• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CHOBOT: už Tě nebaví wifina na Gčku? :)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Shánim byt k pronájmu, nejméně 2+1, ovšem klidně větší... Víceméně kdekoliv v HK, čim blíž centru tim líp, cena pochopitelně jak si kdo určí. Ideální čas nastěhování by byl od 1. ledna. Píšu s předstihem, kdokoliv byste o čemkoliv věděl, dejte prosím vědět .) Dík
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    co si pamatuju, tak na punkáče na kavčák o divadelňáku sem se byl taky podívat...bedny byly domorobo 2xkopie basreflexu od megatonu + 2x12 palec + vejškáč na stranu, odposlechy aktiv t.amp, mix. digital (asi ta yamaha) na začátku to hrálo jak z kýblu pod vodou, ale postupně se zvuk zlepšoval (možné je, že sem byl i čím dál víc ožralej), ale stejně mi přišlo jako kdyby PA docházel dech...druhej den měl pak na basovkách už dva středovrchy na stranu a zvuk o hodně lepší...
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    ZDN58: jo digi yamaha to je on, zvuci to tam kazdej rok. ale domamamont bedny urcite ne pokud vim ma JBL. nicmene mam pocit ze tuhle yamahu zrovna mel nak novou a teprve se s tim ucil, coz ho samozrejme neomlouva a s tim pivem...co k tomu dodat, ale moc casto se to nedeje. jezdi s nama celkem dost a krom toho ze je fakt docela pomalej (o pul 9 se bezne na sale jeste valej jeho verky) to jinak celkem jde. ma i slusny svetla s rampou a zavesny bedny zvuci i velky festy..
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ZDN58: letos na Kavcaku to vubec byla sebranka, si pamatuju toho trotla co uplne stejne utnul koncert Bad Lovers, pak byl hubatej kdyz na nej lidi zacali kricet, ale nakonec mel dostatek odvahy do mikrofonu pozadat potencialni sponzory o prispevek na poradani akci
    jsem po nem chtel hodit pullitr (kdyby byl ze skla a ne z plastu)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ERIXON: nevim jak se jmenoval, pamatuju si ze pult mel malou digi yamahu a nejaky domamont bedny. Jen kdyz si na to vzpomenu tak se rozciluju, 20 minut nebyl schopnej nazvucit sampler (pritom na tom nic neni, proste se vezme jeden kabel ze sampleru, strci se do insertu dany savle a savle se vytahne :)), kdyz jsem oznamil ze teda radeji budem hrat bez nej tak zas 20 minut zvucil tri zpevy. Tyhle prodlevy byly zpusobeny zejmena tim ze si vzdycky odbehl za roh do fronty na pivo, jsem myslel ze ho zabiju. Nakonec jsme kvuli jeho diletantstvi hrali asi 15 minut nez pribehli divadelnici ze jim zacina predstaveni a musime koncit. Jaky z toho lezl zvuk si asi umis predstavit :) Tohle by si Kocik nedovolil, v nejhorsim kdyby uz byl spolecensky upraven tak ma alespon normalni pult a mohl by nekdo zaskocit ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    HANOCRI: no jo, ještě jsme nebyli dostudovaní:) gympl, to víš:))
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    DANKLAR: "ze všecho nejdříve"?? :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---

DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Koukám, že by to chtělo nafotit starou doboru petici někdy z let 95-96, kterou jsme podepisovali na gymplu za účelem "polidštění" Kocika... je vidět, že se nic moc nezměnilo:)
    Petice se poté posílala rodičům doporučenou poštou.
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    no vida, jsem rad ze nejsem sam, kdo mu tady trochu tu povest dava do rovnovahy :-) jinak co pise QUBASS mohu jen podepsat.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Mně rovněž zvučil několikrát akce, co jsem pořádal a v poměru cena/kvalita jsem byl vždy spokojen, nikdy se nevylil, dokonce dělal záznamy z koncertu a zadarmo je rozdával, jednou přijel do klubu omylem o den dřív, když byl zrovna filmový klub a když už tam byl, tak jim nazvučil film a žádný prachy navíc nechtěl. Byl jsem na dost koncertech co zvučil, některé stály dost za hovno, jiné ne, ožralý jsem ho nikdy při zvučení neviděl, většinou až potom, ale zrovna ho nehlídám. Rovněž mám zkušenost že je nanejvýš vstřícný a pro vše se "nadchne". Ale tím nechci říkat, že to co se zde říká není pravda, jen předávám moji zkušenost a já poslední koncert s Kocíkem dělal asi před 6 lety a od té doby už jen chodím na akce, které občas zvučí, někdy jsem se zvukem spokojen někdy ne, ono to dost záleží i na samotné kapele, na prostoru atp.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    vzpomínám si, že sem jednou potřeboval nutně pučit crossover, nebo tak něco, tak mu volám a on, že mě ho klidně pučí, ale musím pro něj přijet do fakultky, že tam má auto a potřebuje odvést věci a sebe, protože pil :o) (zvučil půlení mediků, nebo jak se tomu říká)
    kazašskému popfolkmetalu sem se ve favoritu taky nevyhnul a obdařen historkami o balalajkách a elektrických lokomotivách sem pak vesele kráčel domů i s crossem
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Kocik by mel kandidovat v pristich komunalnich volbach, zvitezit a stat se Primatorem.
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    kocík mě už několikrát pomohl, je to hodnej a vstřícnej člověk...dokáže toho spoustu opravit (navíc ho to baví, nebo mě to tak připadá) a několikrát mě naprosto grátis pučil pár věcí do PA...pravda je, že chlastá, ale aspoň to není suchar a dá se s ním pokecat
    ERIXON
    ERIXON --- ---
    ano a nemluve o cene, nekteri nevedi co uz by si za to rekli... jinak ZDN58- to byl Honza Juricek, to je docela rutiner nahodou bych rek, zvuci i profi kapely, symfonak... asi nemel den :/
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    zas je to nejlevnejsi zvukar siroko daleko, myslim ze mnoho akci by bez nej zustalo nenazvucenych (a "radsi nic nez kocika" moc neberu ;)). holt ty ostatni veci (chlast, rezavej zvuk z PA) k tomu za ty prachy patrej. sleduju ale za nekolik let mirny pokrok, jak v chlastu tak ve zvuku :) me osobne vzdycky v ramci svych moznosti pomohl. a jsou tu horsi zvukari, treba ten mamlas ktery nas vloni zvucil na divadelnaku. to radsi kocika leziciho pod pultem nez tamtoho fotbalistu.
    FOXY
    FOXY --- ---
    ERIXON: to není nasranost, to je pouhé jednoduché konstatování :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam