• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PLAYER: hned v tom samym twitteru dole mas ten zaber z jinyho uhlu

    Cokoliv se tam stalo, tak v letadlech bych chybu nehledal. Mohly byt modifikovany vykuchany, mohly byt na automatu apod. To nezjistime.

    Ale zarazi me WTC7.. to je proste uplne magic. Tem barakum neco pomohlo po narazu jit dolu a jeste to provedli enormne debilne. Pravdepodobne melo jeste do sedmicky jebnout dalsi. Podobne je to s letadlem vs Pentagon, ktery se v podstate vyparilo.

    Kdyby to bylo treba i roztaveny, tak se proste nestane, ze by ty dve veze sjely identicky do sebe. Vsechny mozny mrakodrapy po svete, ktery zazily i daleko vetsi pozary, se ruzne hroutily postupne tak, ze z toho odpadl treba kus a sjel stranou, nebo se to zlomilo a zbytek zustal stat apod. Ale kurva nic nikde jinde krome demolic trhavinama nesjede samo do sebe.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    XMEDA: ne, letělo zleva, ten záběr je správně. Můžeš to porovnat s jinými záběry. Z druhé strany baráků je "slavný" záběr z helikoptéry, kde je vidět i "nos" letadla, co vyleze zázračně z druhe strany fasády. Ten záběr, který jako jeden z mála nepouštějí v muzeu, které jsem min. týden navštívil. Ono se to jaksi obtížně vysvětluje a obhajuje u předku letadla, který promáčkne i větší racek^^

    S těmi letadly je to pro mě upřímně fakt záhada u dvojčat. Mám problém věřit, že tam žádná nebyla, zároveň jsem ale přesvědčený, že to min. nemohly být standardní B767, protože tomu neodpovídá rychlost (skoro 200 mph nad VMO bez viditelného poškození trupu + konstrukční vlastnosti motorů), křídlo z kompozitů (nejpevnější jsou přitom duralové příčky) fakt nepřeřízne ocelový sloup z fasády (viděl jsem ho na vlastní oči) a neprorazí ocelí vyztužené betonové podlaží a v neposlední řadě zcela chybí fyzikální jev (wake vortex), jako následek proudu vzduchu, který je vždy přítomen za každým letadlem, na následném mraku po explozi.

    Na několika záběrech navíc dochází k podivným glitchům, kdy chybí třeba kus křídla apod. a rozhodně to není vina komprese či nízkého rozlišení, jak se to snaží někteří jakože debunkers omluvit.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VOYAGER: to letadlo tam jeblo zezadu oproti tomu videu
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    No Airplanes.
    But we saw the Airplanes on our TV
    https://twitter.com/i/status/1619389994099163136
    💊💊
    RIVA
    RIVA --- ---
    cryptogon.com » Researchers Create Aerosolized mRNA COVID Vaccine
    https://www.cryptogon.com/?p=67660
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    The most important video of the year was filmed in 1983.
    https://twitter.com/i/status/1589606899569377282
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Douglas Macgregor a Tucker Carlson
    https://youtu.be/pcJBv0qSIJk
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Bratislava nepadne- začátek září se povedl
    https://www.youtube.com/watch?v=NRGayMO-ZDs
    GORG
    GORG --- ---
    People Rarely Transmit COVID-19 Before Experiencing Symptoms: Lancet Study
    https://www.theepochtimes.com/article/people-rarely-transmit-covid-19-before-experiencing-symptoms-lancet-study-5485459

    The early studies led public health authorities to argue that everyone should wear a mask at all times when out in public or crowded places. This, in turn, helped drive draconian universal masking policies, including in schools, in a bid to reduce the spread of COVID-19.

    ...

    But new research calls into question the significance of the threat of silent transmission, which comes as COVID-19 cases are on the rise in America, driving what some are calling a renewed pandemic "hysteria" and calls for a fresh round of restrictions, including mask mandates.
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Nezáhadné 🤣🤣🤣 Peruánské polygonální zdivo. Film 16
    https://youtu.be/e-ZEa0noSB8
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Allan Dulles - Část projevu před Kogresem USA v roce 1945
    https://rumble.com/v3eh44x-allan-dulles-st-projevu-ped-kogresem-usa-v-roce-1945.html
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Security video of plane hitting Pentagon released, adds, S'bite from Judicial Watch
    https://youtu.be/0SL2PzzOiF8
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Najlepší v pekle 2022HD vojnový ruský dabing české titulky
    https://www.youtube.com/watch?v=ZT9Jjdj0uCs
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Aktuálně jsem v NYC a nedalo mi to nezajít na memoriál, vlastně do něj, protože muzeum je pod zemí. Pokud byste čekali, že tam budou jen ty informace, tj. svědci a videa, která nenarušují tzv ofiko zprávu, tak nebudete zklamáni. Ba naopak, je to přímo ukázkové muzeum propagandy jedné z největších lží v dějinách. Asi jsem byl jediný, kdo se tam "smál". A ano, je mi líto všech lidí, co to odsrali, ale tolik nesmyslů pohromadě jsem ještě nikdy nikde nezažil.
    Paradoxně si tam ale vystavili kus masivního sloupu z jádra, ale tak co, lidí jsou tupé stádo nemyslících ovcí, když jim tam napíšou, že časopis Popular mechanics všechny konspirační teorie vyvrátil, tak je to přeci hotová věc. Pravdu přeci určuje partička pisálků z časopisu :)
    No a teď si říkám, jestli se mám po návratu do ČR nadopovat jódem, nebo se to svinstvo za těch 22 let snad už pod tekoucí vodou vytratilo (moc hezké fontánky, velmi praktické).
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    "Ingenious Plans for National Defense" - Invention News from 1916 - An Engineer's Aspect
    https://anengineersaspect.blogspot.com/2012/06/ingenious-plans-for-national-defense.html
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Nikola Tesla's Electric Arc Aircraft - Directed Energy Weapons Used on 9/11 & Maui? (TeslaLeaks.com)
    https://www.bitchute.com/video/LW4NKqhDwJwy/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Robert Malone's Insistence in Ignoring Jonathan Couey (and the Infectious Clone Hypothesis)
    https://roundingtheearth.substack.com/p/robert-malones-insistence-in-ignoring

    There are a lot of baffling facts about the plandemonium that are suddenly fixed by a model by which military or intelligence (or even private contractors…only a small portion of the process is high tech) is responsible for releasing infectious clones around the world discreetly. And it could all be covered up by a highly controlled testing program largely built around PCR (whose inventor tells us is a genetic replication system, not a diagnostic technology).
    GORG
    GORG --- ---
    VOYAGER: to mi pripomnelo

    9/11 Dr Judy Wood Where did the Towers go
    https://www.youtube.com/watch?v=M_pLOvvUpi8


    Jedno z nejkontroverznějších pojetí 911... tam z velké části řeší právě roztavená auta... mnoho takových aut.. některá měla slité motory do sebe.. a přesto i v těch totálně ohořelých autech byl papír .. neshořelý :-) Je to i v jedné reporáži live , co šla v MSN reportér , jak pobíhal po okolí... a podivoval se přímo, že ten papír neshořel

    Ani stromy pár metrů vedle :-) Ale auto se roztaví ? Zvláštní.. A všude na zemi i v okolí auta papír :-) Ten rád hoří velie snadno normálně.. Existují videa, kde to auto zrovna hoří.. není zjevné, co na něm hoří. Papír (z WTC) opět všude okolo na zemi spousta stránek nehořících.

    https://www.researchgate.net/figure/Vehicle-damaged-by-World-Trade-Center-explosions-From-2-Note-that-the-uneven_fig2_242714775
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam