ne vazne :) a jestli veris googlu tak jen v otazkach technickych.
    Porovnani vysledku hledani retezce "Akta Ursuly von der Leyenové" google vs brave

    Akta Ursuly von der Leyenové - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/search?q=Akta+Ursuly+von+der+Leyenov%C3%A9+&iflsig=AJiK0e8AAAAAY6BD1hYx9NkFsJ2Vax3MObYY2tosVx3g&ved=0ahUKEwiE2cnktYX8AhWa7qQKHfZ4BYkQ4dUDCAc&uact=5&sclient=gws-wiz

    Akta Ursuly von der Leyenové - Brave Search
    https://search.brave.com/search?q=Akta+Ursuly+von+der+Leyenov%C3%A9+
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ARRAKIS:

    to me zajima, jak si ten original hledal? Me internet zivi, takze nejsem uplny laik, muzes klidne do posty dat nejaky navod jak dohledat originalni zdroj?
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    // dohledat originalni zdroj byla prace na 90 vterin.
    naucte se s tim internetem aspon trochu.

    Akta Ursuly von der Leyenové – PŘEDSEDKYNĚ EVROPSKÉ KOMISE - Čeština | Medien-Klagemauer.TV
    https://www.kla.tv/24117

    12.11.2022
    Akta Ursuly von der Leyenové – PŘEDSEDKYNĚ EVROPSKÉ KOMISE
    Poslanci EU požadují odstoupení předsedkyně Komise Ursuly von der Leyenové. Důvod: je součástí obrovského vědeckého podvodu Covid 19 a propagandistické kampaně. Kvůli svým aktivitám a obrovskému střetu zájmů by podle ní měla odstoupit. Kla.tv se blíže zabývá aktivitami Ursuly von der Leyenové a dochází k závěrům, které patří na titulní stranu všech novin!
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ARRAKIS:

    preposlal mi to tchan, je to video o Ursule von der Leyen, jak ten odkaz predelat abys to video videl nemam sajn
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    KAJJAK: myslim si o tom, ze to je link na naprosty peklo celyho internetu. link je bez popisku (jaka by to byla strasna prace!) a ma v sobe zahashovany argumenty ve kterych je nevim kolik trackingu. smaz to a napastuj sem obsah, at na to nemusim klikat.
    ADM
    ADM --- ---
    ARRAKIS: presne tak, naprosto presne a srozumitelne vysvetleno, zasadni video ktery by mel videt kazdej.

    k tomu jeste doplnim:

    https://twitter.com/PiratIvanBartos/status/1600079154434785281


    https://twitter.com/BernieSpofforth/status/1602307084300730369
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    pekne a kompaktni shrnuti digitalniho totace, do kteryho se ritime.

    digital id + cbdc

    Digital IDs Are HERE!! Why You Should Be WORRIED!!
    https://www.youtube.com/watch?v=uwRSzNTp2ko
    RIVA
    RIVA --- ---
    Is Something Strange Happening to the Power Grid?
    https://youtu.be/MXPpZIIwXFo
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    GORG: Tak to bude idealni, zacnes psat nejake komentare v drobnem nesouladu s vladni politikou a budes bez elektriny.

    Jinak k energiim:

    V Polsku bují nelegální těžba uhlí | iUHLI.cz
    https://iuhli.cz/v-polsku-buji-nelegalni-tezba-uhli/
    GORG
    GORG --- ---
    Electric car journeys could be restricted in Switzerland under plan to deal with energy shortages
    https://www.telegraph.co.uk/world-news/2022/12/03/electric-car-journeys-could-restricted-switzerland-plan-deal/
    Each stage will be triggered according to the level of supplies available, in a similar way to coronavirus lockdown measures, which were based on cases and infection rates.

    --

    Plans for Home Appliances
    The lowest level will see public buildings heated to no more than 20 degrees Celsius, with people asked to limit their washing machines to a maximum of 40 degrees Celsius.

    Under the next level, temperatures will be lowered to 19 degrees Celsius and streaming services asked to lower the resolution of videos from HD quality to standard.

    If the situation worsens, shops will be asked to close two hours early and electric vehicles limited to essential journeys.
    Cryptocurrency mining would then be banned if supplies keep dropping, along with swimming pools closed and lights in sports stadiums turned off.

    If the most extreme shortages hit, sports matches, concerts and theatre performances will be cancelled, and all leisure businesses forced to close.

    Power off from 4-7pm to save £240 this winter | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-11335625/Power-4-7pm-save-240-winter.html
    Millions of Britons could get up to £240 off their energy bills this winter if they use their appliances at night after a scheme designed to help avoid blackouts was made more generous, MailOnline can reveal today.

    Households could receive payments of up to £20-a-day if they don't use washing machines, tumble dryers, dishwashers and even games consoles between 4pm and 7pm.




    Households will be encouraged to sign up to a 'demand flexibility service' that rewards them for using off-peak electricity. They could be paid for taking measures such as running appliances at night - but they must have a smart meter

    // aaa .. chytre :-) jak donutit lidi mit ty smart meter.. zas nejakymi ulevami pro zacatek ,)
    jak to chapu ja, je smart meater asi to posledni , co by si clovek mel porizovat.... pak mu muzou snadno na dalku regulovat tyhle veci
    RIVA
    RIVA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam