OTZ: :) no jestli se změnilo něco k lepší, už záleží na schování lidi v dnešní době, o tom co si zvolili a co si nechávají líbit... a pak jim posléze ještě tleskají na demoškách ;)
Já jsem snad legálně v životě nic nestáhnul, aspon o tom nevím, prachy se snažím neutrácet v Tescu apod. megaobchoďácích, nepodporuji Mekdonald, KFC apod. sračky, nekupuju hadry v adidasu ani kenvelu apod. určitě si nemyslím, že bych žil v nějakém přepychu nebo nějak plýtval jídlem/vodou apod. a nebo někoho vykořisťoval... když mam možnost rád podpořím bezdomovce apod. Takže si myslím, že se mě tohle víceméně netýká...
Neříkám, aby to lidi nepodpořili nebo, že je to špatné,,, neříkám, že jsem pro acta, ale neříkám že tupě budu tleskat anonymous/pirátské straně apod. které si zvou na své akce populistické politiky, kteří tady víceméně můžou za to, že je to tady takové po 22letech... jak jsi sám psal a odpovídám si, že to můžou všichni a lidi co byli 17. listopadu ´89 tak ten večer za to můžou nejmín, za to můžou lidi dneska, ano jsou to i ti samí, ale oni/my jsme si to zvolili a trpíme me to tady...
Podle mě je strašně důležité, ke všemu přistupovat tak nějak kriticky, aspoň se na to snažit tak trochu na to nahlížet, jinak to může být dost zrádné ...
A jak jsem Ti už psal někde jinde,,, je podle mě dost důležité jak člověk dosáhne svého cíle, aby se na sebe mohl vůbec kouknout do zrcadla a stát s narovnanou hlavou ...
(to neber nějak osobně,,, spíš to myslím se srovnáním s tou demoškou na Malostranský...)