• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    QUBASS
    QUBASS --- ---
    --pro příznivce rovnej tvrdejch beatů-- dnes ve stationu od cca devíti tekno/HC večírek
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: No já to mám kus od baráku, takže chodíme častějc, a teď se mi poprvé stalo, že obsluha nic moc. Takže bych to brala spíš jako výkyv. Aspoň doufám:o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Ja mel pred dvema tydny Na Statku kliku na servirku a muj jelen byl dokonaly.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Asi s křížkem po funuse, ale třeba pro příště:o)

Já zase jednou zavítala pod Terasy a paráda - obsluha bez chyby a jídlo vynikající. Zatím jsem tam nic špatného neměla.

Jinak sázka na jistotu je Na Statku v Kuklenách - skvěle vaří, hlavně maso. Bifteková smršť se vyvedla, umí perfektně, super byly i omáčky k masům. Zvěřina byla měkká a taky dobrá. Obsluha bývá fajn, ale tentokrát jsme poprvé narazili na číšníka, který se teda ochotou nepřetrhnul. Ne, že by byl vyloženě nepříjemnej, ale bylo vidět, že ho to nějak netankuje a na dotazy odpovídal stylem "Jooo, k tomuhle se hodí všechno!" V porovnání s ochotnýma a usměvavýma servírkama velkej rozdíl.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Videoreport z "Pan Kleks Strikes Back minitour", jehož velká část se točí kolem koncertu v Hradci Králové:

Pan Kleks Strikes Back minitour 2011 - videoreport - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=2vh3KYJj-Ds
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    mmm je teda fakt,že já měla salát, takže si an studený talíř nemůžu stěžovat :D ... Ale jinak tam obsluha byla příjemná a prostředí též... Tak časy se mění,že. Je to jak viz. Sport café na staráči
    ACE
    ACE --- ---
    souhlas, nahrejvacku taliru by to chtelo. ale rib-eye byl dobrej (v patek, pri plny hospode) takze ja byl spokojen
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SOLDIERSNIPER: Take jsem nebyl prilis spokojen
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    BARUSSS: Za mě nic moc. Obsluha byla vcelku příjemná, ale jídlo za to nestálo... Dal jsem si T-bone a řekl bych, že maso nebylo úplně nejlepší (chápu, že to není zrovna levné jídlo a asi si to moc lidí nedává). Jako bonus mi ho dali na ledový talíř (ten byl jak z lednice - možná jim v kuchyni přes zimu netopí) :)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Cinema verité Kučera vs. (ne)sympatický náměstek Soukup | tlampač univerzál
    http://tlampatch.blog.cz/1203/cinema-verite-kucera-vs-soukup
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    CERTICA: Inflagranti
    W_2
    W_2 --- ---
    Připomínám poslední "Sklizeň2011" ve Vých. Čechách :) teď v pátek - Event HK
    click 4 more
    FOXY
    FOXY --- ---
    MIGUELX: pěknej plakát
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    DOCKINEZ: RESTINPEACE: diky, diky :)
    Boli sme nakoniec U ceske koruny a boli sme velmi spokojni :)
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    RADUSZKA
    RADUSZKA --- ---
    Zdravím,
    bude se dít něco zajímavýho o velikonoční neděli, když je v to pondělí volno?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: ano, na indy jsem zapomnel mas pravdu, jenze chodit na romanticke vecere furt od indicky, komu by se chtelo?
    dobry kari si varim i doma (od ty doby cos mi poslal tu kucharku v pdf)

to ze maj lidi predsudky k vegetarianum me neprekvapuje, koneckoncu nacku je taky vsude plno, ale ze se k nim chovaj pohrdave i majitele restauraci me sere
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    RESTINPEACE: Ale prdek, zajdi k Nepalcum do Everestu. Z poslednich cca deseti navstev jsem zral maso asi jednou, jinak nebyl duvod - nabidka vege pokrmu je tam super.

Ale pokud si nepotrpis na indickou kuchyni, tak mas trochu smulu
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    Ti vegetariáni jsou prostě nějaký divný. Je to taková divná sorta lidí. Když se někdo chová po-divně, je nasnadě se domnívat, že to je vegetarián.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Když někdo dobrovolně nežere maso, tak se nediv, že to lidem přijde divný, divný to je...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam