• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    DOCKINEZ: pokud to dobre chapu z fotek tak vedle novakovych garazi, jak tam ze strany k rece driv byl "steakbar" a pak nejaky sekac.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: A kde na Eliscine nabrezi ten klub Ozzies vlastne je?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    SCHWITA: samozrejme demograficke rozlozeni navstevniku v sobotu bylo vice rozmanite, nechtel bych se nekoho dotknout, nedoslo tam k zadnemu excesu a respektuju, ze se mladi oblekaji jinak

myslim, ze to bude nejvic zalezet na hudbe, ktera tam odpoledne a vecer bude hrat. a nestravil jsem tam tolik casu abych to dopredu automaticky zatratil
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SCHWITA: ja bych to tak videl... je to asi rok stare video, ale je aktualni :) a podle me to sedi :)
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    OLTSKUL: miluju ty paličky na startu. všichni tihle lidé jsou hipsteři?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SCHWITA:

Being a Dickhead's Cool - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    RESTINPEACE: jak poznám hipster klub? nerad bych někam zavítal a myslel si, že jsem v normálním klubu ...
    RADUS
    RADUS --- ---
    RESTINPEACE: Mě se na kozince prostředí líbí je to příjemnej klub. Určitě to je klub pro písničkáře. Pro mě třeba upně ne tak hudebně zajímavej ,ale sednoutsi tam na pivko je docela fjan.

O druhym klubu ani nevim že tu je.
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    RESTINPEACE: Kozinka = Standa Step, takovy vecny to otevirac klubu (Central, 4ka..) no a design interieru, zejmena ty nadrazacky svetla done by Kocik :-)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    v sobotu se mi v Hradci podarilo neco, co uz temer jiste nikdy nezaziju: navstivil jsem za vecer 2 novy hudebni kluby!

Ozzies (Elisscino nabrezi) takovej hipster klub pro mladsi na nabrezi, konala se tam party k premiere nejakeho ceskeho freeski videa, tomu predchazela jibbing open session na 2 bednach dole u Labe, klub velikosti OK, ale nevim jak to tam bude pres tyden, v sobotu tam byla mrda lidi, ze clovek cekal 10 minut na piti (kolem pulnoci prej uz nebylo pivo), byly vyhazeny zidle a stoly (nebo gauciky) aby se tam ty lidi vubec vesli, imo trochu podobny Eventu, uvidime jak se bude profilovat hudebne, tentokrat jsem pobliz vychodu ani neslysel co to tam vzadu vlastne huhlalo.

Kozinka spis takova hudebni hospudka s podiem, je to u posty pod Krajskym uradem, vyzdoba decentni - prevazne kytarova, pripadal jsem si tam trochu jako na nadrazi, prisli jsme tam asi v pul 12, takze tam uz nic nehralo, program naznacuje spis umirneny hudebni zazitky - prevazne asi pisnickari, i kdyz dokazu si tam predstavit i neco tvrdsiho, nevim jak by to tam vypadalo kdyby prislo 100 lidi, sef nema rad kdyz se mu rika "Sefe", Plzen (+), Votrok, Rychtar.

Podtrzeno secteno, u vytrzeni nejsem. Kamos to shrnul tak, ze pribyl jeden klub pro teenagery a druhej pro stary. Pro nas tricatniky zase nic. Ale treba se pletu.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Dnes jsme na náš bandzone profil přidali novou nahrávku, konkrétně skladby "Vodka Philosopher". Můžete si ji poslechnout na http://bandzone.cz/mordotua.

Budeme rádi za kritiku a zpětnou vazbu, takže se směle podělte o své dojmy! ::)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    přeposílám inzerát od známých.. studentskej byt na pohodu

Nabízím pokoj pro dva lidi k pronájmu v bytě 3+1 v centru města. V bytě bydlí tři lidé s věkovým průměrem 25 let. Byt se nachází v Komenského ulici (5 minut od budovy univerzity A, B nebo C). Součástí bytu je samostatná kuchyň s vybavením, poměrně nově zrekonstruovaný záchod a koupelna se sprchovým koutem. V bytu je dále k dispozici wifi s internetem a pro nadšence i stolní fotbálek.
    Volné od 1. prosince (po domluvě možno i dříve)
    Cena: 2450Kč/os včetně energií a internetu.
    Kontakt: 723 813 976
    FOXY
    FOXY --- ---
    už dnes: [ HRADECKÁ BLEŠKA - Bleší trh, mini D.I.Y. trh, domá / festivalfestival / 17.11.2011 / CR - Kralovehradecky kraj - Klub č.p. 4 ]

přijďte si něco koupit, dát si něco dobrýho k jídlu, podívat se na nej disko klipy z 80.-90.let a přispět na záchrannou stanici pro veverky Pinky
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TOOMIX: to je zrovna to nejmenší .)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CHOBOT: už Tě nebaví wifina na Gčku? :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Shánim byt k pronájmu, nejméně 2+1, ovšem klidně větší... Víceméně kdekoliv v HK, čim blíž centru tim líp, cena pochopitelně jak si kdo určí. Ideální čas nastěhování by byl od 1. ledna. Píšu s předstihem, kdokoliv byste o čemkoliv věděl, dejte prosím vědět .) Dík
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    co si pamatuju, tak na punkáče na kavčák o divadelňáku sem se byl taky podívat...bedny byly domorobo 2xkopie basreflexu od megatonu + 2x12 palec + vejškáč na stranu, odposlechy aktiv t.amp, mix. digital (asi ta yamaha) na začátku to hrálo jak z kýblu pod vodou, ale postupně se zvuk zlepšoval (možné je, že sem byl i čím dál víc ožralej), ale stejně mi přišlo jako kdyby PA docházel dech...druhej den měl pak na basovkách už dva středovrchy na stranu a zvuk o hodně lepší...
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    ZDN58: jo digi yamaha to je on, zvuci to tam kazdej rok. ale domamamont bedny urcite ne pokud vim ma JBL. nicmene mam pocit ze tuhle yamahu zrovna mel nak novou a teprve se s tim ucil, coz ho samozrejme neomlouva a s tim pivem...co k tomu dodat, ale moc casto se to nedeje. jezdi s nama celkem dost a krom toho ze je fakt docela pomalej (o pul 9 se bezne na sale jeste valej jeho verky) to jinak celkem jde. ma i slusny svetla s rampou a zavesny bedny zvuci i velky festy..
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ZDN58: letos na Kavcaku to vubec byla sebranka, si pamatuju toho trotla co uplne stejne utnul koncert Bad Lovers, pak byl hubatej kdyz na nej lidi zacali kricet, ale nakonec mel dostatek odvahy do mikrofonu pozadat potencialni sponzory o prispevek na poradani akci
    jsem po nem chtel hodit pullitr (kdyby byl ze skla a ne z plastu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam