• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    HASSSLI
    HASSSLI --- ---
    revizory taky teď potkávám furt..co mě sere víc, než zrušený drobný, je to, že to nikdy nebere pořádně bankovky...tuhle jsem tam zkoušela asi 5 stovek a nevzalo to žádnou..
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    dneska jsem byl kupovat litacku na dalsi 3 mesice, tak jsem se rovnou pani zeptal proc zrusili ty drobny mince v automatech: prej kdyz to bylo nastaveny na hodne minci, tak se jim to casto porouchalo, takze to radsi dali jen na ty dvacky a pajcky
    (uznavam, ze jsem na nefunkcni automat tu a tam narazil a nastvalo me to vic, nez kdyby ten automat bral aspon ty dvacky)
    slibila, ze moji pripominku preda na kompetentni mista, ale nemam si delat iluze, ze to nastavi jak to bylo driv
    kazdopadne nejsme jedini kterym se to nelibi, studenti prej plati za litacku 210, takze si stezujou jeste vic, protoze jim to tu petku proste neveme

a ja rikam: zijem sakra v dobe nanotechnologii, presnych meridel a vazidel a DPMHK neni schopny zajistit automat, ktery pozna korunu od dvoukoruny?? nerikam, ze se me to tyka, protoze jezdim na litacku, ale jakoukoli iniciativu, ktera povede k naprave tohohle slendrianu rad podporim
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FOXY: aha, brrrr. To jsem takhle pri patku snad ani nechtel vedet (a videt!).

FOXY: no nejvetsi demence je, ze to udelali ve chvili, kdy zdrazili jizdne z 10 na 12 korun. Mas-li v penezence v drobnych presnou castku, tak si proste nedobijes, protoze dvojky to nezere. To musela vymyslet nejaka p**a* z kanclu, co si vozi prdel v aute, jinak to nejni mozny.

* p**a muze byt v tomto pripade i pohlavi muzskeho.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    NINE_OF_NINE: ja je tam potkal jen jednou, asi pred trema rokama. takovej mladsi typ evidentne ve forme a normalne me prehlid (coz neni moc jednoduchy) :) ale jezdim tamtudy docela casto a skoro nikdy nic, asi mam vyjimecny stesti. mozna jsem jim parkrat utek kdyz jsem je videl z okna stat na zimaku :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    DOCKINEZ: to mě nasralo tak, že jsem spražila opraváře automatu na zastávce :) hlavně mě nasralo, že na to nikde neupozornili, takže jediný vodítko na automatu na Slezským byla odřízlá vrchní strana samolepky s kolečky 1-2-5-10... aspoň ty 5ti a 10tikoruny mohli nechat, hajzli!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HANOCRI: co je "flash"?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    ZDN58: Tak dneska jsem je prave v 16 potkal mezi zimnim a adalem a rozhodne ne prvne ;-)
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    DOCKINEZ: To mě taky pěkně rozohnilo, zbavoval jsem se drobných naprosto stejně.
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Já je teď taky potkávám každý den, dnes v 7čce, obtloustlej v modrym bombru s flashem v uchu - ale celkem malym, jen pár mm.
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    treba v 16 skoro nechodej (tou nejvic jezdim, tak abych to nezakrikl). nema imho totiz moc "revizor-friendly" trasu, jsou tam dlouhe pauzy mezi zastavkama asi na trech mistech, navic to neni kloubak. v takovy 24 nebo 23 je potkavam skoro porad. pokud se nejedna o solo revizora tak jdou vetsinou docela snadno poznat i kdyz to nejsou zname tvare uz pred prijezdem do zastavky, z 90% jsou na zastavce u sebe a pri nastupu do busu se rozdelej kazdej na jednu stranu busu. nehlede na caste posunky k ridicovi :) jde jim pripadne zdrhnout jen takhle, narozdil od tech prazskych vzdy volaji policii a vzdy se ceka na jejich prijezd. zatim mam teda skore slusne, ale asi si po tech nekolika letech tu kartu konecne dobiju kdyz vidim kolik jich je novych :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: aha, to vysvetluje proc jsem dneska tak dlouho brousil petku o automat a furt mi ji to nechtelo vzit az jsem se na to vykaslal :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mne pekne vytocilo, ze uz je mozny dobijet penezenku jen kovovyma dvackama a padesatkama. To je pekna demence; driv se clovek mohl pekne zbavit drobnych a ted slus. Hnus a nepravost!
    FOXY
    FOXY --- ---
    RESTINPEACE: já jezdim MHD málo a prakticky jen na elektronickou peněženku, pže když jedu od Alessandrie ráno po 7.hod, kontrolujou mě v každým druhým busu, kterej využiju...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    když ti revizoři...včera jsem potkal pro mě 2 úplně nový revizory. Slečna, tak 28 let, ofina, kaštanové vlasy, brýle, a z druhé strany busu šel chlap, tak 45, staré dioptrické brýle s takovou tou přepážkou nahoře, vousy jen okolo pusy, středně dlouhé šedivé vlasy, vypadal trochu jako vágus. Jeli ráno okolo 9:28 busem 23 z Hvězdy na Heyrovského
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    FOXY: asi maj ted sezonu, za posledni 2 tydny jsem byl asi 4x kontrolovanej

v Hradci imo uz nema cenu jezdit nacerno, litacka na 3 mesice stoji min nez 3 pokuty .)
    FOXY
    FOXY --- ---
    dnes bus 27- cca 7,20 h od Alessandrie- 2 revizoři- šedovlasý pán s plnovousem, hnědá bunda, béžové kalhoty, hnědé boty, černý sportovní "chlebník", paní o něco výraznější typ- cca 50 let, krátké platinové! vlasy s odrosty, černý kabátek s kapucou, černé kalhoty a větší kabelka, náušnice- asi větší bílé perly.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    no doprdele to neni možný :D
    RADUS
    RADUS --- ---
    ROZDVIC: tak to ste tam vydrželi dlouho :)) ja vymizel asi v 1... to se musi zas nekdy zopáknout... divim se že to nikdo nenaprášil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam