• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    PSYCHOUSEK:
    RESTINPEACE:
    LAS:
    FOXY:

diky... ja mel na mysli ne nove ramy, ale fakt nejaky antik a bazar..

jeste jsem si vzpomenul na Brak za sklenenou vezi...
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    OLTSKUL: Rámy na obrazy dělá v HK např. ID NEPIK.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    kde je v HK nejhaky dobry antik, nebo bazar, kde by se dal koupit stary obraz? nebo jen samotny ram?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    OK dorazim tam
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    DANKLAR: mtg blazni hrajem od 18 v danupu nahore
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    dneska někdo Drak? já se tam určitě otočím a budu hledat MTG blázny
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    nabízím 50l keg. primátor jedenáctka za 900 vočí + 1000 záloha za sud, po posledním mejdanu nám jeden zbyl
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ACE: ja jsem pro anime i beckovy horory. Takovej Ninja Scroll a filmy od Troma, to by bylo neco ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ACE: já jsem pro ilegál a rvát tam seriály!
    ACE
    ACE --- ---
    nejak nam to tady utichlo, mozna by bylo vhodne tu debatu o centralu jeste nechat chvilku proudit, ne?
    serialy jsou problematicke kvuli pravum, to je jasne. ale co jine filmove obskurnosti, napriklad tyden s anime, tyden s beckovymi slashery apod. bylo by to realne? prisel by vubec nekdo? daji se takove filmy pro kino vubec sehnat? nebo je to spis tema pro ilegalni promitani v privatnim baru/kavarne/whereever?
    BORINKA
    BORINKA --- ---
    Pratele, a ted vazne – Vase pripominky, napady, navrhy k Centralu jsou pro me cenne – budu-li mit v rukou podklady, budu moci lepe nektere veci prosazovat, to je jasna věc (je mi tedy sumak, bude-li e-amil neformalni, psaný v bodech, jednovětý atd., jde mi o hlas lidu) Jak jste se docetli v tom clanku – Centralu vskutku zvoni hrana, je treba jednat rychle:O
    K navrhu promitani serialu: obavam se, ze bude trochu problem s autor. pravy (není to zadna psina) – ale pisi si to a s kolegy na to mrkneme.
    Nase www stranky – vime o tom, v pondeli se na ne s kolegou vrhneme a dame je do pucu.
    Jinak bych rada zasejc do foyer přitáhla nejake kapely/koncerty/akce/reakce…
    A vůbec, co rikate na nynejsi …a cafe pluje?
    Slunny den preji!
    „nova paňředitelka“ LUCiÉ (lucie.farkova zavinac kinocentral.cz)
    BORINKA
    BORINKA --- ---
    DARTHFADER: můžeme si o tom popovídat;) je tu trochu problém s nočním klidem - po 22.00 je potřeba být jako myšky- a to asi není pro tenhle typ akce zcela dobrý...hm, jinak uvažujeme o večerech při kávě & DJ´s - tj. popíjela by se kávička (či jiný drinčík) při živé hudební kulise linoucí se z gramců...taková pohodička...
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    BORINKA: akce znamena i housiky nejaky ? :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TOOMIX: přesně

super seriály:
    The Wire - mírně hustý, někdy víc, ale super
    The Sopranos - taktéž
    Doctor Who - největší úlet, co znám
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HANOCRI: no prave, prava na serial... ;)
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    TOOMIX: mně se víc líbí klasickej hellsing, no nevim kolik by to stálo..práva na ten seriál...atd.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    No obavam se, ze napriklad Hellsing Ultimate OVA 1-10 (zatim je venku 8 dilu), nebo Spartacus: Blood And Sand (vsech 13 dilu) je prilis velke sousto ;) Rozhodne ale existuje i vice serialu, ktere by si zaslouzily shlednuti v kine, ale to je spis problem cele CR ;)
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    TOOMIX: zkus jim to navrhnout....
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    TOOMIX: nejsem sice prilis velky fanda serialu, ale pokud mas nejaky navrh na zmenu nebo prani co by se melo promitat, nestaci to napsat na nyx
    zacinam vazne uvazovat o napsani otevreneho dopisu nove pani reditelce, myslim, ze ted je prave ta vhodna doba

pokud vas napada priklad neceho co byste chteli videt v Centralu, piste to sem nebo me do posty, dam tomu nejaky cas a kdyz se sebere par hodnotnych podnetu, tak to sepisu a pak treba necham v Centralu na baru k podpisu zajemcum
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HANOCRI: kdyby tak občas udělali seriálový maraton...
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Kučera: 'Centrálu zvoní hrana' - Hradecký deník
    http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/kucera-centralu-zvoni-hrana20110810.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam